| | |
12.04.2013 20:13 -
Re: dojmy z STK
|
2566429
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak dneska také absolvováno a bez problémů, viz přiloené protokoly.
Přístup techniků, jak na emisích, tak na technické musím jenom chválit. Technik mi jenom seteloval pravý xenon, svítil lehce níe a doporučil mi před zimou vyměnit čep na levém kole, ale nikam to nezapsal, tak je asi v pohodě.
Kdy jsem to tu četl, tak jsem se bál toho vytáčení do omezovače, ale bylo to naprosto v pohodě, technik 5x lápl pedál na podlahu a bylo hotovo.
Rozdíl mezi dnení prohlídkou a tou před dvěma lety je kouřivost, zvedla se 0,20 na 0,42 a cena, ta se zvedla o 200 Kč
Tak dneska také absolvováno a bez problémů, viz přiloené protokoly.
Přístup techniků, jak na emisích, tak na technické musím jenom chválit. Technik mi jenom seteloval pravý xenon, svítil lehce níe a doporučil mi před zimou vyměnit čep na levém kole, ale nikam to nezapsal, tak je asi v pohodě.:-d
Kdy jsem to tu četl, tak jsem se bál toho vytáčení do omezovače, ale bylo to naprosto v pohodě, technik 5x lápl pedál na podlahu a bylo hotovo.
Rozdíl mezi dnení prohlídkou a tou před dvěma lety je kouřivost, zvedla se 0,20 na 0,42 a cena, ta se zvedla o 200 Kč
Přílohy: EMISE.jpg ( 57293b ) - STK.jpg ( 48399b ) - |
|
21.04.2013 21:55 -
|
2570700
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak jsem včera proel TK s Xsarou. Byla provedena v souladu se vemy předpisy a v podstatě bez přípravy a... v příloze je protokol. Povimněte si kolonek "závady zjitěné na vozidle" a kolonky "Stav počítače ujeté vzdálenosti" .
Potřebuje jetě někdo dalí důkaz o kvalitě Citroenů??
Tak jsem včera proel TK s Xsarou. Byla provedena v souladu se vemy předpisy a v podstatě bez přípravy a... v příloze je protokol. Povimněte si kolonek "závady zjitěné na vozidle" a kolonky "Stav počítače ujeté vzdálenosti" ;-).
Potřebuje jetě někdo dalí důkaz o kvalitě Citroenů??
Přílohy: IMG_20130421_214758.jpg ( 1232808b ) - protokol |
|
26.05.2013 17:54 -
|
2582957
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
V pátek byla STK a EMISE. Ty v poho, ale STK na 30 dní - problém : zadní brzdové světlo, opraveno ihned, ale co je podstatnějí, dodatečný evidenční títek chybí!!!! Je to títek s údaji o max. povolené hmotnosti na nápravu a celkově pro vozidlo. Stávající mi nesouhlasí o nějakých 50kg a dodatečný je zapsán v TP jako vydaný. Můj Charles je vedený jako N1. Musel jsem do Citroenu, nafotili to, okoírovali TP a dají mě vědět. Jinak ta sranda se kontroluje od května minulého roku a nový títek mě vyjde u Citroena na 600.-kč. Take opravdu super.
V pátek byla STK a EMISE. Ty v poho, ale STK na 30 dní - problém : zadní brzdové světlo, opraveno ihned, ale co je podstatnějí, dodatečný evidenční títek chybí!!!! Je to títek s údaji o max. povolené hmotnosti na nápravu a celkově pro vozidlo. Stávající mi nesouhlasí o nějakých 50kg a dodatečný je zapsán v TP jako vydaný. Můj Charles je vedený jako N1. Musel jsem do Citroenu, nafotili to, okoírovali TP a dají mě vědět. Jinak ta sranda se kontroluje od května minulého roku a nový títek mě vyjde u Citroena na 600.-kč. Take opravdu super. :-(
|
|
26.05.2013 18:10 -
|
2582969
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Ono je fakt snadnějí si tu stk zacvakat, kvůli blbý cedulce takovej proces..
Ono je fakt snadnějí si tu stk zacvakat, kvůli blbý cedulce takovej proces.. :nevim
|
|
28.05.2013 12:33 -
|
2583715
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
abák po STK a emisích. Bez ztráty kvétinky. Jediný problém: chtěli vidět doplňkový títek s povoleným zatíením náprav. A já nevěděl kde je. Pomocí manualu nalezen pod levým zadním sedadlem.
abák po STK a emisích. Bez ztráty kvétinky. Jediný problém: chtěli vidět doplňkový títek s povoleným zatíením náprav. A já nevěděl kde je. Pomocí manualu nalezen pod levým zadním sedadlem.
|
|
30.05.2013 18:27 -
|
2584931
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Tak dnes stk a EKs otcovou 1.6 HDI .stk v pohode bez zavad, akurat problem po EK. Tocil to na 4760 ot., to motor vydrzal. Akurat potom co som odisiel si pri jazde vsimam, ze auto zacalo pri akceleraci pri 1500 ot cukat. Pridam plyn, potom to cukne, ale dalej akceleruje v poriadku. Doteraz auto fungovalo bez problemov.a necukalo K tomu 2 otazky na skusenych: 1. Cim by to mohlo byt?
2. Ako postupovat dalej? Prosim o rady
Tak dnes stk a EKs otcovou 1.6 HDI .stk v pohode bez zavad, akurat problem po EK. Tocil to na 4760 ot., to motor vydrzal. Akurat potom co som odisiel si pri jazde vsimam, ze auto zacalo pri akceleraci pri 1500 ot cukat. Pridam plyn, potom to cukne, ale dalej akceleruje v poriadku. Doteraz auto fungovalo bez problemov.a necukalo K tomu 2 otazky na skusenych: 1. Cim by to mohlo byt?
2. Ako postupovat dalej? Prosim o rady
|
|
30.05.2013 18:46 -
|
2584945
|
|
jumep
|
|
|
prebehni to po dialnici 20km a skus potom
prebehni to po dialnici 20km a skus potom
|
|
30.05.2013 19:03 -
|
2584952
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
To nepomohlo a to som isiel plynulo a taky som tomu poriadne pridal...
To nepomohlo a to som isiel plynulo a taky som tomu poriadne pridal...
|
|
30.05.2013 19:06 -
|
2584953
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
problém řeit v přísluném vlákně díky
problém řeit v přísluném vlákně díky ;-)
|
|
31.05.2013 07:49 -
|
2585013
|
|
Kulda
|
|
|
vseved napsal(a): abák po STK a emisích. Bez ztráty kvétinky. Jediný problém: chtěli vidět doplňkový títek s povoleným zatíením náprav. A já nevěděl kde je. Pomocí manualu nalezen pod levým zadním sedadlem.
Tak to musím omrknout, jak se vrátím ze sluebky! Jinak se na mě Unicars Zlín, tam jsem Charlese kupoval, vykalal pro víc jak 2 roky po prodeji a z Carlingu v Brně mě volali, e to bude kotovat 1500,-! Suma sumárum: STK+E(lpg)1350,-+títek(pokud bude potřeba)1500,-+200,-opakovaná prohlídka! Přítě to koupím....
Tak to musím omrknout, jak se vrátím ze sluebky! Jinak se na mě Unicars Zlín, tam jsem Charlese kupoval, vykalal pro víc jak 2 roky po prodeji a z Carlingu v Brně mě volali, e to bude kotovat 1500,-! Suma sumárum: STK+E(lpg)1350,-+títek(pokud bude potřeba)1500,-+200,-opakovaná prohlídka! Přítě to koupím....:nevim
|
|
08.06.2013 09:48 -
|
2587411
|
|
C5stepan
|
|
|
C5stepan po STK! Schopen do 2017, brýle nutné.
C5stepan po STK:palec! Schopen do 2017, brýle nutné:-o.
|
|
08.06.2013 13:29 -
|
2587459
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
u vás dávají STK na 4 roky?
u vás dávají STK na 4 roky?
|
|
08.06.2013 18:02 -
|
2587507
|
|
C5stepan
|
|
|
U doktorů ano.
U doktorů ano;-).
|
|
08.06.2013 19:36 -
|
2587528
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
jo tos byl jako na zdravotní prohlídce?
jo tos byl jako na zdravotní prohlídce?:-d
|
|
18.06.2013 15:13 -
|
2590673
|
|
Kulda
|
|
|
Po návratu za sluebky jsem doplňkový títek nael na stejném místě pod zadním sedadlem. Zavolal jsem na STK, jel tam a proel bez problému. Dal jsem jen 60,-kč za druhý pokus, kvůli zadnímu pravému brzdovému světlu....výměna árovky.
Po návratu za sluebky jsem doplňkový títek nael na stejném místě pod zadním sedadlem. Zavolal jsem na STK, jel tam a proel bez problému. Dal jsem jen 60,-kč za druhý pokus, kvůli zadnímu pravému brzdovému světlu....výměna árovky.:palec
|
|
29.07.2013 11:35 -
|
2603184
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
tak dnes hotovo, bez ztráty kytičky. Na emisích 13x vyletěly otáčky, a mi mráz běhal po zádech. Po skončení technik prohlásíl - pane přítě si kupte benzín, vy máte "dýzl" a ten je nutno jednou za čas přeřadit na manuál a vytáčet rychlosti aspoň na 4000ot.(automat). Na technické jsem musel pod auto, podívat se, e u by nebylo patné vyměnit kameny u stabilizátoru a hned při jednom i silentbloky(vzadu) na přední nápravě. Jinak bez přípravy po dojezdu z Jizery auto zadělané jako jetel, ale v těch hicech, není vůle.
tak dnes hotovo, bez ztráty kytičky. Na emisích 13x vyletěly otáčky, a mi mráz běhal po zádech. Po skončení technik prohlásíl - pane přítě si kupte benzín, vy máte "dýzl" a ten je nutno jednou za čas přeřadit na manuál a vytáčet rychlosti aspoň na 4000ot.(automat). Na technické jsem musel pod auto, podívat se, e u by nebylo patné vyměnit kameny u stabilizátoru a hned při jednom i silentbloky(vzadu) na přední nápravě. Jinak bez přípravy po dojezdu z Jizery auto zadělané jako jetel, ale v těch hicech, není vůle.
|
|
29.07.2013 11:58 -
|
2603195
|
|
jruze
|
|
|
krocan napsal(a): tak dnes hotovo, bez ztráty kytičky. Na emisích 13x vyletěly otáčky, a mi mráz běhal po zádech. Po skončení technik prohlásíl - pane přítě si kupte benzín, vy máte "dýzl" a ten je nutno jednou za čas přeřadit na manuál a vytáčet rychlosti aspoň na 4000ot.(automat). Na technické jsem musel pod auto, podívat se, e u by nebylo patné vyměnit kameny u stabilizátoru a hned při jednom i silentbloky(vzadu) na přední nápravě. Jinak bez přípravy po dojezdu z Jizery auto zadělané jako jetel, ale v těch hicech, není vůle.
,,KAMENY" ??? e by KOSTI (tyčky stabilizátoru)?
,,KAMENY" ??? e by KOSTI (tyčky stabilizátoru)?:nevim
|
|
21.10.2013 23:11 -
|
2628861
|
|
jruze
|
|
|
Dnes jsem byl s jedním autíčkem na STK a jen tak ze zvědavosti jsem hodil řeč o neorigo xenonech a na této STK u neprojde a pokud jetě na jiné tak můou mít problém jak STK tak účastník (na toto u dostali nařízení) a v brzké době je nařadě FAP OF - ten se sice netýká přímo STK,ale mělo by to být vyznačeno v dokladu o emisích e je funkční(nevím jak to chtějí kontrolovat,ale mám obavy e někdo se pod to podepíe pokud tam nebude)-nevím jak to vyřeí kdy na to 90% z nich nejsou zařízeny - to zavání tím,e větina z nich jsou spojené se servisem a pojede napřed na dílnu kde fizicky zkontrolují a potom změří emise a vydají papír pro STK.
Dnes jsem byl s jedním autíčkem na STK a jen tak ze zvědavosti jsem hodil řeč o neorigo xenonech a na této STK u neprojde a pokud jetě na jiné tak můou mít problém jak STK tak účastník (na toto u dostali nařízení) a v brzké době je nařadě FAP OF - ten se sice netýká přímo STK,ale mělo by to být vyznačeno v dokladu o emisích e je funkční(nevím jak to chtějí kontrolovat,ale mám obavy e někdo se pod to podepíe pokud tam nebude)-nevím jak to vyřeí kdy na to 90% z nich nejsou zařízeny ;-) - to zavání tím,e větina z nich jsou spojené se servisem a pojede napřed na dílnu kde fizicky zkontrolují a potom změří emise a vydají papír pro STK.
|
|
30.10.2013 18:36 -
Nové dojmy z STK
|
2631165
|
|
Henry
|
|
|
Nedá mě abych vám nenapsal, jak ze mě na STK udělali lumpa.
Normálně jsem absolvoval STK (s druhým autem, C5 je OK), vcelku vpohodě. Doma kdy jsem ukládal protokoly, tak jsem kouknul na ty minulé. Na minulém protokolu stav tachometru 255000km na tom dnením 141000km = skutečný stav, take a se bude někdo zajímat o tento údaj, tak budu za podvodníka.
Jasná moje chyba, měl jsem si minulý protokol zkontrolovat, natěstí to auto nebudu nikdy prodávat.
Nedá mě abych vám nenapsal, jak ze mě na STK udělali lumpa.:-)):-))
Normálně jsem absolvoval STK (s druhým autem, C5 je OK), vcelku vpohodě. Doma kdy jsem ukládal protokoly, tak jsem kouknul na ty minulé. Na minulém protokolu stav tachometru 255000km na tom dnením 141000km = skutečný stav, take a se bude někdo zajímat o tento údaj, tak budu za podvodníka. :-))
Jasná moje chyba, měl jsem si minulý protokol zkontrolovat, :-( natěstí to auto nebudu nikdy prodávat. ;-)
|
|
14.11.2013 13:22 -
|
2638089
|
|
C5stepan
|
|
|
Nepoučitelný - znovu STK v Hespu:3 x bez závad, měření emisí: první 0,01, dalí 4x 0,00!!! Ten technik byl z toho hodně na větvi. Neví, e my máme Jumepa (Fap + Egr)!!!
Nepoučitelný - znovu STK v Hespu:3 x bez závad, měření emisí: první 0,01, dalí 4x 0,00!!! Ten technik byl z toho hodně na větvi. Neví, e my máme Jumepa (Fap + Egr):palec!!!
|
|
| |
|
|