| | |
26.06.2011 22:25 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
2399246
|
|
jumep
|
|
|
ja by som obcas tiez rad prehnal trocha ... ale nestoji to za tu pripadnu pokutu ...
ja by som obcas tiez rad prehnal trocha ... ale nestoji to za tu pripadnu pokutu ...
|
|
27.06.2011 15:11 -
|
2399344
|
|
czpepikcz
|
Město: Mnisek pod Brdy, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 75 |
|
|
Zaujalo mě, e u nového auta by to mělo +/- ukazovat správně. Díval jsem se na spritmonitor.de - podle veho mi přijde, e nová C5 II mnoha majitelům kecala u jako nové auto - třeba tu: .link.
Zaujalo mě, e u nového auta by to mělo +/- ukazovat správně. Díval jsem se na spritmonitor.de - podle veho mi přijde, e nová C5 II mnoha majitelům kecala u jako nové auto - třeba tu: http://www.spritmonitor.de/en/detail/195829.html?page=5
|
|
27.06.2011 21:28 -
|
2399391
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Taky jsem se byl dnes projet po dálnici, a zjistil jsem, e čím míň ty koníky krmím, tím pádí rychleji
Taky jsem se byl dnes projet po dálnici, a zjistil jsem, e čím míň ty koníky krmím, tím pádí rychleji :-d
|
|
02.07.2011 08:27 -
|
2400071
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
Dneska vyráíme na 1. část D tak sem zvědavej konečně na ,,lán,, cesty . cca 170 km
Dneska vyráíme na 1. část D tak sem zvědavej konečně na ,,lán,, cesty . cca 170 km :-d
|
|
02.07.2011 10:40 -
|
2400084
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tak mi tady kolem baráku od rána řve Rally Bohemia. Jakoupak asi mají ty jejich speciály spotřebu, kdy palivo dohořívá jetě metr za autem? A jak by asi dopadly FAP filtry, kdyby jsme jim je půjčili na profouknutí. To jsou rány jako z kanónu, kdy třeba podřadí.
Tak mi tady kolem baráku od rána řve Rally Bohemia. Jakoupak asi mají ty jejich speciály spotřebu, kdy palivo dohořívá jetě metr za autem? A jak by asi dopadly FAP filtry, kdyby jsme jim je půjčili na profouknutí. :-)))) To jsou rány jako z kanónu, kdy třeba podřadí. :-d
|
|
02.07.2011 11:47 -
|
2400091
|
|
DOUFAK
|
|
|
A ta ekonomie provozu bude jistě také na výbornou...
A ta ekonomie provozu bude jistě také na výbornou...:-p
|
|
06.07.2011 21:15 -
|
2400844
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Dnes jsem vrátil z cesty na Moravu (Vlaim - Kolín - Hradec Králové - Náchod - Klodzko(PL) - Paczkow(PL) - Jeseník - Uničov - Svitavy - Vlaim). Jeli jsme ve dvou, polovina trasy s plným kufrem. Ujeto 550 km, převýení 850 m, spotřeba 6.05
Dnes jsem vrátil z cesty na Moravu (Vlaim - Kolín - Hradec Králové - Náchod - Klodzko(PL) - Paczkow(PL) - Jeseník - Uničov - Svitavy - Vlaim). Jeli jsme ve dvou, polovina trasy s plným kufrem. Ujeto 550 km, převýení 850 m, spotřeba 6.05 :-d
|
|
07.07.2011 21:16 -
|
2400985
|
|
pepe8998
|
Město: Čejč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 57 |
|
|
Zdravím z Itálie, u se pomalu balíme ale příspěvek ke spotřebě - skvělých 5,8 litrů při průměru 105 km/hod (a to pohodlíčko...)
Zdravím z Itálie, u se pomalu balíme ale příspěvek ke spotřebě - skvělých 5,8 litrů při průměru 105 km/hod (a to pohodlíčko...:-p)
|
|
07.07.2011 21:24 -
|
2400988
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
DOUFAK napsal(a): A ta ekonomie provozu bude jistě také na výbornou...
Dvoulitrová turba ve třídě A/8 (Octavia WRC, Corolla WRC, Focus WRC, 206 WRC apod.) erou při RZ asi 6 a 7 litrů na deset kilometrů a při přejezdech asi 2 na deset kilometrů. Kolik erou současná WRC (třeba Citroen DS3) a kolik erou třeba eNka nebo S2000 nevim. Fajnmekři můou tankovat 108 oktanů za dvě stovky litr, ale v mistrovství světa se tuím tankuje 102 oktanů přiblině za 45 Kč/litr. Na Krumlově jsem při dotankování viděl, e některé posádky z niích tříd berou přímo u benzínky - někdo 99+, někdo dokonce 98 oktanů.
Dvoulitrová turba ve třídě A/8 (Octavia WRC, Corolla WRC, Focus WRC, 206 WRC apod.) erou při RZ asi 6 a 7 litrů na deset kilometrů a při přejezdech asi 2 na deset kilometrů. Kolik erou současná WRC (třeba Citroen DS3) a kolik erou třeba eNka nebo S2000 nevim. Fajnmekři můou tankovat 108 oktanů za dvě stovky litr, ale v mistrovství světa se tuím tankuje 102 oktanů přiblině za 45 Kč/litr. Na Krumlově jsem při dotankování viděl, e některé posádky z niích tříd berou přímo u benzínky - někdo 99+, někdo dokonce 98 oktanů.
|
|
07.07.2011 22:28 -
|
2401005
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
zdravím z Plitvických jezer v Chorvatsku, průměr 8,6 litrů - take sppokojenost , jo pardon + karavan 1300 kg a nabouchané auti
zdravím z Plitvických jezer v Chorvatsku, průměr 8,6 litrů - take sppokojenost :-D, jo pardon + karavan 1300 kg a nabouchané auti ;-)
|
|
09.07.2011 17:57 -
|
2401187
|
|
řepák
|
|
|
Tak mě se po dobu D v Orl. horách spotřeba tak trochu zvedla . Jedním a hlavním důvodem bylo čtvrteční lítání po okolí - horách při hledání 12-ti letého chlapce . Jezdili sme 4 auta .
No nakonec se klučina nael tak trochu sám .
Jinak pokud se chcete někomu POMSTÍT tak doporučuji ve Sněném v Orl. h. chatu HORALKA .
Tak mě se po dobu D v Orl. horách spotřeba tak trochu zvedla . Jedním a hlavním důvodem bylo čtvrteční lítání po okolí - horách při hledání 12-ti letého chlapce . Jezdili sme 4 auta .
No nakonec se klučina nael tak trochu sám .
Jinak pokud se chcete někomu POMSTÍT tak doporučuji ve Sněném v Orl. h. chatu HORALKA . :-p
|
|
10.07.2011 12:28 -
|
2401220
|
|
Jinec
|
|
|
Cesta -Moravská Třebová -směr Pálava kemp merkur.. 370km... / k tomu projíďtky do Lednice Mikulov a zpět s plným kufrem. jsem na 6,2 litrů spokojenost..
Cesta -Moravská Třebová -směr Pálava kemp merkur.. 370km... / k tomu projíďtky do Lednice Mikulov a zpět s plným kufrem. jsem na 6,2 litrů:) spokojenost.. :-))))
|
|
10.07.2011 13:52 -
|
2401223
|
|
running
|
|
|
2.0 16V dálka 7,4l jinak do osmi, zima je samozřejmě ravějí. Jen bych byl u těch traktorů opatrnějí se spořením, to co se uetří na spotřebě ekonomickou jízdou se můe prodrait na opravě. Take se asi nic nemá přehánět. Ostatně neni tady asi jedinnek s C5, co by si jí kupoval kvůli spotřebě.......
2.0 16V dálka 7,4l jinak do osmi, zima je samozřejmě ravějí. Jen bych byl u těch traktorů opatrnějí se spořením, to co se uetří na spotřebě ekonomickou jízdou se můe prodrait na opravě. Take se asi nic nemá přehánět. Ostatně neni tady asi jedinnek s C5, co by si jí kupoval kvůli spotřebě.......
|
|
11.07.2011 23:13 -
|
2401357
|
|
zhrado
|
Město: Zh, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 767 |
|
|
Tak ja som si vyberal aj podla spotreby, vedel som ze benziny zeru a ze 2,2 je dost narocny a ked sa podrbe tak aj drahy a FAP ma, tiez dost zere, takze som chcel 2.0 80kw. ked chcem spravim spotrebu 5,7 a to niesom brzda, dalo by sa aj za menej ale to uz je na dlhsiu trasu alebo ozaj pijanko jazda. a ked sa nekrotim tak je to do 7 litrov. a mne ukazuje palubak cca o 0.2 az 0.5 litra vacsiu spotrebu ako je real. vzdy tankujem do plna ked mi blikne rezerva.. uz som za par mesiacov spravil cez 10 000km a zatial som celkom spokojny. muchy vychytane takze este par drobnosti, cipnut to a bude dobre
Tak ja som si vyberal aj podla spotreby, vedel som ze benziny zeru a ze 2,2 je dost narocny a ked sa podrbe tak aj drahy a FAP ma, tiez dost zere, takze som chcel 2.0 80kw. ked chcem spravim spotrebu 5,7 a to niesom brzda, dalo by sa aj za menej ale to uz je na dlhsiu trasu alebo ozaj pijanko jazda. a ked sa nekrotim tak je to do 7 litrov. a mne ukazuje palubak cca o 0.2 az 0.5 litra vacsiu spotrebu ako je real. vzdy tankujem do plna ked mi blikne rezerva.. uz som za par mesiacov spravil cez 10 000km a zatial som celkom spokojny. muchy vychytane takze este par drobnosti, cipnut to a bude dobre :D
|
|
12.07.2011 06:49 -
|
2401362
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Tak jsem se před víkendem vrátil z 3.týdenní dovolené v Řecku. Za tu dobu najeto 5000 km za průměr 6,1 l/100 km (údaj z PP). Trasu od nás z Havířova přes SK, HU, SRB, MAK, GR po E75(v řecku pak po E65) na Peloponés do přístavu Kilini a pak trajektem na Zakynthos za 26 hodin jízdy. autí vydrelo bez problémů celou dovolenou, bez jediné chybičky.
Ceny nafty - pro zajímavost: Srbsko 34 kč, F.Y.R.O.M. (Makedonie) 25 kč, Řecko 36 kč
Pokud by někoho zajímaly poplatky na dálnicích + pár fotek z cesty na Zakynthos dávám odkaz :
.link.
Tak jsem se před víkendem vrátil z 3.týdenní dovolené v Řecku. Za tu dobu najeto 5000 km za průměr 6,1 l/100 km (údaj z PP). Trasu od nás z Havířova přes SK, HU, SRB, MAK, GR po E75(v řecku pak po E65) na Peloponés do přístavu Kilini a pak trajektem na Zakynthos za 26 hodin jízdy. autí vydrelo bez problémů celou dovolenou, bez jediné chybičky. :palec
Ceny nafty - pro zajímavost: Srbsko 34 kč, F.Y.R.O.M. (Makedonie) 25 kč, Řecko 36 kč
Pokud by někoho zajímaly poplatky na dálnicích + pár fotek z cesty na Zakynthos dávám odkaz :
http://www.recko-autem.cz/index.php?str=151&id_rep=136&d=0
|
|
16.07.2011 09:08 -
|
2401935
|
|
řepák
|
|
|
Jiříku , ty si hotovej spisovatel
link ..
Jiříku , ty si hotovej spisovatel :-)
link ..
|
|
16.07.2011 12:45 -
|
2401942
|
|
Jervi
|
Město: Kojetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 3 |
|
|
JirkaŘ napsal(a): Tak jsem se před víkendem vrátil z 3.týdenní dovolené v Řecku. Za tu dobu najeto 5000 km za průměr 6,1 l/100 km (údaj z PP). Trasu od nás z Havířova přes SK, HU, SRB, MAK, GR po E75(v řecku pak po E65) na Peloponés do přístavu Kilini a pak trajektem na Zakynthos za 26 hodin jízdy. autí vydrelo bez problémů celou dovolenou, bez jediné chybičky. Ceny nafty - pro zajímavost: Srbsko 34 kč, F.Y.R.O.M. (Makedonie) 25 kč, Řecko 36 kč Pokud by někoho zajímaly poplatky na dálnicích + pár fotek z cesty na Zakynthos dávám odkaz : .link.
Zajímavý příspěvek , u proto , e uvauju v září na Lefkadu . Má C5 jezdí velmi sluně , pokud moc nejede klima nebo nemrzne , větinou se ,, liskám ,, okolo 5,5 , údaj s počítače . Mám střídavý provoz s dálnicí , ale nepřekračuji rychlostní limity , alespoň pokud mono . Dřív jsem to počítal , ale teď se orientuju podle počítače .
Tak jsem se před víkendem vrátil z 3.týdenní dovolené v Řecku. Za tu dobu najeto 5000 km za průměr 6,1 l/100 km (údaj z PP). Trasu od nás z Havířova přes SK, HU, SRB, MAK, GR po E75(v řecku pak po E65) na Peloponés do přístavu Kilini a pak trajektem na Zakynthos za 26 hodin jízdy. autí vydrelo bez problémů celou dovolenou, bez jediné chybičky. :palec Ceny nafty - pro zajímavost: Srbsko 34 kč, F.Y.R.O.M. (Makedonie) 25 kč, Řecko 36 kč Pokud by někoho zajímaly poplatky na dálnicích + pár fotek z cesty na Zakynthos dávám odkaz : http://www.recko-autem.cz/index.php?str=151&id_rep=136&d=0
Zajímavý příspěvek , u proto , e uvauju v září na Lefkadu . Má C5 jezdí velmi sluně , pokud moc nejede klima nebo nemrzne , větinou se ,, liskám ,, okolo 5,5 , údaj s počítače . Mám střídavý provoz s dálnicí , ale nepřekračuji rychlostní limity , alespoň pokud mono . Dřív jsem to počítal , ale teď se orientuju podle počítače .
|
|
17.07.2011 09:17 -
|
2402001
|
|
C5stepan
|
|
|
Jervi, dobře dělá. Prostě prázdná nádr se musí doplnit a nic na tom nevypočítá.. Kdy pojede do Řecka 5x po stejné trase, vdycky bude spotřeba jiná (nálada, počasí, volno - zácpa, náklad..... .
Jirko, Tvůj příspěvek je parádní - musím dokoupit Eura.
Jervi, dobře dělá:palec. Prostě prázdná nádr se musí doplnit a nic na tom nevypočítá.. Kdy pojede do Řecka 5x po stejné trase, vdycky bude spotřeba jiná (nálada, počasí, volno - zácpa;-), náklad..... .
Jirko, Tvůj příspěvek je parádní - musím dokoupit Eura:-)))).
|
|
| |
|
|