| | |
03.08.2008 20:58 -
Kryt pod motorem vs. rychlá jízda
|
168316
|
|
georgis
|
Město: Krnov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Zdravím vechny C5 tkáře. Tak jsem dnes spěchal pro rodinu po dálnici z Brna do Mikulova nejdříve 170 a pak tachometrových 215 km/hod. Najednou rána jako bych na něco najel,ale cesta byla prázdná. Zvolnil jsem a v klidu dojel. K mému překvapení se rozletěl pravý podběh a kryt pod motorem. Jetě ráno jsem auto umýval a shodou okolností leel pod autem a kryt i vechny plasty byly alespoň dle mého soudu tak jak měly.
Stalo se vám něco podobného, anebo jsem zase první...
Zdravím vechny C5 tkáře. Tak jsem dnes spěchal pro rodinu po dálnici z Brna do Mikulova nejdříve 170 a pak tachometrových 215 km/hod. Najednou rána jako bych na něco najel,ale cesta byla prázdná. Zvolnil jsem a v klidu dojel. K mému překvapení se rozletěl pravý podběh a kryt pod motorem. Jetě ráno jsem auto umýval a shodou okolností leel pod autem a kryt i vechny plasty byly alespoň dle mého soudu tak jak měly.
Stalo se vám něco podobného, anebo jsem zase první...
|
|
03.08.2008 23:35 -
Re: Kryt pod motorem vs. rychlá jízda
|
168317
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
No mě se to stalo na VW Polo poloropa SDi, asi při 150 taková divná rána, přede mnou nic, za mnou nic, no po 2 km sem zastavil na prakoviti a z krytu motoru se stala jakoby radlice. Zepředu se nejspí vyklepaly touby a tlak vzduchu při tý rychlosti, ten dekl připlác na asflat, tzn e sem ho drobet vostrouhal.....stejně je tam k "ničemu"
No mě se to stalo na VW Polo poloropa SDi, asi při 150 taková divná rána, přede mnou nic, za mnou nic, no po 2 km sem zastavil na prakoviti a z krytu motoru se stala jakoby radlice. Zepředu se nejspí vyklepaly touby a tlak vzduchu při tý rychlosti, ten dekl připlác na asflat, tzn e sem ho drobet vostrouhal.....stejně je tam k "ničemu"
|
|
20.08.2009 13:27 -
|
1104708
|
|
BlackRider
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravim, mam stejny problem, ale stalo se mi to ted 2x za sebou. Po prve to votrhalo snad uplne vsechny plasty co tam sou i s se spodni casti narazniku. Po druhe se proste ten plast pod motorem rozlamal na kousicky. Resil to nekdo jinak nez koupenim novych plastu? V prvnim pripade to melo vedlejsi efekt, ze se pri vyssich rychlostech rozvibrovala haubna tak, ze mavala celym autem. Ted to zatim nedela, ale bojim se aby rozpad nepokracoval a nezaclo to znova. Docela casto projizdim celym nemeckem a rychlosti dou az k 220 coz pri ty dalce uz docela setri cas. Nerad bych jezdil o hodinu dyl jen proto, ze Citroen pri vyssi rychlosti dela striptyz...
Zdravim, mam stejny problem, ale stalo se mi to ted 2x za sebou. Po prve to votrhalo snad uplne vsechny plasty co tam sou i s se spodni casti narazniku. Po druhe se proste ten plast pod motorem rozlamal na kousicky. Resil to nekdo jinak nez koupenim novych plastu? V prvnim pripade to melo vedlejsi efekt, ze se pri vyssich rychlostech rozvibrovala haubna tak, ze mavala celym autem. Ted to zatim nedela, ale bojim se aby rozpad nepokracoval a nezaclo to znova. Docela casto projizdim celym nemeckem a rychlosti dou az k 220 coz pri ty dalce uz docela setri cas. Nerad bych jezdil o hodinu dyl jen proto, ze Citroen pri vyssi rychlosti dela striptyz...
|
|
20.08.2009 13:29 -
|
1104709
|
|
jumep
|
|
|
ak su tie plasty spravne zlozene nebude to robit, problem je v servisoch to zle skladaju a potom to lieta
ak su tie plasty spravne zlozene nebude to robit, problem je v servisoch to zle skladaju a potom to lieta
|
|
20.08.2009 13:32 -
|
1104710
|
|
Rena
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 92 |
|
|
Nám se to stalo při výměně oleje. Prostě v servisu blbě ten kryt uchytili a při jízdě po dálnici jsme ho vlekli za sebou. Přitom na několika místech popraskal. Spravil to pán v Rohatci (pro Georgise: kdy jezdí tam na jihu, nemá to daleko) za kilčo. V Citroenu v Hodoníně to připevnili, s dalí drobnou opravou cena 500,- Původně to odhadli s výměnou dílu na 4.000.
Nám se to stalo při výměně oleje. Prostě v servisu blbě ten kryt uchytili a při jízdě po dálnici jsme ho vlekli za sebou. Přitom na několika místech popraskal. Spravil to pán v Rohatci (pro Georgise: kdy jezdí tam na jihu, nemá to daleko) za kilčo. V Citroenu v Hodoníně to připevnili, s dalí drobnou opravou cena 500,- Původně to odhadli s výměnou dílu na 4.000.
|
|
05.04.2010 20:01 -
|
2341068
|
|
evelín
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj,tak sem tady nová a sem překvapená koukám kolik lidí má c5 jako já. Kdy tak čtu bříběh o té cestě z Brna do Mikulova, připomíná mi to mojí cestu z Ostravy do Boskovic, kdy sem jela asi 170km/hod jetě s mojí segrou a najednou koukám do levého zrcátka jak mi cosik odletělo zespodu, pak u sem musela jen prudce zpomalit, ptotoe ten zbytek plastu se vláel po cestě a já sem nevěděla co se děje. No tak zastavím na dalnicí,kouknu pod auto a jakoto chytrá ena sem ten plast upevnila gumičkou, kterou sem měla jako jedný kus nějaké ňurky při ruceDo cile sem dojela znovu se spadeným plastem a jetě víc ne předtím a při couvání se mi ho podařilo jetě zlomit Take to je můj příběh..
Ahoj,tak sem tady nová a sem překvapená koukám kolik lidí má c5 jako já. Kdy tak čtu bříběh o té cestě z Brna do Mikulova, připomíná mi to mojí cestu z Ostravy do Boskovic, kdy sem jela asi 170km/hod jetě s mojí segrou a najednou koukám do levého zrcátka jak mi cosik odletělo zespodu, pak u sem musela jen prudce zpomalit, ptotoe ten zbytek plastu se vláel po cestě a já sem nevěděla co se děje. No tak zastavím na dalnicí,kouknu pod auto a jakoto chytrá ena:D sem ten plast upevnila gumičkou, kterou sem měla jako jedný kus nějaké ňurky při ruce:)Do cile sem dojela znovu se spadeným plastem a jetě víc ne předtím a při couvání se mi ho podařilo jetě zlomit:D Take to je můj příběh.. :)
|
|
05.04.2010 20:28 -
|
2341079
|
|
Maxifik
|
Město: Trutnov 4, Auto: Toyota Verso 1,8 | Počet příspěvků: 746 |
|
|
Tedy Evelín, má krásné příjmení - jen náhoda?
Tedy Evelín, má krásné příjmení - jen náhoda?
|
|
07.10.2010 09:32 -
|
2357925
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
Ahoj. Mě ulítl v Itálii. A teď nevím, jaký koupit Poradíte mi?? Aby to pasovalo... Kamarád mi nabídl toto
Ahoj. Mě ulítl v Itálii. A teď nevím, jaký koupit :nevim Poradíte mi?? Aby to pasovalo... Kamarád mi nabídl toto
Přílohy: img.asp.jpg ( 16214b ) - |
|
07.10.2010 10:24 -
|
2357937
|
|
jumep
|
|
|
ten co predavaju v ELITe mi pride podobnejsi originalu, aj ked jedna vec je ich fotka a druha skutocnost
ten co predavaju v ELITe mi pride podobnejsi originalu, aj ked jedna vec je ich fotka a druha skutocnost
|
|
07.10.2010 20:08 -
|
2357980
|
|
zico
|
|
|
ja som kupoval cez agauto a spokojnost. toto by mal byt pre teba?
.link.
ja som kupoval cez agauto a spokojnost. toto by mal byt pre teba?
http://www.agauto.sk/detail/kryt-motora-spodny-kryt-pod-motor-citroen-c5-10021.html
|
|
07.10.2010 23:58 -
|
2358006
|
|
Pawell
|
Město: U Pelhřimova :), Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 97 |
|
|
zico napsal(a): ja som kupoval cez agauto a spokojnost. toto by mal byt pre teba?
.link.
Ja vubec netuim jaký kryt jsem měla a taky netuim proč dělejí tolik typů Ale cena je v poho, snad bude pasovet???? Jetě pro upřesnění, C5 II, 2.0hdi, 100kw, r.v.2006
Ja vubec netuim jaký kryt jsem měla a taky netuim proč dělejí tolik typů :-p Ale cena je v poho, snad bude pasovet???? Jetě pro upřesnění, C5 II, 2.0hdi, 100kw, r.v.2006
|
|
09.10.2010 14:24 -
|
2358082
|
|
zico
|
|
|
cena je super a moj typ pasoval na chlp presne. Ale pre istotu s nimi pokecaj po telefone, abys nekupil iny rozmer
cena je super a moj typ pasoval na chlp presne. Ale pre istotu s nimi pokecaj po telefone, abys nekupil iny rozmer :-))
|
|
10.10.2010 12:31 -
|
2358131
|
|
cit
|
|
|
Já bych řekl,e ten kryt je tam jen pro kunu a myi.
Já bych řekl,e ten kryt je tam jen pro kunu a myi.:-d
|
|
10.10.2010 15:48 -
|
2358140
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kryt ma funkci
-aerodynamickou
-zabranuje necistotam vniknout do mot. prostoru
-tlumi hluk
kunu a mys nejakej kus plastu nezastavi,zvlast kdyz tam vlezou jinudy
kryt ma funkci
-aerodynamickou
-zabranuje necistotam vniknout do mot. prostoru
-tlumi hluk
kunu a mys nejakej kus plastu nezastavi,zvlast kdyz tam vlezou jinudy
|
|
10.10.2010 18:40 -
|
2358152
|
|
jumep
|
|
|
skor by som povedal ze funguje na vacsiu haved (napr. macky), ale isto kuna a pod. preleze inade, je tam dost dier
skor by som povedal ze funguje na vacsiu haved (napr. macky), ale isto kuna a pod. preleze inade, je tam dost dier
|
|
19.04.2011 12:05 -
|
2385151
|
|
cit
|
|
|
Beru zpět své tvrzení,e kryt pod motorem je jen na kuny a myi.Po zimě jsem ho tam namontoval taky,protoe mi odeel řemen a kladka na přísluenství.taky cítím lepí aerodynamiku a mení hluk.
Beru zpět své tvrzení,e kryt pod motorem je jen na kuny a myi.Po zimě jsem ho tam namontoval taky,protoe mi odeel řemen a kladka na přísluenství.taky cítím lepí aerodynamiku a mení hluk.
|
|
02.06.2011 14:15 -
|
2394510
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Pawell napsal(a): Ja vubec netuim jaký kryt jsem měla a taky netuim proč dělejí tolik typů Ale cena je v poho, snad bude pasovet???? Jetě pro upřesnění, C5 II, 2.0hdi, 100kw, r.v.2006
Koupil jsi ten kryt z agauto? Pasoval? Kryt který nabízí ACI má blbě uchycení, take by se musel bastlit, ten z toho agauto vypadá trochu jinak.
Koupil jsi ten kryt z agauto? Pasoval? Kryt který nabízí ACI má blbě uchycení, take by se musel bastlit, ten z toho agauto vypadá trochu jinak.
Přílohy: spodni_kryt_motoru.jpg ( 4273b ) - |
|
02.06.2011 14:16 -
|
2394512
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
Nemáte někdo nákres originálního krytu pod 2.0HDi16, kde by bylo vidět uchycení?
Díky...
Nemáte někdo nákres originálního krytu pod 2.0HDi16, kde by bylo vidět uchycení?
Díky...
|
|
02.06.2011 14:56 -
|
2394526
|
|
jumep
|
|
|
foto a skutocnost byvaju 2 rozlicne veci
dalsia vec je ze C5 2 ma iny kryt ako C5 1, ak sa mi tu nieco naskytne mozem odfotit, ale najblizsie necakam ze tu nieco budem mat
foto a skutocnost byvaju 2 rozlicne veci
dalsia vec je ze C5 2 ma iny kryt ako C5 1, ak sa mi tu nieco naskytne mozem odfotit, ale najblizsie necakam ze tu nieco budem mat
|
|
02.06.2011 20:54 -
|
2394633
|
|
Darja
|
|
|