| | |
16.03.2012 23:11 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2459250
|
|
zico
|
|
|
je to fullka - ma predsa 10 airbagov. to nemam ani ja, takze tisko zavidim
je to fullka - ma predsa 10 airbagov. to nemam ani ja, takze tisko zavidim :-))))
|
|
17.03.2012 10:05 -
|
2459353
|
|
jumep
|
|
|
potom ich napocitali zasa malo
potom ich napocitali zasa malo :)
|
|
17.03.2012 18:42 -
|
2459398
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
mam jich 9 heččččččččččččč
10
mam jich 9 heččččččččččččč:palec:-)))):-))))
10 :-o:-o:-o
|
|
17.03.2012 19:00 -
|
2459402
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
No já bych zase chtěl to vyhřívané čelní sklo.
Ostřikovače bez xenonů (o těch nepíe) jsou taky zajímavé.
A tané zařízení na 1500kg se u 1.6HDI opravdu vyplatí
No já bych zase chtěl to vyhřívané čelní sklo.
Ostřikovače bez xenonů (o těch nepíe) jsou taky zajímavé.
A tané zařízení na 1500kg se u 1.6HDI opravdu vyplatí :-d
|
|
19.03.2012 18:46 -
|
2459915
|
|
faul
|
|
|
Zdravím, má někdo zkuenosti s tímto dovozcem "oaeu.webgarden.cz" , nebo je to kolega od "autamost.cz"? Zajímal by mě tento vůz - .link.
DĚKUJI
Zdravím, má někdo zkuenosti s tímto dovozcem "oaeu.webgarden.cz" , nebo je to kolega od "autamost.cz"? Zajímal by mě tento vůz - http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/9843518?company=1&goFrom=list
DĚKUJI
|
|
01.04.2012 12:51 -
|
2464210
|
|
bubakkaja
|
|
|
Co říkáte pánové na tohle .link.
Zítra pro to jerdu.
Co říkáte pánové na tohle http://www.sauto.cz/osobni/detail/citroen/c5/10141012?goFrom=list
Zítra pro to jerdu.
|
|
01.04.2012 13:16 -
|
2464217
|
|
zico
|
|
|
nevyzera zle - podla opotrebovania prvkov interieru to nemusi byt ani velmi stocene.
bufik je len plus, alarm to nema. bledy interier je vec osobnej preferencie, bude narocnejsi na cistenie.
navi zda sa je este RT3 .. alebo sa mylim?
nevyzera zle - podla opotrebovania prvkov interieru to nemusi byt ani velmi stocene.
bufik je len plus, alarm to nema. bledy interier je vec osobnej preferencie, bude narocnejsi na cistenie.
navi zda sa je este RT3 .. alebo sa mylim?
|
|
01.04.2012 13:32 -
|
2464237
|
|
jumep
|
|
|
len v rychlosti, onen pan netusi co je v tom aute maximalne mozna vybava ....
len v rychlosti, onen pan netusi co je v tom aute maximalne mozna vybava ....
|
|
01.04.2012 13:38 -
|
2464243
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Správně. I já jsem při koupi byl ujitěn, e mám plnou výbavu. A chybí mi AFIL, stření okno, taný zařízení, RT4, AT, kůe, bufík, JBL a u nevím co. Teda ne e by mi to chybělo ke spokojenýmu uívání, ale chybí to do plný výbavy.
Správně. I já jsem při koupi byl ujitěn, e mám plnou výbavu. A chybí mi AFIL, stření okno, taný zařízení, RT4, AT, kůe, bufík, JBL a u nevím co. Teda ne e by mi to chybělo ke spokojenýmu uívání, ale chybí to do plný výbavy.
|
|
01.04.2012 13:55 -
|
2464246
|
|
bubakkaja
|
|
|
Jo Afil to nemá dvojité okna to nemá a íbr to nemá.Ale to překousnu,jinak tam je vechno co mám teď + přední asistent.Tané nepotřebuju aspoň to nic netahalo.A to tam moná je on neví nedíval se.Ale má to bufík.Maximálně se projedu 900km no.
A Mikra jakou má spotřebu - průměrnou?
Jo Afil to nemá dvojité okna to nemá a íbr to nemá.Ale to překousnu,jinak tam je vechno co mám teď + přední asistent.Tané nepotřebuju aspoň to nic netahalo.A to tam moná je on neví nedíval se.Ale má to bufík.Maximálně se projedu 900km no.
A Mikra jakou má spotřebu - průměrnou?
|
|
01.04.2012 14:05 -
|
2464249
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Podle obrázku to AFIL má. Dvojitý okna jsou myslím výbavou Exclusive daný, ale to nevím jistě. Spotřebu mám: za najetých 37 441 km jsem projel 2 698 l - to je 7,2l/100km
Podle obrázku to AFIL má. Dvojitý okna jsou myslím výbavou Exclusive daný, ale to nevím jistě. Spotřebu mám: za najetých 37 441 km jsem projel 2 698 l - to je 7,2l/100km
|
|
01.04.2012 14:05 -
|
2464250
|
|
jumep
|
|
|
praveze podla palubky to ma afil a nema alarm
vidim tam JBL, cize by relativne mali byt aj okna
skor by ma trapilo co za bastel je tam ta ledka alebo co to je nad skrinkou pod volantom, mozno sucast toho webasta, ale vrcholne nevkusne
interier vypada dost behany a vycisteny, prave dvere chyba krytka na klucke
takze tazko povedat co a ako s tym bolo robene
dobre to prelez, ale osobne si myslim ze to bude mat kusok viac km
praveze podla palubky to ma afil a nema alarm
vidim tam JBL, cize by relativne mali byt aj okna
skor by ma trapilo co za bastel je tam ta ledka alebo co to je nad skrinkou pod volantom, mozno sucast toho webasta, ale vrcholne nevkusne
interier vypada dost behany a vycisteny, prave dvere chyba krytka na klucke
takze tazko povedat co a ako s tym bolo robene
dobre to prelez, ale osobne si myslim ze to bude mat kusok viac km
|
|
01.04.2012 15:06 -
|
2464275
|
|
bubakkaja
|
|
|
Jo ta ledka je dost hnusná tu nějak odbastlím.Tvrdí e mi pole vinko na ověření serviska je vedená do roku 2011 a mělo to 120 prej tak uvidím.Podle kterého obrázku vidíte e to má Afil.
Jede to o dost líp ne moje 2.2?
Jo ta ledka je dost hnusná tu nějak odbastlím.Tvrdí e mi pole vinko na ověření serviska je vedená do roku 2011 a mělo to 120 prej tak uvidím.Podle kterého obrázku vidíte e to má Afil.
Jede to o dost líp ne moje 2.2?
|
|
01.04.2012 15:09 -
|
2464276
|
|
Mikra
|
|
|
Obrázek tlačítek pod rádiem. Z leva - ESP - zámek - parkáč - AFIL. A jede to o dost líp .
Obrázek tlačítek pod rádiem. Z leva - ESP - zámek - parkáč - AFIL. A jede to o dost líp :-).
|
|
01.04.2012 15:31 -
|
2464293
|
|
bubakkaja
|
|
|
Aha a ty dalsi 2 maji byt co?A navi je co?Rt3 nebo 4?Ten Alarm mne docela mrzi ted ho mam a asi bude tim ze neni drazsi havarijni pojistka.No zitra uvidim.Sice budu mit pred barakem 2 velke kary tak doufam ze sousedi nebudou rvat kdyz mam jeste jednu c5 a manzelka ma 306ku.
To doufam ze to pojede o dost lip.Jel jsem ve 2.0 100kw a ten jel moc dobre,tak chci neco jineho nez mam ted.
Aha a ty dalsi 2 maji byt co?A navi je co?Rt3 nebo 4?Ten Alarm mne docela mrzi ted ho mam a asi bude tim ze neni drazsi havarijni pojistka.No zitra uvidim.Sice budu mit pred barakem 2 velke kary tak doufam ze sousedi nebudou rvat kdyz mam jeste jednu c5 a manzelka ma 306ku.
To doufam ze to pojede o dost lip.Jel jsem ve 2.0 100kw a ten jel moc dobre,tak chci neco jineho nez mam ted.
|
|
01.04.2012 15:39 -
|
2464299
|
|
Mikra
|
|
|
Prostřední na pravý trojici bývá právě alarm a ten poslední jsem jetě osazený neviděl. Navi se zdá být RT3. To se takhle asi nepozná. RT4 mívají jiný menu, ale to tu vidět není, take můe být i to. A bude mít VIN, tak to poznáme. Mimochodem. Jede to zítra koupit a nebo prohlídnout? VIN jsi toti měl znát dávno před rozhodnutím to koupit a vechno si prověřit. Zítra u toho moc nestihne.
Prostřední na pravý trojici bývá právě alarm a ten poslední jsem jetě osazený neviděl. Navi se zdá být RT3. To se takhle asi nepozná. RT4 mívají jiný menu, ale to tu vidět není, take můe být i to. A bude mít VIN, tak to poznáme. Mimochodem. Jede to zítra koupit a nebo prohlídnout? VIN jsi toti měl znát dávno před rozhodnutím to koupit a vechno si prověřit. Zítra u toho moc nestihne.
|
|
01.04.2012 15:45 -
|
2464300
|
|
bubakkaja
|
|
|
Jedu to rovnou odvézt.Pokud něco nebude jak říká kalu na to.Mám kluka v Citroenu tak kdy mu zavolám Vin tak vím do pár minut co s tím bylo.Ale prodejce se zdá nic netají.Tvrdí e to dobře kmoupil proto prodává tak levně.Cena je si myslím moc pěkná.Jo má to jen Německý Tp take + přihláení cca 5000,-
Je tu někdo kdo mi zVinka zjistí co je to zač třeba dneska?
Jedu to rovnou odvézt.Pokud něco nebude jak říká kalu na to.Mám kluka v Citroenu tak kdy mu zavolám Vin tak vím do pár minut co s tím bylo.Ale prodejce se zdá nic netají.Tvrdí e to dobře kmoupil proto prodává tak levně.Cena je si myslím moc pěkná.Jo má to jen Německý Tp take + přihláení cca 5000,-
Je tu někdo kdo mi zVinka zjistí co je to zač třeba dneska?
|
|
01.04.2012 15:59 -
|
2464303
|
|
Mikra
|
|
|
Umím z VIN jen výbavu. Servisní historii ne. Tu umí v citroenech. Koukám, e ten článek o bazarnících jsi nečetl. Jinak bys neříkal, e nic netají. Jetě přidej, e on na tom nepotřebuje vydělat a e vozí jen samý dobrý auta a to vechno dělá z lásky k blinímu svému a jsi jasnej.
Umím z VIN jen výbavu. Servisní historii ne. Tu umí v citroenech. Koukám, e ten článek o bazarnících jsi nečetl. Jinak bys neříkal, e nic netají. Jetě přidej, e on na tom nepotřebuje vydělat a e vozí jen samý dobrý auta a to vechno dělá z lásky k blinímu svému a jsi jasnej. :-D
|
|
| |
|
|