| | |
14.04.2010 15:51 -
kola ,trepe se od 100-130km
|
2342062
|
|
Radwy
|
|
|
Ahoj te vsichni,Pred nedavnem jsem si koupil nove elektrony.Ale bohuzel jse mi ted auto od 100 asi tak do 130 trepe. Kdyz jsem je koupil tak tam byli nalepene zavazicka ale blbe,protoze drely o brzdovou tlamu(v predu) tak sem zajel do servisu at to prevazi a dali mi na predek misto lepenych tak ty klasicke co jse zabouchavaj. No a od te doby to zacalo delat.Mel jste nekdo stim zkusenost? diky za vsechny rady.
Ahoj te vsichni,Pred nedavnem jsem si koupil nove elektrony.Ale bohuzel jse mi ted auto od 100 asi tak do 130 trepe. Kdyz jsem je koupil tak tam byli nalepene zavazicka ale blbe,protoze drely o brzdovou tlamu(v predu) tak sem zajel do servisu at to prevazi a dali mi na predek misto lepenych tak ty klasicke co jse zabouchavaj. No a od te doby to zacalo delat.Mel jste nekdo stim zkusenost? diky za vsechny rady.
|
|
14.04.2010 15:59 -
Re: kola ,trepe se od 100-130km
|
2342063
|
|
tomc
|
|
|
zřejmě dobrý oddíl teda pneuservis stav se do pneu v tesle kouknem na to
zřejmě dobrý oddíl:palec teda pneuservis:-)))) stav se do pneu v tesle:palec kouknem na to:-o
|
|
14.04.2010 16:34 -
|
2342064
|
|
Radwy
|
|
|
no to bych rad jenze jsem v uk doma budu az za 3 mesice ale predstava ze na tom pojedu je desna musim neco vymyslet jen nevim co mam udelat prvni
no to bych rad jenze jsem v uk doma budu az za 3 mesice ale predstava ze na tom pojedu je desna musim neco vymyslet jen nevim co mam udelat prvni :nevim
|
|
14.04.2010 16:35 -
|
2342065
|
|
Radwy
|
|
|
Ted me tak napadlo muze se na elektron vubec davat to klasicke zavazi nebo jen lepene?
Ted me tak napadlo muze se na elektron vubec davat to klasicke zavazi nebo jen lepene?
|
|
14.04.2010 17:12 -
|
2342066
|
|
tomc
|
|
|
no zaleí jake ty alu kola mají hrany.obecně na citroen alu není problem zavaí lepit ani klepat.to klepané kazí vzhled pokud lepené zavaí je vysoké tak můe drhnout o brzdič.co je moné odstranit nelepením na jiné místo kde u brzdič nechytá. tatík u koupil nové vozitko???
no zaleí jake ty alu kola mají hrany.obecně na citroen alu není problem zavaí lepit ani klepat.to klepané kazí vzhled:-( pokud lepené zavaí je vysoké tak můe drhnout o brzdič.co je moné odstranit nelepením na jiné místo kde u brzdič nechytá.:palec tatík u koupil nové vozitko???
|
|
14.04.2010 17:20 -
|
2342067
|
|
jumep
|
|
|
No asi to reklamuj ako zle vyvazenie. Ake disky to mas ked ti to zapieralo?
No asi to reklamuj ako zle vyvazenie. Ake disky to mas ked ti to zapieralo?
|
|
14.04.2010 17:29 -
|
2342068
|
|
Radwy
|
|
|
no ty zavazi mam naklepane jen s vnitrni strany me samotnemu se to zda divne asi to pujdu zitra reklamovat a uvidim ci mi reknou.Ja vim co reknou znovu zaplat. jo a tatik nic nema jeste nejsou pru jen 1,6 a to nechce
no ty zavazi mam naklepane jen s vnitrni strany me samotnemu se to zda divne asi to pujdu zitra reklamovat a uvidim ci mi reknou.Ja vim co reknou znovu zaplat:-). jo a tatik nic nema jeste nejsou pru jen 1,6 a to nechce
|
|
14.04.2010 17:31 -
|
2342069
|
|
Radwy
|
|
|
.link. s tadyma mam ty ele.spoustu lidi si to chvali jen ja musim mit nejaky problem
http://www.wheel-base.co.uk/proddetail_fit.asp?prod=15ACE205 s tadyma mam ty ele.spoustu lidi si to chvali jen ja musim mit nejaky problem
|
|
14.04.2010 18:34 -
|
2342070
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
rouby kol má předpokládám dotaený ? Já neměl kdy jsem opoutěl pneuservis. Od té doby to kontroluji vdy.
Tady to bude ale asi vyváením (nikdy jsem neviděl na hliníkáčích naklepávací závaí).
rouby kol má předpokládám dotaený ? Já neměl kdy jsem opoutěl pneuservis. Od té doby to kontroluji vdy.
Tady to bude ale asi vyváením (nikdy jsem neviděl na hliníkáčích naklepávací závaí).:nevim
|
|
14.04.2010 19:01 -
|
2342073
|
|
jumep
|
|
|
tak to by si mal videt susedove kola na koktafke
tak to by si mal videt susedove kola na koktafke
|
|
14.04.2010 19:02 -
|
2342074
|
|
Radwy
|
|
|
jj srouby jsou dotahle dokonc jsem videl ze je pak dotahoval i momentakem.to zavazi mi taky nejde do hlavy ale bral jsem to tak ze jsou odbornici ale asi ne tak dobri
jj srouby jsou dotahle dokonc jsem videl ze je pak dotahoval i momentakem.to zavazi mi taky nejde do hlavy ale bral jsem to tak ze jsou odbornici ale asi ne tak dobri:-d
|
|
14.04.2010 19:13 -
|
2342075
|
|
jumep
|
|
|
len pre ukazku (fotene z okna zo zoomom )
len pre ukazku (fotene z okna zo zoomom :) )
Přílohy: P1090651_1280x960.JPG ( 228251b ) - |
|
14.04.2010 20:01 -
|
2342081
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Total masakr................... Nádhera , zejtra jedu do pneu servisu aby mi tam daly taky ty frajeský natloukací závaí......
Total masakr...................:-)) Nádhera , zejtra jedu do pneu servisu aby mi tam daly taky ty frajeský natloukací závaí......;-):-p:-p
|
|
15.04.2010 06:43 -
|
2342213
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Radwy, mám ten samý problém. Nechal jsem obout mé starí 16" elektrony novými pneu Matador. A také při rychlosti přes 100km/hod mi to lehce a nepříjemně třepe s volantem. Nechával jsem to přezout u takového domácího gumaře, dal mi tam i nalepovací závaíčka. Zkouel jsem i prohodit zadní za přední a je to pořád stejné. Staré pneu, které jsem na nich loni měl, mi přitom nic nedělaly. Budu to muset dát převáit asi k větím profesionálům. Zřejmě to s těmi nalepovacími závaíčky není tak jednoduché.
Radwy, mám ten samý problém. Nechal jsem obout mé starí 16" elektrony novými pneu Matador. A také při rychlosti přes 100km/hod mi to lehce a nepříjemně třepe s volantem. Nechával jsem to přezout u takového domácího gumaře, dal mi tam i nalepovací závaíčka. Zkouel jsem i prohodit zadní za přední a je to pořád stejné. Staré pneu, které jsem na nich loni měl, mi přitom nic nedělaly. Budu to muset dát převáit asi k větím profesionálům. Zřejmě to s těmi nalepovacími závaíčky není tak jednoduché.
|
|
15.04.2010 07:09 -
|
2342217
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Taky řeím podobnou věc, ale ta se mi objevila loni, kdy jsem dávala nové letní pneu na stejné disky. Kdy jsem přezula na zimní, tak to trochu přestalo, ale cítit je to pořád. Tak nevím, jestli můe být křivý disk - to by asi měli říct v pneuservisu? No a pak jetě jsme zjistili lehkou vůli na něčem vpředu, ale to si teď za iva nedokáu vzpomenout, co to bylo
Taky řeím podobnou věc, ale ta se mi objevila loni, kdy jsem dávala nové letní pneu na stejné disky. Kdy jsem přezula na zimní, tak to trochu přestalo, ale cítit je to pořád. Tak nevím, jestli můe být křivý disk - to by asi měli říct v pneuservisu? No a pak jetě jsme zjistili lehkou vůli na něčem vpředu, ale to si teď za iva nedokáu vzpomenout, co to bylo :-))))
|
|
15.04.2010 07:41 -
|
2342221
|
|
Darja
|
|
|
Blbě vyváené disky s gumama jsou v 90% tento problém. V určité rychlosti začnou vibrovat a kdy to rozmezí překročíte, vibrace se třeba i zmírní.
Nazutý disk se jednou vyváí, pootočí, znova vyváí, určitě je lepí si zajet někam, kde mají modernějí a přesnějí vyvaovačky.
Pokud vám řeknou, e máte tak iaté kolo, e vyváit nejde, nechte jej srovnat nebo kupte nové.
Blbě vyváené disky s gumama jsou v 90% tento problém. V určité rychlosti začnou vibrovat a kdy to rozmezí překročíte, vibrace se třeba i zmírní.
Nazutý disk se jednou vyváí, pootočí, znova vyváí, určitě je lepí si zajet někam, kde mají modernějí a přesnějí vyvaovačky.
Pokud vám řeknou, e máte tak iaté kolo, e vyváit nejde, nechte jej srovnat nebo kupte nové.
|
|
15.04.2010 09:10 -
|
2342233
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Je to přesně jak píe Darja,problém je spí v pneuservisech opravdu často vyvaujou blbě.Ty vůle na předku jsou pak větinou právě kvůli tomu patnýmu vyváení.Po předchozích patných zkuenostech s jinym autem,jsem s citronem jel rovnou tam kde to sice stálo 1000.- ale napoprvé a je klid. (1000kc =demontá,umytí disků, vyváení nalepovací závaí a montá zpět na vůz)
Je to přesně jak píe Darja,problém je spí v pneuservisech opravdu často vyvaujou blbě.Ty vůle na předku jsou pak větinou právě kvůli tomu patnýmu vyváení.Po předchozích patných zkuenostech s jinym autem,jsem s citronem jel rovnou tam kde to sice stálo 1000.- ale napoprvé a je klid. :palec (1000kc =demontá,umytí disků, vyváení nalepovací závaí a montá zpět na vůz)
|
|
15.04.2010 20:10 -
|
2342345
|
|
Radwy
|
|
|
Ahojte tak jsem dnes byl reklamovat to vyvazeni,mile me prekvapili bez jakych koliv problemu to vzali.No a skutecnost takova ze jednem kole byla odchylka o 50g. Jenze problem je odstranen s 80procent.Porad kolem 110-120 se to jeste trosku trepe sice jen malo ale stvemeto .Tak mi rekli at si sezenu podlozky ze pry oni mi ten zbytek toho trpani vyvazi .Tak zitra opet volat tam kde jsem to koupil jestli to maji protoze nechat si to udelat stoji 600kc za 4kusy. kdybych to vedel tak si necham plechace a na nich poklice.Jsem zvedav jestli to vubec pomuze kdyz jsou takovi profici.Zbyle kola byli ok byl jsem utoho.Jo a ty podlozky si naty kola muzu nasadit sam nebo znovu do servisu? diky
Ahojte tak jsem dnes byl reklamovat to vyvazeni,mile me prekvapili bez jakych koliv problemu to vzali.No a skutecnost takova ze jednem kole byla odchylka o 50g. Jenze problem je odstranen s 80procent.Porad kolem 110-120 se to jeste trosku trepe sice jen malo ale stvemeto .Tak mi rekli at si sezenu podlozky ze pry oni mi ten zbytek toho trpani vyvazi:nevim .Tak zitra opet volat tam kde jsem to koupil jestli to maji protoze nechat si to udelat stoji 600kc za 4kusy. kdybych to vedel tak si necham plechace a na nich poklice.Jsem zvedav jestli to vubec pomuze kdyz jsou takovi profici.Zbyle kola byli ok byl jsem utoho.Jo a ty podlozky si naty kola muzu nasadit sam nebo znovu do servisu? diky
|
|
15.04.2010 20:14 -
|
2342349
|
|
tief
|
|
|
a skusal si prehodit predne kola dozadu ci sa to nezlepsi ?
a skusal si prehodit predne kola dozadu ci sa to nezlepsi ?
|
|
15.04.2010 21:19 -
|
2342373
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Já měl ve na vyvaovačce OK, ale nedalo se s tím jet. Koukali jen na displej. Koukni, a se kolo bude na vyvaovačce, zda nehází disk. Po zavření ochranného krytu na to nikdo nekouká. A vyvaovačka vyváí i krabici od bot.
Já měl ve na vyvaovačce OK, ale nedalo se s tím jet. Koukali jen na displej. Koukni, a se kolo bude na vyvaovačce, zda nehází disk. Po zavření ochranného krytu na to nikdo nekouká. A vyvaovačka vyváí i krabici od bot.
|
|
| |
|
|