| | |
24.01.2012 20:57 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
2443815
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Hajkis napsal(a): Není nic jednoduího ,ne si podle Vinu zjistit podrobnosti o autě.Zjitoval jsem to přes Auto Hrubý/Vys.Pec/ a to co zjistili souhlasilo s tím,co prodávající inzeroval.Jde jen o to nekoupit hned první auto
Nezapomínejte ale na vlastní diagnostiku. Ta vám řekne mnohem víc ne základní údaje z databáze Citroenu. V databázi toti ani zdaleka není ve. V podstatě by tam měly být záznamy o opravách provedených v záruce a tím jistota končí. Co se s autem dělo po záruce je ve hvězdách. Málo aut je a do druhého prodeje servisovaných v autorizovaným servisu, čemu se nelze divit, vzhledem k jejich kvalitě a ani autorizovaný servisy nemusejí do databáze zapisovat vechny zákroky. Take oči na stopkách a klapky na uích při poslouchání pohádek bazarů.
A z vlastní zkuenosti s Auto Hrubý: Prodávali mi Exclusive Break v luxusním stavu. Při zkuební jízdě se předvedl automat v plné kráse. Málem jsme nedojeli. Technik nevěřil a duoval se, e o tom neví. Nejspí mu to auto s nálepkou německýho zastoupení Citroenu na zadních dveřích přinesli na nosítkách, kdy si neviml, e je auto nepojízdný a nabízel ho jako "skoronový"a zaručeně servisovaný v německým Citroenu. Slíbil, e to dají opravit a ozvou se. Neozvali. A kde a jak auto zkončilo, vědí jen oni a zřejmě i nový majitel.
Nezapomínejte ale na vlastní diagnostiku. Ta vám řekne mnohem víc ne základní údaje z databáze Citroenu. V databázi toti ani zdaleka není ve. V podstatě by tam měly být záznamy o opravách provedených v záruce a tím jistota končí. Co se s autem dělo po záruce je ve hvězdách. Málo aut je a do druhého prodeje servisovaných v autorizovaným servisu, čemu se nelze divit, vzhledem k jejich kvalitě a ani autorizovaný servisy nemusejí do databáze zapisovat vechny zákroky. Take oči na stopkách a klapky na uích při poslouchání pohádek bazarů.
A z vlastní zkuenosti s Auto Hrubý: Prodávali mi Exclusive Break v luxusním stavu. Při zkuební jízdě se předvedl automat v plné kráse. Málem jsme nedojeli. Technik nevěřil a duoval se, e o tom neví. Nejspí mu to auto s nálepkou německýho zastoupení Citroenu na zadních dveřích přinesli na nosítkách, kdy si neviml, e je auto nepojízdný a nabízel ho jako "skoronový"a zaručeně servisovaný v německým Citroenu. Slíbil, e to dají opravit a ozvou se. Neozvali. A kde a jak auto zkončilo, vědí jen oni a zřejmě i nový majitel.
|
|
24.01.2012 21:35 -
|
2443836
|
|
nomadm
|
Město: Otrokovice, Auto: koda Felicia Combi 1.3 MPi | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Mikra: Auto Hruby je ten Most? Kurna, akorat jsem dneska testoval Hondu Accord Tourer 7G 2.0 benzin (r.v. 2005) a jsem z ni popravde nadseny, tak zase neviim...)
Mikra: Auto Hruby je ten Most? Kurna, akorat jsem dneska testoval Hondu Accord Tourer 7G 2.0 benzin (r.v. 2005) a jsem z ni popravde nadseny, tak zase neviim...:)))
|
|
24.01.2012 21:41 -
|
2443839
|
|
jumep
|
|
|
cokolvek oproti tomu co mas ti bude pripadat ako vesmirny korab ...
teda skoro cokolvek ...
cokolvek oproti tomu co mas ti bude pripadat ako vesmirny korab ...
teda skoro cokolvek ...
|
|
24.01.2012 21:46 -
|
2443840
|
|
nomadm
|
|
|
jojo tak nejak si myslim taky, nicmene pote jsem si byl osedlat i Mazdu 6 (r.v. 2003 pred face, ale velmi zachovala) a ta na me nezanechala ve srovnani s Hondou takovy dojem. Honda mi pripadla zpracovanim a celkovym pojetim o level vys. Natoze mela najetych 200 tis. km, vevnitr to nebylo temer poznat...
jojo tak nejak si myslim taky, nicmene pote jsem si byl osedlat i Mazdu 6 (r.v. 2003 pred face, ale velmi zachovala) a ta na me nezanechala ve srovnani s Hondou takovy dojem. Honda mi pripadla zpracovanim a celkovym pojetim o level vys. Natoze mela najetych 200 tis. km, vevnitr to nebylo temer poznat...
|
|
24.01.2012 22:19 -
|
2443854
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Auto Hrubý je v Mostě, ale nevím co myslí tím "ten Most" .
Jinak vnitřek auta umí za pár peněz obnovit kdejaký bazarník. Tady na clubu má jednu obrovskou výhodu k nezaplacení. Pokud se toti rozhodne pro C5, tak tady najde odborníky s diagnostikou, ochotný zajet s tebou k vybranýmu kousku a prověřit ti jeho stav, skrytý závady, nalhaný km, poradí se servisem po koupi atd. A to vechno prakticky zadara, kromě nákladů na přepravu k ojetině a nějaký tý kávy cestou. To se ti asi při koupi voňavý Hondy nepotěstí.
Tak drím palce při výběru.
Auto Hrubý je v Mostě, ale nevím co myslí tím "ten Most" :-).
Jinak vnitřek auta umí za pár peněz obnovit kdejaký bazarník. Tady na clubu má jednu obrovskou výhodu k nezaplacení. Pokud se toti rozhodne pro C5, tak tady najde odborníky s diagnostikou, ochotný zajet s tebou k vybranýmu kousku a prověřit ti jeho stav, skrytý závady, nalhaný km, poradí se servisem po koupi atd. A to vechno prakticky zadara, kromě nákladů na přepravu k ojetině a nějaký tý kávy cestou. To se ti asi při koupi voňavý Hondy nepotěstí.
Tak drím palce při výběru.
|
|
24.01.2012 22:27 -
|
2443861
|
|
Hajkis
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Hrubý není v Mostě,ale asi na půlce mezi Mostem a Chomutovem.Jinak jsem byl vdy spokojen,bo se tam foukal kulky na svoje BXko,Xánu a i na C5 kupoval nějaké díly.Jinak se sem dováí auta z Holandska od 200-300 tisíc km a po 10 minutách vyjídějí z garáe s ideální mírou kilometrů
Hrubý není v Mostě,ale asi na půlce mezi Mostem a Chomutovem.Jinak jsem byl vdy spokojen,bo se tam foukal kulky na svoje BXko,Xánu a i na C5 kupoval nějaké díly.Jinak se sem dováí auta z Holandska od 200-300 tisíc km a po 10 minutách vyjídějí z garáe s ideální mírou kilometrů
|
|
24.01.2012 22:40 -
|
2443866
|
|
Mikra
|
|
|
Ano, není to Most, ale skoro Most
.link.
Ano, není to Most, ale skoro Most :-)
http://www.mapy.cz/s/2U12
|
|
24.01.2012 22:50 -
|
2443873
|
|
nomadm
|
|
|
no jasnee, ze tady podporu na jinou znacku nenajdu, taky ackoli C5 zatim nemam, je mi tady mezi vami "jaksi dobre" a citim zde takovou, skoro rodinnou atmosferu....toto forum je jeden z duvodu ke koupi C5, ale proste zatim nejsem definitvne rozhodnut...a dneska jsem nakloneny Honde, uvidime co bude zitra )
no jasnee, ze tady podporu na jinou znacku nenajdu, taky ackoli C5 zatim nemam, je mi tady mezi vami "jaksi dobre" a citim zde takovou, skoro rodinnou atmosferu....toto forum je jeden z duvodu ke koupi C5, ale proste zatim nejsem definitvne rozhodnut...a dneska jsem nakloneny Honde, uvidime co bude zitra :)))
|
|
24.01.2012 23:00 -
|
2443875
|
|
Darja
|
|
|
u japonců si čekni ceny ND... ono jestli, jezdí ve felicii, tak je jakýkoli auto lepí
u japonců si čekni ceny ND... ono jestli, jezdí ve felicii, tak je jakýkoli auto lepí :palec
|
|
24.01.2012 23:06 -
|
2443878
|
|
Darja
|
|
|
no, oproti felině je i ta fábie (s nějakou výbavou!!) lepí I kdy ty prachy, co za to chtěj a to nic, co to nabízí... no, kadýho věc
no, oproti felině je i ta fábie (s nějakou výbavou!!) lepí :D I kdy ty prachy, co za to chtěj a to nic, co to nabízí... no, kadýho věc :)
|
|
04.02.2012 15:37 -
|
2447433
|
|
flyteSVK
|
|
|
.link.
Ďalia výbava:
motor V6 Maserati, aut. 6st. japonská prevodovka.
http://citroen-c5.autobazar.eu/30i-v6-id3087463.html
Ďalia výbava:
motor V6 Maserati, aut. 6st. japonská prevodovka. :nevim
|
|
04.02.2012 18:16 -
|
2447477
|
|
Hanz 397
|
|
|
nomadm napsal(a): no jasnee, ze tady podporu na jinou znacku nenajdu, taky ackoli C5 zatim nemam, je mi tady mezi vami "jaksi dobre" a citim zde takovou, skoro rodinnou atmosferu....toto forum je jeden z duvodu ke koupi C5, ale proste zatim nejsem definitvne rozhodnut...a dneska jsem nakloneny Honde, uvidime co bude zitra )
Hondu nééé. Japonci sice byli a jsou vrchol spolehlivosti,ale kdy se ti tam něco pos..re,tak jsou to neskutečný rakety a v replikách je to dost těko k sehnání. Vím o čem mluvím-tchán má H.Jazz a kdy ho asi před rokem nabourali,tak jsem nechápal. Nárazník 10000, vodní chladič pouze origo(rep.byly jiný) 9000,kapota,11000,mlhovka,taky jen origo 3500/ks,tyčka stabil. 2900/ks a věci,mimo lakování jsem sháněl dohromady víc,jak měsíc. Pak se nemůe divit,e v bazarech stojí 5 let stará třeba jen 100000.
Hondu nééé. Japonci sice byli a jsou vrchol spolehlivosti,ale kdy se ti tam něco pos..re,tak jsou to neskutečný rakety a v replikách je to dost těko k sehnání. Vím o čem mluvím-tchán má H.Jazz a kdy ho asi před rokem nabourali,tak jsem nechápal. Nárazník 10000, vodní chladič pouze origo(rep.byly jiný) 9000,kapota,11000,mlhovka,taky jen origo 3500/ks,tyčka stabil. 2900/ks a věci,mimo lakování jsem sháněl dohromady víc,jak měsíc. Pak se nemůe divit,e v bazarech stojí 5 let stará třeba jen 100000.
|
|
04.02.2012 19:37 -
|
2447509
|
|
DOUFAK
|
|
|
PŘESNĚ.Velmi drahé ND.Na tkzv.levné ND v Citroenu,by ti zbyla jen pietní vzpomínka. Mám NOVOU Hondu.Ale motorku.Do auta bych NIKDY neel.
PŘESNĚ.Velmi drahé ND.Na tkzv.levné ND v Citroenu,by ti zbyla jen pietní vzpomínka. Mám NOVOU Hondu.Ale motorku.Do auta bych NIKDY neel.:-(
|
|
04.02.2012 21:43 -
|
2447554
|
|
nomadm
|
|
|
zdravim, tak ted je favoritem Opel Zafira B, tak uvidime jak to dopadne nakonec...
zdravim, tak ted je favoritem Opel Zafira B, tak uvidime jak to dopadne nakonec...:))
|
|
04.02.2012 21:45 -
|
2447555
|
|
jumep
|
|
|
uff, toz to uprimnu sustrast
uff, toz to uprimnu sustrast :)
|
|
04.02.2012 21:55 -
|
2447558
|
|
Gabo
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 81 |
|
|
DOUFAK napsal(a): PŘESNĚ.Velmi drahé ND.Na tkzv.levné ND v Citroenu,by ti zbyla jen pietní vzpomínka. Mám NOVOU Hondu.Ale motorku.Do auta bych NIKDY neel.
Ano, ak ta niekto nabura, tak nejak druhovyroba chyba, to je pravda. Ale pri japoncoch plati, ako uz bolo spominane, ze su vysoko spolahlive a teda "nejak" nehrozi, ze by ti postupne veci odchadzali ako na beziacom pase. Samozrejme treba najst dobry kus t.j. neburany a o ktory sa majitel aspon minimalne staral. Okrem Citroena mame v rodine este Toyotu Corollu a to je teda nezmar v spolahlivosti Pravidelne kazdych 10tisic km olej a filtre a len tankovat a jazdit. Auto bude mat 17 rokov.
Ano, ak ta niekto nabura, tak nejak druhovyroba chyba, to je pravda. Ale pri japoncoch plati, ako uz bolo spominane, ze su vysoko spolahlive a teda "nejak" nehrozi, ze by ti postupne veci odchadzali ako na beziacom pase. Samozrejme treba najst dobry kus t.j. neburany a o ktory sa majitel aspon minimalne staral. Okrem Citroena mame v rodine este Toyotu Corollu a to je teda nezmar v spolahlivosti ;-) Pravidelne kazdych 10tisic km olej a filtre a len tankovat a jazdit. Auto bude mat 17 rokov.
|
|
05.02.2012 00:09 -
|
2447612
|
|
Hanz 397
|
|
|
nomadm napsal(a): zdravim, tak ted je favoritem Opel Zafira B, tak uvidime jak to dopadne nakonec...
No nevím . C5 není etalon spolehlivosti,ale opel? To si snad radi nech tu feldu. Znám plno lidí,co mají elektrikářský auto a jenom si libují,e na to jsou levný díly. Jene u jim nedochází,e i v těch levných dílech dají ročně za opravy víc,ne já... Fakt jich ke mě pár takových jezdí a opravdu nemají nějak extra starý pelechy...
No nevím :nevim . C5 není etalon spolehlivosti,ale opel? To si snad radi nech tu feldu. Znám plno lidí,co mají elektrikářský auto a jenom si libují,e na to jsou levný díly. Jene u jim nedochází,e i v těch levných dílech dají ročně za opravy víc,ne já... Fakt jich ke mě pár takových jezdí a opravdu nemají nějak extra starý pelechy...
|
|
05.02.2012 09:33 -
|
2447673
|
|
tír
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): No nevím . C5 není etalon spolehlivosti,ale opel? To si snad radi nech tu feldu. Znám plno lidí,co mají elektrikářský auto a jenom si libují,e na to jsou levný díly. Jene u jim nedochází,e i v těch levných dílech dají ročně za opravy víc,ne já... Fakt jich ke mě pár takových jezdí a opravdu nemají nějak extra starý pelechy...
Já třeba měl opel Astra od roku 2002 a do roku 2011.. take nějakých devět let ne jsem ji vyměnil za c5. A proč jsem to auto měl tak dlouho? Protoe bylo naprosto super! Take já bych se opla rozhodně nebál.
Já třeba měl opel Astra od roku 2002 a do roku 2011.. take nějakých devět let ne jsem ji vyměnil za c5. A proč jsem to auto měl tak dlouho? Protoe bylo naprosto super! Take já bych se opla rozhodně nebál.
|
|
| |
|
|