| | |
01.04.2012 16:10 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2464308
|
|
bubakkaja
|
|
|
Já u ve svých 36 letech vím e vichni lou a kadý bazarník chce s náma jen v.....t.Uvidím zítra no.tve mně ta straná dálka.
Já u ve svých 36 letech vím e vichni lou a kadý bazarník chce s náma jen v.....t.Uvidím zítra no.tve mně ta straná dálka.
|
|
01.04.2012 16:18 -
|
2464315
|
|
milda67
|
|
|
Souhlasím a řeknu ti,e po lonských otřesných zkuenostech ,kdy jsem sháněl dvě auta po bazarech v celé ČR, by mne věta "levně jsem koupil,levně prodávám" asi dokonale odradila nebo vybičovala k maximální ostraitosti,e něco není jak má být!
Souhlasím a řeknu ti,e po lonských otřesných zkuenostech ,kdy jsem sháněl dvě auta po bazarech v celé ČR, by mne věta "levně jsem koupil,levně prodávám" asi dokonale odradila nebo vybičovala k maximální ostraitosti,e něco není jak má být!
|
|
01.04.2012 16:22 -
|
2464317
|
|
bubakkaja
|
|
|
Já to auto koupit nemusím lepí je uletět pár peněz za naftu ne pak litovat co za popelnici i kdy hezkou mám doma.
Já to auto koupit nemusím lepí je uletět pár peněz za naftu ne pak litovat co za popelnici i kdy hezkou mám doma.
|
|
01.04.2012 16:31 -
|
2464322
|
|
Lulina
|
Město: Karlovy Vary, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 104 |
|
|
Doporučuji maximální ostraitost, svého času jsem prolezl snad vechny plzeňské bazary a v kadém u od pohledu zgruntu poctivec nabízel voňavky po důchodcích. Severní čechy (Most a spol.) v bledě modrém. Snad bude mít kliku, ale bez znalce s Lexií je to VELKÝ hazard.
Doporučuji maximální ostraitost, svého času jsem prolezl snad vechny plzeňské bazary a v kadém u od pohledu zgruntu poctivec nabízel voňavky po důchodcích:-)))). Severní čechy (Most a spol.) v bledě modrém. Snad bude mít kliku, ale bez znalce s Lexií je to VELKÝ hazard.:-o
|
|
01.04.2012 16:37 -
|
2464324
|
|
bubakkaja
|
|
|
No lexii beru sebou.Jsem automechanik a delam frantíky u nejmíň 12 let:Beru kamaráda který dělá frantíky snad 15 let.Někomu tady u tuím dělal zadní nápravu.Jenome na některé věci narazí a po uívání auta ne hned na místě.
No lexii beru sebou.Jsem automechanik a delam frantíky u nejmíň 12 let:Beru kamaráda který dělá frantíky snad 15 let.Někomu tady u tuím dělal zadní nápravu.Jenome na některé věci narazí a po uívání auta ne hned na místě.
|
|
01.04.2012 16:38 -
|
2464325
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Moje řeč. Kdy u váím takovou dálku, tak se pojistím, abych tam nemusel znova. Tzn. znalce s Lexií sebou, někoho nestrannýho taky a hlavně to VIN předem. Není to u nás přihláený a není ani záruka původu. Nejel bych tam, dokud bych si nebyl jistej alespoň tím VIN a původem. Proč je to tak laciný? Něco mi na tom nevoní. Nechci malovat čerta na zeď, nechci ani nikoho strait, ale opatrnosti prostě v tomhle případě není nikdy dost. V kadým případě přeju dobrý pořízení, a u koupí a nebo ne.
Moje řeč. Kdy u váím takovou dálku, tak se pojistím, abych tam nemusel znova. Tzn. znalce s Lexií sebou, někoho nestrannýho taky a hlavně to VIN předem. Není to u nás přihláený a není ani záruka původu. Nejel bych tam, dokud bych si nebyl jistej alespoň tím VIN a původem. Proč je to tak laciný? Něco mi na tom nevoní. Nechci malovat čerta na zeď, nechci ani nikoho strait, ale opatrnosti prostě v tomhle případě není nikdy dost. V kadým případě přeju dobrý pořízení, a u koupí a nebo ne.
|
|
01.04.2012 17:10 -
|
2464342
|
|
bubakkaja
|
|
|
No řekl e můe jetě ráno udělat stk a já si to jen u sebe přihlásím.
No řekl e můe jetě ráno udělat stk a já si to jen u sebe přihlásím.
|
|
01.04.2012 17:31 -
|
2464353
|
|
bubakkaja
|
|
|
Tak to bys mi moc pomohl.A mohl bych ti kolem 9 rano zavolat.Az budes vedet neco vic ozves se?
Tak to bys mi moc pomohl.A mohl bych ti kolem 9 rano zavolat.Az budes vedet neco vic ozves se?
|
|
01.04.2012 18:43 -
|
2464372
|
|
jruze
|
|
|
Nai prodejci nedělají cenu podle toho jak nakoupili,ale podle toho jak se jim povede auto vymazlit,podle roku a podle výbavy.A vzhledem k tomu e je to v dobré motorizaci,v dobré výbavě a slunej rok tak bych asi hodně zpozorněl - za tyhle peníze se bazarníci snaí prodávat 1.6HDI max. 2.0HDI.Serviska je na dvě věci,historie bývá jen po dobu záruky(ostatní nezjistí)-diagnostikou musí umět hledat a hlavně vědět kde - jen ji mít je také na dvě věci(a i to bývá v poslední době problém-vichni se zdokonalujem)Ale nechci tě odrazovat jen varovat samozřejmě přeji hodně těstí.
Nai prodejci nedělají cenu podle toho jak nakoupili,ale podle toho jak se jim povede auto vymazlit,podle roku a podle výbavy.A vzhledem k tomu e je to v dobré motorizaci,v dobré výbavě a slunej rok tak bych asi hodně zpozorněl - za tyhle peníze se bazarníci snaí prodávat 1.6HDI max. 2.0HDI.Serviska je na dvě věci,historie bývá jen po dobu záruky(ostatní nezjistí)-diagnostikou musí umět hledat a hlavně vědět kde - jen ji mít je také na dvě věci(a i to bývá v poslední době problém-vichni se zdokonalujem)Ale nechci tě odrazovat jen varovat samozřejmě přeji hodně těstí.
|
|
01.04.2012 19:28 -
|
2464390
|
|
jumep
|
|
|
dat si pozor ci tam nebolo cerstvo mazane zavady v motore
piezostriky mozu mat troska problem, egr a xy veci ... dobre preliezt a asi sa aspon 50km previezt
edit: alarm doplnis docela lahko, original krabicka + tlacitko + sirena, povolit v diag a hotovo
ci je tam RT3 alebo RT4 zalezi od realnosti datumu vyrobi, ak je to isto 2007 tak tam je RT4 ak je to 2006 tak tam moze byt aj to aj to .. RT4 sa davala nejako od druhej polky decembra 2006
dat si pozor ci tam nebolo cerstvo mazane zavady v motore
piezostriky mozu mat troska problem, egr a xy veci ... dobre preliezt a asi sa aspon 50km previezt
edit: alarm doplnis docela lahko, original krabicka + tlacitko + sirena, povolit v diag a hotovo
ci je tam RT3 alebo RT4 zalezi od realnosti datumu vyrobi, ak je to isto 2007 tak tam je RT4 ak je to 2006 tak tam moze byt aj to aj to .. RT4 sa davala nejako od druhej polky decembra 2006
|
|
01.04.2012 20:34 -
|
2464425
|
|
číslo 5
|
|
|
V tomhle bazaru jsem byl před 3,5lety a hrůza. Nejhorí bazarník kterého jsem kdy potkal. Nic co psal v inzerátu nebyla pravda. Tak ti přeju a ten bazar patří někomu jinýmu.
V tomhle bazaru jsem byl před 3,5lety a hrůza. Nejhorí bazarník kterého jsem kdy potkal. Nic co psal v inzerátu nebyla pravda. Tak ti přeju a ten bazar patří někomu jinýmu.
|
|
01.04.2012 20:42 -
|
2464444
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Nějak mi v tom popisu chybí "nebourané". Take bych se moná zaměřil na to jestli to není opravené po nějaké větí bouračce. ádné větí foto motorového prostoru, a v kufru nějak divně sedí krytka vlevo.
A na to, e to má být exclusive po 1. majiteli, je to auto v kufru a moná i pod těmi novými koberečky dost pinavé - asi u nelo víc vyčistit.
Ale třeba bude stav ceně odpovídající a skousnutelný.
Nějak mi v tom popisu chybí "nebourané". Take bych se moná zaměřil na to jestli to není opravené po nějaké větí bouračce. ádné větí foto motorového prostoru, a v kufru nějak divně sedí krytka vlevo.
A na to, e to má být exclusive po 1. majiteli, je to auto v kufru a moná i pod těmi novými koberečky dost pinavé - asi u nelo víc vyčistit.
Ale třeba bude stav ceně odpovídající a skousnutelný.
|
|
01.04.2012 21:12 -
|
2464462
|
|
bubakkaja
|
|
|
Tak jste mi to tak zhnusili ze tam nemam ani chut jet
Tak jste mi to tak zhnusili ze tam nemam ani chut jet:-d
|
|
01.04.2012 21:28 -
|
2464470
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
bubakkaja napsal(a): Tak jste mi to tak zhnusili ze tam nemam ani chut jet
Jen jeď, jinak auto nekoupí. Ale připrav se na to podle těchhle rad zkuenějích. Pojede moná jetě víckrát zbytečně, ale stojí to za tu námahu, čas i nějaký ty peníze za cesty. Dá se auto najít. A vdycky to začíná nabídkou bazaru. A kdy má takhle nízkou cenu a jetě dokáe ukecat slevu, tak má na servis a po něm můe mít auto jako ze katulky. Kdy to nebude vyloeně past, kterou bez přípravy a pomoci neodhalí.
Jen jeď, jinak auto nekoupí. Ale připrav se na to podle těchhle rad zkuenějích. Pojede moná jetě víckrát zbytečně, ale stojí to za tu námahu, čas i nějaký ty peníze za cesty. Dá se auto najít. A vdycky to začíná nabídkou bazaru. A kdy má takhle nízkou cenu a jetě dokáe ukecat slevu, tak má na servis a po něm můe mít auto jako ze katulky. Kdy to nebude vyloeně past, kterou bez přípravy a pomoci neodhalí. :palec
|
|
01.04.2012 21:34 -
|
2464472
|
|
bubakkaja
|
|
|
Jo on mi posle vinko zitra rano v 9 ale roozena uz se nepripojil tak nevim jestli mu muzu rano zavolat aby mi neco zjistil abych mel nejaky argument ze treba lze.Je mi jasne ze muzu jet zbytecne ale radeji utratim jen za naftu nez abych mel doma vrak jak jsem uz psal.Stve mne jen ta ohromna dalka.
Jo on mi posle vinko zitra rano v 9 ale roozena uz se nepripojil tak nevim jestli mu muzu rano zavolat aby mi neco zjistil abych mel nejaky argument ze treba lze.Je mi jasne ze muzu jet zbytecne ale radeji utratim jen za naftu nez abych mel doma vrak jak jsem uz psal.Stve mne jen ta ohromna dalka.
|
|
01.04.2012 21:52 -
|
2464479
|
|
bubakkaja
|
|
|
Jenomze on vi ze ho ma nejlevnejsi na netu a nechtel slevit ani korunu.Dokonce mi vcera vecer psal jestli to plati ze mu volal nekdo z Ostravy ze mu da o 5tis vic a rekl mu ze uz kupce ma.Ja slevu umim vyloudit.Za byvalou Xantii chtel borec 100 a dostal 88.C5 jsem mel z nemecka se slevou jen asi 300eur a loni 306hdi pro manzelku ze 40 na 25 takze s lidma jednat umim ale nechtel jsem ho vyplasit hned uvidim co spusti na miste.
Jenomze on vi ze ho ma nejlevnejsi na netu a nechtel slevit ani korunu.Dokonce mi vcera vecer psal jestli to plati ze mu volal nekdo z Ostravy ze mu da o 5tis vic a rekl mu ze uz kupce ma.Ja slevu umim vyloudit.Za byvalou Xantii chtel borec 100 a dostal 88.C5 jsem mel z nemecka se slevou jen asi 300eur a loni 306hdi pro manzelku ze 40 na 25 takze s lidma jednat umim ale nechtel jsem ho vyplasit hned uvidim co spusti na miste.
|
|
01.04.2012 22:06 -
|
2464481
|
|
Mikra
|
|
|
I kdyby ho dával za polovic, neprodělává. Sleva není nutná, kdy bude auto za ty peníze stát. Prostě prohlíej, nespěchej, testuj, napínej ho, uka mu peníze... . A kdy odjede, e si to jetě rozmyslí, tak ti druhý den zavolá, e ti sleví. A Ostravák utře . Prostě kdy se nenechá oblbnout, tak můe dobře nakoupit.
I kdyby ho dával za polovic, neprodělává. Sleva není nutná, kdy bude auto za ty peníze stát. Prostě prohlíej, nespěchej, testuj, napínej ho, uka mu peníze... :-D. A kdy odjede, e si to jetě rozmyslí, tak ti druhý den zavolá, e ti sleví. A Ostravák utře :-D. Prostě kdy se nenechá oblbnout, tak můe dobře nakoupit.
|
|
01.04.2012 22:09 -
|
2464484
|
|
bubakkaja
|
|
|
No jenze ja nemuzu odjet a jet druhy den zase 900km .Po kolika se u tohodle delaji rozvody?
No jenze ja nemuzu odjet a jet druhy den zase 900km :-d.Po kolika se u tohodle delaji rozvody?
|
|
| |
|
|