| | |
01.03.2012 20:50 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
2455371
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Co jsem měl jetě na starým ZX D ucpanej katan. Koupil jsem to od německýho důchodce.
Nechtělo to vůbec jet.Musel sem ho vyndat a začal jsem tam rvát arvu.Vůbec neprotekla skrz,a asi po půl hodce to začalo kapat. Po třech hodínách jsem to propláchl vapkou a nasadil. No myslel jsem,e to bude v pohodě. Ale nebylo , teda aspon 30 min co se musela vypálit ta ARVA, No zadýmování po celý naí vesnici. Jak kdy tank dělá kouřovou clonu .
Potom to bylo super a asi nejlepí motor co kdy jsem měl. Na plnou nádr jsem najezdil skoro 1200km
Co jsem měl jetě na starým ZX D ucpanej katan. Koupil jsem to od německýho důchodce.
Nechtělo to vůbec jet.Musel sem ho vyndat a začal jsem tam rvát arvu.Vůbec neprotekla skrz,a asi po půl hodce to začalo kapat. Po třech hodínách jsem to propláchl vapkou a nasadil. No myslel jsem,e to bude v pohodě. Ale nebylo , teda aspon 30 min co se musela vypálit ta ARVA:-)), No zadýmování po celý naí vesnici. Jak kdy tank dělá kouřovou clonu .:-d
Potom to bylo super a asi nejlepí motor co kdy jsem měl. Na plnou nádr jsem najezdil skoro 1200km
|
|
01.03.2012 21:05 -
|
2455377
|
|
Darja
|
|
|
Mě, kdy se udrncal vejfuk na C5... podotýkám, e V6 má jen jeden velkej tlumič a ten byl fuč..
TAK TO RALO A ŘVALO... děkuji nechci
Mě, kdy se udrncal vejfuk na C5... podotýkám, e V6 má jen jeden velkej tlumič a ten byl fuč..
TAK TO RALO A ŘVALO... děkuji nechci :-))))
|
|
01.03.2012 21:15 -
|
2455381
|
|
DaveLbc
|
|
|
No to se mě fakt nemůe stát s tou mou půlkou obsahu co má ty. Nemůe ani řvát snad jenom rát
Ale stejně je to čím dál víc draí... A jezdit jako důchodce jenom kvůli tomu..Děs.
Zvykám si jak jezdit co nejlíp,ale pořád to hledám
No to se mě fakt nemůe stát s tou mou půlkou obsahu co má ty. Nemůe ani řvát snad jenom rát:-p
Ale stejně je to čím dál víc draí... A jezdit jako důchodce jenom kvůli tomu..Děs:-(.
Zvykám si jak jezdit co nejlíp,ale pořád to hledám:-))))
|
|
01.03.2012 21:20 -
|
2455385
|
|
C5stepan
|
|
|
Co má proti důchodcům?
Co má proti důchodcům:-))?
|
|
01.03.2012 21:21 -
|
2455386
|
|
DaveLbc
|
|
|
Vůbec nic jenom,e zdrujou kdy jedou na duičky
Vůbec nic jenom,e zdrujou kdy jedou na duičky:-d:-))
|
|
01.03.2012 21:28 -
|
2455388
|
|
C5stepan
|
|
|
A Ty jede na Duičky s věnečkama za kolik? Já za cca 7,5. A vůbec: jede vůbec? Oni by si to moná zaslouíli...
A Ty jede na Duičky s věnečkama za kolik? Já za cca 7,5:palec. A vůbec: jede vůbec? Oni by si to moná zaslouíli...;-)
|
|
01.03.2012 21:33 -
|
2455391
|
|
DaveLbc
|
|
|
No momentálně jedu za 6.5 bez věnečku,ale jinak jezdím
No momentálně jedu za 6.5 bez věnečku,ale jinak jezdím:-p
|
|
01.03.2012 21:56 -
|
2455399
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Tak někde asi taky mám měření spotřeby .... ale kvůli tomu jsem si exclusiva nekupoval. Kouknu do manuálu jak se to zapíná ...
Tak někde asi taky mám měření spotřeby .... ale kvůli tomu jsem si exclusiva nekupoval. Kouknu do manuálu jak se to zapíná ... :-))))
|
|
01.03.2012 22:03 -
|
2455402
|
|
C5stepan
|
|
|
DaveLbc: A Tě budu "zdrovat v levým", klidně mě podjeď a vybrzdi, já to ustojím i v kloboučku tralaláčku. Ale to u klouzáme do jiného vlákna.
DaveLbc: A Tě budu "zdrovat v levým", klidně mě podjeď a vybrzdi, já to ustojím i v kloboučku tralaláčku. Ale to u klouzáme do jiného vlákna;-).
|
|
15.03.2012 08:39 -
|
2458952
|
|
jozom
|
Město: Bratislava, Auto: Xsara Picasso | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Ahojte, mám Xsaru Picasso 1,6 HDI. Potrebujem sa opýta či mi viete poradi. Pri jazde a vyradení rýchlosti mi aktualna spotreba klesá vežmi pomaly.Pri jazde a brzdení motorom mi aktualna spotreba klesá tie vežmi pomaly, na nulu nepríde vôbec. Doteraz som jazdil na autách iných značiek a keď som brzdil motorom,tak aktualna spotreba bola v podstate hneď nulová. Nemám tam zlú nejakú membránu alebo niečo iné?Ďakujem za radu.
jozom
Ahojte, mám Xsaru Picasso 1,6 HDI. Potrebujem sa opýta či mi viete poradi. Pri jazde a vyradení rýchlosti mi aktualna spotreba klesá vežmi pomaly.Pri jazde a brzdení motorom mi aktualna spotreba klesá tie vežmi pomaly, na nulu nepríde vôbec. Doteraz som jazdil na autách iných značiek a keď som brzdil motorom,tak aktualna spotreba bola v podstate hneď nulová. Nemám tam zlú nejakú membránu alebo niečo iné?Ďakujem za radu.
jozom
|
|
15.03.2012 09:37 -
|
2458961
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
skus sa pytat tu .link.
skus sa pytat tu http://www.xsara.cz/
|
|
15.03.2012 09:51 -
|
2458963
|
|
jozom
|
Město: Bratislava, Auto: Xsara Picasso | Počet příspěvků: 2 |
|
|
No, tak tam som a odtial idem sem
1,6 HDI tam má málo ludí, vo vela veciach mi pomohli ale posielaju ma sem,e tu tých 1,6 HDI je viac.Tak sa chcem dozvedie viac. Diky
No, tak tam som a odtial idem sem :-)
1,6 HDI tam má málo ludí, vo vela veciach mi pomohli ale posielaju ma sem,e tu tých 1,6 HDI je viac.Tak sa chcem dozvedie viac. Diky
|
|
15.03.2012 12:34 -
|
2458984
|
|
jumep
|
|
|
fap / nefap?
diagnostika hovori co
aku dlhu trasu prejdes brzdenim motorom
fap / nefap?
diagnostika hovori co
aku dlhu trasu prejdes brzdenim motorom
|
|
15.03.2012 17:14 -
|
2459009
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
No nevim, já jel teď na letitě do prahy a z5.. před prahou počítač ukazoval 7l/100km O.o převáně tempomat 130, občas rychlej, kdy člověk potká stříbrnou oktáfku nebo prassata ale pak stovkou po obchvatu na letitě a z5 a spadlo to na 6.5, na kterých to zůstalo a do Brna. Tak jestli tam jsem jel proti větru příjde mi to dost
No nevim, já jel teď na letitě do prahy a z5.. před prahou počítač ukazoval 7l/100km O.o převáně tempomat 130, občas rychlej, kdy člověk potká stříbrnou oktáfku nebo prassata :-p ale pak stovkou po obchvatu na letitě a z5 a spadlo to na 6.5, na kterých to zůstalo a do Brna. Tak jestli tam jsem jel proti větru :nevim příjde mi to dost
|
|
25.03.2012 23:11 -
|
2462120
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
Včera mě Charles udělal radost, jo teplo je teplo. Cesta do Grulichu a zpět, na otočku. LPG - 17.5/l.
Včera mě Charles udělal radost, jo teplo je teplo. Cesta do Grulichu a zpět, na otočku. LPG - 17.5/l.:palec
Přílohy: 24032012199.jpg ( 81012b ) - |
|
25.03.2012 23:51 -
|
2462138
|
|
Hanz 397
|
|
|
Tak kdy spotřeba veobecně,tak přispěju jedním příběhem o milém překvapení spotřebou . Minulý pátek jsem za naí Xsaru Picasso 1,6i připojil přívěs o hmotnosti cca 450kg a vydal se do Prahy pro podlahové palubky. Xsarka není ádný silák a navíc má natočeno hezkých 240000km,tak jsem nečekal ádný zázrak,ale... Nemám na ní dálniční známku,take na dálnici jsem najel a v ve Zdibech a hned jsem sjel na pumpu,kde se vdycky stavuju na kafe. Tam jsem jen tak z legrace procvakl BC a koukám-jízda ve dvou lidech s tím drobečkem na kouli,docela svině a 6,4 l/100km. To není patné,říkám si... Poté jsem pokračoval směr Pha. Celou Argentinskou a na sjezd z magistrály na ikov jsem poskakoval na 1. asi tak hodinu a něco!!! Tam mi dokonce chvílema zazlobil i volnoběh. Kdy jsem dorazil na místo,spotřeba u tak hezká nebyla- 8,1. Naloil jsem cca 900kg palubek a vydal se směrem k domovu. Cesta u neutíkala,jako opačným směrem,v některých kopcích,o kterých jsem do té doby díky C5 ani nevěděl,e vlastně kopci vůbec jsou,jsem myslel,e budu muset vystoupit a jít tlačit. To podřazování někdy a na dvojku bylo deprimující. Nicméně jsem svůj náklad dovezl úspěně a bez problémů domů a kdy jsem po zastavení na zahradě s očekáváním nejhorího opět procvakal BC,byl jsem úplně mimo z toho,co jsem tam viděl- konečná celková spotřeba byla 7,1 l/100km,přičem průměrná rychlost činila 54km/h. Připomínám,e v autě sedělo 160kg ivé váhy,za ním na kouli bylo zavěeno nejdřív 450kg a pak bez mála 1350kg a e ten den byl první z těch teplých,take skoro celou cestu běela klima...
Tak kdy spotřeba veobecně,tak přispěju jedním příběhem o milém překvapení spotřebou :-d . Minulý pátek jsem za naí Xsaru Picasso 1,6i připojil přívěs o hmotnosti cca 450kg a vydal se do Prahy pro podlahové palubky. Xsarka není ádný silák a navíc má natočeno hezkých 240000km,tak jsem nečekal ádný zázrak,ale... Nemám na ní dálniční známku,take na dálnici jsem najel a v ve Zdibech a hned jsem sjel na pumpu,kde se vdycky stavuju na kafe. Tam jsem jen tak z legrace procvakl BC a koukám-jízda ve dvou lidech s tím drobečkem na kouli,docela svině a 6,4 l/100km. To není patné,říkám si... Poté jsem pokračoval směr Pha. Celou Argentinskou a na sjezd z magistrály na ikov jsem poskakoval na 1. asi tak hodinu a něco!!! Tam mi dokonce chvílema zazlobil i volnoběh. Kdy jsem dorazil na místo,spotřeba u tak hezká nebyla- 8,1. Naloil jsem cca 900kg palubek a vydal se směrem k domovu. Cesta u neutíkala,jako opačným směrem,v některých kopcích,o kterých jsem do té doby díky C5 ani nevěděl,e vlastně kopci vůbec jsou,jsem myslel,e budu muset vystoupit a jít tlačit. To podřazování někdy a na dvojku bylo deprimující. Nicméně jsem svůj náklad dovezl úspěně a bez problémů domů a kdy jsem po zastavení na zahradě s očekáváním nejhorího opět procvakal BC,byl jsem úplně mimo z toho,co jsem tam viděl- konečná celková spotřeba byla 7,1 l/100km,přičem průměrná rychlost činila 54km/h. Připomínám,e v autě sedělo 160kg ivé váhy,za ním na kouli bylo zavěeno nejdřív 450kg a pak bez mála 1350kg a e ten den byl první z těch teplých,take skoro celou cestu běela klima...
|
|
26.05.2012 18:14 -
|
2480810
|
|
jruze
|
|
|
Tak jsem se troku pooural v autíčku 2.0L HDI 100KW a 500Km mi vychází průměrka 5,1L/100
Tak jsem se troku pooural v autíčku 2.0L HDI 100KW a 500Km mi vychází průměrka 5,1L/100:-)
|
|
| |
|
|