| | |
25.04.2010 11:51 -
Re: Rybářská C5 klika........
|
2343373
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Včera jsem trávil čas s rodinkou na Lhotě od 11. do 17 hodin. Nejprve mě mile překvapilo e závora na parkovitě je otevřená. Rybu jsme ani nezahlédly ,ale celkem sluně jsme se spálily. Petrův zdar.
Včera jsem trávil čas s rodinkou na Lhotě od 11. do 17 hodin. Nejprve mě mile překvapilo e závora na parkovitě je otevřená. Rybu jsme ani nezahlédly ,ale celkem sluně jsme se spálily. Petrův zdar.:palec
|
|
27.04.2010 07:02 -
|
2343473
|
|
máca
|
|
|
My jsme byli s přítelem v sobotu na výletě a nali jsme krásná místa na rybaření na Klabavské nádri.A bude trochu teplo o vikendu,tak plánujem, e tam na dva dny pojedem a přespíme tam.Jinak v sobotu jsmebyli na Suchomastské nádri V Králově Dvoře/ je to za Berounem/ a tam jsme chytli 2 kapry a pěknýho cejna.Potvory vybíravý, ly jen na jemnou techniku na angličáka.
My jsme byli s přítelem v sobotu na výletě a nali jsme krásná místa na rybaření na Klabavské nádri.A bude trochu teplo o vikendu,tak plánujem, e tam na dva dny pojedem a přespíme tam.Jinak v sobotu jsmebyli na Suchomastské nádri V Králově Dvoře/ je to za Berounem/ a tam jsme chytli 2 kapry a pěknýho cejna.Potvory vybíravý, ly jen na jemnou techniku na angličáka.
|
|
28.04.2010 07:57 -
|
2343571
|
|
Petr72
|
|
|
Chystám se ze synátorem na prodlouený výkend za rybama. Jeliko sebou vezu karavaníček ,zbyly mi nakonec dvě monosti : Baraba nebo Proboák. Co myslíte kde to bude lepí ? Nebo mám zkusit jiný revír ?
Chtěl bych větí vodu s kaprama (pískovny atd...) ,kde by bylo mono zajet a k vodě.
Můj zdar ....................pardon..............Petrův zdar !!!
Chystám se ze synátorem na prodlouený výkend za rybama. Jeliko sebou vezu karavaníček ,zbyly mi nakonec dvě monosti : Baraba nebo Proboák. Co myslíte kde to bude lepí ?:nevim Nebo mám zkusit jiný revír ?:nevim
Chtěl bych větí vodu s kaprama (pískovny atd...) ,kde by bylo mono zajet a k vodě.
Můj zdar ....................pardon..............Petrův zdar !!!:palec
|
|
28.04.2010 22:35 -
|
2343628
|
|
máca
|
|
|
Tak ja jsem vydy pro poznani novych mist,takze bych radila zmenu.Zalezi,jak daleko chces jet na ty ryby.Tech mist je dost
Tak ja jsem vydy pro poznani novych mist,takze bych radila zmenu.Zalezi,jak daleko chces jet na ty ryby.Tech mist je dost
|
|
29.04.2010 08:52 -
|
2343634
|
|
Petr72
|
|
|
Bydlím v Praze -Kbelích, take okolí do 30-50 km. Taky bych vyzkouel nějakou změnu, proto se ptám.
Ten karavaník sebou musím vzít ,aby mi kluk v noci nenastydnul. Tím jsem omezenej ve výběru revíru.
Bydlím v Praze -Kbelích, take okolí do 30-50 km. Taky bych vyzkouel nějakou změnu, proto se ptám.:nevim
Ten karavaník sebou musím vzít ,aby mi kluk v noci nenastydnul. Tím jsem omezenej ve výběru revíru. ;-)
|
|
29.04.2010 12:20 -
|
2343639
|
|
máca
|
|
|
Tak na ten karavan by byla dobrá ta Klabavská nádr, tam se mi to moc líbilo, je to u Ejpovic.Číslo revíru 431 014.Také se tam chystáme, ale jetě nevím, kdy.Tuto sobotu jedeme na pískovnu do Halamek na Třeboňsko.Známý nám to doporučil, tak pak dám vědět nebo na srazu.
Tak na ten karavan by byla dobrá ta Klabavská nádr, tam se mi to moc líbilo, je to u Ejpovic.Číslo revíru 431 014.Také se tam chystáme, ale jetě nevím, kdy.Tuto sobotu jedeme na pískovnu do Halamek na Třeboňsko.Známý nám to doporučil, tak pak dám vědět nebo na srazu.:-)
|
|
29.04.2010 13:39 -
|
2343643
|
|
Petr72
|
|
|
Díky za inspiraci, prozkoumám to na internetu a uvidím. Něco blí (na sever od Prahy) by nebylo
Díky za inspiraci, prozkoumám to na internetu a uvidím. Něco blí (na sever od Prahy) by nebylo:nevim;-)
|
|
29.04.2010 13:56 -
|
2343644
|
|
máca
|
|
|
Račický kanál, tam se smí chytat a ryby tam jsou, ale nikdy jsem tam nechytala.Byla jsem tam s klukem na vesl.závodech.Nic jiného na severu na karavan neznám.Pak a v Sadské na Labi, tam jsme byli i na závodech a byly tam sluný ryby.Ale to je taky dál.
Račický kanál, tam se smí chytat a ryby tam jsou, ale nikdy jsem tam nechytala.Byla jsem tam s klukem na vesl.závodech.Nic jiného na severu na karavan neznám.Pak a v Sadské na Labi, tam jsme byli i na závodech a byly tam sluný ryby.Ale to je taky dál.;-)
|
|
29.04.2010 14:03 -
|
2343645
|
|
Petr72
|
|
|
Do Račic se s karavanem nemůe a myslím e ani na Sadskou. Dnes odpoledne se jedu projet na kole a stavím se na Proboáku. Trochu vyzpovídám místňáky a uvidím. O výsledky se samozřejmě podělím.
Do Račic se s karavanem nemůe a myslím e ani na Sadskou. Dnes odpoledne se jedu projet na kole a stavím se na Proboáku. Trochu vyzpovídám místňáky a uvidím. O výsledky se samozřejmě podělím.:palec
|
|
29.04.2010 14:19 -
|
2343646
|
|
máca
|
|
|
tak jestli bude chytat, tak Petrův zdar.Já chytat budu a doufám, e uspěju.Na netu to vypadá na tom Třeboňsku moc pěkně, tak se vlastně radi netěím/ těení je zakázané/.Aspoň protáhnu pěuli.Pomalu aby ji člověk začal připravovat na sraz, tam se radi taky netěím, ale u aby to bylo
;-)tak jestli bude chytat, tak Petrův zdar.Já chytat budu a doufám, e uspěju.Na netu to vypadá na tom Třeboňsku moc pěkně, tak se vlastně radi netěím/ těení je zakázané/.Aspoň protáhnu pěuli.Pomalu aby ji člověk začal připravovat na sraz, tam se radi taky netěím, ale u aby to bylo :-d
|
|
29.04.2010 20:12 -
|
2343663
|
|
Petr72
|
|
|
Pojedu nejspí na Proboák, byl jsem to omrknout a jsem mile překvapen. Jsou tam parádní fleky a dá se tam zajet a k vodě. Dřív se tam nesmělo autem , ale teď je okolo objíďka a je to OK. Mluvil jsem tam s prima člověkem, který mi řekl o hloubce a profilu dna.
Karavaníkem zacouvám a k vodě, take super.
Pojedu nejspí na Proboák, byl jsem to omrknout a jsem mile překvapen. Jsou tam parádní fleky a dá se tam zajet a k vodě. Dřív se tam nesmělo autem , ale teď je okolo objíďka a je to OK.:palec Mluvil jsem tam s prima člověkem, který mi řekl o hloubce a profilu dna.:palec
Karavaníkem zacouvám a k vodě, take super.:-d
|
|
02.05.2010 22:27 -
|
2343867
|
|
máca
|
|
|
Tak mi byli chytat v pískovně u Halámek a neměli jsme ani uk.Dneska jsme skusili Berounku a také nic.Prostě ryby ve změně počasí neberou.Tak snad přítě?
Tak mi byli chytat v pískovně u Halámek a neměli jsme ani uk.Dneska jsme skusili Berounku a také nic.Prostě ryby ve změně počasí neberou.Tak snad přítě?:nevim
|
|
03.05.2010 09:54 -
|
2343886
|
|
Petr72
|
|
|
Jeliko čas ztrávený na rybách se nepočítá do lidského věku ,tak je to vlastně jedno. Důleitý je relax
Přítě to bude lepí. Já se chystám výkend po srazu, tak uvidím jesti se ty potvory dají přesvědit.
Jeliko čas ztrávený na rybách se nepočítá do lidského věku ,tak je to vlastně jedno. Důleitý je relax :palec
Přítě to bude lepí. Já se chystám výkend po srazu, tak uvidím jesti se ty potvory dají přesvědit. ;-)
|
|
03.05.2010 16:40 -
|
2343923
|
|
máca
|
|
|
My o víkendu po srazu zkusíme tu nádr u Ejpovic na Klabavě nebo na pstruhy na Zbiroh.Taky jsem si krásně odpočinula a spálila čelíčko, protoe jsem si nechtěla vzít čepici s kiltem, ale bylo fajn.Pak jsme zajeli do Bechyně, kde vdycky koupím ozdravný likér/moc dobrý/, take paráda.
My o víkendu po srazu zkusíme tu nádr u Ejpovic na Klabavě nebo na pstruhy na Zbiroh.Taky jsem si krásně odpočinula a spálila čelíčko, protoe jsem si nechtěla vzít čepici s kiltem:-), ale bylo fajn.Pak jsme zajeli do Bechyně, kde vdycky koupím ozdravný likér/moc dobrý/, take paráda.:-)
|
|
03.05.2010 17:31 -
|
2343928
|
|
Petr72
|
|
|
Do Bechyně jezdím pro med, ale ozdravný likér neznám ? e by něco dobrého a jetě k tomu léčivého ?
Do Bechyně jezdím pro med, ale ozdravný likér neznám ? e by něco dobrého a jetě k tomu léčivého ? ;-):-p
|
|
| |
|
|