| | |
09.06.2014 11:13 -
Re: dojmy z STK
|
2704361
|
|
sanchez
|
Město: Hůry, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 113 |
|
|
...na podruhé cajk. Zaplatil jsem 200,- za opakovačku,
1.500,- za lanka a lanovody
1.800,- práce
..ádnej běs a ruční po 5 letech dělá co má.
...na podruhé cajk. Zaplatil jsem 200,- za opakovačku,
1.800,- práce
|
|
10.06.2014 07:08 -
|
2704566
|
|
BERY
|
|
|
Moje STK před týdnem.
emise bez problému,
prohlídka: nesvítí 1 parkovačka (ráno svítila ) , nesvítí 1 árovka na SPZ (svítí ale slabě)
trochu teče LDS z prasklých manet - ale jinak ve OK
- tak mi poprvé co jsem byl na STK kontroloval i rezervu a lékárničku.
Nakonec mě technik pobavil seděl v autě a pořád se rozhlíel po palubovce a pak se ptá kde to má nivelaci světel.
Moje STK před týdnem.
emise bez problému,
prohlídka: nesvítí 1 parkovačka (ráno svítila :-() , nesvítí 1 árovka na SPZ (svítí ale slabě)
Nakonec mě technik pobavil seděl v autě a pořád se rozhlíel po palubovce a pak se ptá kde to má nivelaci světel.
|
|
10.06.2014 07:20 -
|
2704570
|
|
jruze
|
|
|
BERY napsal(a): Moje STK před týdnem.
emise bez problému,
prohlídka: nesvítí 1 parkovačka (ráno svítila ) , nesvítí 1 árovka na SPZ (svítí ale slabě)
Mněl jsi mu říct e pod autem
Mněl jsi mu říct e pod autem:-o
|
|
10.06.2014 21:36 -
|
2704781
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
sanchez napsal(a): ...na podruhé cajk. Zaplatil jsem 200,- za opakovačku,
1.800,- práce
Koukal jsem na ceny u nás,technická 650kč,emise nafta 600kč,opakovaná do 7dnů 50kč a opakovaná do 30ti dnů 150kč,zjistil jsem,e kadé STKčko má jiné ceny.
Koukal jsem na ceny u nás,technická 650kč,emise nafta 600kč,opakovaná do 7dnů 50kč a opakovaná do 30ti dnů 150kč,zjistil jsem,e kadé STKčko má jiné ceny.:-o
|
|
10.06.2014 22:58 -
|
2704865
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
A nejlepí keft je v Araveru za evidenčku 300 kč.
Sluný výdělek za 5 minut práce.
A nejlepí keft je v Araveru za evidenčku 300 kč.
Sluný výdělek za 5 minut práce. :-(
|
|
11.06.2014 17:22 -
|
2704983
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
tomikm napsal(a): STK Sezimovo Ústí opakovačka 0,- Kč
Tak to máte dobrý,u nás je opakovačka 0,-kč pouze kdy ji absolvuju v tentý den,pak jsou sumy jak jsem uvedl výe,myslel jsem,e jsou ceny vude stejné,vdy jsem jezdil na jedno místo,je to jako kdy si jdu do obchoďáku koupit chleba,za chvíly to bude nechci slevu zadarmo.
Tak to máte dobrý,u nás je opakovačka 0,-kč pouze kdy ji absolvuju v tentý den,pak jsou sumy jak jsem uvedl výe,myslel jsem,e jsou ceny vude stejné,vdy jsem jezdil na jedno místo,je to jako kdy si jdu do obchoďáku koupit chleba,za chvíly to bude nechci slevu zadarmo.:-)))) :palec
|
|
18.06.2014 18:59 -
|
2706641
|
|
63zdenda
|
|
|
Tak dnes jsem si dal opáčko,ena má odpolední a ráno vyrazila s mým ořem na STK,hned mi volala,e tam stojí 15 aut a kdyby čekala,tak tu odpolední určitě nestihne,tak jsem tam jel po práci na 15 hodinu,mají do 17 hodin,byl jsem smířenej,e nestíhám,jaké bylo moje překvapení,kdy jsem přijel a pusto prázdno,emise na jedničku,vypsal protokol a bez napojení za 5 minut venku,na technický to ale proklepli poctivě,zase na jedničku s hvězdičkou,moje příprava na tuto kontrolu tkvěla ve výměně xenonových výbojek a malé dotaení ruční brzdy,jediné co nali,rozhozené světlomety,stáhli je ní a ok,asi se s nimy budu přetahovat jako jruze,to se ale pozná,a pojedu za tmy,jestli uvydím prdlajs,tak je zvednu,oni je za dva roky zase stáhnou.
Tak dnes jsem si dal opáčko,ena má odpolední a ráno vyrazila s mým ořem na STK,hned mi volala,e tam stojí 15 aut a kdyby čekala,tak tu odpolední určitě nestihne,tak jsem tam jel po práci na 15 hodinu,mají do 17 hodin,byl jsem smířenej,e nestíhám,jaké bylo moje překvapení,kdy jsem přijel a pusto prázdno,emise na jedničku,vypsal protokol a bez napojení za 5 minut venku,na technický to ale proklepli poctivě,zase na jedničku s hvězdičkou,moje příprava na tuto kontrolu tkvěla ve výměně xenonových výbojek a malé dotaení ruční brzdy,jediné co nali,rozhozené světlomety,stáhli je ní a ok,asi se s nimy budu přetahovat jako jruze,to se ale pozná,a pojedu za tmy,jestli uvydím prdlajs,tak je zvednu,oni je za dva roky zase stáhnou.:-))))
|
|
07.07.2014 13:11 -
|
2713126
|
|
flyteSVK
|
|
|
U mna minuly tyzden pohodka az na tecuce gufero klukovky (lahka zavada) a silentbloky na zadnej naprave - jumep bude mat pracu
Akurat ma borec dostal, ked vyhlasil ze tlmice maju hodnoty len okolo 60 percent povodnych
U mna minuly tyzden pohodka az na tecuce gufero klukovky (lahka zavada) a silentbloky na zadnej naprave - jumep bude mat pracu :)
Akurat ma borec dostal, ked vyhlasil ze tlmice maju hodnoty len okolo 60 percent povodnych :-d
|
|
19.09.2014 09:14 -
|
2734087
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Tak u aj ja som po prvej STK.
EK sa robí u s napojením OBD a vyčítavaním chýb, čie ak by tam bola nejaká chyba ohžadne emisií, asi by to neprelo. Dymivos mi namerali 0.06, horný limit je 0.51
STK v pohode, ale zistili mi únik LDS z pravého predného tlmiča. Bolo mi divné, e som cca 2 mesiace dozadu dolial 1l LDS ale iadny únik som nenaiel, vetko suché. A pri tom vdy, keď ide auto na zdvihák tak dávam do hornej servisnej polohy (víčko nechávam zavreté).
Tak u aj ja som po prvej STK.
EK sa robí u s napojením OBD a vyčítavaním chýb, čie ak by tam bola nejaká chyba ohžadne emisií, asi by to neprelo. Dymivos mi namerali 0.06, horný limit je 0.51 :-))))
STK v pohode, ale zistili mi únik LDS z pravého predného tlmiča. Bolo mi divné, e som cca 2 mesiace dozadu dolial 1l LDS ale iadny únik som nenaiel, vetko suché. A pri tom vdy, keď ide auto na zdvihák tak dávam do hornej servisnej polohy (víčko nechávam zavreté). :nevim
|
|
19.09.2014 13:53 -
|
2734130
|
|
luta
|
|
|
ja dneska taky proel bez zavad .lehky prusak vzadu na pistnicich nebrali jako zavadu.
jen na emisich jsem měl strach e se ten motor v 5000ot s původníma rozvodama rozletí.. dymivost jsem mel dost vysoko.. jestli 0.3 nebo kolik. Dost to trapil protoe se mu to měření pořád hýbalo nebo co..vejfuk mám od sazí ale problémy s fapem nemám.. tak to nechám plavat a raděj u se konečně dokopu k těm rozvodům i s rozvodem vaček
ja dneska taky proel bez zavad .lehky prusak vzadu na pistnicich nebrali jako zavadu.
jen na emisich jsem měl strach e se ten motor v 5000ot s původníma rozvodama rozletí.. dymivost jsem mel dost vysoko.. jestli 0.3 nebo kolik. Dost to trapil protoe se mu to měření pořád hýbalo nebo co..vejfuk mám od sazí ale problémy s fapem nemám.. tak to nechám plavat a raděj u se konečně dokopu k těm rozvodům i s rozvodem vaček :-)
|
|
20.09.2014 09:01 -
|
2734201
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Kauza u nas na STK, jezdim tam tak s 10ks C5 za mesic. Maji tam ted nejakeho novacka a rika mi. Pane vam nebrzdi rucka ale vubec to jste nevedel? Tak mu rikam zkuste to znovu a na prednich kolech. Hledel jak chleba z tasky.
Kauza u nas na STK, jezdim tam tak s 10ks C5 za mesic. Maji tam ted nejakeho novacka a rika mi. Pane vam nebrzdi rucka ale vubec to jste nevedel? Tak mu rikam zkuste to znovu a na prednich kolech. Hledel jak chleba z tasky. :-))))
|
|
23.09.2014 20:16 -
|
2736124
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Luki C5 - bud rád e to byla STK a ne servis . U vidím tu pálku jakou by chtěl za opravu
Luki C5 - bud rád e to byla STK a ne servis . U vidím tu pálku jakou by chtěl za opravu:palec
|
|
24.09.2014 11:09 -
|
2736223
|
|
jumep
|
|
|
piestnica je obalena v plaste do ktoreho dokaze natiect dost lds kym vyteka von
celkovo prosti starym piestniciam tie nove posahali, najskor to bude tym ze zrusili na nich prepad
piestnica je obalena v plaste do ktoreho dokaze natiect dost lds kym vyteka von
celkovo prosti starym piestniciam tie nove posahali, najskor to bude tym ze zrusili na nich prepad
|
|
15.03.2015 19:15 -
|
2798524
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Tak máme dalí technickou a emise, obojí 100% v pohodě. Přikládám protokol emisí z předchozího měření v roce 2013. Porovnejte hodnoty kouřivosti a maximálních otáček. Poslední víc ne rok jezdíme výhradně na naftu EuroOil bez biohnojů a zdá se, e je to znát.
Tak máme dalí technickou a emise, obojí 100% v pohodě. Přikládám protokol emisí z předchozího měření v roce 2013. Porovnejte hodnoty kouřivosti a maximálních otáček. Poslední víc ne rok jezdíme výhradně na naftu EuroOil bez biohnojů a zdá se, e je to znát.
Přílohy: EMISE protokol mereni 2013.jpg ( 178303b ) - EMISE protokol mereni 2015.jpg ( 258984b ) - |
|
15.03.2015 20:30 -
|
2798584
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
Venco, asi ti to na emisích zapomněli nastartovat, kdy má kouřivost 0
Venco, asi ti to na emisích zapomněli nastartovat, kdy má kouřivost 0 :-))))
|
|
25.04.2015 16:59 -
|
2814418
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak opět s čistým títem, cena vyí o 50 Kč za oba úkony (Celkem tedy 1300 Kč). Emise dělány cca 1 km po regeneraci, musel jsem to v Táboře protočit mezi dvěma kruháči, aby se regenerace ukončila dřív ne dojedu na emise
Tak opět s čistým títem, cena vyí o 50 Kč za oba úkony (Celkem tedy 1300 Kč). Emise dělány cca 1 km po regeneraci, musel jsem to v Táboře protočit mezi dvěma kruháči, aby se regenerace ukončila dřív ne dojedu na emise :-d
Přílohy: STK.jpg ( 64615b ) - emise.jpg ( 74043b ) - |
|
| |
|
|