| | |
22.05.2010 18:49 -
Re: Rád bych vyměnil svoji C5 za novějí C5 III, vá názor?
|
2345989
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Servis se slevou je super akorát ne v Čechách. Oni ty peníze ze zákazníka stejně dostanou prevíti. Zajímalo by mě jak je to třeba v Německu.
Servis se slevou je super akorát ne v Čechách. Oni ty peníze ze zákazníka stejně dostanou prevíti. Zajímalo by mě jak je to třeba v Německu.:nevim
|
|
22.05.2010 19:25 -
|
2345991
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
No to bude asi problém a nezdá se mi e by to ofi Citroen jen tak pustil. Nevím jak u Citroenu, ale třeba kodivka to nemá ráda.
No to bude asi problém a nezdá se mi e by to ofi Citroen jen tak pustil. Nevím jak u Citroenu, ale třeba kodivka to nemá ráda.
|
|
22.05.2010 20:37 -
|
2345993
|
|
jumep
|
|
|
len upozornim, z neznameho dovodu EGR ventil na slovensku stoji 92EUR v citroene, v 2007 to preslo vyvojovou zmenou, asi mas tu smolu ze mas este kus co bol pred tou zmenou....
moja skusenost zo servisom citroen je taka, co si neurobis sam, nemas ... ich znalost a odbornost pri C5 je proste des a hruza, zatial vzdy co som pocul / zazil.
len upozornim, z neznameho dovodu EGR ventil na slovensku stoji 92EUR v citroene, v 2007 to preslo vyvojovou zmenou, asi mas tu smolu ze mas este kus co bol pred tou zmenou....
moja skusenost zo servisom citroen je taka, co si neurobis sam, nemas ... ich znalost a odbornost pri C5 je proste des a hruza, zatial vzdy co som pocul / zazil.
|
|
22.05.2010 21:29 -
|
2345998
|
|
jumep
|
|
|
asi nie moc badatelnu, ale povodne oznacenie bolo 1618 40, a nove 1618 FG
Tieto FG by mali byt stavane tak ze sa nebudu zasekavat ...
to je tak vsetko co som cital ... v praxi neviem posudit
inak si pozri info rapid B1AUMPQ0 : Verze 0, 18/05/2006
jo a ta zmena je od February 27, 2006, takze je mozne ze sa moc nepodarila ... alebo smolny kus v tomto pripade
asi nie moc badatelnu, ale povodne oznacenie bolo 1618 40, a nove 1618 FG
Tieto FG by mali byt stavane tak ze sa nebudu zasekavat ...
to je tak vsetko co som cital ... v praxi neviem posudit
inak si pozri info rapid B1AUMPQ0 : Verze 0, 18/05/2006
jo a ta zmena je od February 27, 2006, takze je mozne ze sa moc nepodarila ... alebo smolny kus v tomto pripade
|
|
22.05.2010 21:37 -
|
2345999
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
divny...za posledni rok jsem EGR na tomhle motoru menil asi 5 mozna 6x vcetne meho ale vzdy byl stejny jako original z auta..cislo se na dilu nedozvis takze tezko rict
divny...za posledni rok jsem EGR na tomhle motoru menil asi 5 mozna 6x vcetne meho ale vzdy byl stejny jako original z auta..cislo se na dilu nedozvis takze tezko rict
|
|
22.05.2010 23:17 -
|
2346000
|
|
Vláďa
|
|
|
Mám C5 II, motor 1.6 HDi od prosince 2007, koupil jsem ji novou a dnes mám na ni najeto cca 57.000 km. Jezdím takřka denně a mám spotřebu asi 6.5 l ve městě. Jsem s ní velice spokojený a dosud jsem neměl ádný problém s motorem. Jezdím s ní pravidelně kadý rok k moři a na hory do Alp (4 osoby). Na to, e to auto má 2 tuny, tak je i s tímto motorem dostatečně ivé a dosud mne nenechalo ve tychu. nepopírám, e silnějí motor by určitě udělal své, ale mně prozatím vyhovuje a ani bych asi neměnil. Jedině snad za C5 III, protoe je zase přece jetě pěknějí a klidně bych ji bral i se stejným motorem. To můj názor.
Mám C5 II, motor 1.6 HDi od prosince 2007, koupil jsem ji novou a dnes mám na ni najeto cca 57.000 km. Jezdím takřka denně a mám spotřebu asi 6.5 l ve městě. Jsem s ní velice spokojený a dosud jsem neměl ádný problém s motorem. Jezdím s ní pravidelně kadý rok k moři a na hory do Alp (4 osoby). Na to, e to auto má 2 tuny, tak je i s tímto motorem dostatečně ivé a dosud mne nenechalo ve tychu. nepopírám, e silnějí motor by určitě udělal své, ale mně prozatím vyhovuje a ani bych asi neměnil. Jedině snad za C5 III, protoe je zase přece jetě pěknějí a klidně bych ji bral i se stejným motorem. To můj názor.:-)
|
|
23.05.2010 12:03 -
|
2346016
|
|
Darja
|
|
|
lubin napsal(a): Jasně,tam jezdí p.telner(prostorově výraznějí)a pan ovíček pokud jsou nějaké připomínky,tak sem s nima
K nám jezdí normální tmavovlasý muskej, jméno neznám Připomínky nemáme, jen tuhle si pan Brejla posteskl, e bylo super, dy byl Meteor jetě v garáích Pankrác
BTW ta auta jsou poznat podle zvuku Zněj jak TDička
K nám jezdí normální tmavovlasý muskej, jméno neznám :D Připomínky nemáme, jen tuhle si pan Brejla posteskl, e bylo super, dy byl Meteor jetě v garáích Pankrác :)
BTW ta auta jsou poznat podle zvuku :D Zněj jak TDička :D
|
|
23.05.2010 20:23 -
|
2346023
|
|
JeanLuck
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Hoi, mám taky 1.6 a mám ji rok a něco a najeto kolem 35 000 a bez poruchy, jako je fajn mít silnějí motor, ale na co, po městě na tu 50 a občas 90 ? Jako jo silnějí, ale pokud jezdí tak často po dálnici, aby se ti to vyplatilo. Jinak nevidím problém v téhle motorové variantě, já jsem s ní spokojen. A kdy má lehčí nohu a rád jezdí s tempomatem, tak není problém spotřeba 5,1 -5,4.
Hoi, mám taky 1.6 a mám ji rok a něco a najeto kolem 35 000 a bez poruchy, jako je fajn mít silnějí motor, ale na co, po městě na tu 50 a občas 90 :nevim ? Jako jo silnějí, ale pokud jezdí tak často po dálnici, aby se ti to vyplatilo. Jinak nevidím problém v téhle motorové variantě, já jsem s ní spokojen. A kdy má lehčí nohu a rád jezdí s tempomatem, tak není problém spotřeba 5,1 -5,4. :palec
|
|
23.05.2010 20:58 -
|
2346029
|
|
jumep
|
|
|
on prave pisal 4-5 tis do mesiaca ... ten motor uzene .. ak s tym robis do 1000km tak je to ina ...
on prave pisal 4-5 tis do mesiaca ... ten motor uzene .. ak s tym robis do 1000km tak je to ina ...
|
|
24.05.2010 00:06 -
|
2346030
|
|
Barlow
|
|
|
Vláďa napsal(a): Mám C5 II, motor 1.6 HDi od prosince 2007, koupil jsem ji novou a dnes mám na ni najeto cca 57.000 km. Jezdím takřka denně a mám spotřebu asi 6.5 l ve městě. Jsem s ní velice spokojený a dosud jsem neměl ádný problém s motorem. Jezdím s ní pravidelně kadý rok k moři a na hory do Alp (4 osoby). Na to, e to auto má 2 tuny, tak je i s tímto motorem dostatečně ivé a dosud mne nenechalo ve tychu. nepopírám, e silnějí motor by určitě udělal své, ale mně prozatím vyhovuje a ani bych asi neměnil. Jedině snad za C5 III, protoe je zase přece jetě pěknějí a klidně bych ji bral i se stejným motorem. To můj názor.
No to mas, ale teprve zajety auto...pokud by se ti uz projevila chyba byla by to ostuda. Napis az budes mit natocenejch 200kkm. Na tohle PSA sazi vetsina lidi ma to auto tak max. do 150kkm a pak jde pryc a to ty motory vydrzi. Takze pokud jezdis do 20 kkm rocne, nejses Fittipaldi a kupujes novy netreba to resit.
No to mas, ale teprve zajety auto...pokud by se ti uz projevila chyba byla by to ostuda. Napis az budes mit natocenejch 200kkm. Na tohle PSA sazi vetsina lidi ma to auto tak max. do 150kkm a pak jde pryc a to ty motory vydrzi. Takze pokud jezdis do 20 kkm rocne, nejses Fittipaldi a kupujes novy netreba to resit.
|
|
25.05.2010 00:57 -
|
2346102
|
|
Jeffrey
|
|
|
Mno, já bych C5 III bral, ale určitě silnějí, ne 1,6. To můj názor.
Mno, já bych C5 III bral, ale určitě silnějí, ne 1,6. To můj názor.;-)
|
|
25.05.2010 17:05 -
|
2346147
|
|
maxim
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Mam 2.0 HDi starsiho data 2002 ... urcite bych bral novejsi III by byla fajn a aspon take 2-litr s automatem. Jinak mam najeto 158 000 a jsem max spokojenej, fakt je ze jezdim po meste i za 7,5 , ale s automatem to jde.
Mam 2.0 HDi starsiho data 2002 ... urcite bych bral novejsi III by byla fajn a aspon take 2-litr s automatem. Jinak mam najeto 158 000 a jsem max spokojenej, fakt je ze jezdim po meste i za 7,5 , ale s automatem to jde.
|
|
25.05.2010 21:56 -
|
2346193
|
|
Rafmartin
|
Město: Zálesie, Auto: Citroen C3 HDi | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Ono záleí, jak na tom bude jezdit. Na rodinkárske pohodové jazdenie 1.6 Hdi, staci... nalozene to do kopca ide ale relativne tazko... Ja mam sice benzin, ale ked sadnem do otcovej 1.6, je to opravdu takové líné... ide to ochotne do otacok, ale chyba tomu sila. v C4 je to super motor, ale na C5 trocha slaby. co sa tyka hluku, aj ked to toci pri 130kmh 3000 ot. neni motor vobec pocut. Spotreba je ale super. ako som uz niekde pisal - rovinka, 90 na tempomat a aktualna spotreba (bez zaplej klimy) 3.4 l. ked mas lahku nohu, viac ako 1000 km na jednu nadrz neni problem.
Ono záleí, jak na tom bude jezdit. Na rodinkárske pohodové jazdenie 1.6 Hdi, staci... nalozene to do kopca ide ale relativne tazko... Ja mam sice benzin, ale ked sadnem do otcovej 1.6, je to opravdu takové líné... ide to ochotne do otacok, ale chyba tomu sila. v C4 je to super motor, ale na C5 trocha slaby. co sa tyka hluku, aj ked to toci pri 130kmh 3000 ot. neni motor vobec pocut. Spotreba je ale super. ako som uz niekde pisal - rovinka, 90 na tempomat a aktualna spotreba (bez zaplej klimy) 3.4 l. ked mas lahku nohu, viac ako 1000 km na jednu nadrz neni problem.
|
|
| |
|
|