| | |
05.02.2012 10:52 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2447699
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
Neahejte mi na opla... U to tady začíná bejt stejně arogantně pomlouvačný jak na nějakým vw webu... A hospodský kecy typu opla nikdy, je to stejný jako se tak mluví o citroenu. Někde na internetu od p. Vaculíka je článek o stervačnosti názoru na (ne)spolehlivost různých automobilek. Jak některé těí z minulosti e jsou některé automobilky spolehlivé (vw koncern,mercedes atd.) a jiné musí bojovat s předsudky (opel,citreoen,fiat)
Neahejte mi na opla... U to tady začíná bejt stejně arogantně pomlouvačný jak na nějakým vw webu... A hospodský kecy typu opla nikdy, je to stejný jako se tak mluví o citroenu. Někde na internetu od p. Vaculíka je článek o stervačnosti názoru na (ne)spolehlivost různých automobilek. Jak některé těí z minulosti e jsou některé automobilky spolehlivé (vw koncern,mercedes atd.) a jiné musí bojovat s předsudky (opel,citreoen,fiat)
|
|
05.02.2012 10:53 -
|
2447700
|
|
jruze
|
|
|
Kdy u jsme u Opelů tak já měl vectru 2.0L i r.v.94 8ventil najel automat jsem s ní 200tKm vydrela neskutečně moc. Známej si koupil 2.2 i r.v. a těce zaplakal. Teď si koupil jinej známej omegu - má jí týden a u má naplánované díly za 50tkč -take oby ji udrel v provozu ho výjde pomalu jak C5 II a kdy porovnáme výbavu a pohodlí?? A e by Opel měl levné díly?? a nějak dobře se na něm dělalo? a e Vectru znám dost dobře(předek u mohu dělat ze zavřenýma očima - po čtyřech ránách na předek)-to byla pojiovna jetě o něčem jiném(zaplatila ji 2x a jetě ji vykoupily A )
Kdy u jsme u Opelů tak já měl vectru 2.0L i r.v.94 8ventil najel automat jsem s ní 200tKm vydrela neskutečně moc. Známej si koupil 2.2 i r.v. a těce zaplakal. Teď si koupil jinej známej omegu - má jí týden a u má naplánované díly za 50tkč -take oby ji udrel v provozu ho výjde pomalu jak C5 II a kdy porovnáme výbavu a pohodlí?? A e by Opel měl levné díly?? a nějak dobře se na něm dělalo? a e Vectru znám dost dobře(předek u mohu dělat ze zavřenýma očima - po čtyřech ránách na předek)-to byla pojiovna jetě o něčem jiném(zaplatila ji 2x a jetě ji vykoupily A:-d )
|
|
05.02.2012 11:21 -
|
2447722
|
|
toskey
|
Město: Odolena Voda, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 147 |
|
|
A zase jsme u toho,kdy někdo koupí ojetej vrak, tak zapláčete napříč vemi automobilkami. Jinak za 50 se kupuje celá omega. Ty auta jsou za pár korun... A byl to vůz vyí střední třídy měla to bejt konkurence bmw 5 a mercedesu C tak se dá očekávat draí díly. Díly na staré oply jsou levnějí jen proto,e byly nejvíc dováené z reichu po ravoluci. Na nové oply (to je i ta zafira) jsou díly stejně drahé jak u vech jinech lowendových automobilek. Jako jestli jde nomadamovi jen o nejlevnějí díly a jejich dostupnost tak to bude asi nejlepí zůstat u tý kodovky...
A zase jsme u toho,kdy někdo koupí ojetej vrak, tak zapláčete napříč vemi automobilkami. Jinak za 50 se kupuje celá omega:-d. Ty auta jsou za pár korun... A byl to vůz vyí střední třídy měla to bejt konkurence bmw 5 a mercedesu C tak se dá očekávat draí díly. Díly na staré oply jsou levnějí jen proto,e byly nejvíc dováené z reichu po ravoluci. Na nové oply (to je i ta zafira) jsou díly stejně drahé jak u vech jinech lowendových automobilek. Jako jestli jde nomadamovi jen o nejlevnějí díly a jejich dostupnost tak to bude asi nejlepí zůstat u tý kodovky...
|
|
05.02.2012 16:34 -
|
2447819
|
|
jumep
|
|
|
ja som reagoval na zafiru konkretne ... (o ktorej tu pisal) - mal to kolega ... olej to zralo viac ako 1.8 na C5 ...
ja som reagoval na zafiru konkretne ... (o ktorej tu pisal) - mal to kolega ... olej to zralo viac ako 1.8 na C5 ...
|
|
05.02.2012 17:03 -
|
2447832
|
|
nomadm
|
Město: Otrokovice, Auto: koda Felicia Combi 1.3 MPi | Počet příspěvků: 29 |
|
|
no, uvidime...jak dopadneme, alibi se mi i Grand Picasso, ale ta si zatim drzi cenu a v benzinu je jich malo...C5ku vezmeme po Zafire
no, uvidime...jak dopadneme, alibi se mi i Grand Picasso, ale ta si zatim drzi cenu a v benzinu je jich malo...C5ku vezmeme po Zafire :)
|
|
08.02.2012 19:18 -
|
2449225
|
|
dwarf
|
Město: Zvolen, Auto: Jeep Commander | Počet příspěvků: 84 |
|
|
Čo vravíte na toto?
.link.
Čo vravíte na toto?
http://citroen-c5.autobazar.eu/20-hdi-exclusive-id2848379.html
|
|
08.02.2012 20:24 -
|
2449247
|
|
DOUFAK
|
|
|
dwarf napsal(a):
ABSOLUTE - krasavec !!!
ABSOLUTE - krasavec !!!:-o
|
|
08.02.2012 20:30 -
|
2449252
|
|
Darja
|
|
|
konečně trochu reálný km...
konečně trochu reálný km...:palec
|
|
08.02.2012 21:05 -
|
2449268
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
citroen-c5.autobazar.eu/uk/22-hdi-16v-fap-id2984285.html
citroen-c5.autobazar.eu/uk/22-hdi-16v-fap-id2984285.html
|
|
09.02.2012 09:13 -
|
2449302
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
dwarf napsal(a):
Vidím poprvé, e je v nabídce VIN - dá se tak předem v klidu ověřit historie vozu, dává to inzerátu věrohodnost. A auto se mi líbí - i cena. koda, e to není kombík a koda, e jsem na podobnou nabídku nenarazil před lety, kdy jsem kupoval svou C5
Čo vravíte na toto? http://citroen-c5.autobazar.eu/20-hdi-exclusive-id2848379.html
Vidím poprvé, e je v nabídce VIN - dá se tak předem v klidu ověřit historie vozu, dává to inzerátu věrohodnost. A auto se mi líbí - i cena. koda, e to není kombík :-) a koda, e jsem na podobnou nabídku nenarazil před lety, kdy jsem kupoval svou C5
|
|
09.02.2012 09:55 -
|
2449310
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Je hezkej, cerna je moc pekna, ale nemuzu si pomoct - nelibi se mi ten svetlej interier, osobne bych si auto se svetlym interierem nekoupil.
Je hezkej, cerna je moc pekna, ale nemuzu si pomoct - nelibi se mi ten svetlej interier, osobne bych si auto se svetlym interierem nekoupil.
|
|
09.02.2012 15:49 -
|
2449409
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
nastav si gamut na monitoru Dutchi... je antracitovej a interier je tmavej... Jináč - sluná cena za sluný auto... ni by mi nevadilo, e je to sedan.
nastav si gamut na monitoru Dutchi... :-) je antracitovej a interier je tmavej... Jináč - sluná cena za sluný auto... ni by mi nevadilo, e je to sedan.
|
|
11.02.2012 21:12 -
|
2449998
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Jinymi slovy - jinej nez cernej nechci
Jinymi slovy - jinej nez cernej nechci :-)
|
|
11.02.2012 22:11 -
|
2450026
|
|
zdenycit
|
Město: Tupadly, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 9 |
|
|
u tam není...
u tam není...
|
|
17.02.2012 10:41 -
|
2452152
|
|
herbert1
|
Město: Střeň, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ahoj, u nějaký čas se zajímám o koupi ojeté C5 II. Teď jsem řeil tuto nabídku: .link.
Volal jsem i do Citroenu kde mi řekli podle VIN, e to u nich bylo pouze 1x a mělo to po roce 35.000 km take reálně to auto má kolem 200.000 km. Dobře to jetě není tragédie, cena je tam nízká. Co mě ale zarazilo, e po nastartování se z toho vyvalil černo/hnědý dým, pak přeel na moment na namodralý a pak u to bylo OK. Tohle asi není normální e? Díky za případné reakce.
Ahoj, u nějaký čas se zajímám o koupi ojeté C5 II. Teď jsem řeil tuto nabídku: http://www.pauto.cz/cz/m/nabidka-vozidel/detail/163632/.
Volal jsem i do Citroenu kde mi řekli podle VIN, e to u nich bylo pouze 1x a mělo to po roce 35.000 km take reálně to auto má kolem 200.000 km. Dobře to jetě není tragédie, cena je tam nízká. Co mě ale zarazilo, e po nastartování se z toho vyvalil černo/hnědý dým, pak přeel na moment na namodralý a pak u to bylo OK. Tohle asi není normální e? Díky za případné reakce.
|
|
17.02.2012 10:56 -
|
2452153
|
|
milda67
|
|
|
nevím jak tohle auto,ale v tomto bazaru jsem byl loni skrz xantii, do telefonu vychválená do nebes a prý je tam teprve týden a je hodně zájemců. Po příjezdu děs a hrůza,auto zaskládané někde na konci na posledním místě,baterka uplně vymlácená,bazarník mi řekl,e donese jinou pouze kdy si ji fakt vezmu,po nastartování zvuk traktoru,motor totálně kaput,urvané dráky výfuku,vymlácená zadní náprava,vystřelené airbagy...atd za okýnkem top stav a najeto 142300km...kdy jsem ji odmítl jetě na mne řval,e ji musel startovat
nevím jak tohle auto,ale v tomto bazaru jsem byl loni skrz xantii, do telefonu vychválená do nebes a prý je tam teprve týden a je hodně zájemců. Po příjezdu děs a hrůza,auto zaskládané někde na konci na posledním místě,baterka uplně vymlácená,bazarník mi řekl,e donese jinou pouze kdy si ji fakt vezmu,po nastartování zvuk traktoru,motor totálně kaput,urvané dráky výfuku,vymlácená zadní náprava,vystřelené airbagy...atd za okýnkem top stav a najeto 142300km...kdy jsem ji odmítl jetě na mne řval,e ji musel startovat:-(
|
|
17.02.2012 11:46 -
|
2452159
|
|
tomc
|
|
|
herbert1 napsal(a): Ahoj, u nějaký čas se zajímám o koupi ojeté C5 II. Teď jsem řeil tuto nabídku: .link. Volal jsem i do Citroenu kde mi řekli podle VIN, e to u nich bylo pouze 1x a mělo to po roce 35.000 km take reálně to auto má kolem 200.000 km. Dobře to jetě není tragédie, cena je tam nízká. Co mě ale zarazilo, e po nastartování se z toho vyvalil černo/hnědý dým, pak přeel na moment na namodralý a pak u to bylo OK. Tohle asi není normální e? Díky za případné reakce. je moně,e auto skoueli namotat za mrazu a nechytlo
Ahoj, u nějaký čas se zajímám o koupi ojeté C5 II. Teď jsem řeil tuto nabídku: http://www.pauto.cz/cz/m/nabidka-vozidel/detail/163632/. Volal jsem i do Citroenu kde mi řekli podle VIN, e to u nich bylo pouze 1x a mělo to po roce 35.000 km take reálně to auto má kolem 200.000 km. Dobře to jetě není tragédie, cena je tam nízká. Co mě ale zarazilo, e po nastartování se z toho vyvalil černo/hnědý dým, pak přeel na moment na namodralý a pak u to bylo OK. Tohle asi není normální e? Díky za případné reakce. je moně,e auto skoueli namotat za mrazu a nechytlo:-((((
|
|
| |
|
|