| | |
22.05.2010 11:18 -
Rád bych vyměnil svoji C5 za novějí C5 III, vá názor?
|
2345952
|
|
lubin
|
Město: Středočeský kraj, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Ahoj,včera jsem se rozhodl udělat výměnu,ale nevím jak jste spokojený s 1,6Hdi?Jezdím cca.4-5tis.měsíčně a u dávno nezávodím,ale bojím se toho,aby to nebyl skok do tmy a abych nebyl zklamaný,e to vůbec nejede.Koukal jsem v inzerátech,e jsou i 6 rychlostní.Prosím o Vae názory.Děkuju
Ahoj,včera jsem se rozhodl udělat výměnu,ale nevím jak jste spokojený s 1,6Hdi?Jezdím cca.4-5tis.měsíčně a u dávno nezávodím,ale bojím se toho,aby to nebyl skok do tmy a abych nebyl zklamaný,e to vůbec nejede.Koukal jsem v inzerátech,e jsou i 6 rychlostní.Prosím o Vae názory.Děkuju
|
|
22.05.2010 11:23 -
Re: Rád bych vyměnil svoji C5 za novějí C5 III, vá názor?
|
2345953
|
|
lubin
|
Město: Středočeský kraj, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
lubin napsal(a): Ahoj,včera jsem se rozhodl udělat výměnu,ale nevím jak jste spokojený s 1,6Hdi?Jezdím cca.4-5tis.měsíčně a u dávno nezávodím,ale bojím se toho,aby to nebyl skok do tmy a abych nebyl zklamaný,e to vůbec nejede.Koukal jsem v inzerátech,e jsou i 6 rychlostní.Prosím o Vae názory.Děkuju Kolik Vám erou 1,6Hdi a Vae spokojenost,nespokojenost.Jetě jednou Vem moc děkuju.
Ahoj,včera jsem se rozhodl udělat výměnu,ale nevím jak jste spokojený s 1,6Hdi?Jezdím cca.4-5tis.měsíčně a u dávno nezávodím,ale bojím se toho,aby to nebyl skok do tmy a abych nebyl zklamaný,e to vůbec nejede.Koukal jsem v inzerátech,e jsou i 6 rychlostní.Prosím o Vae názory.Děkuju Kolik Vám erou 1,6Hdi a Vae spokojenost,nespokojenost.Jetě jednou Vem moc děkuju.
|
|
22.05.2010 11:29 -
|
2345954
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Proč chce vlastně měnit C5 II 2.0 HDI r.v.2007 ???
Proč chce vlastně měnit C5 II 2.0 HDI r.v.2007 ???:nevim
|
|
22.05.2010 13:30 -
|
2345963
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no 2.0 Hdi 100kw je asi nejlepsi motor co zatim PSA melo
za 1.6 Hdi bych ho nemenil,neni tak dobry a je poruchovy
c5 Y7 je pekne auto ale 1.6 Hdi bude slaba,pokud to auto chces,a kdo by nechtel. tak vol jednoznacne 2.0 Hdi 100Kw
no 2.0 Hdi 100kw je asi nejlepsi motor co zatim PSA melo
za 1.6 Hdi bych ho nemenil,neni tak dobry a je poruchovy
c5 Y7 je pekne auto ale 1.6 Hdi bude slaba,pokud to auto chces,a kdo by nechtel. tak vol jednoznacne 2.0 Hdi 100Kw
|
|
22.05.2010 14:17 -
|
2345966
|
|
Petr72
|
|
|
Souhlasím s autodiag .
Kdy C5 III tak určitě minimálně 2.0 HDI
Souhlasím s autodiag .
Kdy C5 III tak určitě minimálně 2.0 HDI;-)
|
|
22.05.2010 14:37 -
|
2345969
|
|
jumep
|
|
|
1.6 do C5 je podla mna blbost, ten motor ide, ale je strasne hnany a tym aj poruchovy a 4-5 tisic mesacne - ho uzenes ... rozhodne 2.0 a viac, tu nejde o zavodenie .. ale 1.6 v tomto aute je na hrane .. to je tak pre ludi co spravia do 1000km / mesiac
1.6 do C5 je podla mna blbost, ten motor ide, ale je strasne hnany a tym aj poruchovy a 4-5 tisic mesacne - ho uzenes ... rozhodne 2.0 a viac, tu nejde o zavodenie .. ale 1.6 v tomto aute je na hrane .. to je tak pre ludi co spravia do 1000km / mesiac
|
|
22.05.2010 15:11 -
|
2345970
|
|
Darja
|
|
|
Máme zkuenost s tímhle motorem jen v jiné značce. Motory k nám jezdí uhnané, mrtvá turba, pořád nějaké problémy s hladicema, jsu uhnané.
Určitě vol silnějí motor. Tenhle motor je fakt na malé lehké auto.
Máme zkuenost s tímhle motorem jen v jiné značce. Motory k nám jezdí uhnané, mrtvá turba, pořád nějaké problémy s hladicema, jsu uhnané.
Určitě vol silnějí motor. Tenhle motor je fakt na malé lehké auto.
|
|
22.05.2010 16:51 -
|
2345974
|
|
T.M.S.
|
|
|
Tak přidám svojí trochou do mlýna. Mám čerstvě v C5 1.6 HDI, je to rok 2006 a zatím jsem najel asi tisíc km, take to nebude moc objektivní pohled
Jezdím na pohodu, nepotřebuju letadlo, take jsem zvolil tenhle motor spí kvůli spotřebě a zatím to vypadá, e jedu do esti litrů. Co se týče poruch tak zatím nic. Autí bylo v servisu a ádný problém není na dohled. Uvidíme časem
Tak přidám svojí trochou do mlýna. Mám čerstvě v C5 1.6 HDI, je to rok 2006 a zatím jsem najel asi tisíc km, take to nebude moc objektivní pohled ;-)
Jezdím na pohodu, nepotřebuju letadlo, take jsem zvolil tenhle motor spí kvůli spotřebě a zatím to vypadá, e jedu do esti litrů. Co se týče poruch tak zatím nic. Autí bylo v servisu a ádný problém není na dohled. Uvidíme časem :-p
|
|
22.05.2010 17:07 -
|
2345975
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no to ano jezdi to kolem 6...to ale 2.0 taky ale s mensim opotrebenim treba turba nebo klikovky..to jsou dve veci ktere odchazeji nejvice...
motory 1.6 i 2.0 pouziva napriklad Ford nebo Volvo ale tam je stejny jen motor rizeni ma kazda automobilka sve a udavaji taky jine hodnoty jak kroutaku tak Kw
no to ano jezdi to kolem 6...to ale 2.0 taky ;) ale s mensim opotrebenim treba turba nebo klikovky..to jsou dve veci ktere odchazeji nejvice...
motory 1.6 i 2.0 pouziva napriklad Ford nebo Volvo ale tam je stejny jen motor rizeni ma kazda automobilka sve a udavaji taky jine hodnoty jak kroutaku tak Kw
|
|
22.05.2010 17:57 -
|
2345978
|
|
Petr72
|
|
|
A kolik si myslí e dá za C5 III ?
Ty závady co píe by se moná daly opravit velmi levně, stačilo by identifikovat přesnou závadu někým kdo to zná a nenechat se vydírat Citroen SERVISEM.
A kolik si myslí e dá za C5 III ?
Ty závady co píe by se moná daly opravit velmi levně, stačilo by identifikovat přesnou závadu někým kdo to zná a nenechat se vydírat Citroen SERVISEM.;-)
|
|
22.05.2010 17:57 -
|
2345979
|
|
lubin
|
|
|
lubin napsal(a): Protoe mi včera přestala fungovat klima,musím měnit AGR ventil,pískají mi originál brzdy a nechodím do práce abych do auta vráel kadý měsíc 10tis.
Asi ve tohle musím dělat,ale včera mě to fakt natvalo,ale vem moc děkuju,protoe jste mě přesvědčili,e 1,6Hdi fakt ne!
Asi ve tohle musím dělat,ale včera mě to fakt natvalo,ale vem moc děkuju,protoe jste mě přesvědčili,e 1,6Hdi fakt ne!
|
|
22.05.2010 18:01 -
|
2345980
|
|
lubin
|
|
|
Petr72 napsal(a): A kolik si myslí e dá za C5 III ?
Ty závady co píe by se moná daly opravit velmi levně, stačilo by identifikovat přesnou závadu někým kdo to zná a nenechat se vydírat Citroen SERVISEM. Já jsem teď zařizoval dopravu,nakoupil jsem 15 Citroënu(Berlingo a Jumpy),neměl jsem čas si opravovat auto sám,tak jsem ho svěřil do Citroën servisu.Od té doby bych tam mohl kadý týden ,protoe se na autě objevuje pořád něco a mám toho dost.V pondělí si dám auto na dílnu a podívám se na to.
Já jsem teď zařizoval dopravu,nakoupil jsem 15 Citroënu(Berlingo a Jumpy),neměl jsem čas si opravovat auto sám,tak jsem ho svěřil do Citroën servisu.Od té doby bych tam mohl kadý týden ,protoe se na autě objevuje pořád něco a mám toho dost.V pondělí si dám auto na dílnu a podívám se na to.
|
|
22.05.2010 18:26 -
|
2345981
|
|
Petr72
|
|
|
Jo jo není to jednoduchý a chápu tvoje důvody . Jen jsem chtěl říct e nejdřív by se to mělo pořádně prověřit o jakou závadu jde .
V kadém případě hodně těstí při opravách nebo nákupu nového .
Jo jo není to jednoduchý a chápu tvoje důvody . Jen jsem chtěl říct e nejdřív by se to mělo pořádně prověřit o jakou závadu jde .
V kadém případě hodně těstí při opravách nebo nákupu nového .:palec
|
|
22.05.2010 18:30 -
|
2345982
|
|
mára
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 64 |
|
|
lubin napsal(a): Já jsem teď zařizoval dopravu,nakoupil jsem 15 Citroënu(Berlingo a Jumpy),neměl jsem čas si opravovat auto sám,tak jsem ho svěřil do Citroën servisu.Od té doby bych tam mohl kadý týden ,protoe se na autě objevuje pořád něco a mám toho dost.V pondělí si dám auto na dílnu a podívám se na to.
no, kdy jsi koupil 15 citroenů, tak by ti mohli tu novou c5 dát za korunu...
pak bych do toho taky el
no, kdy jsi koupil 15 citroenů, tak by ti mohli tu novou c5 dát za korunu...
pak bych do toho taky el:-p
|
|
22.05.2010 18:33 -
|
2345983
|
|
autodiag
|
|
|
lubin napsal(a): Protoe mi včera přestala fungovat klima,musím měnit AGR ventil,pískají mi originál brzdy a nechodím do práce abych do auta vráel kadý měsíc 10tis.
klima se da opravit...egr vymenis (stoji do 5000) brzdy,co je to original brzdy ? ...menil jsi i kotouce,byly prace odvedene dobre ?? to jsou veci ktere se daji resit jak pise petr za pak penez
klima se da opravit...egr vymenis (stoji do 5000) brzdy,co je to original brzdy ? ...menil jsi i kotouce,byly prace odvedene dobre ?? to jsou veci ktere se daji resit jak pise petr za pak penez
|
|
22.05.2010 18:40 -
|
2345984
|
|
lubin
|
|
|
Petr72 napsal(a): Jo jo není to jednoduchý a chápu tvoje důvody . Jen jsem chtěl říct e nejdřív by se to mělo pořádně prověřit o jakou závadu jde .
V kadém případě hodně těstí při opravách nebo nákupu nového .
Jsem automechanik,ale mám málo času,proto volba byla Orig.servis!S jedno závadou bych tam jel 3x,auto pořád nedodělané,neřeknou Ti co tomu je,dělaj z člověka blbce a navíc se snaej přesvědčit,e to co tam bouchá a nebouchalo je úplně normální,a e to tvoje auto je vlastně jako nové a ostatní jsou na tom daleko hůř,a e to mám nechat a se to projeví víc.V autě jsem 5-5hodin denně,to bych se z toho zbláznil,kdybych čekal a se to projeví.Pro ně je nejlepí,kdy věci mění a nemusí nic hledat.Musím teď udělat AGR ventil,zjistit kde mi netěsní klima(asi chladič,dost pobouchaný od kamenů),rozhýbat levý přední brzdič(ruční brzda) a něco udělat s brzdama,protoe straně pískaj při skoro zastavení,mám co dělat
Jsem automechanik,ale mám málo času,proto volba byla Orig.servis!S jedno závadou bych tam jel 3x,auto pořád nedodělané,neřeknou Ti co tomu je,dělaj z člověka blbce a navíc se snaej přesvědčit,e to co tam bouchá a nebouchalo je úplně normální,a e to tvoje auto je vlastně jako nové a ostatní jsou na tom daleko hůř,a e to mám nechat a se to projeví víc.V autě jsem 5-5hodin denně,to bych se z toho zbláznil,kdybych čekal a se to projeví.Pro ně je nejlepí,kdy věci mění a nemusí nic hledat.Musím teď udělat AGR ventil,zjistit kde mi netěsní klima(asi chladič,dost pobouchaný od kamenů),rozhýbat levý přední brzdič(ruční brzda) a něco udělat s brzdama,protoe straně pískaj při skoro zastavení,mám co dělat:-(
|
|
22.05.2010 18:42 -
|
2345985
|
|
lubin
|
|
|
mára napsal(a): no, kdy jsi koupil 15 citroenů, tak by ti mohli tu novou c5 dát za korunu...
pak bych do toho taky el
To jo,e mi prý budou dělat se slevou servis,ale jak říkám,to bych tam mohl být kadý týden.
To jo,e mi prý budou dělat se slevou servis,ale jak říkám,to bych tam mohl být kadý týden.
|
|
| |
|
|