| | |
20.10.2010 22:38 -
Re: C5 X7 alias C5 III
|
2359137
|
|
zico
|
|
|
no obavam sa, ze postupne pojdeme do tejto kary vsetci. Co uz, clovek si zvykne aj na sibenicu
no obavam sa, ze postupne pojdeme do tejto kary vsetci. Co uz, clovek si zvykne aj na sibenicu :-))))
|
|
21.10.2010 01:38 -
|
2359175
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Matt napsal(a): Dík za upozornenie
Hydru som zail, nie raz sa povozil a myslím, e to dokáem prei aj bez nej. Pre mňa je dôleité, e mám auto, ktoré sa mi skutočne páči a má takého svojho mrncového ducha (aj keď je bez hydry) a tí čo sa previezli, ani len netuili, e tam tá hydra nie je (samozrejme neboli to iadny skalní citroenisti ).
Tiez mi nedalo aby som si neporovnal moju strunovu C5 s hydrou na zraze v Piestanoch. Jumepa som poziadal o cestu niekde cez kolaje a podobne nerovnosti na cestach. Potvrdzujem slova ktore napisal Matt a pridavam moje zistenia, ktore som vtedy povedal aj Jumepovi a tiez Igokovi, ktoreho som nechal previezt sa na mojom po tej istej trase a to ze: "pokial neprepnes na hydre sportovu jazdu - nerozoznas medzi nimi rozdiel". A kedze ja sportovo na takom auticku nechcem jazdievat, vobec mi nechyba ta moznost aby som si mohol prepinat ako na hydre zo sportovej jazdy na komfortnu a pohodlnu jazdu, ktora je na mojom tiez na 100% zabezpecena ale je na pevno. Ti co chcu mat C5 sportovo-manazersku nech si kupia "hydro" a ti co si kupia strunove, urcite nebudu sklamani, pretoze si zabezpecia trvalu, mäkku a komfortnú jazdu v krasne vyzerajucom manazerskom aute a to so slusnou cenou ak porovnaju podobne auta v tej istej kategorii ale inych znaciek.
Tiez mi nedalo aby som si neporovnal moju strunovu C5 s hydrou na zraze v Piestanoch. Jumepa som poziadal o cestu niekde cez kolaje a podobne nerovnosti na cestach. Potvrdzujem slova ktore napisal Matt a pridavam moje zistenia, ktore som vtedy povedal aj Jumepovi a tiez Igokovi, ktoreho som nechal previezt sa na mojom po tej istej trase a to ze: "pokial neprepnes na hydre sportovu jazdu - nerozoznas medzi nimi rozdiel". A kedze ja sportovo na takom auticku nechcem jazdievat, vobec mi nechyba ta moznost aby som si mohol prepinat ako na hydre zo sportovej jazdy na komfortnu a pohodlnu jazdu, ktora je na mojom tiez na 100% zabezpecena ale je na pevno. Ti co chcu mat C5 sportovo-manazersku nech si kupia "hydro" a ti co si kupia strunove, urcite nebudu sklamani, pretoze si zabezpecia trvalu, mäkku a komfortnú jazdu v krasne vyzerajucom manazerskom aute a to so slusnou cenou ak porovnaju podobne auta v tej istej kategorii ale inych znaciek.
|
|
21.10.2010 10:05 -
|
2359254
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
musím potvrdi, čo bolo napísané vyie. Exteriér novej C5 vyzerá dobre, interiér priam luxusne - mám svetlo beový mix koa-látka. Sedačky sú tvrdie ako v Xantii/C5I/C5II, ale sú tak výborne tvarované a nastavitežné, e sa cítite pohodlnejie ako v mäkkých a to nevravím o bočnom vedení - v Xantii pri ostrejích zákrutách som sa musel opiera o dvere alebo sedačku spolujazdca - a to nejazdím portovo. Miesta v interiéri je o niečo viac ako v Xantii, horie je to zo zadnými dverami - sú dos malé, Xantia mala doslova vráta Počas jazdy je v nútri minimálny hluk, motor poču a okolo 3000ot/min. Tlmenie je pohodlné, ale nie tak mäkké ako v Xantii - toto hlavne pozna pri dierach a krátkych nerovnostiach. Radenie je a neuveritežne presné s malým odporom oproti starím citroenom - mám 6-rýchlostný manuál. Riadenie je taktie presné, volant dobre tvarovaný, rukám vôbec nezavadzia pevný stred. Prístrojovka je vežmi pekná, je tam vetko potrebné, dokonca aj niečo naviac - teplomer oleja, stav a rýchlos tempomatu a obmedzovača rýchlosti. Ambientné osvetlenie kžučiek dverí, stredového tunela je v noci výborná vec. Taktie tzv. nočný reim, keď sa vypnú vetky displeje (rádio, klíma, prístrojovka) a osvetlená je len stupnica tachometra a podsvietenie tlačidiel na volante/stredovom tunele. Vežké mínus sú odkladacie priestory. V predu v strede sú 4, do dvoch z nich nedáte ani mobil, do tretieho tak max. okuliare a v lakovej opierke tak na pohár. Vo dverách je miesto tak na krabku. Take môte rovno zabudnú aj na 0.5 litrovú fžau - jedine v lakovej opierke - a aj to otvorenej. V zadu je to niečo podobné: v zadných dverách tie tak max. mobil, ete e sú sieky na predných sedadlách a stredová laková opierka so schránkou. Etee je to kombík a do kufra dáte vetko
musím potvrdi, čo bolo napísané vyie. Exteriér novej C5 vyzerá dobre, interiér priam luxusne - mám svetlo beový mix koa-látka. Sedačky sú tvrdie ako v Xantii/C5I/C5II, ale sú tak výborne tvarované a nastavitežné, e sa cítite pohodlnejie ako v mäkkých a to nevravím o bočnom vedení - v Xantii pri ostrejích zákrutách som sa musel opiera o dvere alebo sedačku spolujazdca - a to nejazdím portovo. Miesta v interiéri je o niečo viac ako v Xantii, horie je to zo zadnými dverami - sú dos malé, Xantia mala doslova vráta :-) Počas jazdy je v nútri minimálny hluk, motor poču a okolo 3000ot/min. Tlmenie je pohodlné, ale nie tak mäkké ako v Xantii - toto hlavne pozna pri dierach a krátkych nerovnostiach. Radenie je a neuveritežne presné s malým odporom oproti starím citroenom - mám 6-rýchlostný manuál. Riadenie je taktie presné, volant dobre tvarovaný, rukám vôbec nezavadzia pevný stred. Prístrojovka je vežmi pekná, je tam vetko potrebné, dokonca aj niečo naviac - teplomer oleja, stav a rýchlos tempomatu a obmedzovača rýchlosti. Ambientné osvetlenie kžučiek dverí, stredového tunela je v noci výborná vec. Taktie tzv. nočný reim, keď sa vypnú vetky displeje (rádio, klíma, prístrojovka) a osvetlená je len stupnica tachometra a podsvietenie tlačidiel na volante/stredovom tunele. Vežké mínus sú odkladacie priestory. V predu v strede sú 4, do dvoch z nich nedáte ani mobil, do tretieho tak max. okuliare a v lakovej opierke tak na pohár. Vo dverách je miesto tak na krabku. Take môte rovno zabudnú aj na 0.5 litrovú fžau - jedine v lakovej opierke - a aj to otvorenej. V zadu je to niečo podobné: v zadných dverách tie tak max. mobil, ete e sú sieky na predných sedadlách a stredová laková opierka so schránkou. Etee je to kombík a do kufra dáte vetko :-))))
|
|
21.10.2010 12:12 -
|
2359280
|
|
tief
|
|
|
este male doplnenie: casto clovek cita ze C5 III hydra je neporovnatelne lepsia ako C5I/C5II hydra ... zistenie s praxe je presne opacne. C5I/II na 15" a bez 3+ je ovela "uhupanejsia" a nerovnosti zehli lepsie ako C5 III hydro, u IIIky je ale ovela lepsie utlmenie interieru takze clovek tie rany nepocuje akurat utlumene citi ( na rozdiel od I/II ). Inak 2.0HDi u IIIky ma prijemne prekvapilo, fakt dobry motor a spotreba 2.6l / 100km pri 50km/h na rovinke ma dost dostala ) A tie natacacie xenony s prisvecovani do zakruty su bozie
este male doplnenie: casto clovek cita ze C5 III hydra je neporovnatelne lepsia ako C5I/C5II hydra ... zistenie s praxe je presne opacne. C5I/II na 15" a bez 3+ je ovela "uhupanejsia" a nerovnosti zehli lepsie ako C5 III hydro, u IIIky je ale ovela lepsie utlmenie interieru takze clovek tie rany nepocuje akurat utlumene citi ( na rozdiel od I/II ). Inak 2.0HDi u IIIky ma prijemne prekvapilo, fakt dobry motor a spotreba 2.6l / 100km pri 50km/h na rovinke ma dost dostala :))) A tie natacacie xenony s prisvecovani do zakruty su bozie :)
|
|
21.10.2010 12:59 -
|
2359281
|
|
maros.h
|
|
|
...moje 4 ročné skúsenosti z praxe s C5II a ročné s C5III ma utvrdili o opaku. subjektívne nová C5 ehlí nerovnosti lepie na vetkých druhoch povrchu...podotýkam subjektívne...
...moje 4 ročné skúsenosti z praxe s C5II a ročné s C5III ma utvrdili o opaku. subjektívne nová C5 ehlí nerovnosti lepie na vetkých druhoch povrchu...podotýkam subjektívne...
|
|
21.10.2010 13:08 -
|
2359287
|
|
maros.h
|
|
|
pre sgt: čítal som tvoju recenziu na mojeauto.cz...super výbava len koda toho displeju rádia. ja žutujem e som neobetoval 900 za navi. akurát som zvedavý čo časom urobí ten bledý interiér. v čiernom je to celkom o.k.(aj ked v C5II sa edé velúrové sedadlá čistili neporovnatežne lepie, v týchto rôzne prachové a vlasové nečistoty dria neuveritežne dobre ). len látkové opierky vo dverách sú dos náchylné na zapinenie...
pre sgt: čítal som tvoju recenziu na mojeauto.cz...super výbava len koda toho displeju rádia. ja žutujem e som neobetoval 900 za navi. akurát som zvedavý čo časom urobí ten bledý interiér. v čiernom je to celkom o.k.(aj ked v C5II sa edé velúrové sedadlá čistili neporovnatežne lepie, v týchto rôzne prachové a vlasové nečistoty dria neuveritežne dobre ). len látkové opierky vo dverách sú dos náchylné na zapinenie...
|
|
21.10.2010 13:31 -
|
2359293
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
ten displej je pre mňa úplne v pohode, na rádio OK. Navigáciu mám radej externú, zvykol som si na iGO - podža mňa TOP navigácia. Mal som pred tým MIO a tá ich mioMAP bola katastrofa. Ďalej rád si plánujem dlhiu jazdu v kžude domova, a to sa akosi so vstavanou navigáciou nedá
Údrba interiéru ma len čaká, v predu to bude OK, ale vzadu kde vozím deti u niečo pozna na prahoch (sú neskutočne iroké, ak chce diea nastúpi, musí prv na ne vyliez. Čo je ale super, tie prahy sú plastové takisto ako aj zadné strany predných sedadiel - take čistenie by malo by v pohode.
ten displej je pre mňa úplne v pohode, na rádio OK. Navigáciu mám radej externú, zvykol som si na iGO - podža mňa TOP navigácia. Mal som pred tým MIO a tá ich mioMAP bola katastrofa. Ďalej rád si plánujem dlhiu jazdu v kžude domova, a to sa akosi so vstavanou navigáciou nedá :-)
Údrba interiéru ma len čaká, v predu to bude OK, ale vzadu kde vozím deti u niečo pozna na prahoch (sú neskutočne iroké, ak chce diea nastúpi, musí prv na ne vyliez. Čo je ale super, tie prahy sú plastové takisto ako aj zadné strany predných sedadiel - take čistenie by malo by v pohode.
|
|
21.10.2010 15:17 -
|
2359315
|
|
maros.h
|
|
|
mne ani tak nejde o tu navi, skor mi tam dizajnove pasuje velky displej, ktorý by auto tejto triedy a tak pekne prepracovanej palubky malo ma.
mne ani tak nejde o tu navi, skor mi tam dizajnove pasuje velky displej, ktorý by auto tejto triedy a tak pekne prepracovanej palubky malo ma.
|
|
22.02.2011 06:05 -
|
2374714
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Tak včera vyel dalí test C5: .link.
Tak včera vyel dalí test C5: http://www.autorevue.cz/test-citroen-c5-tourer-22-hdi-cesta-cilem
|
|
22.02.2011 12:59 -
|
2374737
|
|
pajauchy
|
Město: Hrdibořice, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v X | Počet příspěvků: 148 |
|
|
Pěkně napsané , koda jen e mi ho asi nikdo nekoupí
Pěkně napsané , koda jen e mi ho asi nikdo nekoupí:-(
|
|
29.03.2011 00:14 -
|
2381030
|
|
magvonzlin
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
POtreboval jsem udelat prohlidku na svoji C5 II a na ten den mi pujcili uplne fungl novou C5 III sedan. Objel jsem jen neco pres 200 km, ale muj pocit velmi velmi dobry. Materialy, zpracovani, utlumeni super. Totalne me dostaly vibrujici sedadla pri prejeti cary na dalnici bez blinkru .. super vec!
Jediná "drobnost" mi chyběla - není kam odloit pohárek s kávou ..
POtreboval jsem udelat prohlidku na svoji C5 II a na ten den mi pujcili uplne fungl novou C5 III sedan. Objel jsem jen neco pres 200 km, ale muj pocit velmi velmi dobry. Materialy, zpracovani, utlumeni super. Totalne me dostaly vibrujici sedadla pri prejeti cary na dalnici bez blinkru .. super vec!
Jediná "drobnost" mi chyběla - není kam odloit pohárek s kávou ..
|
|
29.03.2011 12:45 -
|
2381068
|
|
jumep
|
|
|
afil sa montoval aj do c5 2
afil sa montoval aj do c5 2
|
|
29.03.2011 13:18 -
|
2381076
|
|
flyteSVK
|
|
|
... a prve dni som jazdil ako prasa bez smeroviek
... a prve dni som jazdil ako prasa bez smeroviek :-d
|
|
29.03.2011 22:59 -
|
2381222
|
|
jumep
|
|
|
osobne ma ani tie elektronicke feature nepresviedcaju... ja si pockam co prinesie doba
osobne ma ani tie elektronicke feature nepresviedcaju... ja si pockam co prinesie doba :)
|
|
29.03.2011 23:10 -
|
2381227
|
|
jumep
|
|
|
osobne, s radostou by som mal elektromobil, na to co beham v meste neni nic lepsie
osobne, s radostou by som mal elektromobil, na to co beham v meste neni nic lepsie :)
|
|
29.03.2011 23:19 -
|
2381228
|
|
magvonzlin
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
jj .. takze jedno elektro auto do mesta, jedno na vylety po okoli a potom poradnou C5tku na dlouhe cesty a na stehovani ...
no já jsem skromnějí, mě stačí C5tka i ve městě
jj .. takze jedno elektro auto do mesta, jedno na vylety po okoli a potom poradnou C5tku na dlouhe cesty a na stehovani ... ;-)
no já jsem skromnějí, mě stačí C5tka i ve městě :-d
|
|
29.03.2011 23:21 -
|
2381230
|
|
jumep
|
|
|
prave preto sa mi paci napad metropolis kde to je hybrid s moznostou bezat len na baterku
prave preto sa mi paci napad metropolis kde to je hybrid s moznostou bezat len na baterku :)
|
|
| |
|
|