| | |
12.05.2015 19:53 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
2820672
|
|
Matijaz
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 76 |
|
|
TomasT napsal(a): A o tom je celá diskuze o vyřazování s kopce - pro tebe je to rovina, kde jede pod plynem 120 za 6 litrů a já tam jedu s kopce na neutrál 90 za 0,5 litru.
Kdy je kopec prudký, tak také nevyřazuju a raději brzdím motorem ne destičkami.
K tý pumpě nemůe 90 doplachtit ani náhodou. Hlavně vím,proč tam ta auta zdrujou pomalou jízdou.
K tý pumpě nemůe 90 doplachtit ani náhodou. Hlavně vím,proč tam ta auta zdrujou pomalou jízdou.
|
|
14.05.2015 18:33 -
|
2821396
|
|
Honzaho
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 16V THP 158k Tourer | Počet příspěvků: 150 |
|
|
Zatím nejlepí místo na "plachtění" co jsem jel, je na rakouské dálnici A2 asi 80km (?) před Vídní. Jede se s kopce klikatě cca 10km, přitom rychlost je omezena na 100 a hlídaná radary. C5 rozjetá na 100 tuto rychlost na volnoběh přesně dodruje po celou dobu (zařazená estka by přece jen brzdila).
Zatím nejlepí místo na "plachtění" co jsem jel, je na rakouské dálnici A2 asi 80km (?) před Vídní. Jede se s kopce klikatě cca 10km, přitom rychlost je omezena na 100 a hlídaná radary. C5 rozjetá na 100 tuto rychlost na volnoběh přesně dodruje po celou dobu (zařazená estka by přece jen brzdila).
|
|
31.05.2015 09:35 -
|
2826703
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Někoho by mohlo zajímat, jakou metodou musí výrobci měřit spotřebu.
.link.
Někoho by mohlo zajímat, jakou metodou musí výrobci měřit spotřebu.
http://www.autorevue.cz/kolik-vam-to-zere-aneb-jak-se-meri-spotreba_1
|
|
31.05.2015 11:13 -
|
2826721
|
|
jruze
|
|
|
Koupil jsem si biturba né proto e by málo rali , ale proto e vyhovují mému stylu jízdy(1.6 by pro mne byla záleitost 1/2 a rok , RHR je dostačující , biturbo vyhovující) - jinak trochu mimo s novími vstřiky klesla spotřeba o dva litry(take jsem o půl litru víc s AP od manuálu - to povauji za OK),zhasínání odstraněno(jsem trochu hlupák e a po skoro dvou měsících - ale hledal jsem závadu a né něco ,,navíc"(důmyslně schované zařízení od předchozího mechanika,který asi chtěl z majitele touto cestou dostat tohle auto - díky tomu to nehlásilo chybu a zhasínalo po určitých nepravidelných Km)- no to je skoro na trestňák ale .... no teď musím řeit jinou záleitost- musím dokázat ikulovi z dost malého okruhu známích který si přemístil mou domácí hotovost 120000,- do své(jen co vytáhnu data ze zkolabovaného HDD na kterém je záznam z vebky) - to sice spadá spí do témat ,,kdo kde potkal hajzla" no kdy se daří tak se daří.
Koupil jsem si biturba né proto e by málo rali , ale proto e vyhovují mému stylu jízdy(1.6 by pro mne byla záleitost 1/2 a rok , RHR je dostačující , biturbo vyhovující) - jinak trochu mimo s novími vstřiky klesla spotřeba o dva litry(take jsem o půl litru víc s AP od manuálu - to povauji za OK),zhasínání odstraněno(jsem trochu hlupák e a po skoro dvou měsících - ale hledal jsem závadu a né něco ,,navíc"(důmyslně schované zařízení od předchozího mechanika,který asi chtěl z majitele touto cestou dostat tohle auto - díky tomu to nehlásilo chybu a zhasínalo po určitých nepravidelných Km)- no to je skoro na trestňák ale .... no teď musím řeit jinou záleitost- musím dokázat ikulovi z dost malého okruhu známích který si přemístil mou domácí hotovost 120000,- do své(jen co vytáhnu data ze zkolabovaného HDD na kterém je záznam z vebky) - to sice spadá spí do témat ,,kdo kde potkal hajzla";-) no kdy se daří tak se daří.
|
|
31.05.2015 18:01 -
|
2826969
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
jruze napsal(a): Koupil jsem si biturba né proto e by málo rali , ale proto e vyhovují mému stylu jízdy(1.6 by pro mne byla záleitost 1/2 a rok , RHR je dostačující , biturbo vyhovující) - jinak trochu mimo s novími vstřiky klesla spotřeba o dva litry(take jsem o půl litru víc s AP od manuálu - to povauji za OK),zhasínání odstraněno(jsem trochu hlupák e a po skoro dvou měsících - ale hledal jsem závadu a né něco ,,navíc"(důmyslně schované zařízení od předchozího mechanika,který asi chtěl z majitele touto cestou dostat tohle auto - díky tomu to nehlásilo chybu a zhasínalo po určitých nepravidelných Km)- no to je skoro na trestňák ale .... no teď musím řeit jinou záleitost- musím dokázat ikulovi z dost malého okruhu známích který si přemístil mou domácí hotovost 120000,- do své(jen co vytáhnu data ze zkolabovaného HDD na kterém je záznam z vebky) - to sice spadá spí do témat ,,kdo kde potkal hajzla" no kdy se daří tak se daří.
co sa vam stalo ? som to nejak nepochopil, niekto vas obtiahol ?
co sa vam stalo ? som to nejak nepochopil, niekto vas obtiahol ?
|
|
01.06.2015 17:47 -
|
2827287
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
A co to bylo za vychytralé ku.vítko v tom autě, e to způsobovalo zhasínání? To u je ivot ohroující sabotá!
A co to bylo za vychytralé ku.vítko v tom autě, e to způsobovalo zhasínání? To u je ivot ohroující sabotá!
|
|
02.06.2015 08:07 -
|
2827379
|
|
Světlono
|
|
|
Tak to je kvalitní podraz. Pan podvodník byl docela zdatný. Na trestný čin, minimálně podvod by se to jistě dalo udělat. V kadém případě je dobře, e má smůlu.
Tak to je kvalitní podraz. Pan podvodník byl docela zdatný. Na trestný čin, minimálně podvod by se to jistě dalo udělat. V kadém případě je dobře, e má smůlu.
|
|
02.06.2015 18:05 -
|
2827544
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Z takovýchto lidí bývají dobří autoelektrikáři, nebo nebezpeční kodílci, moná kdyby se tím ivil poctivě, jetě by jsme rádi k němu jezdili na různé úpravy, mohl by nám třeba upravit i spotřebu k lepímu, o tom koneckonců přece toto vlákno je.
Z takovýchto lidí bývají dobří autoelektrikáři, nebo nebezpeční kodílci, moná kdyby se tím ivil poctivě, jetě by jsme rádi k němu jezdili na různé úpravy, mohl by nám třeba upravit i spotřebu k lepímu, o tom koneckonců přece toto vlákno je. :-p
|
|
04.06.2015 18:19 -
|
2828152
|
|
Světlono
|
|
|
Dneska jsem si vyjel s lehkou nohou a staeným zadkem, na delí projíďku, abych otestoval jestli se oprava povedla nebo mi bude auto stále nahodile chcípat. A jako vedlejí produkt i test spotřeby - 50% dálnice, 30% okresky, 20% město. Jak moc PC kecá se ukáe po více tankováních.
Dneska jsem si vyjel s lehkou nohou a staeným zadkem, na delí projíďku, abych otestoval jestli se oprava povedla nebo mi bude auto stále nahodile chcípat. A jako vedlejí produkt i test spotřeby - 50% dálnice, 30% okresky, 20% město. Jak moc PC kecá se ukáe po více tankováních.
Přílohy: Obraz0314.jpg ( 255324b ) - |
|
09.06.2015 11:15 -
|
2829376
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Tak včera ráno do práce (z Vysočiny do Jiních Čech), překvapivě nebyl provoz, tak to stálo za to
Tak včera ráno do práce (z Vysočiny do Jiních Čech), překvapivě nebyl provoz, tak to stálo za to :-d
Přílohy: tacho.jpg ( 158914b ) - |
|
09.06.2015 14:59 -
|
2829466
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
A to je hodně nebo málo?
Já se hluboko pod 5 vejdu i při návratu z víkendu v neděli odpoledne za plnýho provozu z Tábora do Prahy.
A to je hodně nebo málo? :-p
Já se hluboko pod 5 vejdu i při návratu z víkendu v neděli odpoledne za plnýho provozu z Tábora do Prahy.
|
|
09.06.2015 21:47 -
|
2829595
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Já myslím, e jsi pouil Photoshop a umazal jedničku . To bych u biturba pochopil spí
Já myslím, e jsi pouil Photoshop a umazal jedničku :-)))):-)))):-)))):-)))):-)))):-)))). To bych u biturba pochopil spí:-)):-)):-))
|
|
| |
|
|