| | |
15.04.2010 18:11 -
REZERVA - umístění ve vozidle
|
2342321
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Tak jsem přátelé asi po čtyřech letech zase píchl. Proklínám toho, kdo v Citroenu rozhodl, e rezervu umístí do kufru. Natěstí jsem jen chvíli před tím vyloil z kufru těký náklad. Kdybych píchl, kdy jsem měl kufr naloenej, tak sám bez cizí pomoci, bych se k rezervě nedostal. Vzpoměl jsem si na Xantii, kdy se dostat k rezervě byla hračka. Sice jsem často slyel, e rezerva pod vozem je pinavá atd., ale vdy byla čistějí ne to zasr....kolo, které jsem musel dneska dávat v C5 do kufru. Dávám hlasovat, kdo měl raději řeení rezervy POD VOZEM a kdo řeení rezervy V KUFRU. Jestli máte nějaké story s rezervou podělte se.
Tak jsem přátelé asi po čtyřech letech zase píchl. Proklínám toho, kdo v Citroenu rozhodl, e rezervu umístí do kufru. :-(Natěstí jsem jen chvíli před tím vyloil z kufru těký náklad. Kdybych píchl, kdy jsem měl kufr naloenej, tak sám bez cizí pomoci, bych se k rezervě nedostal. Vzpoměl jsem si na Xantii, kdy se dostat k rezervě byla hračka. Sice jsem často slyel, e rezerva pod vozem je pinavá atd., ale vdy byla čistějí ne to zasr....kolo, které jsem musel dneska dávat v C5 do kufru. Dávám hlasovat, kdo měl raději řeení rezervy POD VOZEM a kdo řeení rezervy V KUFRU. Jestli máte nějaké story s rezervou podělte se.
|
|
15.04.2010 18:15 -
Re: REZERVA - umístění ve vozidle
|
2342323
|
|
tief
|
|
|
Rozhodne pod vozem
Rozhodne pod vozem :)
|
|
15.04.2010 18:22 -
|
2342326
|
|
jumep
|
|
|
ja som za motorovy priestor (vid DS )
ja som za motorovy priestor (vid DS :) )
|
|
15.04.2010 18:43 -
|
2342327
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Já hlasuji pro přední kapotu jako Land Rover Defender. Jinak ,ze vech řeení je to v kufru nejlepí. Rezerva je v suchu a čistá . A komu se to nelíbí a nepíchá.
Já hlasuji pro přední kapotu jako Land Rover Defender. :-p Jinak ,ze vech řeení je to v kufru nejlepí. Rezerva je v suchu a čistá . A komu se to nelíbí a nepíchá. :palec
|
|
15.04.2010 20:13 -
|
2342348
|
|
Radwy
|
|
|
Ja taky hlasuji pod predni kapotu.Kdysi jsem pichl na xantusce a bohuzel tyc byla tak zarezla ze jsem se nakonec musel nechat odtahnout na voziku
Ja taky hlasuji pod predni kapotu.Kdysi jsem pichl na xantusce a bohuzel tyc byla tak zarezla ze jsem se nakonec musel nechat odtahnout na voziku:-d
|
|
15.04.2010 20:18 -
|
2342350
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Jo jo ,to je největí slabina tohoto způsobu uchycení. Kolegové to řeily věčně na P 405. Jakmile se to jednou za rok nerozebralo a nenamazalo byl problém. Větinou za tmy v deti a bez odpovídajícího nářadí. V kufru je to nejlepí
Jo jo ,to je největí slabina tohoto způsobu uchycení. Kolegové to řeily věčně na P 405. Jakmile se to jednou za rok nerozebralo a nenamazalo byl problém. Větinou za tmy v deti a bez odpovídajícího nářadí. V kufru je to nejlepí :palec:palec:palec
|
|
15.04.2010 21:11 -
|
2342368
|
|
KostaKE
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 94 |
|
|
Tiez sa pripajam za riesenie vpredu pod kapotou ako malo napr. CX
.link.
Na BXku je to zospodu, ale pri prvom defekte som sa velmi natrapil z hrdzavym zavitom. Vtedy som objavil v rezerve taku sikovnu malu bandasku ktora sa zmesti do kolesa a ma 5L z asi 5 rocnou naftou
Tiez sa pripajam za riesenie vpredu pod kapotou ako malo napr. CX
http://www.autotraderclassics.com/images/b/2009/08/19/63912003/0_87_Citroen_engds.jpg
Na BXku je to zospodu, ale pri prvom defekte som sa velmi natrapil z hrdzavym zavitom. Vtedy som objavil v rezerve taku sikovnu malu bandasku ktora sa zmesti do kolesa a ma 5L z asi 5 rocnou naftou :)
|
|
15.04.2010 21:41 -
|
2342388
|
|
kosta
|
Město: Mnichov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Ja som tiez za kufor, je to v suchu
Ja som tiez za kufor, je to v suchu ;-)
|
|
16.04.2010 06:04 -
|
2342420
|
|
Seki
|
Město: Velké Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Jsem pro kufr, u kdy oba způsoby mají své výhody....
Jsem pro kufr, u kdy oba způsoby mají své výhody....
|
|
16.04.2010 07:15 -
|
2342422
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Pod kufrem jako XA, 1x za rok není problém rezivějící roub máznout. Navíc člověk snad nepíchá tak často, mě se to povedlo poprvé....
Pod kufrem jako XA, 1x za rok není problém rezivějící roub máznout. Navíc člověk snad nepíchá tak často, mě se to povedlo poprvé....;-)
|
|
16.04.2010 08:50 -
|
2342425
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Já jsem rád, e má C5 rezervu vevnitř. Je čistá a vejdou se do ní i různé drobnosti včetně heveru.
U xsary jsem měl rezervu zespoda, kde byla vystavená vemu bordelu ze silnice. Spoutěcí roub jsem jednou za čas promáznul, tak s ním nebyl problém.
A xsara měla jetě tu specialitu, e vedle rezervy byl i hever v plastovém kaslíku - patné řeení. Pokud jste ho také pravidelně nevyndavali a nemazali, tak zreznul na tabák.
Proto si myslím, e řeení jako v C5 je lepím kompromisem.
Já jsem rád, e má C5 rezervu vevnitř. Je čistá a vejdou se do ní i různé drobnosti včetně heveru.
U xsary jsem měl rezervu zespoda, kde byla vystavená vemu bordelu ze silnice. Spoutěcí roub jsem jednou za čas promáznul, tak s ním nebyl problém.
A xsara měla jetě tu specialitu, e vedle rezervy byl i hever v plastovém kaslíku - patné řeení. Pokud jste ho také pravidelně nevyndavali a nemazali, tak zreznul na tabák.
Proto si myslím, e řeení jako v C5 je lepím kompromisem.
|
|
16.04.2010 10:09 -
|
2342433
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
Já mám v rezervě origo futrál na taný oko a hever, ádnej problém. Dy je pod kufrem, je to i lepí v tom, e nemusí půl bagáe třá za detě skládat na silnici a třeba naopak cpát pinavý kolo do kufru. Ale kolikrát kdo pícháte?
Já mám v rezervě origo futrál na taný oko a hever, ádnej problém. Dy je pod kufrem, je to i lepí v tom, e nemusí půl bagáe třá za detě skládat na silnici a třeba naopak cpát pinavý kolo do kufru. Ale kolikrát kdo pícháte? :-d
|
|
16.04.2010 10:50 -
|
2342440
|
|
Darja
|
|
|
Pod autem je fajn, kdy je naloeno, ale válet se v bordelu na zemi, tahat pinavý kolo.. nevím, jestli je to lepí ne vyloit kufr. Mě je to umák, ve má pro a proti
Pod autem je fajn, kdy je naloeno, ale válet se v bordelu na zemi, tahat pinavý kolo.. nevím, jestli je to lepí ne vyloit kufr. Mě je to umák, ve má pro a proti :)
|
|
16.04.2010 11:07 -
|
2342443
|
|
Barlow
|
|
|
Tak , tak jak pise Darja vse ma sve + a -. Uzil jsem si obojiho. V Xsare a Berlingu pravidelne promazaval a nebyl problem. Jenom ten hever v tom kastliku obcas dost mlatil a clovek si myslel ze ma v riti zadni napravu (u XSA) u Berlinga byl v kufru.
Tak , tak jak pise Darja vse ma sve + a -. Uzil jsem si obojiho. V Xsare a Berlingu pravidelne promazaval a nebyl problem. Jenom ten hever v tom kastliku obcas dost mlatil a clovek si myslel ze ma v riti zadni napravu :) (u XSA) u Berlinga byl v kufru.
|
|
10.02.2013 20:10 -
|
2546859
|
|
lenkal123
|
|
|
Zdravím - mám C5 na LPG tedy místo rezervy bombu. existuje nějaký tip střeního boxu, do kterého by se rezerva vela a vozila se nahoře v rakvi? Co jsem koukala, je to vechno docela malý. Díky
Zdravím - mám C5 na LPG tedy místo rezervy bombu. existuje nějaký tip střeního boxu, do kterého by se rezerva vela a vozila se nahoře v rakvi? Co jsem koukala, je to vechno docela malý. Díky
|
|
10.02.2013 20:13 -
|
2546860
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Vozit doivotně na střee box s rezervou, to není nejlepí řeení. Pokud ale bude rezerva v autě, musí být zajitěná proti pohybu. A to není jednoduchý. Myslím e nejlepím řeením je opravná sada na pneu a rezervu nevozit vůbec. Alespoň policajti nebudou buzerovat, e je nedostatečně nafoukaná
Jinak box musí hledat irokej a ne dlouhej. Třeba tady - .link.
Vozit doivotně na střee box s rezervou, to není nejlepí řeení. Pokud ale bude rezerva v autě, musí být zajitěná proti pohybu. A to není jednoduchý. Myslím e nejlepím řeením je opravná sada na pneu a rezervu nevozit vůbec. Alespoň policajti nebudou buzerovat, e je nedostatečně nafoukaná :-d
Jinak box musí hledat irokej a ne dlouhej. Třeba tady - http://www.stresni-nosice.cz/7889-neubox-junior-420-sedy.html
|
|
10.02.2013 21:18 -
|
2546938
|
|
flyteSVK
|
|
|
Videl som video, co spravia pri naraze lyze ked vyletia z nedostatocne pevneho boxu. Co by spravila niekolkonasobne tazsia rezerva, kde absolutne nepochybujem ze ten box by to neprezil, radsej vediet nechcem. Niektore napady patria skor do kategorie blbych vtipov.
edit: video od druhej minuty .link.
Videl som video, co spravia pri naraze lyze ked vyletia z nedostatocne pevneho boxu. Co by spravila niekolkonasobne tazsia rezerva, kde absolutne nepochybujem ze ten box by to neprezil, radsej vediet nechcem. Niektore napady patria skor do kategorie blbych vtipov.
edit: video od druhej minuty http://www.youtube.com/watch?v=ylvqTyMM-Vo&list=PLC3B898539D3D2670
|
|
10.02.2013 21:31 -
|
2546941
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
ja som rezervu vozil neupevnenu v kufri ale povedal som si ze radsej budem volat odtah akoby ma pri nehode mala zabit. Takze ako pise Mikra, rezerva isla von a do kufra kvoli policajtom opravna sada+kvalitny kompresor (casto pichnutu gumu staci nafukat a vydrzi niekolko hodin).
ja som rezervu vozil neupevnenu v kufri ale povedal som si ze radsej budem volat odtah akoby ma pri nehode mala zabit. Takze ako pise Mikra, rezerva isla von a do kufra kvoli policajtom opravna sada+kvalitny kompresor (casto pichnutu gumu staci nafukat a vydrzi niekolko hodin).
|
|
| |
|
|