| | |
05.10.2016 15:50 -
Re: C5 X7 alias C5 III
|
2999937
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
S elektronicky řízenýma tlumičema bych tomu klidně věřil. Ale pořád to nebude umět měnit světlou výku.
Dnes mě X7 opět překvapila: II měla ve schránce před spolujezdcem poličku, ve dvířkách byly úchyty na tuky a různé maličkosti... v X7 je ve dvířkách JEDEN úchyt na tuku (to u tam nemuseli dělat nic), schránka je bez poličky a je tak malá, e do ní nevejde ani automapa A4
S elektronicky řízenýma tlumičema bych tomu klidně věřil. Ale pořád to nebude umět měnit světlou výku.
Dnes mě X7 opět překvapila: II měla ve schránce před spolujezdcem poličku, ve dvířkách byly úchyty na tuky a různé maličkosti... v X7 je ve dvířkách JEDEN úchyt na tuku (to u tam nemuseli dělat nic), schránka je bez poličky a je tak malá, e do ní nevejde ani automapa A4 :-o
|
|
06.10.2016 17:26 -
|
3000152
|
|
máca
|
|
|
Tak já bych svýho mazlíka nevyměnila ani náhodou. Má najeto přes 90 000 km a prdelka mu neuskakuje. Jezdím na 17 tkách.V techničáku mám monost 3 rozměrů kol. Přijde mi houpavějí ne c5 I. Dvojkovou jsem neměla. Motor super,ivějí ne u jedničkový a rejd také lepí. Tlačítka na volantu mačkám v pohodě poslepu. Zatáčky jezdím v reimu sport a super.
Doufám, e mimazlík vydrí dlouho.
Je fakt, e úloné prostory jsou velké minus, ale u jsem si zvykla.
Spotřeba okolo 5,5l při denním jeděni dálnice, serpentiny mimo město.
Prostě 👍
Tak já bych svýho mazlíka nevyměnila ani náhodou. Má najeto přes 90 000 km a prdelka mu neuskakuje. Jezdím na 17 tkách.V techničáku mám monost 3 rozměrů kol. Přijde mi houpavějí ne c5 I. Dvojkovou jsem neměla. Motor super,ivějí ne u jedničkový a rejd také lepí. Tlačítka na volantu mačkám v pohodě poslepu. Zatáčky jezdím v reimu sport a super.
Doufám, e mimazlík vydrí dlouho.
Je fakt, e úloné prostory jsou velké minus, ale u jsem si zvykla.
Spotřeba okolo 5,5l při denním jeděni dálnice, serpentiny mimo město.
Prostě 👍
|
|
06.10.2016 17:54 -
|
3000155
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no ani ja by som x7 nemenil po 3.5 roku. nic neuskakuje, a to viem co je tym myslene, c4 v pohode skocila aj o 10cm v zatacke. prestali so mnou zavodit rozne prditka, krasna pohodlna dialnicna jazda.
ano miesto vzadu je fail vratane odkladacich priestorov. spotrebicka na ten tank z rise snov.
je jasne ked to niekto kupi a ma cez 200tisic km, ze sa to ser..., ved kto by take auto predaval keby nic nepytalo.
obavam sa trocha zivotnosti a prvych poruch. predsa len je to auto dost komplikovane a malokto v servise tomu rozumie. navyse ten design posledneho faceliftu 2013 bude pekny este chvilu v porovnani so sucasnou kaktusoidnou ponukou.
no ani ja by som x7 nemenil po 3.5 roku. nic neuskakuje, a to viem co je tym myslene, c4 v pohode skocila aj o 10cm v zatacke. prestali so mnou zavodit rozne prditka, krasna pohodlna dialnicna jazda.
ano miesto vzadu je fail vratane odkladacich priestorov. spotrebicka na ten tank z rise snov.
je jasne ked to niekto kupi a ma cez 200tisic km, ze sa to ser..., ved kto by take auto predaval keby nic nepytalo.
obavam sa trocha zivotnosti a prvych poruch. predsa len je to auto dost komplikovane a malokto v servise tomu rozumie. navyse ten design posledneho faceliftu 2013 bude pekny este chvilu v porovnani so sucasnou kaktusoidnou ponukou.
|
|
06.10.2016 18:05 -
|
3000158
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
TVL, má předsedu za rohem a bojí se, kdo ti bude servisovat? Ty to v pohodě můe udret a do veterána.
TVL, má předsedu za rohem a bojí se, kdo ti bude servisovat? Ty to v pohodě můe udret a do veterána. :-d
|
|
07.10.2016 17:05 -
|
3000250
|
|
Royce
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) | Počet příspěvků: 221 |
|
|
Tak to já mám 175 tacho, real nějakých 250 tisíc.. nic neuskakuje, v zatáčkách drí.. Mám 18" Nokiany. Jestli na to někdo obuje Savy a podobný sajrajt, tak se nedivím, e mu to uskakuje..
Tak to já mám 175 tacho, real nějakých 250 tisíc.. nic neuskakuje, v zatáčkách drí.. Mám 18" Nokiany. Jestli na to někdo obuje Savy a podobný sajrajt, tak se nedivím, e mu to uskakuje..
|
|
25.04.2021 17:48 -
|
3308188
|
|
xm.milan
|
Město: Praha, Auto: C6/2.2 hdi biturbo | Počet příspěvků: 114 |
|
|
Tak jsem konečně odhalil zdroj závady-uskakování zadku při přejetí kanálu na rovině- v zatáčce se auto ani nehlo jen klasické dup dup.Po té co se vyměníiy vechny silenbloky na nápravě a koule se chování auta příli nezměnilo byl jsem na práky .Pak nás napadlo kouknou na silentbloky uchyceni nápravnice no bylo vyřeeno po výměně 4ks nic neuskakuje a při průjezdu zatáčky na kostkách mě konečně nehrabe do řízení stabilizace.
Tak jsem konečně odhalil zdroj závady-uskakování zadku při přejetí kanálu na rovině- v zatáčce se auto ani nehlo jen klasické dup dup.Po té co se vyměníiy vechny silenbloky na nápravě a koule se chování auta příli nezměnilo byl jsem na práky .Pak nás napadlo kouknou na silentbloky uchyceni nápravnice no bylo vyřeeno po výměně 4ks nic neuskakuje a při průjezdu zatáčky na kostkách mě konečně nehrabe do řízení stabilizace.
|
|
| |
|
|