| | |
02.09.2012 20:40 -
Re: Povinné ručení
|
2502717
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já mám u AXA pojiovny povinné ručení za 3800.-krytí 70/70mil . Asi to nemá odtah atd. Ale je to o 3600.- méně. Od zítřka budu mít i havarijní ALLRISK u nějaké Servisní pojiovny .Auto jsem ocenil na 170 000.- a budu platit necelých 6000.-ročně včetně připojitění čelního skla v hodnotě 25 000,-
Jestli jsem pojistil dobře doufám e nikdy nepoznám Ve je z internetu Epojitění...
Já mám u AXA pojiovny povinné ručení za 3800.-krytí 70/70mil . Asi to nemá odtah atd. Ale je to o 3600.- méně. Od zítřka budu mít i havarijní ALLRISK u nějaké Servisní pojiovny .Auto jsem ocenil na 170 000.- a budu platit necelých 6000.-ročně včetně připojitění čelního skla v hodnotě 25 000,-
Jestli jsem pojistil dobře doufám e nikdy nepoznám;-) Ve je z internetu Epojitění...
|
|
02.09.2012 21:28 -
|
2502721
|
|
Tony_Z
|
Město: Okr. Kladno, Auto: C5 III (X7) Tourer 2.2HDi 125Kw (4HT, 2009); C5 I 2.0HDi 80Kw (RHZ, 2002) | Počet příspěvků: 519 |
|
|
Hanz: Má to nějaký drahý.
ČSOB - 35/44mil.
Asistenční sluby při nehodě i porue
Úrazové připojitění řidiče s plněním 100 000 Kč
Přímá likvidace pojiovny
2347kč. (+připojitění vech skel, ale jen do 5000kč za 498kč) - teď jsem to byl měnit, přestěhoval jsem se na vesnici a díky novému PSČ to vylo o 1100kč levněji.
S havarijkem mi to vycházelo na cca 4400kč (hodnota auta 75000kč, spoluúčast 3000kč), ale nakonec jsem to havarijko neudělal.
pokud se nechcete nechat okrádat, tak doporučuji před uzavřením povinného ručení projet nabídky pojioven např. zde .link. nebo .link.
Hanz: Má to nějaký drahý.
ČSOB - 35/44mil.
Přímá likvidace pojiovny
2347kč. (+připojitění vech skel, ale jen do 5000kč za 498kč) - teď jsem to byl měnit, přestěhoval jsem se na vesnici a díky novému PSČ to vylo o 1100kč levněji.
S havarijkem mi to vycházelo na cca 4400kč (hodnota auta 75000kč, spoluúčast 3000kč), ale nakonec jsem to havarijko neudělal.
pokud se nechcete nechat okrádat, tak doporučuji před uzavřením povinného ručení projet nabídky pojioven např. zde http://www.srovnavac.cz/ nebo http://www.sfinance.cz/povinne-ruceni/zadani
|
|
02.09.2012 21:48 -
|
2502724
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tony_Z napsal(a): Hanz: Má to nějaký drahý.
ČSOB - 35/44mil.
Přímá likvidace pojiovny
pokud se nechcete nechat okrádat, tak doporučuji před uzavřením povinného ručení projet nabídky pojioven např. zde .link. nebo .link.
Není to drahý vzhledem k tomu,co ve tam je. Nechce se mi to hledat,ale plnění 100/100,sráka se zvěří,okno 20000,ten odtah a plno dalího...
Není to drahý vzhledem k tomu,co ve tam je. Nechce se mi to hledat,ale plnění 100/100,sráka se zvěří,okno 20000,ten odtah a plno dalího...
|
|
02.09.2012 22:21 -
|
2502726
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tony_Z napsal(a): připojitění vech skel, ale jen do 5000kč za 498kč
Ono to rychle s kadou maličkostí roste. Kdy pojistí okno do 10.000,- , tak má hned 500,- Kč navíc, kdy do 20.000,- tak je to skoro o 1.000,- Kč. A tak to leze nahoru s kadou blbinou. A e ti jich dokáou nabídnout hromadu.
Ono to rychle s kadou maličkostí roste. Kdy pojistí okno do 10.000,- , tak má hned 500,- Kč navíc, kdy do 20.000,- tak je to skoro o 1.000,- Kč. A tak to leze nahoru s kadou blbinou. A e ti jich dokáou nabídnout hromadu.
|
|
26.09.2012 21:23 -
|
2508019
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
toto by se mohlo někomu hodit, aby zjistil jestli dotyčné vozidlo je pojitěné a u koho .link.
toto by se mohlo někomu hodit, aby zjistil jestli dotyčné vozidlo je pojitěné a u koho http://www.bezpojisteni.cz/overte-si-zda-ma-vase-motorove-vozidlo-sjednano-povinne-ruceni ;-)
|
|
27.09.2012 21:50 -
|
2508369
|
|
Hanz 397
|
|
|
Já bych potřeboval poradit s něčím,co s povinným úzce souvisí-dá se někde,legálně zjistit vlastník konkrétního vozu? Nechce se mi otravovat známé,kteří mají přístup k registru... Jde mi o to,e jsem cca před rokem prodal Paouta nepřizpůsobivým spoluobčanům a teď jsem zjistil,e u od března nemají uzavřené povinné,přičem stále mají moje staré SPZ DCK 9.... Take si myslím,e stále jezdí v odhláce(nejsem úplnej idiot a auto jsem na ně odhlásil).ale v případě dluhu na pojistném půjde KP nejdřív po mě a já budu muset sloitě dokazovat,e u není moje a bla bla bla...
Já bych potřeboval poradit s něčím,co s povinným úzce souvisí-dá se někde,legálně zjistit vlastník konkrétního vozu? Nechce se mi otravovat známé,kteří mají přístup k registru... Jde mi o to,e jsem cca před rokem prodal Paouta nepřizpůsobivým spoluobčanům a teď jsem zjistil,e u od března nemají uzavřené povinné,přičem stále mají moje staré SPZ DCK 9.... Take si myslím,e stále jezdí v odhláce(nejsem úplnej idiot a auto jsem na ně odhlásil).ale v případě dluhu na pojistném půjde KP nejdřív po mě a já budu muset sloitě dokazovat,e u není moje a bla bla bla...
|
|
27.09.2012 22:06 -
|
2508383
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
pokud jsi zael na pojitovnu a zruil pojitění z důvodu prodeje vozidla tak není co řeit, měla by k tomu stačit podepsaná kupní smlouva popřípadě velký techničák s půlpřepisem
pokud jsi zael na pojitovnu a zruil pojitění z důvodu prodeje vozidla tak není co řeit, měla by k tomu stačit podepsaná kupní smlouva popřípadě velký techničák s půlpřepisem
|
|
27.09.2012 22:10 -
|
2508386
|
|
Hanz 397
|
|
|
tomikku napsal(a): pokud jsi zael na pojitovnu a zruil pojitění z důvodu prodeje vozidla tak není co řeit, měla by k tomu stačit podepsaná kupní smlouva popřípadě velký techničák s půlpřepisem
Zael,kupní smlouvu mám,kopii vel techničáku s odhlákou na ně mám taky,ale stejně kancelař pojistitelů půjde po mě a bůh ví,jestli jim tohle vechno bude stačit. Známýmu se stalo něco podobnýho a dokazování ho stálo dost peněz a nervů,tak se tomu chci v předstihu vyhnout...
Zael,kupní smlouvu mám,kopii vel techničáku s odhlákou na ně mám taky,ale stejně kancelař pojistitelů půjde po mě a bůh ví,jestli jim tohle vechno bude stačit. Známýmu se stalo něco podobnýho a dokazování ho stálo dost peněz a nervů,tak se tomu chci v předstihu vyhnout...
|
|
27.09.2012 23:21 -
|
2508413
|
|
amirinda
|
Město: Planá, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 439 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Já bych potřeboval poradit s něčím,co s povinným úzce souvisí-dá se někde,legálně zjistit vlastník konkrétního vozu? Nechce se mi otravovat známé,kteří mají přístup k registru... Jde mi o to,e jsem cca před rokem prodal Paouta nepřizpůsobivým spoluobčanům a teď jsem zjistil,e u od března nemají uzavřené povinné,přičem stále mají moje staré SPZ DCK 9.... Take si myslím,e stále jezdí v odhláce(nejsem úplnej idiot a auto jsem na ně odhlásil).ale v případě dluhu na pojistném půjde KP nejdřív po mě a já budu muset sloitě dokazovat,e u není moje a bla bla bla...
to samé se stalo mně, přila úhrada na skoro 9000,- Kč, e jsem neplatil, natěstí jsem ve doloil a bylo to O.K., ale v první chvílí jsem mysle e mi ..., kdy přila obsílka od soudu. Jinak pojistka se vztahuje na vlastníka vozidla, take stačí aby to bylo na ně přepsané a pak u je ti to jedno
to samé se stalo mně, přila úhrada na skoro 9000,- Kč, e jsem neplatil, natěstí jsem ve doloil a bylo to O.K., ale v první chvílí jsem mysle e mi ..., kdy přila obsílka od soudu. Jinak pojistka se vztahuje na vlastníka vozidla, take stačí aby to bylo na ně přepsané a pak u je ti to jedno :-)
|
|
11.10.2012 11:03 -
|
2512088
|
|
C5stepan
|
|
|
Generali: oznamujeme vám novou výi povinného ručení: s přihlédnutím k bonusům za dosavadní bezkodní průběh +450,-Kč. Nesouhlasíte-li, dejte výpověď. Tak jsem ji dal s ukončením v prosinci. Snaím se najít novou pojiovnu a tve mne, e se v podstatě nic nedovím. Nesrovnám ani základ u jednotlivých pojioven. Vude chtějí telefon a vzápětí volají, e oni jsou nejlepí. Víte někdo jak na to? Chci porovnat alespoň základ u několika pojioven bez obtěování agenty.
Generali: oznamujeme vám novou výi povinného ručení: s přihlédnutím k bonusům za dosavadní bezkodní průběh +450,-Kč. Nesouhlasíte-li, dejte výpověď. Tak jsem ji dal s ukončením v prosinci. Snaím se najít novou pojiovnu a tve mne, e se v podstatě nic nedovím. Nesrovnám ani základ u jednotlivých pojioven. Vude chtějí telefon a vzápětí volají:-(, e oni jsou nejlepí. Víte někdo jak na to? Chci porovnat alespoň základ u několika pojioven bez obtěování agenty.
|
|
11.10.2012 11:25 -
|
2512105
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
mozno tutoka by sa dalo .link.
mozno tutoka by sa dalo ;-)http://www.ipojisteni.cz/porovnani-povinne-ruceni/
|
|
11.10.2012 12:14 -
|
2512121
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
alebo tutoka by sa dalo .link.
alebo tutoka by sa dalo http://www.epojisteni.cz/povinne-ruceni/?gclid=ckfe2qbd-licfugn3god-xsayw ;-)
|
|
11.10.2012 12:17 -
|
2512122
|
|
C5stepan
|
|
|
A o tom to je. Povinné údaje o vlastníkovi auta - a u se předhánějí dealeři - u nás nejlíp!
A o tom to je;-). Povinné údaje o vlastníkovi auta - a u se předhánějí dealeři - u nás nejlíp:nevim!
|
|
11.10.2012 12:26 -
|
2512130
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
alebo tutoka by sa dalo .link.
Na rozdíl od předchozích odkazů nemusí pro výpočet zadávat jméno, telefon ani přesnou adresu.
alebo tutoka by sa dalo http://www.top-pojisteni.cz/povinne-ruceni/kalkulace-povinneho-ruceni :-)
Na rozdíl od předchozích odkazů nemusí pro výpočet zadávat jméno, telefon ani přesnou adresu.
|
|
11.10.2012 15:09 -
|
2512159
|
|
C5stepan
|
|
|
Jj-díky pánové. Asi zkusím Slavii, zdá se mi dobré sloučení povinného ručení s havarijním pojitěním. Má zde někdo zkuenost s touto pojiovnou?
Jj-díky pánové:palec. Asi zkusím Slavii, zdá se mi dobré sloučení povinného ručení s havarijním pojitěním. Má zde někdo zkuenost s touto pojiovnou:nevim?
|
|
11.10.2012 20:25 -
|
2512209
|
|
Hanz 397
|
|
|
C5stepan napsal(a): Jj-díky pánové . Asi zkusím Slavii, zdá se mi dobré sloučení povinného ručení s havarijním pojitěním. Má zde někdo zkuenost s touto pojiovnou ?
Zkuenosti jen ty nejhorí-v práci s ní máme neustále problémy. Nejradi by opravovali i plastový blatníky,na krycí dopisy se čeká,jako na zázrak,vechno se fotí třeba i třikrát(co kdyby se náááhodou něco třeba meyitím opravilo samo?),na technika se taky čeká oproti jiným pojiovnám docela dlouho,atd.,atd.,take povinný asi jo,ale havarko ee
Zkuenosti jen ty nejhorí-v práci s ní máme neustále problémy. Nejradi by opravovali i plastový blatníky,na krycí dopisy se čeká,jako na zázrak,vechno se fotí třeba i třikrát(co kdyby se náááhodou něco třeba meyitím opravilo samo?),na technika se taky čeká oproti jiným pojiovnám docela dlouho,atd.,atd.,take povinný asi jo,ale havarko ee :nevim
|
|
11.10.2012 21:05 -
|
2512221
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
alebo tudoka je to taky bez telefonu .link.
alebo tudoka je to taky bez telefonu http://www.povinne-ruceni.com/
|
|
11.10.2012 22:33 -
|
2512250
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
tomikm napsal(a): alebo tudoka je to taky bez telefonu .link.
Já tedy nevím, ale kdy jsem to zkusil vynechat, tak křičí:
Jméno pojistníka musí být vyplněno
Příjmení pojistníka musí být vyplněno
Telefon musí být vyplněn
Email musí být vyplněn
Já tedy nevím, ale kdy jsem to zkusil vynechat, tak křičí:
Jméno pojistníka musí být vyplněno
Příjmení pojistníka musí být vyplněno
Telefon musí být vyplněn
Email musí být vyplněn
|
|