| | |
02.06.2015 13:23 -
Re: Povinné ručení
|
2827439
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
V dnení době je asi nejlepí řeení ten depozit. Kdy jsem prodával staré Picasso, tak mi paní na přepáce ofotila velký TP s tím, e to je pro pojiovnu. A v pojiovně při ruení pojistky tu kopii vidět chtěli.
Jinak já mam pojistku na mou C5 od Kooperativy za 2950,- Kč ročně.
V dnení době je asi nejlepí řeení ten depozit. Kdy jsem prodával staré Picasso, tak mi paní na přepáce ofotila velký TP s tím, e to je pro pojiovnu. A v pojiovně při ruení pojistky tu kopii vidět chtěli.
Jinak já mam pojistku na mou C5 od Kooperativy za 2950,- Kč ročně.
|
|
02.06.2015 20:32 -
|
2827579
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Jinak mi to pořád vrtá hlavou. Je pravda e kdysi dávno jsem měl pár pojistných událostí -celkem 2-3 naposledy ale tak před 5lety.Byl jsem u České pojiovny a platil s tím malusem asi 7500.
Pak jsem odeel ke Slavii a začal platit okolo 3000.-
3.roky pohoda, ádná koda a letos najednou chtějí 7500.-
Na té lince E pojitění mi řekli e snad to nějak zpětně vyhrabali, e jsem měl dřív nějaké události.
Je to divné...
U Wustenrot byla monost minulý průběh zadat buď ručně nebo zadat křestní jméno a rodné číslo a oni si to online zjistí sami. Tak jsem to risknul a vylo mi 184 měsíců a 1 událost. Pro limit 100/100 jim pak vyla roční pojistka na 2184.00. Tak jsem k tomu jetě přihodil pojitění skel a jsem spokojený.
U Wustenrot byla monost minulý průběh zadat buď ručně nebo zadat křestní jméno a rodné číslo a oni si to online zjistí sami. Tak jsem to risknul a vylo mi 184 měsíců a 1 událost. Pro limit 100/100 jim pak vyla roční pojistka na 2184.00. Tak jsem k tomu jetě přihodil pojitění skel a jsem spokojený.
|
|
02.06.2015 21:46 -
|
2827611
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Zkusil jsem tuté kalkulačku, 195měsíců/1 událost a pojistka 2860Kč. Se skly pak 3960Kč - to je draí, ne co mám teď.
Asi patně bydlím.
Zkusil jsem tuté kalkulačku, 195měsíců/1 událost a pojistka 2860Kč. Se skly pak 3960Kč - to je draí, ne co mám teď.
Asi patně bydlím. :-)
|
|
02.06.2015 22:47 -
|
2827625
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Můj poradce mi říkal, e pojitění skel v poslední době hodně podrailo, protoe je to nejčastějí pojistná událost. Ale prý se to dá řeit pojitěním domácnosti. A na tu pojistku (musí patřit někomu známému) pak uplatnit rozbité okno u auta. (Sekal jsem zahradu a kámen odletěl od sekačky a rozbil sklo)
Můj poradce mi říkal, e pojitění skel v poslední době hodně podrailo, protoe je to nejčastějí pojistná událost. Ale prý se to dá řeit pojitěním domácnosti. A na tu pojistku (musí patřit někomu známému) pak uplatnit rozbité okno u auta. (Sekal jsem zahradu a kámen odletěl od sekačky a rozbil sklo)
|
|
03.06.2015 10:39 -
|
2827715
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hm hm, loni sem měl nějakou úrodu, 2 události, ale zatím mi nic nenavýili, tak nevím estli to mám nechat leet bo do toho rejpat...
hm hm, loni sem měl nějakou úrodu, 2 události, ale zatím mi nic nenavýili, tak nevím estli to mám nechat leet bo do toho rejpat...:nevim
|
|
18.08.2015 02:03 -
|
2852318
|
|
Rosta
|
Město: Plzen, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
Ja na moji nove koupenou C5 I 2.0 Hdi jsem dostal pojistku za 2620,- / rok (Slavia), mam dost mesicu (asi 140) bez nehody. Ale bydlim v Plzni, mozna kdyz je nekdo z mensiho mesta, dostane se niz..
Ja na moji nove koupenou C5 I 2.0 Hdi jsem dostal pojistku za 2620,- / rok (Slavia), mam dost mesicu (asi 140) bez nehody. Ale bydlim v Plzni, mozna kdyz je nekdo z mensiho mesta, dostane se niz..
|
|
18.08.2015 09:21 -
|
2852375
|
|
Jinec
|
|
|
Martin napsal(a): U Wustenrot byla monost minulý průběh zadat buď ručně nebo zadat křestní jméno a rodné číslo a oni si to online zjistí sami. Tak jsem to risknul a vylo mi 184 měsíců a 1 událost. Pro limit 100/100 jim pak vyla roční pojistka na 2184.00. Tak jsem k tomu jetě přihodil pojitění skel a jsem spokojený.
Ahoj,
taky mám Wustenrot a platím podobně.. Sice nemám skla, ale jsem nad míru spokojen.
Ahoj,
taky mám Wustenrot a platím podobně.. Sice nemám skla, ale jsem nad míru spokojen.
|
|
02.10.2015 22:29 -
|
2869510
|
|
Majo77
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Zdravím C5kári,
chcel by som sa spýta žudí zo SVK kolko momentálne platíte PZP a tí čo majú aj havarijnu. Premýžam nad kúpou C5 III, 2.0 HDi a rád by som vedel v akých cenových hladinách sa pribline pohybujú obe poistky.
Zdravím C5kári,
chcel by som sa spýta žudí zo SVK kolko momentálne platíte PZP a tí čo majú aj havarijnu. Premýžam nad kúpou C5 III, 2.0 HDi a rád by som vedel v akých cenových hladinách sa pribline pohybujú obe poistky.
|
|
11.10.2015 20:41 -
|
2872969
|
|
kleki
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Mám síce C5II 2,0Hdi/100kW a v komunálnej poisovni platím 145eur ročne. Havarijné poistenie nemám.
Mám síce C5II 2,0Hdi/100kW a v komunálnej poisovni platím 145eur ročne. Havarijné poistenie nemám.
|
|
11.10.2015 21:57 -
|
2873024
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja som akurat platil 128 Allianz. havarijnu nemam
ja som akurat platil 128 Allianz. havarijnu nemam
|
|
12.10.2015 17:29 -
|
2873381
|
|
Majo77
|
Město: Pieany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Díky hoi a hej čo som sa aj pýtal medzitým známych, tak najlacnejie sa dajú zohna medzi 130-140 ročne. Havarijná výjde vraj okolo 400. Neviem či to je pravda, ale ak hej, je to u celkom sluná suma (kede som akurát dokončil V ). Jeden - dva roky by som ju ale rád mal, na cca 4-5 ročné auto by som to nechcel riskova.
Vďaka za odpovede
Díky hoi a hej čo som sa aj pýtal medzitým známych, tak najlacnejie sa dajú zohna medzi 130-140 ročne. Havarijná výjde vraj okolo 400. Neviem či to je pravda, ale ak hej, je to u celkom sluná suma (kede som akurát dokončil V :-d ). Jeden - dva roky by som ju ale rád mal, na cca 4-5 ročné auto by som to nechcel riskova.
Vďaka za odpovede:palec
|
|
12.10.2015 22:32 -
|
2873782
|
|
jruze
|
|
|
No já mám nabídku +- 8000,- ročně včetně oken na 15000,-
No já mám nabídku +- 8000,- ročně včetně oken na 15000,-
|
|
12.10.2015 22:37 -
|
2873785
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Majo77 napsal(a): Zdravím C5kári,
PZP 120, HP 440. 2.0 HDI 120 kW.
PZP 120, HP 440. 2.0 HDI 120 kW.
|
|
13.10.2015 13:36 -
|
2873937
|
|
Ferro
|
Město: Ledenice, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 99 |
|
|
Zdravím kolegové. Jako pojiovák jsem neudrel nervy a vmýsím se do diskuse:
Informací o ceně pojitění porovnáváte neporovnatelné, take výsledky jsou bez jakékoli vypovídací hodnoty (hovořím o českém trhu - o slovenském nic bliího nevím). Na výi pojistného "povinného ručení" má zásadní vliv několik faktorů - věk a bydlitě pojistníka, měsíce bonusu/malusu, výkon/objem motoru, sazebník konkrétní pojiovny dle pojistného limitu, rozsah připojitění a individuální zohledenění pojistníka (slevy). Dokud se bavíte stylem platím ...,- Kč u pojiovny XY, tak je to sice informace o situaci konkrétního jedince, ale bez srovnání ostatních parametrů nemůe být relevantním návodem k uzavření "výhodné" pojistky a bohuel ani k výběru cenově příznivé pojiovny. Kdysi jsem to tady docela podrobně rozebíral, tak u tím nebudu zaplevelovat diskusi.
Ta diskuse mi připadá jako setkání pivařů, kteří budou vést učenou disputaci o nejlepím pivu. K univerzálně pouitelnému výsledku nemohou nikdy dojít, protoe kritéria hodnocení má kadý nastavená jinak.
Zdravím kolegové. Jako pojiovák jsem neudrel nervy a vmýsím se do diskuse:
Informací o ceně pojitění porovnáváte neporovnatelné, take výsledky jsou bez jakékoli vypovídací hodnoty (hovořím o českém trhu - o slovenském nic bliího nevím). Na výi pojistného "povinného ručení" má zásadní vliv několik faktorů - věk a bydlitě pojistníka, měsíce bonusu/malusu, výkon/objem motoru, sazebník konkrétní pojiovny dle pojistného limitu, rozsah připojitění a individuální zohledenění pojistníka (slevy). Dokud se bavíte stylem platím ...,- Kč u pojiovny XY, tak je to sice informace o situaci konkrétního jedince, ale bez srovnání ostatních parametrů nemůe být relevantním návodem k uzavření "výhodné" pojistky a bohuel ani k výběru cenově příznivé pojiovny. Kdysi jsem to tady docela podrobně rozebíral, tak u tím nebudu zaplevelovat diskusi.
Ta diskuse mi připadá jako setkání pivařů, kteří budou vést učenou disputaci o nejlepím pivu. K univerzálně pouitelnému výsledku nemohou nikdy dojít, protoe kritéria hodnocení má kadý nastavená jinak.
|
|
13.10.2015 13:58 -
|
2873938
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jako pojiovák jsi se opomněl zmínit o dalích výhodách a tudí slevách, v mém případě u nejmenované pojisovny, máte u nás pojistku na barák, 5% sleva, máte u nás hypotéku, dalích 10% dolů, jste dobrý klient, platíte včas, dalích 5% dolů, ono záleí mimo jiné také na vstřícnosti a moných nabídek a slev, které můe dotyčný pojiovák nabídnout, samozřejmě kdy se chce, pokud takové nabídky někdo dostane jinde, proč by tam nepřeel, je to hlavně o výi pojitění.
Jako pojiovák jsi se opomněl zmínit o dalích výhodách a tudí slevách, v mém případě u nejmenované pojisovny, máte u nás pojistku na barák, 5% sleva, máte u nás hypotéku, dalích 10% dolů, jste dobrý klient, platíte včas, dalích 5% dolů, ono záleí mimo jiné také na vstřícnosti a moných nabídek a slev, které můe dotyčný pojiovák nabídnout, samozřejmě kdy se chce, pokud takové nabídky někdo dostane jinde, proč by tam nepřeel, je to hlavně o výi pojitění.
|
|
13.10.2015 14:13 -
|
2873945
|
|
Majo77
|
|
|
Vďaka za info, tak sa to pribline pohybuje v takých hladinách ako som predpokladal. No čo u, treba ete troka pori
Ferro napsal(a): Zdravím kolegové. Jako pojiovák jsem neudrel nervy a vmýsím se do diskuse:
Zdravím aj ja teba a odporúčam zhlboka dýcha Vôbec sa tu nerieila najlepia ponuka ani sa tu nič neporovnávalo, chalani iba poskytli info o tom, kožko platia, čo som presne potreboval. A ete raz za to ďakujem. To e pri samotnom poistovaní existuje veža premenných, ktoré ovplyvňujú jeho výku samozrejme viem. Chcel som si len urobi pribliný obraz, v akých výkach sa jednotlivé poistenia pohybujú. A tým by sme to mohli aj uzavrie a zbytočne nespamova
Vďaka za info, tak sa to pribline pohybuje v takých hladinách ako som predpokladal. No čo u, treba ete troka pori :-)
Zdravím aj ja teba a odporúčam zhlboka dýcha ;-) Vôbec sa tu nerieila najlepia ponuka ani sa tu nič neporovnávalo, chalani iba poskytli info o tom, kožko platia, čo som presne potreboval. A ete raz za to ďakujem. :-) To e pri samotnom poistovaní existuje veža premenných, ktoré ovplyvňujú jeho výku samozrejme viem. Chcel som si len urobi pribliný obraz, v akých výkach sa jednotlivé poistenia pohybujú. A tým by sme to mohli aj uzavrie a zbytočne nespamova ;-)
|
|
13.10.2015 16:20 -
|
2873950
|
|
flyteSVK
|
|
|
2,0 benzin 103kW = 130 EUR v Unione.
Havarijnu nemam, ked som sa na to pytal (v case ked malo auto 4 roky), chceli vychadzat z ceny noveho auta. Pre mna to znamenalo rocne poistne cca 800 EUR, tak som sa slusne podakoval
2,0 benzin 103kW = 130 EUR v Unione.
Havarijnu nemam, ked som sa na to pytal (v case ked malo auto 4 roky), chceli vychadzat z ceny noveho auta. Pre mna to znamenalo rocne poistne cca 800 EUR, tak som sa slusne podakoval :-d
|
|
18.06.2017 17:40 -
|
3075756
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Nevíte někdo o nějaké dobré asistenční pojistce do zahraničí?
Přeci jen u auto není nejmladí,turbo píská,nerad bych někde 1000km od domova na dovolené řeil odtahy,opravy atd.
Něco kvalitního, spolehlivého ideálně na konkrétní dny abych nemusel platit celý rok.
Ale klidně i celoroční za dobrou cenu by nevadila.
Nevíte někdo o nějaké dobré asistenční pojistce do zahraničí?
Přeci jen u auto není nejmladí,turbo píská,nerad bych někde 1000km od domova na dovolené řeil odtahy,opravy atd.
Něco kvalitního, spolehlivého ideálně na konkrétní dny abych nemusel platit celý rok.
Ale klidně i celoroční za dobrou cenu by nevadila.
|
|
18.06.2017 19:45 -
|
3075792
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
Rozdiel medzi CZ a SK asi nebude vežký, preto by si mal skúsi svoju pojisovňu kde má PZP.Ja to vdy rieim tak a na tie dni keď som vonku.Keď som v rámci prieskumu skúal iné pojisovne tak vdy bol rozdiel v cene alebo v tom čo pojistka zastreuje.A tie si robím aj pojistenie posádky...
Rozdiel medzi CZ a SK asi nebude vežký, preto by si mal skúsi svoju pojisovňu kde má PZP.Ja to vdy rieim tak a na tie dni keď som vonku.Keď som v rámci prieskumu skúal iné pojisovne tak vdy bol rozdiel v cene alebo v tom čo pojistka zastreuje.A tie si robím aj pojistenie posádky...
|
|
18.06.2017 20:53 -
|
3075823
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Ak hladas dake poistenie, ktore by krylo odtah, pripadne opravu poruchy v zahranici, nehovoriac o dalsich drobnostiach ktore by v takom pripade potesili, tak na to rovno zabudni, ani nemusis googlit. Nic take neni, ba ani za drahsi peniaz.
Tym nechcem povedat, ze poistenia pre pripad poruchy a problemu na cestach neexistuju, len ked ono to vsetko tak pekne proklamovane a ked si clovek da namahu a naozaj dobre prestuduje Zmluvne podmienky, tak ta chut dat sa poistit rychlo prejde. Velmi nizke krytie, ci uz odtahu, alebo akoze dakej opravy, mnoho vynimiek atd., atd....
Ak hladas dake poistenie, ktore by krylo odtah, pripadne opravu poruchy v zahranici, nehovoriac o dalsich drobnostiach ktore by v takom pripade potesili, tak na to rovno zabudni, ani nemusis googlit. Nic take neni, ba ani za drahsi peniaz.
Tym nechcem povedat, ze poistenia pre pripad poruchy a problemu na cestach neexistuju, len ked ono to vsetko tak pekne proklamovane a ked si clovek da namahu a naozaj dobre prestuduje Zmluvne podmienky, tak ta chut dat sa poistit rychlo prejde. Velmi nizke krytie, ci uz odtahu, alebo akoze dakej opravy, mnoho vynimiek atd., atd....
|
|
| |
|
|