Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Diskuzní fórum / Všeobecná NE-technická diskuze o C5 / Nabídky autobazarů v ČR/SR
|< < 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 59 > >|
01.04.2012 22:11 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464485
Mikra
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 3730

Za?iato?n?k Poslat soukromou zprávu
hned po koupi. A jinak interval je 240 000km.

01.04.2012 22:13 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464486
bubakkaja
Město: Frýdek-Místek, Auto: Peugeot 307cc 2.0hdiPočet příspěvků: 305

99 Poslat soukromou zprávu
Tam je tak velky interval jo.
No pokud to bude zitra cist Roozena tak mi prosim te rano napis sms ja ti obratem preposlu vinko a az budes neco vedet tak prosim te prozvon.603 322 839.Diky.

Omlouvam se za 2 stranky jen o jednom aute ale ja penize netisknu tak jsem se musel poptat.Diky chlapi.

01.04.2012 22:33 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464494
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

U??vate? Poslat soukromou zprávu
bubakkaja napsal(a):
Tam je tak velky interval jo.
No pokud to bude zitra cist Roozena tak mi prosim te rano napis sms ja ti obratem preposlu vinko a az budes neco vedet tak prosim te prozvon.603 322 839.Diky.

Omlouvam se za 2 stranky jen o jednom aute ale ja penize netisknu tak jsem se musel poptat.Diky chlapi.

Něco o autech víš-něco o kupování také - pokud to bude aspoň trochu bratelný dej mu do ruky o 10 míň a nadhoď nějaké chyby(třeba vymyšlené) a je a uvidíš co to sním provede (ono když řekneš maso tak to tolik také nezabere jako když uvidíš před sebou na talíři stejk).

02.04.2012 16:10 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464556
bubakkaja

TAk jsem zpatky.Auto bylo asi bourane.Byl strikany levy predni blatnik ktery nesedel.Prave zadni dvere jsou vepredu promackle a poskrabane - super to dobytek vyfotil.Kapota u sipu prohnita.V motorovem prostoru znacna koroze altiku,hydro cerpadla.Interier docela pekny.Alarm nebyl dvojita okna ano.Stav km nevim nevim.Kdyz jsem rekl ze to za tuhle cenu nevemu tak pokrcil ramenama a nechal mne odjet.Za 5 minut sms ze se omlouva ze jsem jel takovou dalku zbytecne a ze mi da nejakou slevu.Ja mu odepsal ze mi mnel ten stav popsat na rovinu.Napsal jsem mu ze mu dam 135,on odepsal minimalne 140 ja odepsal ze mne to po tech opravach vyjhde vicv nez 150 a on ze si mam koupit zadarmo jinde.Ja mu odpovedel ze nepotrebuju pokladnicku a konec.Vicemene by mi to dal za 140 ale ja bych mohl cekat ze z te utopenky budu po pul roce menit jednotku za jednotkou.Takze asi tak.Pockam az bude mit neco hezkeho Lukic5.TEn ma vonavky.

02.04.2012 18:17 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464600
Mamlas
Město: Chomutov, Praha, Brandys n/L, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 728

Zjistil jsi neco podle VIN? Jeste by me zajimalo - mel si to pripojeny na diag?

02.04.2012 18:35 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464627
bubakkaja

Ne ani jsem ji nevytahl.Ja davam radeji do pokladnicky detem nez do auta.Fakt to auto za to nestalo.

02.04.2012 20:01 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464648
Mamlas
Město: Chomutov, Praha, Brandys n/L, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive BreakPočet příspěvků: 728

Aspon po zdejsich reakcich si tam jel s tim, ze to spis nekoupis. Tak to pak cloveka aspon tolik nestve.

02.04.2012 20:15 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464661
bubakkaja

Clovece tech 135 bych asi dal ale tech 140 z principu ani nahodou.Bylo to pro mne 920 kilaku.Zpatky jsem uz skoro spal.
A ja jsem spis samonasiraci typ mne nastve vsechno ale jsem v pohode.

02.04.2012 21:27 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464697
karneval
Město: Bratislava/Bardejov, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V ExclusivePočet příspěvků: 224

Prvý krát keď sme boli pozera auto, 2004r. 2.2HDi M6, sme urobili 1010km. Tiež iba kvoli tomu že predávajúci bol jednoducho neseriózny hajzel a aj napriek tomu že asi vedel že sa na to príde, mi do telefónu povedal aké je to auto super. Je jedna vec ak je niekto laik a má na aute chybu o ktorej nevie a druhá vec žudia ktorí úmyselne zavádzajú druhých. Morálna vyspelos niektorých žudí je na zaplakanie.

bubakkaja napsal(a):
Clovece tech 135 bych asi dal ale tech 140 z principu ani nahodou.Bylo to pro mne 920 kilaku.Zpatky jsem uz skoro spal.
A ja jsem spis samonasiraci typ mne nastve vsechno ale jsem v pohode.

02.04.2012 21:45 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2464710
Mikra
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 3730

My jsme hledali C5 pro syna. Našli jsme supr vymazlenýho breaka v Mostě. Jel jsem tam já, syn a jumep z Piešan. Jako poradce a odborník. Myslíš že to měl blíž? A nejel si pro svoje auto, ale pro moje. Nebo teda synovo. Tímto mu opět děkuju za ochotu. A víš co? Byla to past jako ta tvoje. Na zkušebce se rozsypala AT. Bazarník tvrdil, že o tom neví, že by byla vadná. No to nic. Já jen že zbytečně jsi nejel. Prostě hledᚠauto a tak jsi vyrazil. Jako když jdeš na houby a houby najdeš. Je to součást rituálu hledání dobrýho auta. Jedna z možností je taky ta, že požádᚠněkoho, kdo to má blízko, jestli by se ti na to nejel podívat, nafotit, poslechnout... Náklady na jeho návštěvu můžou být o moc nižší než tvoje dálková cesta. I to se tady praktikuje. Ale těžko se ti povede někoho sehnat tak narychlo, jako jsi s tím přišel ty.
Ale hlavu vzhůru a hledej dál. A nespěchej, nenech se honit bazarníkama a určuj si termíny ty. On je ten, kdo se musí podřídit. On se má před tebou plazit.

03.04.2012 11:15 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465104
Lulina
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive BreakPočet příspěvků: 104

Podepisuji, co píše Mikra. Kupování ojetiny je maraton, na který se musíš duševně připravit. Je to takový adrenalin, že bungee jumping je proti tomu čajíček. Já jsem taky jednou jel s tchánem 600km, podívat se na nějakého po telefonu a fotkami vychváleného "krasavce" a po 5ti minutách jsme zase jeli zpátky.
Nejvíc mě pobavilo, že to v hlubokém moravském vnitrozemí mělo ústeckou značku, což je pro mne to samé, jako kdyby na čelní sklo napsali:"stočeno, omlazeno, 3 v 1".
Bohužel, kupců kteří nemají v hlavě vakuum a ví co nechtějí, je velmi málo. Bazary živí ovce, které věří tomu, že Jarda Jágroj si auta kupuje v AAA. Což evidentně není bubakkajův případ, takže věřím, že nakonec trefí nějaký dobrý kousek. Kdybys příště natrefil něco na karlovarsku, jsem ochoten to nahrubo předem okouknout.

03.04.2012 13:36 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465159
peta
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive BreakPočet příspěvků: 24
Mohu potvrdit, z minulosti i současnosti - stále stejné = dost tristní. Tímto se omlouvám slušným prodejcům, kteří inzerují pouze skutečnost a nikoli zbožná přání potencionálních kupců. A to byl bazar nebo soukromník, objížděl jsem Xantii pro sebe, pak pro dceru, pak C5 pro sebe a už jsem se zařekl, že nevytáhnu paty z domu - vždy několik set km a se zklamáním domů. Nakonec to vyřešila koupě dovozu Xantie z Německa - auto nemělo chybu, Xantie Hdi z Německa - dcera s ní jezdí dodnes a pro C5 jsem si byl sám v Německu - byla to též sázka do loterie a velká vzdálenost, ale autohaus Citroen a auto vypadalo přesně tak, jak bylo popsáno a nebylo co řešit. Moje letošní další auto - opět dovoz z Německa - to už jsem objížděl jen prodejce do 30 km od bydliště - a situace vypadala pořád stejně - ojetiny, které bych si nikdy nekoupil. Možná pro "ostatní dobré", ale jsem vybíravý, přesně vím co chci a v jakém stavu má auto být - a vždy se vyplatilo, protože každé auto sloužilo bez problémů a nikdy to nebyla pastička na peníze. Takže jsou dvě možnosti - buď koupit první auto na rohu nebo tomu věnovat trochu času, nemálo peněz a pak odjet s pocitem, že máme přesně to, co jsme chtěli.

03.04.2012 17:17 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465278
Ladman
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer ExclusivePočet příspěvků: 489

taky mám obě auta (X7 a 406) dovezené z Německa a i předchozí auta jsem měl z Německa a nelituji. X7 jsem si sám vybral na mobile.de a poslal pro ni známého dovozce. 406 byla trochu sázka do loterie, ale mám ji 6 let a OK. Každý rok mne v létě s rodinou spolehlivě dovezla do Bulharska a zpět, letos to již bude na X7. 406 teď už používá manželka.

03.04.2012 17:51 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465281
Roozena
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW)Počet příspěvků: 375

Už jsem se tady k tomu také vyjadřoval - auto z českýho bazaru ani za pytel vejkalů. Český bazarbuzny jsou z90% levý šmejdi, který maj prostě z principu daný, že musej klienty vojebávat a to stojí co to stojí. Už několikáté auto mám dovoz z DE či France, mam na to člověka, kterej funguje, jak hodinky a nikdá se mi nestalo, že bych koupil past. pakxe tu čék dočítá takovýhle děsuplný story. De-facto je mi fuk, kde si kdo auto pořídí. Jestli je línej, nebo tupej a nechá si vymejt kapsu prvnim zmrdem v teplákách a s řetězem na hrochy kolem krku - budiž... jsou to jeho prachy a jeho starosti. Tenhle stav se nezmění, dokud budou mít bazarbuzny odbyt. "Jooo pane, tuhlenc káru sem zrovink chtěl poro sebe, ale to víte, boba je zlá ajestli ji chcete pro sebe, tak bude moooc spokojenej, To je cajk. Tahle kára je držák pane..." Když tohle slýchám při občasné obchůzce s koupěchtivejma (nepřemluvitelnejma) kamarádam po bazarech, obyčejně se se začnu tlemit, čimž v první řadě naseru bazarbuznu a v druhý řadě známýho, kterej si myslí, že mu kazim kšeft. Je fakt, že už si mě moc lidí nezve...
Ona je i otázka, co vlastně auto pro majitele znamená a to v zásadě modeluje metodiku jeho nákupu. Už tady se obyčejně promítá profil budoucího majitele. Nakonec - udělejte si hezký vodpoledne, vemte rodinku a psa a jděte místo do Zoo do tripláček a nekoukejte se jen po autech, ale hlavně po kupujících a prodejcích. Vstup je zdarma a exotickejch zvyřáků tam spatříte taky mraky. Jen tam na ně nemaj klece, což je škoda. Ještě by jim tam lidi cpali banány...

03.04.2012 19:28 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465347
TomasT
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX BreakPočet příspěvků: 1470
Z velké části mᚠpravdu, ale najdou se občas i slušnější.
Sám mám auto koupené v menším autobazaru v Praze (asi nemá smysl uvádět který, protože se na Citroeny nespecializuje a momentálně žádného nenabízí) - čerstvý dovoz z Belgie + přihlášení - a ani po 2 letech a 35 kkm provozu nemám důvod nákupu litovat, žádná skrytá závada, žádná větší investice.
Vybíral jsem asi 2 týdny, tohle bylo třetí auto, které jsem viděl fyzicky.

03.04.2012 19:56 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465359
bubakkaja

Ja kupoval moji prvni Xsaru 2.0 16v Vts tady v Mikulove.Xantii pres xantiaforum v Brne a c5 z Nemecka.A po pondelni zkusenosti beru zase z Nemecka protoze nemam nervy na ty (vetsinou) mrdky.

Jen ted nevim jestli mam koupit a divat se po 2.2hdi 125kw biturbo nebo ten 2.0 16v 100kw.
Chci neco co jede ale netvrdim ze ten dvoulitr jede spatne naopak.Ale jeste jsem se s 2.2 biturbo nevezl.Mame v praci dodelanou c6 od zakaznika tam je 2.2 biturbo.Zitra donese znacky taxe svezu a budu presne vedet co chci.Ale vy tady mate oboji motory tak by mne zajimal vas nazor.

03.04.2012 20:40 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465417
Mikra

Já bych slabší nechtěl. Ale to jen proto, že to mám. Syn má 2.0 a myslím že je to až dost. 2.0 jezdí trochu laciněji a servis bude taky trochu lacinější. Někdo se bojí, že seřídit 2 turba bude problém, jiný zase říká, že se to dá naučit. Asi takhle. V jednoduchosti je krása. Ale ten výkon je taky krása. . Počítej s tím, že i spotřební materiál jako filtry a pod může být dražší, přesto že se někdy skoro neliší. Např můj palivový filtr prodávají v citroenu za 2400,-. Na 2.0 je asi za 450,-. Ale myslí že ten můj dokážu sehnat i pod 1000,-. Zatím nemám závady, tak nemůžu posoudit, jestli ten servis bude dražší, ale složitější ten motor rozhodně je.

03.04.2012 22:38 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465530
zico
Město: Bratislava, Auto: A6 allroad 3.0 TDIPočet příspěvků: 426

bubak, z dva-dvojky uz predsa na dvojliter neprestupis
a pre auto si chod do Nemecka s nejakym komplicom; tak ako ja minuly rok. never mind the bollocks.

03.04.2012 22:46 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465532
jruze
Město: Radonice Počenická 158, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive BreakPočet příspěvků: 11800

U??vate? Poslat soukromou zprávu
zico napsal(a):
bubak, z dva-dvojky uz predsa na dvojliter neprestupis
a pre auto si chod do Nemecka s nejakym komplicom; tak ako ja minuly rok. never mind the bollocks.

Jenže on ten 2.0L ve II jede lépe než stará 2.2 v I. takže pokud je zvyklej na výkon C5 I 2.2 HDI tak o nic v C5 II 2.0 HDI nepříjde.

04.04.2012 08:59 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR 2465724
bubakkaja

To si prave myslim ten 2.0 je hodne povedeny motor oproi lenochovi 2.2 a hlavne ma podstatne mensi spotrebu.

|< < 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 59 > >|

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator