| | |
30.10.2011 11:09 -
Re: dojmy z STK
|
2422417
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
No neviem či 1hod.Keď som sa na to pýtal tak mi povedali 20minut,preto aj ked som celé preiel trocha skôr tak som musel čaka kým som mohol ís von.
No neviem či 1hod.Keď som sa na to pýtal tak mi povedali 20minut,preto aj ked som celé preiel trocha skôr tak som musel čaka kým som mohol ís von.
|
|
23.11.2011 20:02 -
|
2427037
|
|
C5stepan
|
|
|
Tak to moje autí jetě nezailo: 9x a 5200 ot/min. s prodlevou 5 vteřin, ne mi řekl technik, e to auto vůbec nekouří a vylepil za 560,- Kč zelenou známku. Jetě teď se C5 omlouvám, e jsem toho vola nenakopl.
Tak to moje autí jetě nezailo: 9x a 5200 ot/min. s prodlevou 5 vteřin, ne mi řekl technik, e to auto vůbec nekouří a vylepil za 560,- Kč zelenou známku. Jetě teď se C5 omlouvám, e jsem toho vola nenakopl:-(.
|
|
23.11.2011 20:13 -
|
2427040
|
|
C5stepan
|
|
|
Nic takového, ale poslouchat to nebylo 2x příjemné. Co chtěl dokázat?
Nic takového, ale poslouchat to nebylo 2x příjemné. Co chtěl dokázat?
|
|
23.11.2011 20:14 -
|
2427041
|
|
jumep
|
|
|
niekedy ti predvediem menej drasticky na nejakom aute ... prihlas sa na zraze
niekedy ti predvediem menej drasticky na nejakom aute ... prihlas sa na zraze :)
|
|
23.11.2011 21:01 -
|
2427052
|
|
flyteSVK
|
|
|
mna najviac sere, ze hentak ten motor vytacaju studeny... bo predtym clovek niekolko hodin caka kym sa dostane na radu. Ano, mozem ho nechat pusteny na volnobehu, ale sa to zohreje neviem kedy.
mna najviac sere, ze hentak ten motor vytacaju studeny... bo predtym clovek niekolko hodin caka kym sa dostane na radu. Ano, mozem ho nechat pusteny na volnobehu, ale sa to zohreje neviem kedy.
|
|
24.11.2011 00:34 -
|
2427243
|
|
jardas
|
|
|
nevim jak u vás, ale mě z emisí vyhnal se kousek projet, abych to ohřál... Take asi tak, vlastně i v práci si ten tahač zajedu ohřát ne jdu měřit emise, prostě to je daný měření na teplým motoru
nevim jak u vás, ale mě z emisí vyhnal se kousek projet, abych to ohřál... Take asi tak, vlastně i v práci si ten tahač zajedu ohřát ne jdu měřit emise, prostě to je daný měření na teplým motoru
|
|
02.12.2011 09:55 -
|
2429964
|
|
C5stepan
|
|
|
Byl. Auto mám 2 roky, poprvé jsem potřeboval STK. HESPO jsem vybral úmyslně, vím e patří mezi nejpřísnějí (mimo kamarády). A já chtěl vědět pravdu, jak na tom jsem. Teď u vím, e můj kočárek nekouří, ale pajdá na pravé přední kolo (závěs). Jinak O.K. Take přítě u to bude jinde, v naem rajónu je STKáček dost.
Byl. Auto mám 2 roky, poprvé jsem potřeboval STK. HESPO jsem vybral úmyslně, vím e patří mezi nejpřísnějí (mimo kamarády). A já chtěl vědět pravdu, jak na tom jsem:nevim. Teď u vím, e můj kočárek nekouří, ale pajdá na pravé přední kolo (závěs). Jinak O.K. Take přítě u to bude jinde, v naem rajónu je STKáček dost:palec.
|
|
14.12.2011 10:07 -
|
2432570
|
|
C5stepan
|
|
|
PP kolo má nové zavěení, levé po kontrole nebylo třeba (u pána z okr. UH cca 800,-).
Pro Magvonzlin: STK Hespo Malenovice: "opraveno? tak zajeďte dovnitř a si vás nafotíme. 2 minuty a vycouval jsem ven, ani se nepodíval. Opakovaná prohlídka 150,- Kč a protokol je čistý jako padlý sníh (0;0;0).
PP kolo má nové zavěení, levé po kontrole nebylo třeba (u pána z okr. UH cca 800,-).
Pro Magvonzlin: STK Hespo Malenovice: "opraveno? tak zajeďte dovnitř a si vás nafotíme. 2 minuty a vycouval jsem ven, ani se nepodíval. Opakovaná prohlídka 150,- Kč a protokol je čistý jako padlý sníh (0;0;0):palec.
|
|
23.12.2011 19:26 -
|
2435335
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Jsem byl tedka na STK s moji xantiou 1,8 16V 99 a v pohodě krom trocha volného stabilizátoru a prosakujiciho troku oleje takbez problému
Jsem byl tedka na STK s moji xantiou 1,8 16V 99 a v pohodě krom trocha volného stabilizátoru a prosakujiciho troku oleje takbez problému :-)
|
|
04.01.2012 14:00 -
|
2436903
|
|
Pali
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Zdravím tak jsem byl na stk emise v pořádku ,ale klukům se nelíbily promáčklý dveře viz jak mě trefilo praseJá říkám no pojitovna mi to nezaplatí,jeliko sem si to prase měl chytit a nestalo se a říkám jak můou vadit promáčkly dveře a on můou take mám měsíc
Zdravím tak jsem byl na stk emise v pořádku ,ale klukům se nelíbily promáčklý dveře viz jak mě trefilo prase:(Já říkám no pojitovna mi to nezaplatí,jeliko sem si to prase měl chytit a nestalo se a říkám jak můou vadit promáčkly dveře a on můou take mám měsíc :-(
|
|
04.01.2012 14:13 -
|
2436905
|
|
jumep
|
|
|
premacknute dvere vadit nemozu, pokial tam nie su nebezpecne hrany, alebo poskodena nejaka vystuha
premacknute dvere vadit nemozu, pokial tam nie su nebezpecne hrany, alebo poskodena nejaka vystuha
|
|
04.01.2012 15:05 -
|
2436911
|
|
miskod
|
|
|
Presne...ja som mal na xsare premacknutu kapotu (bez ostrych hran) a nikto na to nikdy nepozeral. A na obidvoch autach mam prsknuty plast (lem) vonkajsieho zrkadla a tiez vzdy v pohode.
Presne...ja som mal na xsare premacknutu kapotu (bez ostrych hran) a nikto na to nikdy nepozeral. A na obidvoch autach mam prsknuty plast (lem) vonkajsieho zrkadla a tiez vzdy v pohode.
|
|
22.03.2012 13:32 -
|
2461426
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Tak já dneska absolvoval emise a technockou v Brně na Vídeňské, hnedle vedle citroenu (brňané budou vědět) a celkem v klidu. Sice jak to prvně vyhnal do otáček, tak rána... zakarbonovanej vstřik prej a bordel na něm se urval (take ideálně prej aditivovat). Kluci tam teda zrovna dostali novou mainu, která absolutně nebyla schopná změřit otáčky motoru.. volnoběh to změřilo, ale kdy s tim točil přes 5k , tak maina ukazovala 2,2 take to párkrát zkusil, pak e na to sere a dal nálepku, borec byl celkem rozumnej A technická uplně bez problému, ani světel se nedotknul. Na dva roku zas klid.
Tak já dneska absolvoval emise a technockou v Brně na Vídeňské, hnedle vedle citroenu (brňané budou vědět) a celkem v klidu. Sice jak to prvně vyhnal do otáček, tak rána... zakarbonovanej vstřik prej a bordel na něm se urval (take ideálně prej aditivovat). Kluci tam teda zrovna dostali novou mainu, která absolutně nebyla schopná změřit otáčky motoru.. volnoběh to změřilo, ale kdy s tim točil přes 5k , tak maina ukazovala 2,2 :-)))) take to párkrát zkusil, pak e na to sere a dal nálepku, borec byl celkem rozumnej :) A technická uplně bez problému, ani světel se nedotknul. Na dva roku zas klid.
|
|
22.03.2012 18:05 -
|
2461448
|
|
Henry
|
|
|
Čeká nás víc srandy. Podle nových pravidel zpřísnění STK mají kontrolovat tlumiče, tmavost skel a pod. Průměrný věk aut v ČR je 14 roků, tak je to potřeba nějak sníit. Poplatky za EURO 3 tomu určitě pomůe taky.
P.S. Před léty mě na STK u XANTIE napsal vadné přední tlumiče.
Čeká nás víc srandy. :-)))) Podle nových pravidel zpřísnění STK mají kontrolovat tlumiče, tmavost skel a pod. :palec Průměrný věk aut v ČR je 14 roků, tak je to potřeba nějak sníit. :-)) Poplatky za EURO 3 tomu určitě pomůe taky.
P.S. Před léty mě na STK u XANTIE napsal vadné přední tlumiče.
|
|
22.03.2012 20:51 -
|
2461479
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
na ty tlumiče jsem zvědav, Darja tady onehdá dávala výsledek měření koulí
na ty tlumiče jsem zvědav, Darja tady onehdá dávala výsledek měření koulí :-))))
|
|
22.03.2012 22:18 -
|
2461493
|
|
troll
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 269 |
|
|
jojo, zdraení se nějak musí odůvodnit.... třeba zvýením počtu úkonů....nákupem měřáků....kolením personálu....
jojo, zdraení se nějak musí odůvodnit.... třeba zvýením počtu úkonů....nákupem měřáků....kolením personálu....
|
|
22.03.2012 22:25 -
|
2461495
|
|
jumep
|
|
|
tlmice, teoreticky v guliach nejake su, ale principialne toto nebude fungovat ako pruziny ... tak som zvedavy ako ich budeme okrem rucnej vpredu ucit ze mame hydro
tlmice, teoreticky v guliach nejake su, ale principialne toto nebude fungovat ako pruziny ... tak som zvedavy ako ich budeme okrem rucnej vpredu ucit ze mame hydro :)
|
|
| |
|
|