| | |
13.09.2010 11:22 -
Re: C5 X7 alias C5 III
|
2355577
|
|
Matt
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
Myslím, e sa netreba toho "metalic" podvozku a tak bá. Viem, e v podstate kadý, kto bral C5 ju uprednostnil pre hydrauliku, no mne odvádza zatiaž dobrú prácu aj klasický podvozok - je fakt komfortný a tichý
Myslím, e sa netreba toho "metalic" podvozku a tak bá. Viem, e v podstate kadý, kto bral C5 ju uprednostnil pre hydrauliku, no mne odvádza zatiaž dobrú prácu aj klasický podvozok - je fakt komfortný a tichý :palec
|
|
13.09.2010 11:25 -
|
2355578
|
|
Matt
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 54 |
|
|
..... a sedačky sú najlepie aké som kedy dlhodobo sedlal Jaska, e na portovú jazdu s nejakým 300 koňovým kupátkom sú lepie RECARO s päbodovými pásmi, no na pohodlné kadodenné presúvanie sa a aj na dlhé cesty sú neskutočné
..... a sedačky sú najlepie aké som kedy dlhodobo sedlal :palec Jaska, e na portovú jazdu s nejakým 300 koňovým kupátkom sú lepie RECARO s päbodovými pásmi, no na pohodlné kadodenné presúvanie sa a aj na dlhé cesty sú neskutočné :-d
|
|
13.09.2010 20:21 -
|
2355611
|
|
zico
|
|
|
matt a to má aký stupeň výbavy? .. keď si spomínal finančný strop?
matt a to má aký stupeň výbavy? .. keď si spomínal finančný strop?
|
|
13.09.2010 20:27 -
|
2355612
|
|
JirkaŘ
|
|
|
matt: Taky u by jsi mohl dát fotky "mazlíka" do svého profilu, a se můeme pokochat pohledem ...
matt: Taky u by jsi mohl dát fotky "mazlíka" do svého profilu, a se můeme pokochat pohledem ... :-)):-d
|
|
13.09.2010 21:35 -
|
2355615
|
|
jumep
|
|
|
ja by som povedal ze ako slovak by mal prist na zraz
ja by som povedal ze ako slovak by mal prist na zraz
|
|
18.09.2010 13:19 -
|
2355927
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
No teraz v auguste a septembri robil vybornu akciu LAST MINUTE (skladove vozidla) cesky citroen. Ked niekto dava 40% zlavu, veeeelmi tazko sa odolava, hlavne ak sa planovala vymena auta behom roku. Takze svoju byvalu Xantiu 2.0 HDi posuvam trochu skor brachovi a budem si uzivat auto svojich snov
No teraz v auguste a septembri robil vybornu akciu LAST MINUTE (skladove vozidla) cesky citroen. Ked niekto dava 40% zlavu, veeeelmi tazko sa odolava, hlavne ak sa planovala vymena auta behom roku. Takze svoju byvalu Xantiu 2.0 HDi posuvam trochu skor brachovi a budem si uzivat auto svojich snov ;-)
|
|
18.09.2010 13:46 -
|
2355931
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
S tou triedou je to tak, vzdy ides do rovnakej alebo vyssej. Takze ja som uvazoval pri vymene o jazdenej C5 III Tourer s hydrou alebo jazdenej C6 2.7 HDi Exclusive. Ale sucasna akcia na C5 Tourer s vybavu Exclusive rozhodla
S tou triedou je to tak, vzdy ides do rovnakej alebo vyssej. Takze ja som uvazoval pri vymene o jazdenej C5 III Tourer s hydrou alebo jazdenej C6 2.7 HDi Exclusive. Ale sucasna akcia na C5 Tourer s vybavu Exclusive rozhodla :-))
|
|
18.09.2010 19:11 -
|
2355947
|
|
sgt
|
|
|
Matt: mas pravdu, ze pre niektorych (tu asi pre vsetkych) citroen bez hydry nie je citroen. Ak to zazijes na vlastnej kozi, pochopis
BTW: ak reagujes na posledny prispevok, necituj ho, je to prehladnejsie.
Matt: mas pravdu, ze pre niektorych (tu asi pre vsetkych) citroen bez hydry nie je citroen. Ak to zazijes na vlastnej kozi, pochopis:-))))
BTW: ak reagujes na posledny prispevok, necituj ho, je to prehladnejsie.
|
|
18.09.2010 21:33 -
|
2355954
|
|
Matt
|
|
|
Dík za upozornenie
Hydru som zail, nie raz sa povozil a myslím, e to dokáem prei aj bez nej. Pre mňa je dôleité, e mám auto, ktoré sa mi skutočne páči a má takého svojho mrncového ducha (aj keď je bez hydry) a tí čo sa previezli, ani len netuili, e tam tá hydra nie je (samozrejme neboli to iadny skalní citroenisti ).
Dík za upozornenie :palec
Hydru som zail, nie raz sa povozil a myslím, e to dokáem prei aj bez nej. Pre mňa je dôleité, e mám auto, ktoré sa mi skutočne páči a má takého svojho mrncového ducha (aj keď je bez hydry) a tí čo sa previezli, ani len netuili, e tam tá hydra nie je (samozrejme neboli to iadny skalní citroenisti :-) ).
|
|
30.09.2010 22:41 -
|
2357265
|
|
zico
|
|
|
Ňamka - nový motor 2,2 HDi
"Paletu poháňacích jednotiek rozírila nová generácia vznetového agregátu 2,2 HDi. Produkuje výkon 150 kW (204 k) a 450 Nm krútiaceho momentu. Motor spolupracuje výhradne so esstupňovou automatickou prevodovkou.
Citroën C5 2,2 HDi sa môe pochváli maximálnou rýchlosou 230 km/h (kombi 225 km/h), zrýchlením z 0 na 100 km/h za 8,3 sekundy (kombi 8,6 s.), priemernou spotrebou 5,9 l/100 km (6,1 l/100 km) a emisiami CO2 155 g/km (159 g/km).
Verzie vybavené novým turbodieselom 2,2 HDi sa charakteristické dvomi chrómovanými koncovkami výfuku."
Ňamka - nový motor 2,2 HDi :-)
"Paletu poháňacích jednotiek rozírila nová generácia vznetového agregátu 2,2 HDi. Produkuje výkon 150 kW (204 k) a 450 Nm krútiaceho momentu. Motor spolupracuje výhradne so esstupňovou automatickou prevodovkou.
Citroën C5 2,2 HDi sa môe pochváli maximálnou rýchlosou 230 km/h (kombi 225 km/h), zrýchlením z 0 na 100 km/h za 8,3 sekundy (kombi 8,6 s.), priemernou spotrebou 5,9 l/100 km (6,1 l/100 km) a emisiami CO2 155 g/km (159 g/km).
Verzie vybavené novým turbodieselom 2,2 HDi sa charakteristické dvomi chrómovanými koncovkami výfuku."
|
|
01.10.2010 07:34 -
|
2357284
|
|
Matt
|
|
|
Tak a máme tu maličký facelift .link. Teda vlastne "osvieenie"
Tak a máme tu maličký facelift http://auto.pravda.sk/citroen-doprial-modelu-c5-osviezenie-dvn-/sk_aaktual.asp?c=A101001_021709_sk_aaktual_p53 Teda vlastne "osvieenie" :-o
|
|
01.10.2010 13:30 -
|
2357314
|
|
maros.h
|
|
|
mám novú c5 rok.2.0 hdi 103kw mataliq. pred tým som mal C5II 4 roky. obe autá som kupoval ako nové, take viem ako tak porovna. porovnanáva c5II s c5IIIje ako porovnáva dva odliné svety. podža môjho subjektívneho názoru je nová c5 oveža komfortnejie,predvidatežne správajúce sa auto. podvozok, aj ked bez hydra, je nastavený mäko, komfortne, oveža lepie pohlcuje vetky typy nerovností. rozdiel je vidie len pri prejazde vžn, kde hydro odfiltrovalo spätné zhupnutie smerom na hor. čo sa týka vnútorného priestoru, predchádzajúca c5 bola na pocit vzdunejia, ale v reále to a taký rozdiel nieje. mám 180 cm, do práce chodíme 5, vetci podobný priemer a rovnako dostatok priestoru tak v predu ako aj v zadu. kvalitu sedenia, materiálov, ovládania neporovnávam, lebo sa to jednoducho porovnáva nedá, lebo je to skok mono aj dvoch generácií áut. vežkos kufra na rodinné auto dostačujúca a a. aj an letnú aj na zimnú dovolenku nebolo treba redukova batoinu, volo nám tam presne tooožko toho čo do c5 II. k rozdielu ceny medzi hydro a klasickým pruením...ked som kupoval auto ja tak ten rozdiež bol 100 medzi vybavou dynamic a comfort, takze cena nerozhodovala medzi mnou vybraným podvozkom. jednoducho mna hydro neoslovilo, jeho vyhody (zdvih) som za cele 4 roky nevyuzil ani raz. apropo, system snow motion funguje perfektne, na chatu v zime, kde som musel vdy nasadzova reaze, a v pohode tam vojdu le 4-kolky som vyiel bez meních problemov...super. p.s. u mi zostáva len dúfa, e kvalitne vyzerajúci interier bol aj kvalitne poskladany, nakolko po roku a 20000km sa sem tam ozve nieco zo stredového panelu. minus, ale uz od výroby, zrejme v rámci etrenia, vrzgajúce madlá na vetkých dverách, ktoré sú z prapodivne tvrdého plastu, a chýbajúca plynová vzpera v motorovej časti...samozrejme som zabudol na jednu velmi podstatnu, ale nepochopitežnú vecc - odkladacie priestory. na prednych miestach zalostne malo, kávu a podobné nápoje nie je počas jazdy kam odloi, neviem si predstavi e by som počas jazdy otváral lakovú opierku a dával do nej kávu, flaa či u 1/2l alebo väčia tak jedine na zem pred spolujazdca, odkladacia schránka pred spolujazdcom tak o 1/2 menia ako v C5II. vzadu sú aspoň vysúvacie driaky v lakovej opierka . no čo u...odkladacie priestory hold padli za obe dizajnu...a dizajnery by sa mohli pohra aj s dispejom rádia...niečo pár palcové a menej archaické navye by nezakodilo...
mám novú c5 rok.2.0 hdi 103kw mataliq. pred tým som mal C5II 4 roky. obe autá som kupoval ako nové, take viem ako tak porovna. porovnanáva c5II s c5IIIje ako porovnáva dva odliné svety. podža môjho subjektívneho názoru je nová c5 oveža komfortnejie,predvidatežne správajúce sa auto. podvozok, aj ked bez hydra, je nastavený mäko, komfortne, oveža lepie pohlcuje vetky typy nerovností. rozdiel je vidie len pri prejazde vžn, kde hydro odfiltrovalo spätné zhupnutie smerom na hor. čo sa týka vnútorného priestoru, predchádzajúca c5 bola na pocit vzdunejia, ale v reále to a taký rozdiel nieje. mám 180 cm, do práce chodíme 5, vetci podobný priemer a rovnako dostatok priestoru tak v predu ako aj v zadu. kvalitu sedenia, materiálov, ovládania neporovnávam, lebo sa to jednoducho porovnáva nedá, lebo je to skok mono aj dvoch generácií áut. vežkos kufra na rodinné auto dostačujúca a a. aj an letnú aj na zimnú dovolenku nebolo treba redukova batoinu, volo nám tam presne tooožko toho čo do c5 II. k rozdielu ceny medzi hydro a klasickým pruením...ked som kupoval auto ja tak ten rozdiež bol 100 medzi vybavou dynamic a comfort, takze cena nerozhodovala medzi mnou vybraným podvozkom. jednoducho mna hydro neoslovilo, jeho vyhody (zdvih) som za cele 4 roky nevyuzil ani raz. apropo, system snow motion funguje perfektne, na chatu v zime, kde som musel vdy nasadzova reaze, a v pohode tam vojdu le 4-kolky som vyiel bez meních problemov...super:palec:palec. p.s. u mi zostáva len dúfa, e kvalitne vyzerajúci interier bol aj kvalitne poskladany, nakolko po roku a 20000km sa sem tam ozve nieco zo stredového panelu. minus, ale uz od výroby, zrejme v rámci etrenia, vrzgajúce madlá na vetkých dverách, ktoré sú z prapodivne tvrdého plastu, a chýbajúca plynová vzpera v motorovej časti...samozrejme som zabudol na jednu velmi podstatnu, ale nepochopitežnú vecc - odkladacie priestory. na prednych miestach zalostne malo, kávu a podobné nápoje nie je počas jazdy kam odloi, neviem si predstavi e by som počas jazdy otváral lakovú opierku a dával do nej kávu, flaa či u 1/2l alebo väčia tak jedine na zem pred spolujazdca, odkladacia schránka pred spolujazdcom tak o 1/2 menia ako v C5II. vzadu sú aspoň vysúvacie driaky v lakovej opierka :(. no čo u...odkladacie priestory hold padli za obe dizajnu...a dizajnery by sa mohli pohra aj s dispejom rádia...niečo pár palcové a menej archaické navye by nezakodilo...
|
|
01.10.2010 21:28 -
|
2357363
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
super človeče!Aj ja tak plánujem,po II hned III!
super človeče!Aj ja tak plánujem,po II hned III!:palec
|
|
20.10.2010 21:51 -
|
2359101
|
|
Rampa
|
Město: Rio, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Měl jsem příleitost se projet s C5 III, tuím e ten silnějí motor, údajně okolo 150 koní. Sám mám C5 I a moje dojmy jsou následující. Design C5 III z venku je prostě nádhera. Opravdu lahodí oku. Interiér sluný, avak trochu přeplácaný s ohledem na mení prostor. Tak nějak se mi podbízela podobnost s interiérem a vybavením PRASATU, takový malý "tančík". Jsem dost velkej a opravdu ztráta prostoru jak na výku, tak na ířku mezi dveřmi je citelná. O zadních sedadlech nemluvě. Jízdní vlastnosti jsou citelně lepí. Řízení je přesnějí, pérování (hydra) podle subjektivního pocitu lépe kopíruje povrch a není tak tvrdé vzadu jako C5 1.
Zavazadlový prostor se také zmenil. Chybějící plynové vzpěry na kapotě motoru jsem opravdu nepochopil. Celkově vak SUPER kára a pokud by mi finanční situace dovolila, el bych do ní hned. No musím nějaký rok počkat, to u budou na trhu za "rozumnou cenu".
Měl jsem příleitost se projet s C5 III, tuím e ten silnějí motor, údajně okolo 150 koní. Sám mám C5 I a moje dojmy jsou následující. Design C5 III z venku je prostě nádhera. Opravdu lahodí oku. Interiér sluný, avak trochu přeplácaný s ohledem na mení prostor. Tak nějak se mi podbízela podobnost s interiérem a vybavením PRASATU, takový malý "tančík". Jsem dost velkej a opravdu ztráta prostoru jak na výku, tak na ířku mezi dveřmi je citelná. O zadních sedadlech nemluvě. Jízdní vlastnosti jsou citelně lepí. Řízení je přesnějí, pérování (hydra) podle subjektivního pocitu lépe kopíruje povrch a není tak tvrdé vzadu jako C5 1.
Zavazadlový prostor se také zmenil. Chybějící plynové vzpěry na kapotě motoru jsem opravdu nepochopil. Celkově vak SUPER kára a pokud by mi finanční situace dovolila, el bych do ní hned. No musím nějaký rok počkat, to u budou na trhu za "rozumnou cenu".
|
|
| |
|
|