| | |
18.06.2010 14:22 -
Re: dojmy z STK
|
2348425
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Můj záitek stk Hustopeče u Brna. Byl jsem jenom na evidenčce ale tu mi nehtěli udělat protoe jsem měl patné pneu . Stalo se asi před půl rokem.
Můj záitek stk Hustopeče u Brna. Byl jsem jenom na evidenčce ale tu mi nehtěli udělat protoe jsem měl patné pneu :nevim . Stalo se asi před půl rokem.
|
|
18.06.2010 16:13 -
|
2348427
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Kdy jsem byl před rokem ve Vlaimi na evidenčce, tak se techikovi nezdálo jedno kolo. Vlezl proto pod auto a zkontroloval řízení. Upozornil mě, e bych měl dva čepy vyměnit, protoe na technické bych neproel. To jsem u věděl a měl domluvenou výměnu. Jinak nebuzeroval, naprosto korektní jednání. Stejně jsem ale evidečkou neproel, protoe v Berouně do velkého techničáku napsali patný typ motoru. Bohuel si toho nikdo předtím neviml. Natěstí si to s nimi vlaimtí vyříkali telefonem a faxem a za půl hodiny jsem odcházel se značkama.
Kdy jsem byl před rokem ve Vlaimi na evidenčce, tak se techikovi nezdálo jedno kolo. Vlezl proto pod auto a zkontroloval řízení. Upozornil mě, e bych měl dva čepy vyměnit, protoe na technické bych neproel. To jsem u věděl a měl domluvenou výměnu. Jinak nebuzeroval, naprosto korektní jednání. Stejně jsem ale evidečkou neproel, protoe v Berouně do velkého techničáku napsali patný typ motoru. Bohuel si toho nikdo předtím neviml. Natěstí si to s nimi vlaimtí vyříkali telefonem a faxem a za půl hodiny jsem odcházel se značkama.
|
|
03.08.2010 21:50 -
|
2351603
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
hmmm, tak jsem dneska absolvoval STK. cestou mi musela odejít árovka v brzdovým ( ke ví smůle v levým) světle. =závada C =dle podmínek STK auto nezpůsobilé k provozu. árovku jsem měl jinou, ale klíč k demontái světla nikoli. take smůla. ukecal jsem ho na měsíc - do protokolu musel napsat něco o nesprávném počtu brzdových světel (to je závada B ). 20 km domů, známej v dílně to za pade vyměnil a ráno se tam můu za dalích 180,- Kč ukázat...
hmmm, tak jsem dneska absolvoval STK. cestou mi musela odejít árovka v brzdovým ( ke ví smůle v levým) světle. =závada C =dle podmínek STK auto nezpůsobilé k provozu. árovku jsem měl jinou, ale klíč k demontái světla nikoli. take smůla. ukecal jsem ho na měsíc - do protokolu musel napsat něco o nesprávném počtu brzdových světel (to je závada B :-d). 20 km domů, známej v dílně to za pade vyměnil a ráno se tam můu za dalích 180,- Kč ukázat... :-))))
|
|
04.08.2010 08:04 -
|
2351624
|
|
m.ledl
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Taky čerstvá STK....(první) . A bohuel i s první technickou i 1. razidlo - nezpůsobilé k provozu z důvodu, e mi nebrzdí zadek.... Jinak ve naprosto o.k. čili 2.den před kanclem výměna destiček za nové a opakovačka za 180,- Co by mě zajímalo - jezdím tedy spíe na pohodu take ty destičky nebyly jetě před smrtí, ale najel jsem na nich 90000km - Je to dobrej či patnej nájezd??
Taky čerstvá STK....(první) . A bohuel i s první technickou i 1. razidlo - nezpůsobilé k provozu z důvodu, e mi nebrzdí zadek.... Jinak ve naprosto o.k. čili 2.den před kanclem výměna destiček za nové a opakovačka za 180,- Co by mě zajímalo - jezdím tedy spíe na pohodu take ty destičky nebyly jetě před smrtí, ale najel jsem na nich 90000km - Je to dobrej či patnej nájezd??
|
|
04.08.2010 10:56 -
|
2351690
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Zadní můou vydret i více.
Xantii jsem kdysi kupoval se skoro novými destičkami, najel za 8 let cca 115000km a prodal ji s těmi samými - zbývala jim cca 1/4.
Zadní můou vydret i více.
Xantii jsem kdysi kupoval se skoro novými destičkami, najel za 8 let cca 115000km a prodal ji s těmi samými - zbývala jim cca 1/4.
|
|
|
máca
|
|
|
Tak jsem ve čtvrtek byla na technický kontrole po 2 letech.Jela jsem tam v klidu.Samozřejmě emise kouřivost 0,0 v obou případech měření.Zírala jsem, před 2 roky jsem měla naměřeno 0,04.Ale co mne okovalo.Kdy jsem la na samotnou prohlídku, byl tam nějaký "divný" technik.Zřejmě neměl rád citroeny.U od pohledu byl prostě divnej.Straně se divil, e VIN je nalevo poéd sedačkou, kdy jiný auta jej mají napravo.Ale e bude kontrolovat odstřikovače, to mne dostalo.Jako na potvoru se mi ucpal ostřikovač u řidiče,take to házelo jen malý čůrek, ale co jsem si vyslechla, no prostě to byl debil.Na ďubky ve skle čelního okna natěstí nic neřekl.Samozřejmě chtěl vidět lekárničku i náhr. árovky- to jsem měla v cajku.Take a pojedete na STK, pozor na ostřikovače.
Tak jsem ve čtvrtek byla na technický kontrole po 2 letech.Jela jsem tam v klidu.Samozřejmě emise kouřivost 0,0 v obou případech měření.Zírala jsem, před 2 roky jsem měla naměřeno 0,04.Ale co mne okovalo.Kdy jsem la na samotnou prohlídku, byl tam nějaký "divný" technik.Zřejmě neměl rád citroeny.U od pohledu byl prostě divnej.Straně se divil, e VIN je nalevo poéd sedačkou, kdy jiný auta jej mají napravo.Ale e bude kontrolovat odstřikovače, to mne dostalo.Jako na potvoru se mi ucpal ostřikovač u řidiče,take to házelo jen malý čůrek, ale co jsem si vyslechla, no prostě to byl debil.Na ďubky ve skle čelního okna natěstí nic neřekl.Samozřejmě chtěl vidět lekárničku i náhr. árovky- to jsem měla v cajku.Take a pojedete na STK, pozor na ostřikovače.:-p
|
|
18.08.2010 11:17 -
|
2353345
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Tak jsem byl s mým HDI minulý týden v Písku na STK (bez známosti).
Na emisích pětkrát prolápl plyn a bylo v pohodě změřeno.
Na technické také v pohodě (ostatně jsem ani o ádné velké závadě, kterou bych mohl mít, nevěděl). Kontrola VIN u motoru, typ motoru, kontrola podvozku, čepů, zkouka sbíhavosti kol, brzd a světel. Ve v pohodě, ádné hledání odřenin na laku, upek ve skle a podobně.
A cena 500,- Kč za ME a 590,- Kč za STK.
Tak jsem byl s mým HDI minulý týden v Písku na STK (bez známosti).
Na emisích pětkrát prolápl plyn a bylo v pohodě změřeno.
Na technické také v pohodě (ostatně jsem ani o ádné velké závadě, kterou bych mohl mít, nevěděl). Kontrola VIN u motoru, typ motoru, kontrola podvozku, čepů, zkouka sbíhavosti kol, brzd a světel. Ve v pohodě, ádné hledání odřenin na laku, upek ve skle a podobně.
A cena 500,- Kč za ME a 590,- Kč za STK.
|
|
18.08.2010 23:48 -
|
2353378
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
NO STK mně čeká v pondělí a vzhledem k tomu, e mám auto po náletu krup jak golfový hřitě, tak sem zvědavej. Projdu ... neprojdu ....
NO STK mně čeká v pondělí a vzhledem k tomu, e mám auto po náletu krup jak golfový hřitě, tak sem zvědavej. Projdu ... neprojdu .... :-))))
|
|
19.08.2010 21:04 -
|
2353483
|
|
klematis
|
|
|
Dnes jsem absolvoval STK v Kralupech nad Vltavou. Kontrola trvala kolem 25 minut. Jednání v pohodě, nalazena lehká závada ( motor a převodovka - těsnost). Emise dopadly nad moje očekávání. Volnoběh předepsáno 0.50% CO a naměřeno 0.008%. Při otáčkách 2270 naměřeno 0.009% CO. Tak mám na dva roky klid.
Dnes jsem absolvoval STK v Kralupech nad Vltavou. Kontrola trvala kolem 25 minut. Jednání v pohodě, nalazena lehká závada ( motor a převodovka - těsnost). Emise dopadly nad moje očekávání. Volnoběh předepsáno 0.50% CO a naměřeno 0.008%. Při otáčkách 2270 naměřeno 0.009% CO. Tak mám na dva roky klid.
|
|
26.11.2010 19:56 -
|
2364212
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
ja byl dneska taky , pouze jen klasika- motor a převodovka netěsnost ale to snad píou i novým autům , jinak naprosto v pořádku a to i bez známého. na 2 roky klid
ja byl dneska taky , pouze jen klasika- motor a převodovka netěsnost ale to snad píou i novým autům , jinak naprosto v pořádku a to i bez známého. na 2 roky klid:palec
|
|
26.11.2010 22:18 -
|
2364262
|
|
Pepino
|
Město: Kroměří, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
No se svoji C5 jsem jetě na STK nebyl. Ale u předchozího auta Octavie r.v. 1998 mě nikdy nic do závad nenapsali. Takté bez známého. Take nevím jak kde to píou.
No se svoji C5 jsem jetě na STK nebyl. Ale u předchozího auta Octavie r.v. 1998 mě nikdy nic do závad nenapsali. Takté bez známého. Take nevím jak kde to píou.
|
|
26.11.2010 22:52 -
|
2364279
|
|
tief
|
|
|
a mne poslali s necitelnym VINem do teplych krajin
a mne poslali s necitelnym VINem do teplych krajin :-(
|
|
27.11.2010 16:03 -
|
2364374
|
|
jruze
|
|
|
Na BX je tuím na příčce za motorem.Jinak přebrousit smyrkem a dráákem,potom stříknout sprejem v barvě vozu,potom lehce černou nebo červenou a nakonec lehce přebrousit jemným brusným papírem aby se obrousila jen ta černá-červena a vin je jak z fabriky.
Na BX je tuím na příčce za motorem.Jinak přebrousit smyrkem a dráákem,potom stříknout sprejem v barvě vozu,potom lehce černou nebo červenou a nakonec lehce přebrousit jemným brusným papírem aby se obrousila jen ta černá-červena a vin je jak z fabriky.
|
|
28.11.2010 20:06 -
|
2364626
|
|
jruze
|
|
|
Já jen e i stím jsem se setkal - né e provádím takovéto úpravy.Jen na jednom autě jsem mněl origo čísílko překryté plechem a bodnuté CO (na CX),kdy mně odmítli výměnu karosérie a úředně vyraené jiné .
Já jen e i stím jsem se setkal - né e provádím takovéto úpravy.Jen na jednom autě jsem mněl origo čísílko překryté plechem a bodnuté CO (na CX),kdy mně odmítli výměnu karosérie a úředně vyraené jiné .
|
|
23.02.2011 20:20 -
|
2374880
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak to mám taky za sebou: emise - děs a běs, 5x plyn na podlahu a kdy byl hotov, tak nela tiskárna, reset a znova 5x plný plyn, bolelo mně srdíčko na 5100 ot. je to hrozný zvuk. Emise jinak úplně v poho v normě. Na STK jinak první slova: tak tady ta technická je snad úplně zbytečná. Projel ovem ve poctivě od brzd, světel a po kostitřas, počet závad -0. Take 2 roky klid.
tak to mám taky za sebou: emise - děs a běs, 5x plyn na podlahu a kdy byl hotov, tak nela tiskárna, reset a znova 5x plný plyn, bolelo mně srdíčko na 5100 ot. je to hrozný zvuk. Emise jinak úplně v poho v normě. Na STK jinak první slova: tak tady ta technická je snad úplně zbytečná. Projel ovem ve poctivě od brzd, světel a po kostitřas, počet závad -0. Take 2 roky klid. :-))))
|
|
23.02.2011 20:21 -
|
2374881
|
|
jumep
|
|
|
najk: no jo, aky pan taky kram
najk: no jo, aky pan taky kram :D
|
|
23.02.2011 20:47 -
|
2374886
|
|
tief
|
|
|
jo s tym tocenim dieslov su to strasne hovada ... to si radsej uplatim emise ale nenecham si nejakym paznechtom nicit motor
jo s tym tocenim dieslov su to strasne hovada ... to si radsej uplatim emise ale nenecham si nejakym paznechtom nicit motor
|
|
23.02.2011 22:18 -
|
2374891
|
|
Darja
|
|
|
Neříkejte mi, e ty diesly jsou z cukru... snad to párkrát do maxima zvládnou
Neříkejte mi, e ty diesly jsou z cukru... snad to párkrát do maxima zvládnou :-)
|
|
| |
|
|