| | |
09.01.2013 18:58 -
Re: Odhaněč hlodavců
|
2537994
|
|
C5stepan
|
|
|
C5stepan napsal(a): No vida: seberu jí robertka, postříkám ji sprejem, motor natřu lepidlem, olejíčkem, namydlím. Zavedu ultrazvuk do auta, od jruze koupím na srazu panenské vlasy, seenu 1000 roků staré babské ucho, chytím netopýra a vytrhnu ábě chlup z podpaí. Pod kapotu strčím psa s kočkou a tygří lejno. To by bylo, aby to vechno ta my přeila. Díky za rady a přeju hezkého Silvestra .
Přeila potvora! A prokousla hadičku k EGR ventilu. Antipollution..... . Pomohla konzultace Luki_C5 s Jumepem a dnes můj dvorní servisák závadu odstranil. No a já?
Plaič myí, hmyzu a pavouků bateriový WK 0240
Cena: 411,40 Kč 393,25 Kč s DPH
325,00 Kč bez DPH
Uetříte: 4% z ceny
DOSTUPNOST: SKLADEM
ODESLÁNÍ DO 24 HODIN
ODPUZOVAČ MYÍ, HMYZU A PAVOUKŮ WEITECH WK 0240 NA PLOCHU 45m2
Velmi účiný výrobek proti myím a součastně také proti lezoucímu hmyzu. Vhodný předevím do středních místností, jako jsou kanceláře nebo domácnost. Takřka vůbec není slyet a neruí tak okolí. Provedení je velmi estetické. Provoz na baterie - ideální pro prostory bez elektrického proudu (zahradní přístřeky, podkroví, sklepy, rekreační domky, ...
FUNKCE ELEKTRONICKÉHO PLAIČE MYÍ A LEZOUCÍHO HMYZU:
kůdci jsou odpuzeni, protoe se nedovedou přizpůsobit neustále se měnícím ultrazvukovým signálům vydávaným přístrojem. Prostředí se pro ně stane nepohodlným a nepřátelským. Budou nuceni prostory opustit. přístroj by jste měli pouívat v prostorech, kde nebude působit na křečky, pískomili a bílé myky. Nezávislé laboratorní výzkumy ukázali, e tento přístroj je velmi účinnou formou boje proti kůdcům.
ÚČINNOST: Výsledky viditelné po 72 hodinách. Účinný na 45m2.
ODPUZUJE: myi, polní myi, pavouky, moly, blechy
POUITÍ: Provoz na 4 baterie typu "C" - na baterie vydrí a 90 dní.Provoz indikuje červená dioda na straně přístroje. přístroj je ideální umístit 5-60cm nad podlahu. ...
Přístroj lze bezpečně pouívat v blízkosti lidí, nenarozených dětí a domácích mazlíčků(mimo hlodavců) jako jsou psi, kočky, ptáci a plazi.
Přeila potvora! A prokousla hadičku k EGR ventilu. Antipollution..... . Pomohla konzultace Luki_C5 s Jumepem a dnes můj dvorní servisák závadu odstranil. No a já?
Plaič myí, hmyzu a pavouků bateriový WK 0240
Cena: 411,40 Kč 393,25 Kč s DPH
325,00 Kč bez DPH
Uetříte: 4% z ceny
DOSTUPNOST: SKLADEM
ODESLÁNÍ DO 24 HODIN
ODPUZOVAČ MYÍ, HMYZU A PAVOUKŮ WEITECH WK 0240 NA PLOCHU 45m2
Velmi účiný výrobek proti myím a součastně také proti lezoucímu hmyzu. Vhodný předevím do středních místností, jako jsou kanceláře nebo domácnost. Takřka vůbec není slyet a neruí tak okolí. Provedení je velmi estetické. Provoz na baterie - ideální pro prostory bez elektrického proudu (zahradní přístřeky, podkroví, sklepy, rekreační domky, ...
FUNKCE ELEKTRONICKÉHO PLAIČE MYÍ A LEZOUCÍHO HMYZU:
kůdci jsou odpuzeni, protoe se nedovedou přizpůsobit neustále se měnícím ultrazvukovým signálům vydávaným přístrojem. Prostředí se pro ně stane nepohodlným a nepřátelským. Budou nuceni prostory opustit. přístroj by jste měli pouívat v prostorech, kde nebude působit na křečky, pískomili a bílé myky. Nezávislé laboratorní výzkumy ukázali, e tento přístroj je velmi účinnou formou boje proti kůdcům.
ÚČINNOST: Výsledky viditelné po 72 hodinách. Účinný na 45m2.
ODPUZUJE: myi, polní myi, pavouky, moly, blechy
POUITÍ: Provoz na 4 baterie typu "C" - na baterie vydrí a 90 dní.Provoz indikuje červená dioda na straně přístroje. přístroj je ideální umístit 5-60cm nad podlahu. ...
Přístroj lze bezpečně pouívat v blízkosti lidí, nenarozených dětí a domácích mazlíčků(mimo hlodavců) jako jsou psi, kočky, ptáci a plazi.
Přílohy: plaič na myi.jpg ( 38989b ) - |
|
09.01.2013 19:48 -
|
2538031
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
jen k tomu dodám drobnost, to co ere hadice a kabely a trhá izolaci nejsou myi ale kuny tudí ne hlodavci ale elmy
jen k tomu dodám drobnost, to co ere hadice a kabely a trhá izolaci nejsou myi ale kuny tudí ne hlodavci ale elmy
;-)
|
|
09.01.2013 20:28 -
|
2538051
|
|
C5stepan
|
|
|
ere myi?
ere myi?
|
|
09.01.2013 20:31 -
|
2538052
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
jestli se ptá na kunu tak pokud ji chytí tak jo
jestli se ptá na kunu tak pokud ji chytí tak jo
|
|
09.01.2013 20:53 -
|
2538063
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
No ani bych trpěl přehnaným sebevědomím, tak se v oblasti boje proti havěti v motoru povauju za odborníka. Ve zkratce vypíu co jsem pouil:
biologické zbraně:
tygří, lví, vlčí, psí trus. Dále pak ze stejných predátorů i srst. Lidské vlasy nebarvené. Vechno zcela marně. Ve sehnáno ze ZOO Lená.
chemické zbraně: speciál sprej na kuny německé provenience z BOSCH Servisu za cca 300,-Kč. Bez úspěchu.
elektronické zbraně: plaič kun od fy Deramax na 9V za cca 450,-Kč. Výsledek vysoce pochybný.
Momentálně jedu na naftalínové válečky v silonce. Smrdí to jak sviňa, ale v kabině to není cítit. Jen občas při couvání. Výsledek zatím nejvíce uspokojivý. Podle stop mi motorem proběhnou, ale kody zatím nedělají. I kdy na sněhu vidím, e se kolem auta motají prakticky kadou noc.
Manelčina kolegyně má C3 a u od léta 3x neodjela do práce, její manel Octávku I a to jim nějak nevoní, take mi chtěla namluvit, e kuny mají ve zvlátní oblibě Citroeny. To jsem jí dlohoudobou zkueností vyvrátil, protoe mi kuny likvidovaly 120, Opel Vectra B, Opel Zafira, Citroen Xsara a teď i C5 a nepřipadá mi, e by byly nějak vybíravé ve značkách. Manelka ma Forda Fiestu, ale ten je tak holý, e nemá ani tapec v motoru, take kuny tam asi chodí jen jako do sauny. Zvlátní, e mi nikdy nelikvidovaly kabely ani hadice, ale chutnal jim vekerý tapec v motoru, hlavně ten zespodu haupny. Na Vectře mi z něho zbyly jen ty obvodové cvoky, take ten dalí jsem obalil do pletiva na králikárny. Celkem to fungovalo, jen jsem trnul, aby se pak nepustily do hadic příp. kabelů.
Take prozatím jsem věrný naftalínu a pokud to u někdo taky zkouel, tak bych uvítal dalí zkuenosti. potom bych na to mohl napsat třeba seminárku
No ani bych trpěl přehnaným sebevědomím, tak se v oblasti boje proti havěti v motoru povauju za odborníka. Ve zkratce vypíu co jsem pouil:
biologické zbraně:
tygří, lví, vlčí, psí trus. Dále pak ze stejných predátorů i srst. Lidské vlasy nebarvené. Vechno zcela marně. Ve sehnáno ze ZOO Lená.
chemické zbraně: speciál sprej na kuny německé provenience z BOSCH Servisu za cca 300,-Kč. Bez úspěchu.
elektronické zbraně: plaič kun od fy Deramax na 9V za cca 450,-Kč. Výsledek vysoce pochybný.
Momentálně jedu na naftalínové válečky v silonce. Smrdí to jak sviňa, ale v kabině to není cítit. Jen občas při couvání. Výsledek zatím nejvíce uspokojivý. Podle stop mi motorem proběhnou, ale kody zatím nedělají. I kdy na sněhu vidím, e se kolem auta motají prakticky kadou noc.
Manelčina kolegyně má C3 a u od léta 3x neodjela do práce, její manel Octávku I a to jim nějak nevoní, take mi chtěla namluvit, e kuny mají ve zvlátní oblibě Citroeny. To jsem jí dlohoudobou zkueností vyvrátil, protoe mi kuny likvidovaly 120, Opel Vectra B, Opel Zafira, Citroen Xsara a teď i C5 a nepřipadá mi, e by byly nějak vybíravé ve značkách. Manelka ma Forda Fiestu, ale ten je tak holý, e nemá ani tapec v motoru, take kuny tam asi chodí jen jako do sauny. Zvlátní, e mi nikdy nelikvidovaly kabely ani hadice, ale chutnal jim vekerý tapec v motoru, hlavně ten zespodu haupny. Na Vectře mi z něho zbyly jen ty obvodové cvoky, take ten dalí jsem obalil do pletiva na králikárny. Celkem to fungovalo, jen jsem trnul, aby se pak nepustily do hadic příp. kabelů.
Take prozatím jsem věrný naftalínu a pokud to u někdo taky zkouel, tak bych uvítal dalí zkuenosti. potom bych na to mohl napsat třeba seminárku:-p
|
|
10.01.2013 21:35 -
|
2538265
|
|
Hanz 397
|
|
|
Nejlepí plaič na tuhle havě je jiná havě-kočka. Vechna nae auta byla více,či méně ochutnaná různými okusovači tlumících dek,jen sluebák,ve kterém pravidelně(v motorovém prostoru samozřejmě )přespává kočka je toho veho zatím uetřen. Je sice pravda,e motor je poapkanej,jako blázen a občas musím nasazovat hadičku k ovládání podtlaku turba,kterou demontuje při tom,jak tam leze... Ale to je pořád lepí,nez pořád opravovat kabelá,nebo měnit hadice,ne ?
Akorát ráno se občas leknu,kdy nastartuju a ona vypadne,ale to je málo kdy,protoe jí větinou probudí u jak odemknu(hlasitějí,ne to odemykání, je snad u jen nastartovanej závoďák )
Take:kdo chcete mít od hlodavců pokoj,naučte ve svém autě spát kočku
Nejlepí plaič na tuhle havě je jiná havě-kočka. Vechna nae auta byla více,či méně ochutnaná různými okusovači tlumících dek,jen sluebák,ve kterém pravidelně(v motorovém prostoru samozřejmě :-) )přespává kočka je toho veho zatím uetřen. Je sice pravda,e motor je poapkanej,jako blázen a občas musím nasazovat hadičku k ovládání podtlaku turba,kterou demontuje při tom,jak tam leze... Ale to je pořád lepí,nez pořád opravovat kabelá,nebo měnit hadice,ne ;-) ?
Akorát ráno se občas leknu,kdy nastartuju a ona vypadne,ale to je málo kdy,protoe jí větinou probudí u jak odemknu(hlasitějí,ne to odemykání, je snad u jen nastartovanej závoďák :-d )
Take:kdo chcete mít od hlodavců pokoj,naučte ve svém autě spát kočku :-d
|
|
10.01.2013 22:03 -
|
2538267
|
|
Darja
|
|
|
Nech kocůra, a ti voznačkuje auto, pak se ti tam nic nepodívá
My máme nějaký spreje proti těmhle ivočichářům od würtha a zákazníci si nestěujou
Nech kocůra, a ti voznačkuje auto, pak se ti tam nic nepodívá:-)
My máme nějaký spreje proti těmhle ivočichářům od würtha a zákazníci si nestěujou
|
|
05.06.2013 16:27 -
|
2586796
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Tak jsem chtěl včera dolít kapalinu do ostřikovačů a málem jsem se vyvrátil jak jsem zvedl kapotu ... z tapecu co je na kapotě vyseli jen cáry , a kousky toho filcu roztahaný po celým motoru . Kdyby se ta mrcha tím chtěla udávit aspoň . No na vrakáču jsem dnes koupil novej tapec a budu instalovat :
.link.
Tak jsem chtěl včera dolít kapalinu do ostřikovačů a málem jsem se vyvrátil jak jsem zvedl kapotu ... z tapecu co je na kapotě vyseli jen cáry , a kousky toho filcu roztahaný po celým motoru . Kdyby se ta mrcha tím chtěla udávit aspoň . No na vrakáču jsem dnes koupil novej tapec a budu instalovat :
http://www.format1.cz/eshop-aodha-t-ultrazvukovy-z-os-automobilu-s-nahodne-se-menicim-zvukem-34-81
|
|
05.06.2013 21:43 -
|
2586876
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já mam u ve třetím autě v motoru přichycenej WC blok za asi 8 kč a měnim ho jednou za uherskej rok.. Dávám to od tý doby, co mi taky nějaká potvora svačila v autě, tak jem koupil nejlevnějí chemii a zatim návtěva nebyla..
Já mam u ve třetím autě v motoru přichycenej WC blok za asi 8 kč a měnim ho jednou za uherskej rok.. Dávám to od tý doby, co mi taky nějaká potvora svačila v autě, tak jem koupil nejlevnějí chemii a zatim návtěva nebyla.. ;)
|
|
19.12.2013 13:18 -
|
2647502
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To by mne zajímalo,které zvíře ere v mém motorovém prostoru pod kadou koulí aludy,zatím nic rozeraného nemám,ádné zvíře jsem tam nenael ani hnízdo,Nic elektrickýho tam zapojovat nechci,tak pro začátek odzkouim ten wc blok,kočku nechci,bo moji psi je nesnáejí a kamarád ji loni při nastartování rozpůlil,a mu to svléklo klíňák,potom se jetě podívám po nějakém spreji.Jetě v létě tam bylo čisto,ani skořápečka.
To by mne zajímalo,které zvíře ere v mém motorovém prostoru pod kadou koulí aludy,zatím nic rozeraného nemám,ádné zvíře jsem tam nenael ani hnízdo,Nic elektrickýho tam zapojovat nechci,tak pro začátek odzkouim ten wc blok,kočku nechci,bo moji psi je nesnáejí a kamarád ji loni při nastartování rozpůlil,a mu to svléklo klíňák,potom se jetě podívám po nějakém spreji.Jetě v létě tam bylo čisto,ani skořápečka.
|
|
19.12.2013 14:39 -
|
2647520
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Schválně jsem si na internetu podíval a aludy jí mevěd a divočák Seeň si sprej na divočáky a bude to v pohodě .
No a nyní váně - jetě veverka. Ta je bez chlupů mení ne malá myka a do daného prostoru by se asi dostala a vela.
Schválně jsem si na internetu podíval a aludy jí mevěd a divočák :-) Seeň si sprej na divočáky a bude to v pohodě :-).
No a nyní váně - jetě veverka. Ta je bez chlupů mení ne malá myka a do daného prostoru by se asi dostala a vela.
|
|
19.12.2013 16:24 -
|
2647577
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Potkat se tam z medvědem nebo divočákem by se my moc teda nechtělo,o veverce jsem taky přemejlel,ale jetě jsem neslyel,e by tam někomu vlezla,ale moný je vechno,slyel jsem o myici,ta se iví aludy,dávali to v nějakém přírodopisném pořadu.Akorád nevím,zda tam dát kus zvířete,nebo ten wc blok,kadopádně mám zatim těstí,e elektrika je netknutá.
Potkat se tam z medvědem nebo divočákem by se my moc teda nechtělo,o veverce jsem taky přemejlel,ale jetě jsem neslyel,e by tam někomu vlezla,ale moný je vechno,slyel jsem o myici,ta se iví aludy,dávali to v nějakém přírodopisném pořadu.Akorád nevím,zda tam dát kus zvířete,nebo ten wc blok,kadopádně mám zatim těstí,e elektrika je netknutá.;-)
|
|
19.12.2013 17:08 -
|
2647590
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Potkat se tam z medvědem nebo divočákem by se my moc teda nechtělo,o veverce jsem taky přemejlel,ale jetě jsem neslyel,e by tam někomu vlezla,ale moný je vechno,slyel jsem o myici,ta se iví aludy,dávali to v nějakém přírodopisném pořadu.Akorád nevím,zda tam dát kus zvířete,nebo ten wc blok,kadopádně mám zatim těstí,e elektrika je netknutá.
Zavři tam kočku
Zavři tam kočku:-))))
|
|
19.12.2013 22:44 -
|
2647755
|
|
63zdenda
|
|
|
Jedině vycpanou,ivejm nesvědčí to startování,kamarád ji startem rozpůlil,jetě teda zbejvá najít odpuzovač na veverky,medvědy a divočáky,v tom se moc neorientuju.
Jedině vycpanou,ivejm nesvědčí to startování,kamarád ji startem rozpůlil,jetě teda zbejvá najít odpuzovač na veverky,medvědy a divočáky,v tom se moc neorientuju.
|
|
20.12.2013 09:28 -
|
2647829
|
|
mravcek1
|
|
|
ja som dal elektricky odpudzovac a je to na h...o,neviem co dalej.asi si sadnem do okna a budem striehnut aj s infrakom na votrelca a odstrelim mu tekvicu
ja som dal elektricky odpudzovac a je to na h...o,neviem co dalej.asi si sadnem do okna a budem striehnut aj s infrakom na votrelca a odstrelim mu tekvicu
|
|
20.12.2013 09:41 -
|
2647836
|
|
63zdenda
|
|
|
Různých přípravků existuje celá řada,ale který je ten správný,to asi nikdo neví,kdy ani nevim,co to je za konkrétní zvíře,nejlepí by bylo tam zavřít jorkíra,toho kolikrát ani nemůu dostat od předních kol auta,on ale nemá rád zimu,jedině ho pořádně obléct,udělat mu tam lonici s teplou dekou a pustit televizi,to má hrozně rád,samozřejmě nějaké topidlo,vdy on se nepotí ani v létě na sluníčku.
Různých přípravků existuje celá řada,ale který je ten správný,to asi nikdo neví,kdy ani nevim,co to je za konkrétní zvíře,nejlepí by bylo tam zavřít jorkíra,toho kolikrát ani nemůu dostat od předních kol auta,on ale nemá rád zimu,jedině ho pořádně obléct,udělat mu tam lonici s teplou dekou a pustit televizi,to má hrozně rád,samozřejmě nějaké topidlo,vdy on se nepotí ani v létě na sluníčku.:-))))
|
|
20.12.2013 10:31 -
|
2647877
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Různých přípravků existuje celá řada,ale který je ten správný,to asi nikdo neví,kdy ani nevim,co to je za konkrétní zvíře,nejlepí by bylo tam zavřít jorkíra,toho kolikrát ani nemůu dostat od předních kol auta,on ale nemá rád zimu,jedině ho pořádně obléct,udělat mu tam lonici s teplou dekou a pustit televizi,to má hrozně rád,samozřejmě nějaké topidlo,vdy on se nepotí ani v létě na sluníčku.
V D mají odskouené rám s králikářským pletivem - zhruba 1x1 m v dřevěném rámu a poloí to na zem pod auto.Jim to tam funguje a i to tam prodávají.(zaloím si na tom biznis)
V D mají odskouené rám s králikářským pletivem - zhruba 1x1 m v dřevěném rámu a poloí to na zem pod auto.Jim to tam funguje a i to tam prodávají.(zaloím si na tom biznis):-))))
|
|
20.12.2013 10:49 -
|
2647882
|
|
63zdenda
|
|
|
Jo,správná a osvědčená vychytávka,ale jestli to jsou ty myice,tak by mohly ten dřevěnej rám nanosit klidně do motoru,jedině na něj jetě nalepit fotku toho jorkíra,mohlo by to zabrat,a nemusel bych mu tam zřizovat ten vytápěnej bejvák.
Jo,správná a osvědčená vychytávka,ale jestli to jsou ty myice,tak by mohly ten dřevěnej rám nanosit klidně do motoru,jedině na něj jetě nalepit fotku toho jorkíra,mohlo by to zabrat,a nemusel bych mu tam zřizovat ten vytápěnej bejvák.:-))))
|
|
20.12.2013 22:40 -
|
2648253
|
|
.45acp
|
|
|
Minulou zimu jsem měl myi asi i pod izolací na spodku kapoty. Při otvírání kapoty bylo vdycky slyet takový podivný zvuk. Nakonec tam byly aludy v různém stavu okousání a po samotné lupky. Jinak v motorovém prostoru jsem jiné kody nezjistil.
Máme doma jezevčici, kterou chce panička uchovnit, ale norování jí moc neříkalo. Proto jsme jako výcvikové pomůcky pořídili ličí ohon a k tomu i lahvičku s ličím pachem, a to je docela síla. Naparfémovaný ohon táboří v garái, protoe to nejde mít doma. Letos jsem zatím v autě ádné myi, ani jejich zásoby nenael. Moná ten ličí smrad na ně funguje. Uvidím, jestli to vydrí do jara.
Minulou zimu jsem měl myi asi i pod izolací na spodku kapoty. Při otvírání kapoty bylo vdycky slyet takový podivný zvuk. Nakonec tam byly aludy v různém stavu okousání a po samotné lupky. Jinak v motorovém prostoru jsem jiné kody nezjistil.
Máme doma jezevčici, kterou chce panička uchovnit, ale norování jí moc neříkalo. Proto jsme jako výcvikové pomůcky pořídili ličí ohon a k tomu i lahvičku s ličím pachem, a to je docela síla. Naparfémovaný ohon táboří v garái, protoe to nejde mít doma. Letos jsem zatím v autě ádné myi, ani jejich zásoby nenael. Moná ten ličí smrad na ně funguje. Uvidím, jestli to vydrí do jara.
|
|
21.12.2013 16:55 -
|
2648416
|
|
63zdenda
|
|
|
Jo ličí ohon a ebenová tyčka,asi také dobrý,moji pejskové by asi roztrhaly celé auto,stačí,kdy za tmy jsem s nima venku,hned přez plot pokec,je snad slyet a v Lípě,s divočákama,srnkama,jelenama,dokonce po zahradě jednou běhal vzácný hermelín,budou to stejně asi ty myi,bo si pořád přeznačkovávají vechny kola,pořád do kola,to by tam asi ádná kuna nelezla,a myím to je jedno,také by ta kuna asi tu elektriku nenechala na pokoji,budu to jetě chvíly hlídat,a jestli se tam objeví ty aludy,tak zkusím ten wc blok,zatim díky za nápady a reakce,je to dost oehavé téma.
Jo ličí ohon a ebenová tyčka,asi také dobrý,moji pejskové by asi roztrhaly celé auto,stačí,kdy za tmy jsem s nima venku,hned přez plot pokec,je snad slyet a v Lípě,s divočákama,srnkama,jelenama,dokonce po zahradě jednou běhal vzácný hermelín,budou to stejně asi ty myi,bo si pořád přeznačkovávají vechny kola,pořád do kola,to by tam asi ádná kuna nelezla,a myím to je jedno,také by ta kuna asi tu elektriku nenechala na pokoji,budu to jetě chvíly hlídat,a jestli se tam objeví ty aludy,tak zkusím ten wc blok,zatim díky za nápady a reakce,je to dost oehavé téma.
|
|
| |
|
|