| | |
25.09.2008 14:41 -
Zlodějíčci
|
168582
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Neuvěřitelné způsoby kradení aut v Česku.
Pouzij repráky, nebo sluchátka...
.link.
.link.
.link.
.link.
.link.
...vem, co mají přes noc auto dole pod barákem, přeji klidné spaní
Neuvěřitelné způsoby kradení aut v Česku.
Pouzij repráky, nebo sluchátka...
http://www.youtube.com/v/xHHVYrgtUnI
http://www.youtube.com/v/qMCNoMdF3Xw
http://www.youtube.com/v/q5YuZtOWSY8
http://www.youtube.com/v/BNxj7WxwvDc
http://www.youtube.com/v/4qDwMIDyObQ
...vem, co mají přes noc auto dole pod barákem, přeji klidné spaní :)
|
|
25.09.2008 14:49 -
Re: Zlodějíčci
|
168583
|
|
Darja
|
|
|
jeste ze citroeni se nekradou D
Ale zajimalo by me, jak by si poradili se superzamykanim v C5
jeste ze citroeni se nekradou :-DD
Ale zajimalo by me, jak by si poradili se superzamykanim v C5
|
|
25.09.2008 16:14 -
|
168584
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
za prve Citroen neni zrovna popularni znacka, co by se kradla, hlavne v kombinaci s hydropneu a za druhe, Vy tem videum opravdu verite??? krome otevirani podtlakem u starsich aut??? Zbytek je tak trosku blbost...
za prve Citroen neni zrovna popularni znacka, co by se kradla, hlavne v kombinaci s hydropneu a za druhe, Vy tem videum opravdu verite??? krome otevirani podtlakem u starsich aut??? Zbytek je tak trosku blbost...
|
|
25.09.2008 16:16 -
|
168585
|
|
Darja
|
|
|
ze felicii otevres rozpulenym tenisakem, to mam ozkouseny, stejne tak jako dratem a jednou jsem otvirala 120tku provazkem
ze felicii otevres rozpulenym tenisakem, to mam ozkouseny, stejne tak jako dratem a jednou jsem otvirala 120tku provazkem :-))))
|
|
25.09.2008 16:29 -
|
168586
|
|
Mistrtwist
|
Město: Prágl, Auto: | Počet příspěvků: 41 |
|
|
ano tohle jo, byly tam "stare" centraly ovladane kompresorem ale mel jsem spis na mysli otevreni s paralizerem a hlavne otevrit novyho bavora s IR ovladanim je uz totalni kravina.... zvlaste kdyz zmacknul vsechny tlacitka zaroven na ovladaci... procesor v ovladacich umi vyslat jen jeden kod po stisknuti jednoho tlacitka. ale kluci se asi dobre bavi...
O skodovce 120 se nebavim, tu jsem umel otevrit asi za 3 s a pro pripad nouze jsem vozil drat za SPZ ))
ano tohle jo, byly tam "stare" centraly ovladane kompresorem ale mel jsem spis na mysli otevreni s paralizerem a hlavne otevrit novyho bavora s IR ovladanim je uz totalni kravina.... zvlaste kdyz zmacknul vsechny tlacitka zaroven na ovladaci... procesor v ovladacich umi vyslat jen jeden kod po stisknuti jednoho tlacitka. ale kluci se asi dobre bavi...
O skodovce 120 se nebavim, tu jsem umel otevrit asi za 3 s a pro pripad nouze jsem vozil drat za SPZ :o))
|
|
25.09.2008 16:46 -
|
168587
|
|
Darja
|
|
|
dratem to umi kazda lama, ale obycejnym provazkem!
dratem to umi kazda lama, ale obycejnym provazkem! :-))))
|
|
25.09.2008 18:20 -
|
168588
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
.link.
http://www.novinky.cz/clanek/150200-video-zlodeji-aut-maji-novy-trik-ke-kradezim-pouzivaji-paralyzer.html
|
|
26.09.2008 11:17 -
|
168589
|
|
tief
|
|
|
Prijde mi to ako kravina ... na c5 urcite ...
Nevidim dovod preco by 20000 nebo 50000 ( nebo kolik voltu to vlastne dava )
malo presvecit alarm aby odemknul auto.
Viem si predstavit ze to usmazi alarm tzn nebude to houkat ale ze sa to odemkne mi prijde ako kravina. A i to usmazenie alarmu mi prijde ako pochybne, u cinskeho alarmu za par korun mozno ano ale kvalitny alarm musi byt oddeleny od kostry. Takze to je zase ukazka "kvalitnej novinarskej prace" ....
Prijde mi to ako kravina ... na c5 urcite ...
Nevidim dovod preco by 20000 nebo 50000 ( nebo kolik voltu to vlastne dava )
malo presvecit alarm aby odemknul auto.
Viem si predstavit ze to usmazi alarm tzn nebude to houkat ale ze sa to odemkne mi prijde ako kravina. A i to usmazenie alarmu mi prijde ako pochybne, u cinskeho alarmu za par korun mozno ano ale kvalitny alarm musi byt oddeleny od kostry. Takze to je zase ukazka "kvalitnej novinarskej prace" ....
|
|
26.09.2008 12:43 -
|
168590
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Můem to na nějakém přítím srazu vyzkouet. Paralyzér někdo vlastnit bude, popř. vypůjčit si ho by snad zas a velkej problém být neměl. Horí to bude, co se majitele "zapůjčeného" vozu týče. Mohl by jím být výherce nějaké soutěe
Můem to na nějakém přítím srazu vyzkouet. Paralyzér někdo vlastnit bude, popř. vypůjčit si ho by snad zas a velkej problém být neměl. Horí to bude, co se majitele "zapůjčeného" vozu týče. Mohl by jím být výherce nějaké soutěe :)
|
|
26.09.2008 13:29 -
|
168591
|
|
Darja
|
|
|
no, nebo najdem nejakou neklubovou C5 a vyzkousime to na ni
no, nebo najdem nejakou neklubovou C5 a vyzkousime to na ni :-D
|
|
26.09.2008 13:52 -
|
168592
|
|
ladav
|
Město: Praha 21, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 42 |
|
|
Tak to jsem rád, e je moje označená
Tak to jsem rád, e je moje označená :-) :-)
|
|
26.09.2008 16:39 -
|
168593
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
tedy tady se zabyvate peknymi blbostmi a to jsem to video ani nevidel pokud to bude chtit nekdo ukrast tak to stejne ukradne a je mu jedno jak ja na takove veci radsi nemyslim a mam klid i kdyz mi auto stoji pred barakem stale ted bude pul roku stat v brne to me sice trochu nahani strach ale jinak to nejde jinak vsem preji at takove zkusenosti s odcizenim nemaji je to k vzteku
tedy tady se zabyvate peknymi blbostmi a to jsem to video ani nevidel pokud to bude chtit nekdo ukrast tak to stejne ukradne a je mu jedno jak ja na takove veci radsi nemyslim a mam klid i kdyz mi auto stoji pred barakem stale ted bude pul roku stat v brne to me sice trochu nahani strach ale jinak to nejde jinak vsem preji at takove zkusenosti s odcizenim nemaji je to k vzteku
|
|
02.10.2008 19:22 -
|
168594
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
tak a uz je to vonku
Prave davali v telke, ze tie videa boli len reklamnym tahom na to aby sa zvysil predaj autoalarmov a inych zabezpecovacich zariadeni.
tak a uz je to vonku :-)
Prave davali v telke, ze tie videa boli len reklamnym tahom na to aby sa zvysil predaj autoalarmov a inych zabezpecovacich zariadeni. :-)
|
|
02.10.2008 19:22 -
|
168595
|
|
assasin
|
|
|
Take to bola obyčajná reklamná kampaň na poistenie áut...
Geniálne vymyslené...
Take to bola obyčajná reklamná kampaň na poistenie áut...:-)
Geniálne vymyslené...
|
|
02.10.2008 23:17 -
|
168596
|
|
Childeater
|
|
|
Proboha, ty videa snad nikdo nemohl brát váně...
Proboha, ty videa snad nikdo nemohl brát váně...
|
|
02.10.2008 23:19 -
|
168597
|
|
Darja
|
|
|
Po bitve kazdy general Autora bych pochvalila, ale na "Cesky Sen" to porad jeste nema
Po bitve kazdy general
Autora bych pochvalila, ale na "Cesky Sen" to porad jeste nema :-D
|
|
27.10.2008 08:26 -
|
168598
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
Toto je zaujimavejsie..len dlhsie citanie.. .link.
Toto je zaujimavejsie..len dlhsie citanie.. http://www.tuning.sk/dokument_profesionalny_zlodeji_aut_uzitocne_informacie
|
|
28.02.2017 11:38 -
|
3045020
|
|
Renegade01
|
Město: Nitra, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 135 |
|
|
Ako dobre e nae autá takéto nezvládnu...
.link.
Ako dobre e nae autá takéto nezvládnu... :palec
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/tohle-je-zpusob-jak-snadno-jakekoli-auto-davejte-si-na-to-pozor/
|
|
28.02.2017 11:55 -
|
3045024
|
|
gull
|
|
|
No je fakt, e ten zvuk nezamknutí je dost specifický a sklápění zrcátek mi taky pomáhá v kontrole. Spí se mi párkrát stalo, e jsem zapomněl nějaké tlačítko na klíči zmáčknout. Natěstí vdy bez nějakého povimnutí nějakého nenechavce.
No je fakt, e ten zvuk nezamknutí je dost specifický a sklápění zrcátek mi taky pomáhá v kontrole. Spí se mi párkrát stalo, e jsem zapomněl nějaké tlačítko na klíči zmáčknout. Natěstí vdy bez nějakého povimnutí nějakého nenechavce.
|
|
28.02.2017 16:43 -
|
3045069
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Je koda, e dvojka nepípá jako jednička, ale zrcátka jsou taky dobrá kontrola..
Je koda, e dvojka nepípá jako jednička, ale zrcátka jsou taky dobrá kontrola.. ;)
|
|
| |
|
|