| | |
07.01.2009 16:01 -
Havarijné Poistenie ÁNO alebo Nie?
|
169306
|
|
palohasic
|
Město: ilina, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 19 |
|
|
Chcem sa opýta na Vá názor.
Dostal som ponuku na Havarijne poistenie.
Poradíte mi?
Chcem sa opýta na Vá názor.
Dostal som ponuku na Havarijne poistenie.
Poradíte mi?:nevim
|
|
07.01.2009 16:36 -
Re: Havarijné Poistenie ÁNO alebo Nie?
|
169308
|
|
Darja
|
|
|
Zkus to rozvinout, treba kolik? Aby ti lide z SK poradili, jestli je to moc, malo...
Jinak pokud s c5 denne a treba na velkem zavodisti (napr. praha), tak se vyplati
Zkus to rozvinout, treba kolik? Aby ti lide z SK poradili, jestli je to moc, malo...
Jinak pokud s c5 denne a treba na velkem zavodisti (napr. praha), tak se vyplati:palec
|
|
07.01.2009 18:13 -
|
169319
|
|
palohasic
|
|
|
Havarijné poistenie na sumu okolo 1.000.000,-SK cena 16,500,- SK - ročne
Jazdím v okolí iliny,parkoviská,Chodievam samozrejme do Bratislavy ,Koíc a hlavne vozievam 2 poklady ena a malučká 6týdňová dcéra.
Neviem poradíte?
Havarijné poistenie na sumu okolo 1.000.000,-SK cena 16,500,- SK - ročne
Jazdím v okolí iliny,parkoviská,Chodievam samozrejme do Bratislavy ,Koíc a hlavne vozievam 2 poklady ena a malučká 6týdňová dcéra.
Neviem poradíte?:-p
|
|
07.01.2009 18:31 -
|
169324
|
|
palohasic
|
|
|
Pokračujem:
AUTOOLÍK vetky riziká
Zahŕňa uvedené nebezpečenstvá a poistné plnenie vzniká, ak dôjde ku kode na veci:
* zrákou vozidla, pádom, nárazom;
* poiarom, výbuchom, bleskom;
* povodňou, záplavou, krupobitím, víchricou;
* zásahom cudzej osoby (vandalizmom);
* zmocnením sa vozidla alebo jeho časti (kráde, lúpe, neoprávnené uívanie veci).
Pre uzatvorenie tohto variantu poistenia potrebujete ma vozidlo vybavené funkčnými zabezpečovacími zariadeniami-ALarm.Construkt,imobilizér.
Poistné plnenie:
Pri parciálnej kode na aute sa poistné plnenie vypláca v nových cenách, teda v takej hodnote, ktorá je potrebná na nadobudnutie novej veci (pokodenej časti auta). Pokiaž príde k totálnej kode alebo k zmocneniu sa vozidla, náhrada kody je poskytnutá vo veobecných cenách (čie v cenách, ktoré má auto aktuálne na trhu).
Tae naozaj neviem.
Pokračujem:
AUTOOLÍK vetky riziká
Zahŕňa uvedené nebezpečenstvá a poistné plnenie vzniká, ak dôjde ku kode na veci:
* zrákou vozidla, pádom, nárazom;
* poiarom, výbuchom, bleskom;
* povodňou, záplavou, krupobitím, víchricou;
* zásahom cudzej osoby (vandalizmom);
* zmocnením sa vozidla alebo jeho časti (kráde, lúpe, neoprávnené uívanie veci).
Pre uzatvorenie tohto variantu poistenia potrebujete ma vozidlo vybavené funkčnými zabezpečovacími zariadeniami-ALarm.Construkt,imobilizér.
Poistné plnenie:
Pri parciálnej kode na aute sa poistné plnenie vypláca v nových cenách, teda v takej hodnote, ktorá je potrebná na nadobudnutie novej veci (pokodenej časti auta). Pokiaž príde k totálnej kode alebo k zmocneniu sa vozidla, náhrada kody je poskytnutá vo veobecných cenách (čie v cenách, ktoré má auto aktuálne na trhu).
Tae naozaj neviem.:nevim
|
|
10.01.2009 17:26 -
|
386513
|
|
palohasic
|
|
|
Take Havarijné poistenie som uzavrel v Poisovni Generali-Slovensko a.s.
Mám rok vozidla 2003 a podža výrobi stálo ako nové 1.155.800,-
Teraz mi vozítko poistili na kráde 248.000,- + náhradné diely v 100% kvalite za 16.670,- SK = 553,34 eur / rok
Take Havarijné poistenie som uzavrel v Poisovni Generali-Slovensko a.s.
Mám rok vozidla 2003 a podža výrobi stálo ako nové 1.155.800,-
Teraz mi vozítko poistili na kráde 248.000,- + náhradné diely v 100% kvalite za 16.670,- SK = 553,34 eur / rok
:-))))
|
|
11.01.2009 14:34 -
|
386526
|
|
rekki
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 24 |
|
|
ahoj,koda e a teraz som prečital tvoju otázku,dalo by sa urobit aj lacnejie to poistenie,pracujem ako makler tak ked bude rieit v buducnosti pomoem porieit ja
ahoj,koda e a teraz som prečital tvoju otázku,dalo by sa urobit aj lacnejie to poistenie,pracujem ako makler tak ked bude rieit v buducnosti pomoem porieit ja :palec
|
|
13.01.2009 18:58 -
|
386555
|
|
palohasic
|
|
|
koda ale človek nikdy nevie...v Kooperative mi Ponúkali 20.050,- SK
Preto som sa rozhodol pre Generali-Slovensko lebo mi tam robí kolegiňa.
koda ale človek nikdy nevie...v Kooperative mi Ponúkali 20.050,- SK
Preto som sa rozhodol pre Generali-Slovensko lebo mi tam robí kolegiňa.:palec
|
|
13.01.2009 21:40 -
|
386568
|
|
rekki
|
|
|
TO je pekné ale platit bude ty
TO je pekné ale platit bude ty:-d
|
|
13.01.2009 21:42 -
|
386569
|
|
Darja
|
|
|
Me tedka udelal kamarad uzasnou nabidku na havarijko. Dela pojistovaka a ma skvele ceny Palo, nech si udelat od rekkiho treba len ponuku, treba usetris a kazda kacka (euro) dobry
Me tedka udelal kamarad uzasnou nabidku na havarijko. Dela pojistovaka a ma skvele ceny :) Palo, nech si udelat od rekkiho treba len ponuku, treba usetris a kazda kacka (euro) dobry :palec
|
|
13.01.2009 22:38 -
|
386571
|
|
palohasic
|
|
|
Tak mi napí rekki aká by bola tvoja poistná suma.?
Tak mi napí rekki aká by bola tvoja poistná suma.?
|
|
13.01.2009 22:50 -
|
386572
|
|
rekki
|
|
|
popozeram a dam ti vediet,je ich viac v ponuke,zajtra napíem
popozeram a dam ti vediet,je ich viac v ponuke,zajtra napíem
|
|
14.01.2009 09:32 -
|
386578
|
|
rekki
|
|
|
Jedna z ponuk : 15370sk /-1300sk/
15492sk /-1178sk/
16740sk-navye krytie
Jedna z ponuk : 15370sk /-1300sk/
15492sk /-1178sk/
16740sk-navye krytie
|
|
14.01.2009 18:17 -
|
386586
|
|
palohasic
|
|
|
Aká je to Poisovňa a aké je poistné krytie?
Aká je to Poisovňa a aké je poistné krytie?
:palec
|
|
14.01.2009 18:30 -
|
386587
|
|
rekki
|
|
|
OTP garancia,Kooperativa atd. atd.
krytie vetko na nove ceny,auta nie su velmi moja obluba ale ceny viem vdy dohodnut,doleita je cena,sluby,plnenie
ja nezastupujem poistovnu ale klienta,robim so vetkými fin.ustavmi Banky,poist.,leasing atd....
OTP garancia,Kooperativa atd. atd.
krytie vetko na nove ceny,auta nie su velmi moja obluba ale ceny viem vdy dohodnut,doleita je cena,sluby,plnenie
ja nezastupujem poistovnu ale klienta,robim so vetkými fin.ustavmi Banky,poist.,leasing atd....
|
|
19.10.2009 18:11 -
|
1107693
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem si k povinnému dal i odcizení, protoe to bylo pár kaček navíc. Ale chci se zeptat - C5 se prý nekradou. Docela chápu i technické zázemí - BSI sleduje výrobní čísla...no prostě ukrást se dá vechno, ale tady by to nestálo za námahu. Taky uivatelů je dost málo, take se to blbě prodává... Take kradou se málo nebo hodně málo nebo vůbec? Máte někdo přehled? Já jsem na webu nael jen statistiky za Citroen, co nic něříká.
Já jsem si k povinnému dal i odcizení, protoe to bylo pár kaček navíc. Ale chci se zeptat - C5 se prý nekradou. Docela chápu i technické zázemí - BSI sleduje výrobní čísla...no prostě ukrást se dá vechno, ale tady by to nestálo za námahu. Taky uivatelů je dost málo, take se to blbě prodává... Take kradou se málo nebo hodně málo nebo vůbec? Máte někdo přehled? Já jsem na webu nael jen statistiky za Citroen, co nic něříká.
|
|
19.10.2009 22:30 -
|
1107702
|
|
tief
|
|
|
Kradou se hrozne malo ale kradou - a samozrejme diesly ... o benzin ani zlodej nezakopne
Je jasne ze to zlodeje moc nelaka, cas a energie na jednu c5 se rovna 5i golfum poslanym na ukrajinu tak kdo by se namahal ze ano ?
Kradou se hrozne malo ale kradou - a samozrejme diesly ... o benzin ani zlodej nezakopne :-D
Je jasne ze to zlodeje moc nelaka, cas a energie na jednu c5 se rovna 5i golfum poslanym na ukrajinu tak kdo by se namahal ze ano ?
|
|
19.10.2009 22:32 -
|
1107703
|
|
Darja
|
|
|
Zrzavá hlava nechává auto otevřené před nákupákem, kdy spěchá... A vdycky ho najde na tom samém místě
Kdy se do C5 někdo podívá, je to nějaká socka nebo smaka, co si myslí, e tam něco najde. Ale kdo by ty francouze kradl
Zrzavá hlava nechává auto otevřené před nákupákem, kdy spěchá... A vdycky ho najde na tom samém místě :)
Kdy se do C5 někdo podívá, je to nějaká socka nebo smaka, co si myslí, e tam něco najde. Ale kdo by ty francouze kradl :-)
|
|
19.10.2009 22:34 -
|
1107704
|
|
jumep
|
|
|
to mi pripomina silva a jeho defend lock
to mi pripomina silva a jeho defend lock :)
|
|
20.10.2009 13:34 -
|
1107733
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Náhodou... občas se najde "blbec", který hledá, co by kdyby... a tak bráchovu C5 2,0 HDi otevřel násilím, přičem pokodil zámek, urval kliku ... a vzal mu z palubovky displej ( parkovacího asistentu) v domnění e bere navigaci. Kdy pak zjistil e to není co čekal, tak ji pohodil zpět do auta a el krást vedle autorádio do Golfu... pak jetě vzal kola z Opelu Tigra... sumasumárum oprava i tak bráchu přila na 9000 kč. Kolik mu vrátila pojiovna nevím, ale tuím e 4000 kč.
Náhodou... občas se najde "blbec", který hledá, co by kdyby... a tak bráchovu C5 2,0 HDi otevřel násilím, přičem pokodil zámek, urval kliku ... a vzal mu z palubovky displej ( parkovacího asistentu) v domnění e bere navigaci. Kdy pak zjistil e to není co čekal, tak ji pohodil zpět do auta a el krást vedle autorádio do Golfu... pak jetě vzal kola z Opelu Tigra... sumasumárum oprava i tak bráchu přila na 9000 kč. Kolik mu vrátila pojiovna nevím, ale tuím e 4000 kč.
|
|
07.11.2009 13:17 -
|
1427819
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Mohu doporučit pro jistotu dalí fintu. Mobilní operátor T-Mobile (ostatní neznám) má systém vyhledávání mobilu. Ve městech je přesnost kolem 500m, venku 1-2 km. Kadý máme zásobu starých mobilů, dát do něj SIM T-Mobile a zaít někde v autě. Jednou za týden dobít nebo přivést k tomu elektriku - bacha na trvalý malý odběr. Pouívám občas pro sledování své předpubertální dcery . Je to skoro zdarma.
Mohu doporučit pro jistotu dalí fintu. Mobilní operátor T-Mobile (ostatní neznám) má systém vyhledávání mobilu. Ve městech je přesnost kolem 500m, venku 1-2 km. Kadý máme zásobu starých mobilů, dát do něj SIM T-Mobile a zaít někde v autě. Jednou za týden dobít nebo přivést k tomu elektriku - bacha na trvalý malý odběr. Pouívám občas pro sledování své předpubertální dcery :-). Je to skoro zdarma.
|
|
| |
|
|