| | |
02.06.2011 22:40 -
Re: Kryt pod motorem vs. rychlá jízda
|
2394654
|
|
Mamlas
|
|
|
Vydrzi vubec neco ten z druhovyroby? Aby nebyl z nejakeho tvrdsiho plastu, ktery se lehko rozlame. Mate nekdo zkusenost?
Vydrzi vubec neco ten z druhovyroby? Aby nebyl z nejakeho tvrdsiho plastu, ktery se lehko rozlame. Mate nekdo zkusenost?
|
|
02.06.2011 22:42 -
|
2394655
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Rozláme se i origo. Kdy přejede třeba hroudu sněhu apod.
Rozláme se i origo. Kdy přejede třeba hroudu sněhu apod.
|
|
03.06.2011 10:56 -
|
2394689
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Ja ted uz pres rok mam neoriginalni kryt a musim rict ze nic moc, pri montazi mi to tam narvali na vruty, protoze to tam poradne nesedelo, takze jsem si to musel upravit. Ted s odstupem casu je cely zkrouceny a vybouleny smerem dolu.
A to nemluvim o tom, ze do nej nejaky inzenyr udelal na predni casti diru, asi kvuli chlazeni, ale diky tomu mam zas... motor
Takze pokud novy, tak radsi original, jenze dat za nej neco kolem 5tis (to stal tehdy pred rokem a neco) nebo snad jeste vic, tak to je sila
Ja ted uz pres rok mam neoriginalni kryt a musim rict ze nic moc, pri montazi mi to tam narvali na vruty, protoze to tam poradne nesedelo, takze jsem si to musel upravit. Ted s odstupem casu je cely zkrouceny a vybouleny smerem dolu.
A to nemluvim o tom, ze do nej nejaky inzenyr udelal na predni casti diru, asi kvuli chlazeni, ale diky tomu mam zas... motor :(
Takze pokud novy, tak radsi original, jenze dat za nej neco kolem 5tis (to stal tehdy pred rokem a neco) nebo snad jeste vic, tak to je sila :(
|
|
04.06.2011 09:51 -
|
2394844
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
caute.Aj neorigo drí dobre.Ja mám na Berlingu made in poland a super.Treba dobre uchytit a jazda.Rozkreslené by to mohlo bit na citroenservis.com ,asi.
caute.Aj neorigo drí dobre.Ja mám na Berlingu made in poland a super.Treba dobre uchytit a jazda.Rozkreslené by to mohlo bit na citroenservis.com ,asi.
|
|
04.06.2011 14:36 -
|
2394883
|
|
standacer
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 100 |
|
|
pista napsal(a): caute.Aj neorigo drí dobre.Ja mám na Berlingu made in poland a super.Treba dobre uchytit a jazda.Rozkreslené by to mohlo bit na citroenservis.com ,asi.
Jo jo, nákres tam je, viz foto. A u jsem nael i správný kryt, který tam snad bude pasovat. AGAUTO, ACI a spol mají nějakou jinou verzi krytu - moná na C5 I ?
Jo jo, nákres tam je, viz foto. A u jsem nael i správný kryt, který tam snad bude pasovat. AGAUTO, ACI a spol mají nějakou jinou verzi krytu - moná na C5 I ?
Přílohy: kryt_motoru_dokumentace.png ( 110346b ) - spodni_kryt_motoru_ok.png ( 498620b ) - |
|
05.06.2011 22:06 -
|
2395148
|
|
zico
|
|
|
mamlas, na predoslej strane mam prispevok, kde potvrdzujem, ze ten kryt z ag auto je uplne OK. Mame rovnake auto
mamlas, na predoslej strane mam prispevok, kde potvrdzujem, ze ten kryt z ag auto je uplne OK. Mame rovnake auto ;-)
|
|
06.06.2011 07:01 -
|
2395170
|
|
Mamlas
|
|
|
Koukal jsem na na to, ale je to prodejce na Slovensku coz je trochu z ruky a v CR jsem tenhle nenasel.
Koukal jsem na na to, ale je to prodejce na Slovensku coz je trochu z ruky a v CR jsem tenhle nenasel.
|
|
06.06.2011 16:01 -
|
2395238
|
|
zico
|
|
|
ee .. je to česká firma:
747 66 Dolní Lhota
Česká republika
ee .. je to česká firma:
747 66 Dolní Lhota
Česká republika
|
|
06.06.2011 18:09 -
|
2395255
|
|
Mamlas
|
|
|
No jo na adresu jsem nekoukal. Videl jsem stranky slovensky i www adresa sk, tak jsem to dal nezkoumal.
No jo na adresu jsem nekoukal. Videl jsem stranky slovensky i www adresa sk, tak jsem to dal nezkoumal.
|
|
06.06.2011 22:49 -
|
2395492
|
|
zico
|
|
|
tak drzim palce, za tie prachy nemas co riesit.
PS. nezabudni si z autoriz. citroenu zohnat stupliky
tak drzim palce, za tie prachy nemas co riesit.
PS. nezabudni si z autoriz. citroenu zohnat stupliky :palec
|
|
31.08.2011 00:47 -
|
2410651
|
|
Adeon11
|
|
|
no mne sa to stalo na dialnici v chorvatsku,ako tu jeden uzivatel pise,utrhlo mi to aj ten plastovy kryt medzi krytom motora a naraznikom,viete kde sa da zohnat?okrem autorizovaneho servisu samozrejme, diky za radu Tomiq
no mne sa to stalo na dialnici v chorvatsku,ako tu jeden uzivatel pise,utrhlo mi to aj ten plastovy kryt medzi krytom motora a naraznikom,viete kde sa da zohnat?okrem autorizovaneho servisu samozrejme, diky za radu Tomiq
|
|
31.08.2011 20:42 -
|
2410840
|
|
jruze
|
|
|
V ACI jsem kupoval asi před týdnem na C5 II
V ACI jsem kupoval asi před týdnem na C5 II:nevim
|
|
02.09.2011 00:57 -
|
2411241
|
|
jruze
|
|
|
No nevím ale měl jsem ho doma(tedy u souseda-trochu to poplet) tuím za tři hodiny po objednání a byl normál v nabídce.Pravda není to origo/nepatrné odchylky - o půl hoďky delí montá,ale i proto e starej byl vytrenej ale jinak OK..link.
No nevím ale měl jsem ho doma(tedy u souseda-trochu to poplet) tuím za tři hodiny po objednání a byl normál v nabídce.Pravda není to origo/nepatrné odchylky - o půl hoďky delí montá,ale i proto e starej byl vytrenej ale jinak OK.http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=7423860
|
|
02.09.2011 10:04 -
|
2411279
|
|
Adeon11
|
|
|
no ja som to objednal v agauto,tak som zvedavy kedy mi to donesu,zaroven som objednal aj ten medzikryt k narazniku...ale to rovno z citronu,lebo ten diel som nikde nevidel...
no ja som to objednal v agauto,tak som zvedavy kedy mi to donesu,zaroven som objednal aj ten medzikryt k narazniku...ale to rovno z citronu,lebo ten diel som nikde nevidel...
|
|
22.09.2011 15:58 -
|
2415140
|
|
Pablik1
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 731 |
|
|
no já po těch letech co to autko je na světě mám ten deklík v havarijním stavu.take bádám a pekuluji:koupit nový,pospravovat starý anebo udělat frajeřinku:vyrobit si ho z hliníkového plechu.zima bude dlouhá tak bude čas na nějaké úpravy nebo tak něco
no já po těch letech co to autko je na světě mám ten deklík v havarijním stavu.take bádám a pekuluji:koupit nový,pospravovat starý anebo udělat frajeřinku:vyrobit si ho z hliníkového plechu.zima bude dlouhá tak bude čas na nějaké úpravy nebo tak něco:-)
|
|
27.09.2011 17:35 -
|
2415940
|
|
Adeon11
|
|
|
takze agauto ako tuna vyssie kolega spomina, ponuka kryty IBA na C5 I, dvojku podla obrazkov nemaju...takze musim objednavat z ACI...inak slecna na hotlinke ma sla presviedcat ze som si objednal zly kryt...na 2.2 hdi...som obelel od zurivosti...takze ak ma niekto zaujem,mam na 2.0 hdi C5 I fungl novy kryt...
takze agauto ako tuna vyssie kolega spomina, ponuka kryty IBA na C5 I, dvojku podla obrazkov nemaju...takze musim objednavat z ACI...inak slecna na hotlinke ma sla presviedcat ze som si objednal zly kryt...na 2.2 hdi...som obelel od zurivosti...takze ak ma niekto zaujem,mam na 2.0 hdi C5 I fungl novy kryt...;-)
|
|
24.02.2013 09:31 -
|
2550972
|
|
radar
|
Město: Řicany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 69 |
|
|
Neměl by někdo fotky deflektoru pod motorem ? Neplést se zvukovou izolací pod motorem.
Neměl by někdo fotky deflektoru pod motorem ? Neplést se zvukovou izolací pod motorem.
Přílohy: deflektor motoru.bmp ( 2199618b ) - deflektory_motoru_pravý_levý |
|
| |
|
|