| | |
04.05.2012 16:10 -
Re: C5 strach z hydrauliky
|
2474841
|
|
jumep
|
|
|
nemecky vuz vydzi x krat menej ako tento frantik a je podstatne drahsi na opravu
nemecky vuz vydzi x krat menej ako tento frantik a je podstatne drahsi na opravu
|
|
05.05.2012 22:55 -
|
2475207
|
|
jruze
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Podobné fotky jsem dával do galerie .link. , .link.
Zdaleka to není jen výsada Citroenů(popravdě jsem krom svého takhle ádnou C5 neviděl) a věř tomu,e kdy se to stane náááhodou u Citroenu,tak ta oprava je mnohonásobně levnějí. Jestli si dobře pamatuju,tak na tom MB byli oba zadní měchy(vzduchový spodek) KO a jeden stál cca 25000...
MB mělo takzvanou nivelaci(combi - péra+ plynoolejové tlumiče)-čerpadlo poháněné vačkou a odcházelo to(hodně) - jedině na čem jsem viděl podobný systém jako u citroenu byla MB,,čína" - jen 12000,- stál ten přepoutěč.Celé to bylo sloitějí,zdaleka né tak funkčně dokonalé jako u Citroenu a jak je psáno víe daleko poruchovějí a nákladnějí na opravy.Jinak jiné značky větinou pouívají pneumatické systémy a na cenu se ani neptej - je to 2.-3.x draí a i poruchovějí.
MB mělo takzvanou nivelaci(combi - péra+ plynoolejové tlumiče)-čerpadlo poháněné vačkou a odcházelo to(hodně) - jedině na čem jsem viděl podobný systém jako u citroenu byla MB,,čína" - jen 12000,- stál ten přepoutěč.Celé to bylo sloitějí,zdaleka né tak funkčně dokonalé jako u Citroenu a jak je psáno víe daleko poruchovějí a nákladnějí na opravy.Jinak jiné značky větinou pouívají pneumatické systémy a na cenu se ani neptej - je to 2.-3.x draí a i poruchovějí.
|
|
06.05.2012 00:16 -
|
2475224
|
|
jumep
|
|
|
audi teraz nejaku hydru kupilo licenciu do niecoho ...
som tiez zvedavy ako to pototo a spravia zlu reklamu citroenu zasa svojou odbornostou
audi teraz nejaku hydru kupilo licenciu do niecoho ...
som tiez zvedavy ako to pototo a spravia zlu reklamu citroenu zasa svojou odbornostou
|
|
06.05.2012 11:00 -
|
2475260
|
|
jogcar
|
Město: Poprad, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Vcera som isiel okolo RangeRovera, vzadu lezal tiez
Inak trosku k strachu z hydry. Bol som v nemenovanej predajni Peugeot, predajca sa ma pyta, ze co by som chcel najradsej a ja, ze c6 hydrauliku. On nato, ze robil 20 rokov u nemcoch(das automobil) a, ze on do toho vidi, ze pekne auto ale ked sa ta hydra raz pokazi tak to niiiiiikto neda dokopy co ty nato Jumep
Vcera som isiel okolo RangeRovera, vzadu lezal tiez :)
Inak trosku k strachu z hydry. Bol som v nemenovanej predajni Peugeot, predajca sa ma pyta, ze co by som chcel najradsej a ja, ze c6 hydrauliku. On nato, ze robil 20 rokov u nemcoch(das automobil) a, ze on do toho vidi, ze pekne auto ale ked sa ta hydra raz pokazi tak to niiiiiikto neda dokopy :) co ty nato Jumep :)
|
|
| |
|
|