| | |
27.05.2011 14:09 -
Re: Spotřeba - veobecně
|
2392617
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Mahony napsal(a): No to vim taky blikat na mě sice začne e jedu víc ne je nastaveno ale spotřeba na nulu nespadne i kdy mam nohy ve vzduchu a kdy vypnu tempomat tak to spadne na nulu
Kdy má zapnutý tempomat, tak je jedno kde má nohy (ve vzduchu, pod sedadlem, na volantu...) při dostatečně velkém kopci nebo při zpomalování třeba do vesnice přes tempomat by to padnout na 0 mělo (aspoň mě padá).
Kdy má zapnutý tempomat, tak je jedno kde má nohy (ve vzduchu, pod sedadlem, na volantu...) při dostatečně velkém kopci nebo při zpomalování třeba do vesnice přes tempomat by to padnout na 0 mělo (aspoň mě padá).
|
|
27.05.2011 15:32 -
|
2392658
|
|
řepák
|
Město: Praha 6, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 105 |
|
|
Koukam ze sem rozpoutal nekonecnou diskuzi jestli treba nechat jizdou z kopce zazazeno nebo vyradit na 0 ....
Mam dojem ze resite totalni nesmysly ... Ja rikam ze je to dany tim ,,mezikusem,, mezi volantem - sedackou a pedalama )) .
Kdyz to chcete zozebirat tak vam dam dalsi tema :
Me dodavka pri zarazeni i vyrazeni zere porad stejne - dle PC pise 2 l.
Da se s tim jeste neco udelat )) aby to ukazovalo treba i jen 0,5 l ? ))
Koukam ze sem rozpoutal nekonecnou diskuzi jestli treba nechat jizdou z kopce zazazeno nebo vyradit na 0 ....
Mam dojem ze resite totalni nesmysly ... Ja rikam ze je to dany tim ,,mezikusem,, mezi volantem - sedackou a pedalama )) .
Kdyz to chcete zozebirat tak vam dam dalsi tema :
Me dodavka pri zarazeni i vyrazeni zere porad stejne - dle PC pise 2 l.
Da se s tim jeste neco udelat )) aby to ukazovalo treba i jen 0,5 l ? ))
|
|
27.05.2011 18:22 -
|
2392702
|
|
řepák
|
|
|
MAHONY : Cetl , ja to myslel obecne .
Pred tim nez sem zacal resit spotrebu u noveho ore se mi zdalo ze toto tema nejak zamrzlo a najednou si kde kdo vzpomene co a jak ...
To je dobre ze to tady zije ))
Kdo tady pije Mattoni ? ))
MAHONY : Cetl , ja to myslel obecne .
Pred tim nez sem zacal resit spotrebu u noveho ore se mi zdalo ze toto tema nejak zamrzlo a najednou si kde kdo vzpomene co a jak ...
To je dobre ze to tady zije ))
Kdo tady pije Mattoni ? ))
|
|
27.05.2011 19:16 -
|
2392719
|
|
zdenoc5
|
|
|
Uf ale som rozputal diskusiu ..... Ten navod som skopcil z o stranky shell
Uf ale som rozputal diskusiu ..... Ten navod som skopcil z o stranky shell
|
|
29.05.2011 18:36 -
|
2393107
|
|
řepák
|
|
|
Tak sem vypozoroval e kdy jedu z kopce bez plynu a s kvaltem tak mi to ukazuje okamitou 999 , ale nevím čeho Kdy sem vyřadil tak tam pořád skákaly nějaký čísla jako 70, 40, 60, ...
Vhledem k tomu e sem sjel celou v HOLEOVIČKÁCH (od Zdibského nájezdu) bez plynu a sem tam jen přibrzdil tak mi průměr pořád stoupal .
Není něco patně ?
Tak sem vypozoroval e kdy jedu z kopce bez plynu a s kvaltem tak mi to ukazuje okamitou 999 :-o , ale nevím čeho :-d Kdy sem vyřadil tak tam pořád skákaly nějaký čísla jako 70, 40, 60, ...
Vhledem k tomu e sem sjel celou v HOLEOVIČKÁCH (od Zdibského nájezdu) bez plynu a sem tam jen přibrzdil tak mi průměr pořád stoupal .
Není něco patně ?
|
|
29.05.2011 19:09 -
|
2393121
|
|
tief
|
|
|
tak sa prejavuje "pretoceny" merac spotreby - resetnutie merania vecsinou pomoze ...
btw oprav si bydliste ... "Repakov" neexistuje ...
tak sa prejavuje "pretoceny" merac spotreby - resetnutie merania vecsinou pomoze ...
btw oprav si bydliste ... "Repakov" neexistuje ...
|
|
29.05.2011 19:17 -
|
2393123
|
|
řepák
|
|
|
Resetoval - vynuloval sem ho v sobotu kdy sem natankoval .
Zkouel sem i res ten na pozici 1. ale nějak se mi to nedaří - podrel sem tlačítko volby pod volantem ?
Řepákov existuje - Řepy
Stačí takhle ?
Resetoval - vynuloval sem ho v sobotu kdy sem natankoval .
Zkouel sem i res ten na pozici 1. ale nějak se mi to nedaří - podrel sem tlačítko volby pod volantem ?
Řepákov existuje - Řepy :palec
Stačí takhle ?
|
|
29.05.2011 19:46 -
|
2393129
|
|
tief
|
|
|
na pozici 1 / 2 sa to resetuje rovnako, podrzanim tlacitka
tak si ten "repakov - Pha 6" zmen za Praha repy, Nebo Praha 6, potom bude fungovat vyhladavanie podla uzivatelov, dik ...
na pozici 1 / 2 sa to resetuje rovnako, podrzanim tlacitka
tak si ten "repakov - Pha 6" zmen za Praha repy, Nebo Praha 6, potom bude fungovat vyhladavanie podla uzivatelov, dik ...
|
|
29.05.2011 22:41 -
|
2393178
|
|
řepák
|
|
|
Sem se patně vyjádřil ... myslel sem poz 2 a 3 .
Sem se patně vyjádřil ... myslel sem poz 2 a 3 .
|
|
29.05.2011 23:17 -
|
2393185
|
|
jruze
|
|
|
Nemá to přehozené na dojezd místo l/Km
Nemá to přehozené na dojezd místo l/Km
|
|
30.05.2011 15:23 -
|
2393260
|
|
C5stepan
|
|
|
Tak jo, taky se přidám: výlet do Piean (Petře jetě jednou díky) - 250 km, prům. spotř.7,2 litrů, prům. rychl. 52 km/hod. Bez dálnic, bez pouití tempomatu, s jednou nohou (automat). Je to dobře nebo blbě?
Tak jo, taky se přidám: výlet do Piean (Petře jetě jednou díky) - 250 km, prům. spotř.7,2 litrů, prům. rychl. 52 km/hod:-)))). Bez dálnic, bez pouití tempomatu, s jednou nohou (automat);-). Je to dobře nebo blbě?
|
|
30.05.2011 19:01 -
|
2393268
|
|
Kulda
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Break | Počet příspěvků: 209 |
|
|
já , Otrokovice - Pieany-Otrokovice - 6.8l/100, pr. rychlost 64km/h, tempomat kde se dalo. Ale je to BC, take LPG mě po výpočtu, při tankování u stejného stojanu, bere víc o cca. 15%.
jinak Brno-Otrokovice-Pieany-Zlín-Otrokovice-Brno + 15kmBrno - 395km, BC-8.6l/100km, kde se dalo, tak po dálnici a samo vude co nejvíc tempomat. Reálná spotřeba, po dnením tankování, 10l/100km, benzín jen starty.
cesta zpět byla po adaptaci motoru, take si myslím, e tam jsem jel s větí spotřebou ne zpět. Petře děkan
já , Otrokovice - Pieany-Otrokovice - 6.8l/100, pr. rychlost 64km/h, tempomat kde se dalo. Ale je to BC, take LPG mě po výpočtu, při tankování u stejného stojanu, bere víc o cca. 15%.
jinak Brno-Otrokovice-Pieany-Zlín-Otrokovice-Brno + 15kmBrno - 395km, BC-8.6l/100km, kde se dalo, tak po dálnici a samo vude co nejvíc tempomat. Reálná spotřeba, po dnením tankování, 10l/100km, benzín jen starty. :-))
cesta zpět byla po adaptaci motoru, take si myslím, e tam jsem jel s větí spotřebou ne zpět. Petře děkan:palec
|
|
30.05.2011 19:32 -
|
2393270
|
|
řepák
|
|
|
těpán :... zase nafta
Kulda : jj o LPG sem taky mluvil , já najedu ročně tak max 7tis . leda a bude stát litr BE 50,-
jruze : okazuje mi to tohle
Dá se nějak tenhle řádek resetovat ?
těpán :... zase nafta :-))))
Kulda : jj o LPG sem taky mluvil , já najedu ročně tak max 7tis . leda a bude stát litr BE 50,-
Přílohy: Fotografie0688m.jpg ( 111015b ) - |
|
30.05.2011 19:45 -
|
2393279
|
|
tief
|
|
|
na fotke je dojezd auta na aktualnu nadrz ... a inak sam tam zobrazuje aktualna spotreba - tento udaj sa s principu neda resetovat, jedine 1 a 2.
na fotke je dojezd auta na aktualnu nadrz ... a inak sam tam zobrazuje aktualna spotreba - tento udaj sa s principu neda resetovat, jedine 1 a 2.
|
|
30.05.2011 20:09 -
|
2393294
|
|
jruze
|
|
|
řepák napsal(a): těpán :... zase nafta
Nechápu- první údaj z leva je dojezd dle mnoství paliva v nádri(vypočítávaný z momentální spotřeby),druhý údaj - momentální spotřeba, třetí údaj je vzdálenost do cíle (kdy je nastaven cíl v navigaci). Jak by si chtěl tento údaj mazat a hlavně proč?
Nechápu- první údaj z leva je dojezd dle mnoství paliva v nádri(vypočítávaný z momentální spotřeby),druhý údaj - momentální spotřeba, třetí údaj je vzdálenost do cíle (kdy je nastaven cíl v navigaci). Jak by si chtěl tento údaj mazat a hlavně proč?
|
|
| |
|
|