| | |
25.04.2015 20:16 -
Re: dojmy z STK
|
2814552
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Bodejt bys neprosel, vzdyt mas najeto teprve tolik jako bezne auto za 3 roky a to jde poprve na STK az za 4...tak to musi byt funglovka
Bodejt bys neprosel, vzdyt mas najeto teprve tolik jako bezne auto za 3 roky a to jde poprve na STK az za 4...tak to musi byt funglovka :palec
|
|
26.04.2015 01:05 -
|
2814686
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Tak mám jednu čerstvou zkuenost z STK.. a to jsem byl jen na evidenčce.. Zajel jsem dovnitř a čekal... čekal... a čekal.. z oknem jsem viděl skupinku techniků jak si něco povídá a popíjí kafe.. je na konci linky měl jeden technik auto, kterému jen řeil jetě světla a cosi vykecával.. pak skončil, a el směrem kě mě a řekl mi, e evidenčku nemůe dělat kadý z těch techniků a proto čekám.. říkám si fajn, třeba má pravdu a čekám právě na něj.. jene ono prdlajs.. vylezl chlápek, který tam celou dobu postával a dělal mi evidenčku on.. strávil jsem tam skoro 25 minut!!! flákači...
Tak mám jednu čerstvou zkuenost z STK.. a to jsem byl jen na evidenčce.. Zajel jsem dovnitř a čekal... čekal... a čekal.. z oknem jsem viděl skupinku techniků jak si něco povídá a popíjí kafe.. je na konci linky měl jeden technik auto, kterému jen řeil jetě světla a cosi vykecával.. pak skončil, a el směrem kě mě a řekl mi, e evidenčku nemůe dělat kadý z těch techniků a proto čekám.. říkám si fajn, třeba má pravdu a čekám právě na něj.. jene ono prdlajs.. vylezl chlápek, který tam celou dobu postával a dělal mi evidenčku on.. strávil jsem tam skoro 25 minut!!! flákači...
|
|
26.04.2015 02:16 -
|
2814702
|
|
jumep
|
|
|
neviem ako u vas, ale u nas je to tak ze sa zapises a oni maju stanoveny minimalny cas kym to auto je riesene, rovnako maju predpisany cas kolko ma byt na linke
neviem ako u vas, ale u nas je to tak ze sa zapises a oni maju stanoveny minimalny cas kym to auto je riesene, rovnako maju predpisany cas kolko ma byt na linke
|
|
26.04.2015 07:49 -
|
2814721
|
|
jruze
|
|
|
Já to mám trochu jinak - já pokud nemám čas tak tam auto odvezu a později vyzvednu abych tam nemusel trávit půl dne - pokud je málo lidí předemnou počkám tam - pokud je něco závanějího na co jsem nepřiel odstraním dodatečně.
Já to mám trochu jinak - já pokud nemám čas tak tam auto odvezu a později vyzvednu abych tam nemusel trávit půl dne - pokud je málo lidí předemnou počkám tam - pokud je něco závanějího na co jsem nepřiel odstraním dodatečně.
|
|
26.04.2015 08:05 -
|
2814724
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Na emise jsem přijel a brali mě cca po 5 minutách, ale na STK jsem si také vystál. Vchod pro zákazníky otevřeli o 20 minut později ne měli a mezitím lidé co byli na emisích po mě, tak chodili sluebním vchodem (asi známí a opraváři) a měli STK hotovou přede mnou . Ale kdy u otevřeli vchod pro zákazníky, tak to lo rychle. Na lince byla najednou 4 auta.
Na emise jsem přijel a brali mě cca po 5 minutách, ale na STK jsem si také vystál. Vchod pro zákazníky otevřeli o 20 minut později ne měli a mezitím lidé co byli na emisích po mě, tak chodili sluebním vchodem (asi známí a opraváři) a měli STK hotovou přede mnou :-((((. Ale kdy u otevřeli vchod pro zákazníky, tak to lo rychle. Na lince byla najednou 4 auta.
|
|
26.04.2015 08:49 -
|
2814728
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Ta doba 30 minut na auto plati i u nas...takze aniz by chteli musi to trochu zdrzovat.
Ta doba 30 minut na auto plati i u nas...takze aniz by chteli musi to trochu zdrzovat.
|
|
28.04.2015 15:13 -
|
2815669
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Koukal jsem, e na emisích se zelená značka na SPZ nelepí, novinka, jezdí se bez ní, no a starou si kamarád musel sundat sám, asi aby to nepokodili.
Koukal jsem, e na emisích se zelená značka na SPZ nelepí, novinka, jezdí se bez ní, no a starou si kamarád musel sundat sám, asi aby to nepokodili. :-o
|
|
28.04.2015 16:11 -
|
2815682
|
|
jumep
|
|
|
u nas sa uz na spz nalepky nepia hodne davno, davaju sa na sklo a na stare lepili bielu pasku
u nas sa uz na spz nalepky nepia hodne davno, davaju sa na sklo a na stare lepili bielu pasku
|
|
28.04.2015 16:40 -
|
2815697
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
u nás lepí od nového roku známku na protokol.. protoe kdy neprojde emisema, tak nejde ani na technickou, take je zbytečné mít známku extra.. taky u mám jen červenou známku na SPZce...
u nás lepí od nového roku známku na protokol.. protoe kdy neprojde emisema, tak nejde ani na technickou, take je zbytečné mít známku extra.. taky u mám jen červenou známku na SPZce...
|
|
28.04.2015 19:52 -
|
2815739
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Já mám jetě obě - STK v listopadu. Kdyby nelepili nic, tak by uetřili jetě víc, stejně si to umí zjistit on-line nebo přes operační.
Já mám jetě obě - STK v listopadu. Kdyby nelepili nic, tak by uetřili jetě víc, stejně si to umí zjistit on-line nebo přes operační.
|
|
28.04.2015 19:59 -
|
2815743
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Jestli se nepletu, je to od Novýho roku.. mě taky sekrábali a mam jen červenou.. jinak bílou místo emisí mi nenalepili, prej jim jetě nedorazily(duben) ...
Jestli se nepletu, je to od Novýho roku.. mě taky sekrábali a mam jen červenou.. jinak bílou místo emisí mi nenalepili, prej jim jetě nedorazily(duben) ... :D
|
|
28.04.2015 21:09 -
|
2815797
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
U ani kartička, to aby pak ty stopaři s plácačkama jezdili s celou aparaturou ke zjitění věcí ohledně vozidla a celé STK, to jsem zvědavej na podzimní kolení řidičů, co se tam ve dozvíme za novinky, moná nám píchnou pod kůi čipa a budou jezdit jenom se čtečkou.
U ani kartička, to aby pak ty stopaři s plácačkama jezdili s celou aparaturou ke zjitění věcí ohledně vozidla a celé STK, to jsem zvědavej na podzimní kolení řidičů, co se tam ve dozvíme za novinky, moná nám píchnou pod kůi čipa a budou jezdit jenom se čtečkou. :-d
|
|
30.04.2015 09:54 -
|
2816178
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
V jinych zemich to neresi, ale kdyz se jim auto nezda, tak mu udelaji stk jejich. Jednou mi v Rakousku prohnali tou jejich mobilni stk pul roku starou avii a malem neprosla. Jsem si pak rikal, ze udelat to tem starym, se kteryma se tam jezdilo driv, asi to odtahnou rovnou do srotu.
V jinych zemich to neresi, ale kdyz se jim auto nezda, tak mu udelaji stk jejich. Jednou mi v Rakousku prohnali tou jejich mobilni stk pul roku starou avii a malem neprosla. Jsem si pak rikal, ze udelat to tem starym, se kteryma se tam jezdilo driv, asi to odtahnou rovnou do srotu.
|
|
30.04.2015 10:29 -
|
2816184
|
|
jumep
|
|
|
neodtiahnu, poznam pripad ked si pan kupil novu ochcafku, jasne ze DPF musi ist prec a popritom hned chip, vyrobca tam dava velku rezervu predsa, taka strasna vec ...
bol v rakusku, policajti uvideli nove auto ako za nim vyletel kudol, hned za nim, na mobilnu STK ho potiahli, tam zistili ze co je vo veci, zakazali jazdu, pokuta 3000 a na podval
neodtiahnu, poznam pripad ked si pan kupil novu ochcafku, jasne ze DPF musi ist prec a popritom hned chip, vyrobca tam dava velku rezervu predsa, taka strasna vec ...
bol v rakusku, policajti uvideli nove auto ako za nim vyletel kudol, hned za nim, na mobilnu STK ho potiahli, tam zistili ze co je vo veci, zakazali jazdu, pokuta 3000 a na podval
|
|
14.06.2015 22:09 -
|
2831154
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
v piatok STK v Hlohovci bez pripravy a bez problemu.
Inač, beeru to tam nejako velmi vane ete aj platnos lekarničky kontroloval
v piatok STK v Hlohovci bez pripravy a bez problemu.
Inač, beeru to tam nejako velmi vane ete aj platnos lekarničky kontroloval ;-)
|
|
| |
|
|