| | |
24.06.2017 23:35 -
Re: Povinné ručení
|
3077800
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Na černou 2.0 HDI 100kw platím přes 5000 ročně a na stříbrnou pracovní 2,2 98 KW okolo 3000 půlroční platba .
Take asi tak...
Přemýlel jsem i o tom e tu pracovní , která je stejně kvůli modrým zónám přepsaná na enu, e pojitění napíu na ní.
Jene ona nikdy nevlastnila auto, take to bylo jetě draí ne platím já.
Stejně je to ikana, e nás Praáky tak ďímají...
Na černou 2.0 HDI 100kw platím přes 5000 ročně a na stříbrnou pracovní 2,2 98 KW okolo 3000 půlroční platba .
Take asi tak...:-((((:-((((:-((((:-((((
Přemýlel jsem i o tom e tu pracovní , která je stejně kvůli modrým zónám přepsaná na enu, e pojitění napíu na ní.
Jene ona nikdy nevlastnila auto, take to bylo jetě draí ne platím já.
Stejně je to ikana, e nás Praáky tak ďímají...
|
|
24.06.2017 23:35 -
|
3077801
|
|
Hanz 397
|
|
|
Pokud by to někomu vadilo,jako reklama,tak prosím Libora o smazání...
Za pov platím 3763 Kč,za skla 3000 Kč za havarijku 3275 Kč a ty zviřátka,co erou kabely stojej 80 Kč...
A za tu bouračka,co jsem měl vloni a vyplatili mi jí více méně k mé spokojenosti po tříměsíčním dohadování,jako totálku mi nevzali vůbec ádné bonusy. Jen ty kroupy,co jsem měl asi měsíc před tím mi přidali nějakých 1500 na rok. Tak jsem zavolal paní do té pojiovny,co mi tu pojistku dělala a předělali jsme to.
A jen pro zajímavost: na Picasso mám stejné povko,skla do 15000 bs a bez havarijky a platím 4176 Kč.
4 Hellmut: s tou AXAou nedělá dobře...
Pokud tam má jenom povko,tak ti to můe být jedno,ale pokud tam má i jen sklo,tak se připrav, e a po nich něco bude chtít,tak se hodně navzteká... Vlastní zkuenost...
Pokud by to někomu vadilo,jako reklama,tak prosím Libora o smazání...
Za pov platím 3763 Kč,za skla 3000 Kč za havarijku 3275 Kč a ty zviřátka,co erou kabely stojej 80 Kč...
A za tu bouračka,co jsem měl vloni a vyplatili mi jí více méně k mé spokojenosti po tříměsíčním dohadování,jako totálku mi nevzali vůbec ádné bonusy. Jen ty kroupy,co jsem měl asi měsíc před tím mi přidali nějakých 1500 na rok. Tak jsem zavolal paní do té pojiovny,co mi tu pojistku dělala a předělali jsme to.
A jen pro zajímavost: na Picasso mám stejné povko,skla do 15000 bs a bez havarijky a platím 4176 Kč.
4 Hellmut: s tou AXAou nedělá dobře...
Pokud tam má jenom povko,tak ti to můe být jedno,ale pokud tam má i jen sklo,tak se připrav, e a po nich něco bude chtít,tak se hodně navzteká... Vlastní zkuenost...;-)
|
|
25.06.2017 07:52 -
|
3077826
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
HELLMUT - stejně se ti divím, e místo jiného turba hledá pojiovnu s nejlevnějím odtahem na světě, ty jse asi jetě větí krkovička ne sme my vichni dohromady.
Seeň turbo a nemusí hledat pojiovnu.
A ta AXA je jak píe HANZ, ena měla 2x událost, vdy do ní někdo vrazil na parkoviti, natěstí nechal za stěračem papírek s telefóním čislem a vdy jsem s tou axou měl problémy ohledně výe kody, e prý na vrakoviti jsou hezké díly a abych si i sloupky narovnal sám.
Ono vdy pozná pojiovnu, a kdy něco od ní potřebuje proplatit, pokud jenom platí, je jedno jestli tisíc nebo dvacet, tak neví, jak se zachová, a bude od ní něco potřebovat ty.
HELLMUT - stejně se ti divím, e místo jiného turba hledá pojiovnu s nejlevnějím odtahem na světě, ty jse asi jetě větí krkovička ne sme my vichni dohromady. :-))))
Seeň turbo a nemusí hledat pojiovnu. :-))
A ta AXA je jak píe HANZ, ena měla 2x událost, vdy do ní někdo vrazil na parkoviti, natěstí nechal za stěračem papírek s telefóním čislem a vdy jsem s tou axou měl problémy ohledně výe kody, e prý na vrakoviti jsou hezké díly a abych si i sloupky narovnal sám. :-o
Ono vdy pozná pojiovnu, a kdy něco od ní potřebuje proplatit, pokud jenom platí, je jedno jestli tisíc nebo dvacet, tak neví, jak se zachová, a bude od ní něco potřebovat ty. ;-)
|
|
25.06.2017 08:50 -
|
3077833
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tady nejde o turbo, můu vyměnit turbo které zatím chodí ,jen píská a odejde mi něco úplně jiného.
Zná zákony schválnosti ne?
Proto jsem chtěl mít trochu kryté záda.
Na povinném ručení mě netrápí e kdy tě nabourám, tak tobě to nezaplatí.
Asi vezmu stříbrňáka a vyráím k vám ti ty auta trochu naklepat za ty tvoje kecy.
PS horí je e u Axa mám i důchodové spoření, take se mám těit jo ?
Připravím se tedy na to , e a budu potřebovat endoprotézu nebo zub tak mě polou na pitevnu si něco pěkného vybrat 😃
Tady nejde o turbo, můu vyměnit turbo které zatím chodí ,jen píská a odejde mi něco úplně jiného.
Zná zákony schválnosti ne?
Proto jsem chtěl mít trochu kryté záda.
Na povinném ručení mě netrápí e kdy tě nabourám, tak tobě to nezaplatí.
Asi vezmu stříbrňáka a vyráím k vám ti ty auta trochu naklepat za ty tvoje kecy.:-)))):-)))):-))))
PS horí je e u Axa mám i důchodové spoření, take se mám těit jo ? :-((((
Připravím se tedy na to , e a budu potřebovat endoprotézu nebo zub tak mě polou na pitevnu si něco pěkného vybrat 😃
|
|
25.06.2017 09:48 -
|
3077835
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
A pojede, vem nějaké dorty a jahoďák.
A pojede, vem nějaké dorty a jahoďák.
|
|
18.07.2019 17:11 -
Pojitění - inanon
|
3230461
|
|
roman998
|
Město: Ostrava, Auto: Lancia Phedra 2.0 16v 100kw benzín | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Kdyby náhodou někdo potřeboval pojitění na své autíčko můe si jej udělat sám i v telefonu nabídka ze vech pojioven za super ceny
odkaz na staení
.link.
Kdyby náhodou někdo potřeboval pojitění na své autíčko můe si jej udělat sám i v telefonu nabídka ze vech pojioven za super ceny
odkaz na staení
http://krasavci.eu/pojisteni-insanon/
|
|
08.07.2023 18:27 -
|
3364016
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Taková zkuenost z poj. Slavia. Synovi nabourali C5, vinník má poj. Slavia. Jsou to skoro 2 měsíce a nic se neděje, dle jejich info mají zak. lhůtu 3 měsíce. Dle mého by bylo lepí, kdyby takové případy vyplatila moje pojitovna a ta si potom nárokovala kodu u poj. vinníka.
Taková zkuenost z poj. Slavia. Synovi nabourali C5, vinník má poj. Slavia. Jsou to skoro 2 měsíce a nic se neděje, dle jejich info mají zak. lhůtu 3 měsíce. Dle mého by bylo lepí, kdyby takové případy vyplatila moje pojitovna a ta si potom nárokovala kodu u poj. vinníka.
|
|
13.07.2023 22:08 -
|
3364227
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tohle stačí si třeba u Generali připojistit. Pouil jsem to, kdy mi naboural moji C5 a viník měl ČPP (co je ochotou plnit něco podobného, jako Slavia) a peníze ve výi, se kterou jsem byl spokojenej, jsem měl na účtě dva dny po aukci a celkově 14 dní po bouračce (čekalo se na tu aukci) ...
Tohle stačí si třeba u Generali připojistit. Pouil jsem to, kdy mi naboural moji C5 a viník měl ČPP (co je ochotou plnit něco podobného, jako Slavia) a peníze ve výi, se kterou jsem byl spokojenej, jsem měl na účtě dva dny po aukci a celkově 14 dní po bouračce (čekalo se na tu aukci) ...
|
|
| |
|
|