| | |
14.11.2013 20:34 -
Re: dojmy z STK
|
2638227
|
|
JaNa
|
Město: , Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 114 |
|
|
tak dnes STK OK na dalí dva roky. V protokolu jen pár drobných závad - nesvítící jedna árovka zadní SPZ, drobný únik oleje, ..., ale jinak ve OK.
tak dnes STK OK na dalí dva roky. V protokolu jen pár drobných závad - nesvítící jedna árovka zadní SPZ, drobný únik oleje, ..., ale jinak ve OK. :palec
|
|
20.01.2014 19:10 -
|
2660066
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
.link.
Take fapoff a i daleko horí věci budou procházet jetě hodně dlouho...kdy jako jediný důkaz bude: Dvojice fotografií ze začátku a konce kontroly a případná samostatná fotografie vin kódu jsou podle něj dostatečný důkaz, e vozidlo na prohlídce skutečně bylo.
http://www.auto.cz/ministerstvo-dopravy-upousti-kamer-provozovnach-stk-79045
Take fapoff a i daleko horí věci budou procházet jetě hodně dlouho...kdy jako jediný důkaz bude: Dvojice fotografií ze začátku a konce kontroly a případná samostatná fotografie vin kódu jsou podle něj dostatečný důkaz, e vozidlo na prohlídce skutečně bylo.
|
|
20.01.2014 19:39 -
|
2660070
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak nevíme, jak to bude oetřený. Nějaký vodoznaky a data u fotky... Monosti jsou. A prostor pro korupci bude taky, tak o co jde.
Tak nevíme, jak to bude oetřený. Nějaký vodoznaky a data u fotky... Monosti jsou. A prostor pro korupci bude taky, tak o co jde. :-))))
|
|
20.01.2014 21:39 -
|
2660118
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
No tak jsem to myslel, e právě prostor pro korupci bude pořád... Jinak auto a VIN fotí u nás na STK u dávno, moná i stav tachometru dokonce.
Jasně e na STK a EK by mohli poznat cokoliv, ale nic je k tomu nenutí a nějaká fotka auta před a po na tom nic nezmění.
No tak jsem to myslel, e právě prostor pro korupci bude pořád... Jinak auto a VIN fotí u nás na STK u dávno, moná i stav tachometru dokonce.
Jasně e na STK a EK by mohli poznat cokoliv, ale nic je k tomu nenutí a nějaká fotka auta před a po na tom nic nezmění.
|
|
20.01.2014 21:47 -
|
2660128
|
|
jumep
|
|
|
u nas sa povinne foti na vstupe a vystupe a cely proces je kamerovany a da sa pozret zaznam
isto neprejdes ked tam nebudes mat sedacky, folie, budu ti chybat stierace a potobne
u nas sa povinne foti na vstupe a vystupe a cely proces je kamerovany a da sa pozret zaznam
isto neprejdes ked tam nebudes mat sedacky, folie, budu ti chybat stierace a potobne
|
|
20.01.2014 22:06 -
|
2660138
|
|
jruze
|
|
|
Je to připravované na rok 2015 a u vidím jak ti někdo vystaví doklad jak emise,tak dolad na FAP kdy bude OFF a bude rizkovat třeba mega a ztrátu licence.(a e potom půjdou alespoň zkraje )Před pár lety jedna STK (nově postavená +bazar+servis +emise) pokuta mega, odebraná licence na ve(jelo to pod jedním) jen za to, e udělali STK bez auta.
Je to připravované na rok 2015 a u vidím jak ti někdo vystaví doklad jak emise,tak dolad na FAP kdy bude OFF a bude rizkovat třeba mega a ztrátu licence.(a e potom půjdou alespoň zkraje )Před pár lety jedna STK (nově postavená +bazar+servis +emise) pokuta mega, odebraná licence na ve(jelo to pod jedním) jen za to, e udělali STK bez auta.
|
|
20.01.2014 22:18 -
|
2660150
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
aj ja sa podelim o skusenosti z STK z pred par mesiacov. Prisiel som, spravili emisie s vypnutym LPG potom pri prepnutom LPG.
Potom som isiel na STK a hotovo.
Ziadnu reviziu odomna nikto nechcel Bud je to v SR inac ako v ČR alebo na STK este nevedia ze to treba
LPG si nechavam kontrolovat lebo chcem. Povinna neni na STK
aj ja sa podelim o skusenosti z STK z pred par mesiacov. Prisiel som, spravili emisie s vypnutym LPG potom pri prepnutom LPG.
Ziadnu reviziu odomna nikto nechcel;-) Bud je to v SR inac ako v ČR alebo na STK este nevedia ze to treba:-d
|
|
20.01.2014 22:26 -
|
2660155
|
|
jruze
|
|
|
citrus napsal(a): aj ja sa podelim o skusenosti z STK z pred par mesiacov. Prisiel som, spravili emisie s vypnutym LPG potom pri prepnutom LPG.
Ziadnu reviziu odomna nikto nechcel Bud je to v SR inac ako v ČR alebo na STK este nevedia ze to treba
Na STK ne ale na emisích jinak tě nevezme (čtyři dny stará zkuenost) a na STK tě nevezme bez emisí.
Na STK ne ale na emisích jinak tě nevezme (čtyři dny stará zkuenost) a na STK tě nevezme bez emisí.
|
|
20.01.2014 22:29 -
|
2660156
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Potom to mame na slovensku inac. Ja som bez revizie robil v juli 2013 aj emisie aj STK
Potom to mame na slovensku inac. Ja som bez revizie robil v juli 2013 aj emisie aj STK
|
|
20.01.2014 22:46 -
|
2660167
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
ena byla mynulej týden na STK,jedno auto vyfotily,technik zajel dovnitř,za 20minut vyjel ven,znovu fotka,a dalí auto,fotily pouze e tam nebyl majitel,enino auto vzali na emise,nenapojovaly,chvily pokec a nalepily známku,na technickou technik zajel dovnitř sám,za 20minut vyjel a hotovo,bez závad,brzdy jsem dělal jak přední tak zadní,olej z pod motoru utřel hadrem,a neměla ani lehké závady,čisto na papíře.
ena byla mynulej týden na STK,jedno auto vyfotily,technik zajel dovnitř,za 20minut vyjel ven,znovu fotka,a dalí auto,fotily pouze e tam nebyl majitel,enino auto vzali na emise,nenapojovaly,chvily pokec a nalepily známku,na technickou technik zajel dovnitř sám,za 20minut vyjel a hotovo,bez závad,brzdy jsem dělal jak přední tak zadní,olej z pod motoru utřel hadrem,a neměla ani lehké závady,čisto na papíře.;-)
|
|
21.01.2014 01:34 -
|
2660195
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): ena byla mynulej týden na STK,jedno auto vyfotily,technik zajel dovnitř,za 20minut vyjel ven,znovu fotka,a dalí auto,fotily pouze e tam nebyl majitel,enino auto vzali na emise,nenapojovaly,chvily pokec a nalepily známku,na technickou technik zajel dovnitř sám,za 20minut vyjel a hotovo,bez závad,brzdy jsem dělal jak přední tak zadní,olej z pod motoru utřel hadrem,a neměla ani lehké závady,čisto na papíře.
Jetě napi kde to bylo a zachvíly bude muset jezdit jinam páč jim to zavřou- to se veřejně nepíe!!!
Jetě napi kde to bylo a zachvíly bude muset jezdit jinam páč jim to zavřou- to se veřejně nepíe!!!
|
|
21.01.2014 08:48 -
|
2660232
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Proto jsem nepsal kde,u nás je STKčko na kadém rohu,auto bylo v cajku,jinak bych tam enu nepustil,já jezdim jinam,hlidám si,aby to pořádně proli,byla to jenom reakce na dojmy z STK,jinak tam mají samozřejmě kamery,proto musí dodrovat těch 20minut.
Proto jsem nepsal kde,u nás je STKčko na kadém rohu,auto bylo v cajku,jinak bych tam enu nepustil,já jezdim jinam,hlidám si,aby to pořádně proli,byla to jenom reakce na dojmy z STK,jinak tam mají samozřejmě kamery,proto musí dodrovat těch 20minut.
|
|
12.05.2014 17:28 -
|
2695259
|
|
sanchez
|
Město: Hůry, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 113 |
|
|
Výsledek : nevyhovuje !
viz příloha
.. dvakrát se stejnou závadou prola, po třetí ne.
( po zataení ruční brzdy lehce asi 400m přibrzďuje, pak povolí )
Spí mi bylo divná ta účinnost * na tom jejich měřáku při plném zataení páky ruční brzdy byla hodnota 1,1, a při klasickém brdění asi 2,2. Řikal, e minimum na ručku je hodnota 1,8 . Proto jsem neproel. (subjektivně mi přijde, e brzdí celých 5let co pětku mám stejně)
Nicméně ví někdo kolik běně c5 na ruční brzdě mají? Doufám, e po výměně lanovodů se učinnost zvýí..
Výsledek : nevyhovuje !
viz příloha
Spí mi bylo divná ta účinnost * na tom jejich měřáku při plném zataení páky ruční brzdy byla hodnota 1,1, a při klasickém brdění asi 2,2. Řikal, e minimum na ručku je hodnota 1,8 . Proto jsem neproel. (subjektivně mi přijde, e brzdí celých 5let co pětku mám stejně)
Nicméně ví někdo kolik běně c5 na ruční brzdě mají? Doufám, e po výměně lanovodů se učinnost zvýí..
Přílohy: 55.jpg ( 419591b ) - |
|
12.05.2014 17:30 -
|
2695263
|
|
jumep
|
|
|
to co popisujes - vymen lana rucnej
to co popisujes - vymen lana rucnej
|
|
13.05.2014 03:44 -
|
2695433
|
|
jruze
|
|
|
Já si větinou přes linku projídím sám,závady zjiuji také sám a kdy na něco příjdu (co jsem přehlédl,nebo nezjistil před) opravuji dodatečně.
Já si větinou přes linku projídím sám,závady zjiuji také sám a kdy na něco příjdu (co jsem přehlédl,nebo nezjistil před) opravuji dodatečně.:-p
|
|
13.05.2014 15:18 -
|
2695553
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
sanchez napsal(a): Výsledek : nevyhovuje !
viz příloha
Mně vydrela ruční skoro 10 let (tedy od výroby, pokud s ní něco nedělal původní majitel, o čem pochybuju, protoe se auto kupovalo jako 4 leté). Letos právě před STK jsem měnil lana, protoe jsem jí hlupák prostě dva roky skoro nepouíval, jenom vyjímečně, a jednak váznula, jak popisuje a hlavně, u jsem s pákou ruční mohl sestřelovat letadla + to skoro nebrzdilo. Nechat auto nastartovaný, vyřazeno, jen na ručce a jít ven něco řeit, tak to u jsem si netroufl v kopci, protoe by to asi odjelo
Mně vydrela ruční skoro 10 let (tedy od výroby, pokud s ní něco nedělal původní majitel, o čem pochybuju, protoe se auto kupovalo jako 4 leté). Letos právě před STK jsem měnil lana, protoe jsem jí hlupák prostě dva roky skoro nepouíval, jenom vyjímečně, a jednak váznula, jak popisuje a hlavně, u jsem s pákou ruční mohl sestřelovat letadla :-)))) + to skoro nebrzdilo. Nechat auto nastartovaný, vyřazeno, jen na ručce a jít ven něco řeit, tak to u jsem si netroufl v kopci, protoe by to asi odjelo :-d
|
|
16.05.2014 10:10 -
|
2696385
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Dnesni STK probehla stylem:
1) priprava vcera vecer: mamo, kde je velkej technicak?
2) prubeh STK dneska rano:
- emise bez problemu s velkou rezervou
- nesviti jedna zarovka osvetleni SPZ (hmm tu uz ani nemenim, ta hned praskne)
- rezavy ramena, nema vliv na funkcnost (proste neco musel najit)
- uvolneny stit vyfuku
3) vysledek vozidlo vyhovuje
Na 13-ti lety auto myslim dobry
Dnesni STK probehla stylem:
1) priprava vcera vecer: mamo, kde je velkej technicak?
2) prubeh STK dneska rano:
- emise bez problemu s velkou rezervou
- nesviti jedna zarovka osvetleni SPZ (hmm tu uz ani nemenim, ta hned praskne)
- rezavy ramena, nema vliv na funkcnost (proste neco musel najit)
- uvolneny stit vyfuku
3) vysledek vozidlo vyhovuje
Na 13-ti lety auto myslim dobry :palec
|
|
18.05.2014 11:44 -
|
2697247
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Mě připadá, e často záleí daleko víc na technikovi, ne na přesném stavu auta. Buď to jen skoukna a kdy nevidí nic opravdu do očí bijícího, tak to neřeí, nebo se v tom nimrá a problémy vyloeně hledá.
Jinak já mám auto 4 roky a osvětlení SPZ je stále původní - a funkční.
Mě připadá, e často záleí daleko víc na technikovi, ne na přesném stavu auta. Buď to jen skoukna a kdy nevidí nic opravdu do očí bijícího, tak to neřeí, nebo se v tom nimrá a problémy vyloeně hledá.
Jinak já mám auto 4 roky a osvětlení SPZ je stále původní - a funkční.
|
|
18.05.2014 13:50 -
|
2697306
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já dal ledky a svítí pěkně a pořád.. Jinak u jsem taky slyel, jak někdo neproel kvůli jedné méně stříkající trysce ostřikovače..
Já dal ledky a svítí pěkně a pořád.. ;) Jinak u jsem taky slyel, jak někdo neproel kvůli jedné méně stříkající trysce ostřikovače.. :D
|
|
| |
|
|