| | |
10.05.2016 19:03 -
Re: dojmy z STK
|
2950161
|
|
jruze
|
|
|
Moná by to lo udělat jinak (zakázat hláku,překonfigurovat atd...)- neměl jsem potřebu to zatím řeit take bych to musel vyzkouet.
Moná by to lo udělat jinak (zakázat hláku,překonfigurovat atd...)- neměl jsem potřebu to zatím řeit take bych to musel vyzkouet.;-)
|
|
10.05.2016 19:50 -
|
2950183
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Tak jsem pohledal a ono to opravit jde.. Jen to chce někoho ikovnýho, ideálně asi elektrikáře..
.link.
Tak jsem pohledal a ono to opravit jde.. Jen to chce někoho ikovnýho, ideálně asi elektrikáře.. ;)
http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/56631-chyba-omedzova%C4%8Da-r%C3%BDchlosti/page-9
|
|
10.05.2016 20:34 -
|
2950196
|
|
jumep
|
|
|
s tou 406 si presiel zato ze toto obd sa tyka aut od isteho roku, dovtedy to nenacitava
a obist sa ten pedal da pomerne jednoducho ako je vo vlakne o pedali (a este jednoduchsie ked sa pouzije len jeden odpor miesto tlacitka - ale tu uz sa zahravas s bezpecnostu) - a netreba uplne nic do nicoho sahat
s tou 406 si presiel zato ze toto obd sa tyka aut od isteho roku, dovtedy to nenacitava
a obist sa ten pedal da pomerne jednoducho ako je vo vlakne o pedali (a este jednoduchsie ked sa pouzije len jeden odpor miesto tlacitka - ale tu uz sa zahravas s bezpecnostu) - a netreba uplne nic do nicoho sahat
|
|
10.05.2016 21:34 -
|
2950229
|
|
jruze
|
|
|
virus.spam napsal(a): Jardo prosím Tě proč píe to co jsi doplnil ve svém příspěvku ? Já jsem se Tě jen zeptal a Ty hned útočí...proč píe o nějakém příjezdu jako ABA ? Já jsem se Tě jen zeptal jestli to umí spravit a Ty mne hned napadá !!!! Vyměnit celý pedál dokáu..jen jsem si myslel,e na vyměňování se specializují značkové servisy a e Ty auta spravuje..tak nevím jak se od nich lií, kdy píe to co jsi napsal.
Omlouvám se nemělo to vyznít jako útok jen jako obrana na rejpnutí,,nebo napíe zase přivez to" - moná to dovedeme,ale také se to musí vyzkouet,zjistit jestli je to opravdu v pedálu,nebo kabelái atd...
Omlouvám se nemělo to vyznít jako útok jen jako obrana na rejpnutí,,nebo napíe zase přivez to" - moná to dovedeme,ale také se to musí vyzkouet,zjistit jestli je to opravdu v pedálu,nebo kabelái atd...:nevim
|
|
10.05.2016 21:35 -
|
2950230
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Zdravím..není mi jasné s jakou bezpečností bych si zahrával ? Co by se mohlo stát kdy bych ten spínač obeel ? Mě by lo jen o to vyřadit omezovač aby bylo mono závadu vymazat. Vyřazený omezovač by mi nevadil.Díky za odpověď.
Zdravím..není mi jasné s jakou bezpečností bych si zahrával ? Co by se mohlo stát kdy bych ten spínač obeel ? Mě by lo jen o to vyřadit omezovač aby bylo mono závadu vymazat. Vyřazený omezovač by mi nevadil.Díky za odpověď.
|
|
10.05.2016 22:43 -
|
2950252
|
|
autocross
|
Město: Bystřice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Já raději mlčím kdy u jsem na ME byl.
Já raději mlčím kdy u jsem na ME byl.
|
|
11.05.2016 10:03 -
|
2950329
|
|
jumep
|
|
|
pedal a system je rovnaky az do nejakeho rocniku X7 kde je zmena
pedal a system je rovnaky az do nejakeho rocniku X7 kde je zmena
|
|
18.05.2016 15:00 -
|
2952405
|
|
kesur
|
|
|
Tak závada omezovače v pedálu plynu odstraněna, omezovač funguje a chyba vymazána. Stálo mě to 800,-. ikovný elektrikář! Hup na STK...
Tak závada omezovače v pedálu plynu odstraněna, omezovač funguje a chyba vymazána. Stálo mě to 800,-. ikovný elektrikář! Hup na STK...
|
|
18.05.2016 20:18 -
|
2952438
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Prozradí jak to udělal,ale nemusí podrobnosti..jen to co o tom ví ?
Prozradí jak to udělal,ale nemusí podrobnosti..jen to co o tom ví ?
|
|
| |
|
|