| | |
20.07.2012 13:26 -
Re: C5 X7 alias C5 III
|
2493648
|
|
jumep
|
|
|
toto je pricina preco X7 osobne nie, radsej C6
toto je pricina preco X7 osobne nie, radsej C6
|
|
20.07.2012 16:47 -
|
2493680
|
|
Mamlas
|
|
|
Nechtěl byste někdo udělat porovnání Exclusive výbavy u C5 I/II/III? Nebo aspoň sem dát odkazy, kde by se to dalo najít pro vechny tři C5? Vypadá to, e C5 III Exclusive je o dost chudí ne předchozí dvě verze C5. Předem díky.
Nechtěl byste někdo udělat porovnání Exclusive výbavy u C5 I/II/III? Nebo aspoň sem dát odkazy, kde by se to dalo najít pro vechny tři C5? Vypadá to, e C5 III Exclusive je o dost chudí ne předchozí dvě verze C5. Předem díky. :palec
|
|
20.07.2012 17:10 -
|
2493682
|
|
.45acp
|
|
|
Stejně se to bude poruvnávat těko, protoe, kdy se podívá na jedničkový Exclusive tak kadá má trochu jinou výbavu. Ta se lií i zemí, kam se to dováelo. Např. já nemám kůi, navigaci, íbr (pokud se někdy někam dával)
Stejně se to bude poruvnávat těko, protoe, kdy se podívá na jedničkový Exclusive tak kadá má trochu jinou výbavu. Ta se lií i zemí, kam se to dováelo. Např. já nemám kůi, navigaci, íbr (pokud se někdy někam dával)
|
|
20.07.2012 17:52 -
|
2493691
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Přesně tak, není Exclusive jako Exclusive.
Přesně tak, není Exclusive jako Exclusive. :-d
|
|
20.07.2012 18:27 -
|
2493695
|
|
Mamlas
|
|
|
No jo jenze treba C5 III nema v Exclusive xenony zatimco predchozi verze je mely.
btw. taky nemam kuzi, navi, sibr - to bylo za priplatek i u Exclusivu.
No jo jenze treba C5 III nema v Exclusive xenony zatimco predchozi verze je mely.
btw. taky nemam kuzi, navi, sibr - to bylo za priplatek i u Exclusivu.
|
|
20.07.2012 21:55 -
|
2493749
|
|
.45acp
|
|
|
Tak asi zjednodueně řečeno je základní výbava Exclusive u III socka proti jedničkový Exclusive?
Tak asi zjednodueně řečeno je základní výbava Exclusive u III socka proti jedničkový Exclusive?:-d
|
|
20.07.2012 22:54 -
|
2493767
|
|
Majerr
|
Město: Roznov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 62 |
|
|
kazdopadne vypada, ze vybava se odekava podle modeloveho roku Ja mam 09/2011
kazdopadne vypada, ze vybava se odekava podle modeloveho roku :-( Ja mam 09/2011
|
|
20.07.2012 23:47 -
|
2493776
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): toto je pricina preco X7 osobne nie, radsej C6
Přesně tak. Ze začátku jsem jím byl uneenej,ale líbí se mi čím dál míň. Jasně,kdy je troku ve výbavě,tak má vychytávky,který němce ani nenapadnou(a třeba z pevného středu volantu jsem dodnes úplně zavzduněnej a chci ho i doma u televize),ale jako celek mi to přijde u moc,jako made in germani... To C6 je vzhledem a hlavně duí pořád CITROEN
Přesně tak. Ze začátku jsem jím byl uneenej,ale líbí se mi čím dál míň. Jasně,kdy je troku ve výbavě,tak má vychytávky,který němce ani nenapadnou(a třeba z pevného středu volantu jsem dodnes úplně zavzduněnej a chci ho i doma u televize),ale jako celek mi to přijde u moc,jako made in germani... To C6 je vzhledem a hlavně duí pořád CITROEN
|
|
30.10.2012 23:27 -
|
2516533
|
|
zico
|
|
|
Koncerny PSA a GM spolu postavia nástupcu Insignie, Citroënu C5 a Peugeotu 508 .. to som zvedavy.
.link.
Koncerny PSA a GM spolu postavia nástupcu Insignie, Citroënu C5 a Peugeotu 508 :nevim .. to som zvedavy.
http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/75387-psa-a-gm-budu-nove-modely-vyvijat-spolu/
|
|
31.10.2012 09:52 -
|
2516557
|
|
tlaskal
|
Město: Bleno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 22 |
|
|
Dobrý den vem.
Musím se zde vyjádřit k některým názorům, e C5 III je patná nebo co?
Pokud si kupiji auto, tak ne jako rohlík na krámě, ale i několikrát si auto zajdu okouknout, vyzkouet, projet.
A né e něco kouúpím jak rohlík a pak po 1000km nebo 4000km hučím jak kamna, e ve je patně a e jsem si toho při testovací jízdě neviml a bla bla bla.
Pokud mám mozek na svém místě a chci za auto dát takový prachy, tak nad tím přemýlím, rozmylím, srovnávám (třeba s konkurencí) a pak kupuju a nenadávám, e jsem udělal chybu a e třeba např. je socioidní koncern WV lepí nebo co?!
Ruku na srdce, někdo z nás peníze tiskne, e si koupí auto a pak lamentuje.
Tohle mě fakt irituje!!!
Dobrý den vem.
Pokud si kupiji auto, tak ne jako rohlík na krámě, ale i několikrát si auto zajdu okouknout, vyzkouet, projet.
A né e něco kouúpím jak rohlík a pak po 1000km nebo 4000km hučím jak kamna, e ve je patně a e jsem si toho při testovací jízdě neviml a bla bla bla.
Pokud mám mozek na svém místě a chci za auto dát takový prachy, tak nad tím přemýlím, rozmylím, srovnávám (třeba s konkurencí) a pak kupuju a nenadávám, e jsem udělal chybu a e třeba např. je socioidní koncern WV lepí nebo co?!
Tohle mě fakt irituje!!!
|
|
31.10.2012 16:48 -
|
2516718
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Ona je to Tlaskale občas taková náplast na bolístku. Má novějí auto, ale ono je vlastně horí, ne moje starí, pá tam nemá "hypermegamastítko" a dohoňovátko a co já vim co jetě. Jistě - trend doby je cost cutting a to politicky řečeno - a cross automotive spectrum... Pokud výrobce v iniciačních seriích daného vozu instaluje příkladně senzorové osvětlení odkládacího prostoru ve dveřích a na základě feedbacku od zákazníků zjistí, e je to k hovnu (osobně se k tomuto názoru rovně přikláním), tak neni důvod, proč to ve faceliftové edici nevykopnout a uetřený prachy investovat buď do jiného komponentu na autě - příkladně LED zadních svítilen či do vývoje...
A jednoznačně - ano - pokud někdo kupuje auto v nějaký - jakýkoliv výbavě a zaplatí za něj, tak nemá důvod pindat. Kdy někdo strčí lulana do úlu a zabouchá, taky se nemůe divit, e si pár dní neuije a stěí se najde člověk, kterej ho bude litovat...
Ona je to Tlaskale občas taková náplast na bolístku. Má novějí auto, ale ono je vlastně horí, ne moje starí, pá tam nemá "hypermegamastítko" a dohoňovátko a co já vim co jetě. Jistě - trend doby je cost cutting a to politicky řečeno - a cross automotive spectrum... Pokud výrobce v iniciačních seriích daného vozu instaluje příkladně senzorové osvětlení odkládacího prostoru ve dveřích a na základě feedbacku od zákazníků zjistí, e je to k hovnu (osobně se k tomuto názoru rovně přikláním), tak neni důvod, proč to ve faceliftové edici nevykopnout a uetřený prachy investovat buď do jiného komponentu na autě - příkladně LED zadních svítilen či do vývoje...
A jednoznačně - ano - pokud někdo kupuje auto v nějaký - jakýkoliv výbavě a zaplatí za něj, tak nemá důvod pindat. Kdy někdo strčí lulana do úlu a zabouchá, taky se nemůe divit, e si pár dní neuije a stěí se najde člověk, kterej ho bude litovat... :-)
|
|
31.10.2012 19:42 -
|
2516756
|
|
máca
|
|
|
Tak já jsem majitelkou C5 III 7měs.S autem jsem najela něco přes 10000km. Auto je v exclusive výbavě.Xenony má, kombinace kůe textil na sedačce,aj.Nemám tedy navigaci- netrvala jsem na ní -mám ji zadarmo v mobilu.Klimoka funguje bezvadně.Jsem z auta nadená a čím dál tím víc jej zboňuju.Pravda, jedničková řada byla a je víc Citroen, měla a má lepí odkládací prostory uvnitř ne X7, ale prostě jízda v tomto novém autě je pro mne lepí.Kadý si před koupí auta musí rozmyslet, co vlastně od něho očekává.Já se rozhodovala skoro půl roku a nelituju.
Stejně ale nejkrásnějí citroen byl DS Fantomasovo auto.
Tak já jsem majitelkou C5 III 7měs.S autem jsem najela něco přes 10000km. Auto je v exclusive výbavě.Xenony má, kombinace kůe textil na sedačce,aj.Nemám tedy navigaci- netrvala jsem na ní -mám ji zadarmo v mobilu.Klimoka funguje bezvadně.Jsem z auta nadená a čím dál tím víc jej zboňuju.Pravda, jedničková řada byla a je víc Citroen, měla a má lepí odkládací prostory uvnitř ne X7, ale prostě jízda v tomto novém autě je pro mne lepí.Kadý si před koupí auta musí rozmyslet, co vlastně od něho očekává.Já se rozhodovala skoro půl roku a nelituju.
Stejně ale nejkrásnějí citroen byl DS Fantomasovo auto.
|
|
01.11.2012 07:36 -
|
2516866
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
No ba... já taky oelim el. vyhřejvání sedaček (v exclusive by u pravda mohli být, kdy u mají el. pojezd s megamasáítkem a spí uvítám, e se mi nebudou lámat klapky v topení
a jetě jeden dovětek - nemělo by se zapomínat na báječný podvozek, kterým se Uberauta chlubit nemůou a nenahradí jej sebevíckulervocí píár pozitivně laděná recenze na dechberoucího golfa či uniknuví informace na nadkosmickou OIII (jak jsem se vera dočetl - tohle auto má tak jedinečné tvary, které se nedají s ničím srovnat a nikdy tu nebylo nic podobnýho... a interier... jsou ze měkčené plasty!!! No WTF!... moná to vypadá, e jsem nepřítelem FauWé, ale není tomu tak. Měl sem Superba a byl jsem spokojen. Jsem jen nepřítelem pisálků co dělaj recenze za prachy, aby oko a due netrénovanýho motoristy měla jasno, od koho pořídit ten nejvíc nejlepí wůs...
No ba... já taky oelim el. vyhřejvání sedaček (v exclusive by u pravda mohli být, kdy u mají el. pojezd s megamasáítkem :-) a spí uvítám, e se mi nebudou lámat klapky v topení :-)
a jetě jeden dovětek - nemělo by se zapomínat na báječný podvozek, kterým se Uberauta chlubit nemůou a nenahradí jej sebevíckulervocí píár pozitivně laděná recenze na dechberoucího golfa či uniknuví informace na nadkosmickou OIII (jak jsem se vera dočetl - tohle auto má tak jedinečné tvary, které se nedají s ničím srovnat a nikdy tu nebylo nic podobnýho... a interier... jsou ze měkčené plasty!!! No WTF!...:-) moná to vypadá, e jsem nepřítelem FauWé, ale není tomu tak. Měl sem Superba a byl jsem spokojen. Jsem jen nepřítelem pisálků co dělaj recenze za prachy, aby oko a due netrénovanýho motoristy měla jasno, od koho pořídit ten nejvíc nejlepí wůs... :-)
|
|
01.11.2012 09:47 -
|
2516904
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Já si myslím, e i kdy je c5 III german-like , pořád si do určité míry drí citroen dui párkrát jsem s ní jel (na hydře samozřejmě) a měl jsem z toho lepí (myleno: tady jsem víc doma) pocity ne u němců, kteří ač jsou třeba dobří, tak pro mě je to masový edý auto pro převoz z bodu A do bodu B, bez emocí a větinou s interiérem, ze kterýho chytám depku. Nehledě na to, e do das auto u bych neel jen z toho důvodu, jací lidi v tom jezděj. Nedávno jsem zastavil na pumpě, kde stál fauvé tuareg, kolem něj 4 mladí asi mýho věku + 2 jejich kamarádi (a to pozor, státní policisté ve slubě! taky jen o trochu starí ne já) a vichni kolem toho hromadně onanovali nad vzduchvým podvozkem, a jezdili s tim nahoru a dolu, tak tomu jsem se musel jenom smát A tohle prostě vidim často a ne, nikdy.. C5 III je furt zlato a má dui
Já si myslím, e i kdy je c5 III german-like , pořád si do určité míry drí citroen dui :-) párkrát jsem s ní jel (na hydře samozřejmě) a měl jsem z toho lepí (myleno: tady jsem víc doma) pocity ne u němců, kteří ač jsou třeba dobří, tak pro mě je to masový edý auto pro převoz z bodu A do bodu B, bez emocí a větinou s interiérem, ze kterýho chytám depku. Nehledě na to, e do das auto u bych neel jen z toho důvodu, jací lidi v tom jezděj. Nedávno jsem zastavil na pumpě, kde stál fauvé tuareg, kolem něj 4 mladí asi mýho věku + 2 jejich kamarádi (a to pozor, státní policisté ve slubě! taky jen o trochu starí ne já) a vichni kolem toho hromadně onanovali nad vzduchvým podvozkem, a jezdili s tim nahoru a dolu, tak tomu jsem se musel jenom smát :-)))) A tohle prostě vidim často a ne, nikdy.. C5 III je furt zlato a má dui :-)
|
|
01.11.2012 12:19 -
|
2516933
|
|
zico
|
|
|
tlaskal napsal(a): Dobrý den vem. Musím se zde vyjádřit k některým názorům, e C5 III je patná nebo co? Pokud si kupiji auto, tak ne jako rohlík na krámě, ale i několikrát si auto zajdu okouknout, vyzkouet, projet. A né e něco kouúpím jak rohlík a pak po 1000km nebo 4000km hučím jak kamna, e ve je patně a e jsem si toho při testovací jízdě neviml a bla bla bla. Pokud mám mozek na svém místě a chci za auto dát takový prachy, tak nad tím přemýlím, rozmylím, srovnávám (třeba s konkurencí) a pak kupuju a nenadávám, e jsem udělal chybu a e třeba např. je socioidní koncern WV lepí nebo co?! Ruku na srdce, někdo z nás peníze tiskne, e si koupí auto a pak lamentuje. Tohle mě fakt irituje!!!
Ja som to presne takto urobil. Predajca mi na dve hodky pozical X7 exclusivu, prehnal som sa s tym po okreskach, dialniciach, po meste. Skusali sme umiestnovat predmety do odkladacich priestorov .. Manzelka posedela vpredu aj vzadu. Ukoncila debatu s tym, ze je male a nepohodlne
Neviem, ci si spravne pochopil diskusiu k tejto teme. X7 ma jednoznacne lepsi podvozok a aj niektore lepsie motory (200k HDi alebo 240k HDi mnam mnam
Majitelom I. a II. chybaju v X7 urcite veci, na ktore boli zvyknuti. A tazko chapu to, ze automobilka v novej generacii nezachovala to dobre z generacie predoslej
Dobrý den vem. Musím se zde vyjádřit k některým názorům, e C5 III je patná nebo co? Pokud si kupiji auto, tak ne jako rohlík na krámě, ale i několikrát si auto zajdu okouknout, vyzkouet, projet. A né e něco kouúpím jak rohlík a pak po 1000km nebo 4000km hučím jak kamna, e ve je patně a e jsem si toho při testovací jízdě neviml a bla bla bla. Pokud mám mozek na svém místě a chci za auto dát takový prachy, tak nad tím přemýlím, rozmylím, srovnávám (třeba s konkurencí) a pak kupuju a nenadávám, e jsem udělal chybu a e třeba např. je socioidní koncern WV lepí nebo co?! Ruku na srdce, někdo z nás peníze tiskne, e si koupí auto a pak lamentuje. Tohle mě fakt irituje!!!
Ja som to presne takto urobil. Predajca mi na dve hodky pozical X7 exclusivu, prehnal som sa s tym po okreskach, dialniciach, po meste. Skusali sme umiestnovat predmety do odkladacich priestorov .. Manzelka posedela vpredu aj vzadu. Ukoncila debatu s tym, ze je male a nepohodlne :nevim
Neviem, ci si spravne pochopil diskusiu k tejto teme. X7 ma jednoznacne lepsi podvozok a aj niektore lepsie motory (200k HDi alebo 240k HDi mnam mnam :-))
Majitelom I. a II. chybaju v X7 urcite veci, na ktore boli zvyknuti. A tazko chapu to, ze automobilka v novej generacii nezachovala to dobre z generacie predoslej :-o
|
|
01.11.2012 20:21 -
|
2517096
|
|
máca
|
|
|
to Roozena, mám v exclusive i masá v sedačce, take asi je to dle roku výroby
to Roozena, mám v exclusive i masá v sedačce, take asi je to dle roku výroby
|
|
13.01.2013 19:11 -
|
2538967
|
|
Majerr
|
Město: Roznov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 62 |
|
|
tlaskal napsal(a): Dobrý den vem.
Tohle mě fakt irituje!!!
asi je to mozna narazka na muj komentar... rohlik to neni, ale kdyz si prectu, ze ma svitit svetlo v kapsach ve dverich, pri testovani ve dne to pak nezkousim... stejne jako nebudu kontrolovat, jestli se sklopi zrcatko, ktere v predesleho modelu se sklapelo, stejne tak je to napsano v manualu.. a navic pod dohledem prodejce a pri jizde, ktera je kratka se takove veci ani za danych (treba svetelnych) podminek kontrolovat nedaji.. ale pokud si myslite ze jsem magor... tak Vam to vic rozmlouvat nebudu a myslim si neco velmi podobneho
asi je to mozna narazka na muj komentar... rohlik to neni, ale kdyz si prectu, ze ma svitit svetlo v kapsach ve dverich, pri testovani ve dne to pak nezkousim... stejne jako nebudu kontrolovat, jestli se sklopi zrcatko, ktere v predesleho modelu se sklapelo, stejne tak je to napsano v manualu.. a navic pod dohledem prodejce a pri jizde, ktera je kratka se takove veci ani za danych (treba svetelnych) podminek kontrolovat nedaji.. ale pokud si myslite ze jsem magor... tak Vam to vic rozmlouvat nebudu a myslim si neco velmi podobneho ;-)
|
|
13.01.2013 19:20 -
|
2538973
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Majerr napsal(a): asi je to mozna narazka na muj komentar... rohlik to neni, ale kdyz si prectu, ze ma svitit svetlo v kapsach ve dverich, pri testovani ve dne to pak nezkousim... stejne jako nebudu kontrolovat, jestli se sklopi zrcatko, ktere v predesleho modelu se sklapelo, stejne tak je to napsano v manualu.. a navic pod dohledem prodejce a pri jizde, ktera je kratka se takove veci ani za danych (treba svetelnych) podminek kontrolovat nedaji.. ale pokud si myslite ze jsem magor... tak Vam to vic rozmlouvat nebudu a myslim si neco velmi podobneho
ale no tak: koupil si si pytel v zajíci, nebo naopak?? Kupoval si velké auto, tak si si měl k tomu někoho vzít, pořádně se s ním seznámit, o ty klimoce bych řekl, e tam je problém, prostě musím souhlasit z tláskalem. Ty jezdí a si čím dál více sklamán z absenci toho či onoho - no prostě nevím. Má přesně to co si si koupil a co si si prohlídnul. To jakoby si si koupil Trabanta, a pak si zjistil e nemá klimoku, ale myslel si si, e má, protoe sousedův Méďa ji má . A jinak klid neuráej se, tláskal to tak v ádném případě nemyslel, tak jak to napsal
ale no tak: koupil si si pytel v zajíci, nebo naopak?? Kupoval si velké auto, tak si si měl k tomu někoho vzít, pořádně se s ním seznámit, o ty klimoce bych řekl, e tam je problém, prostě musím souhlasit z tláskalem. Ty jezdí a si čím dál více sklamán z absenci toho či onoho - no prostě nevím. Má přesně to co si si koupil a co si si prohlídnul. To jakoby si si koupil Trabanta, a pak si zjistil e nemá klimoku, ale myslel si si, e má, protoe sousedův Méďa ji má . A jinak klid neuráej se, tláskal to tak v ádném případě nemyslel, tak jak to napsal ;-)
|
|
| |
|
|