| | |
18.12.2008 16:55 -
Dárky pro nae miláčky
|
168265
|
|
Darja
|
|
|
Pochlubte se, co koupíte plecháčkům pod stromeček Mě dneska přiel dáreček, tak se prostě musím pochlubit, zase bude o kousek útulnějí
Jinak vem přeji krásné proití Vánoc, hlavně pohodu a zdraví, to se pak dá zvládnout vechno
Pochlubte se, co koupíte plecháčkům pod stromeček :-) Mě dneska přiel dáreček, tak se prostě musím pochlubit, zase bude o kousek útulnějí :-)
Jinak vem přeji krásné proití Vánoc, hlavně pohodu a zdraví, to se pak dá zvládnout vechno :-)
|
|
18.12.2008 17:33 -
Re: Dárky pro nae miláčky
|
168266
|
|
máca
|
|
|
Tak to je pěkný dáreček.Já jsem koupila nové gumové koberečky.
Darjo,kde jsi to sehnala?Měla bych zájem.
Tak to je pěkný dáreček.Já jsem koupila nové gumové koberečky.
Darjo,kde jsi to sehnala?Měla bych zájem.
|
|
18.12.2008 17:51 -
|
168267
|
|
Darja
|
|
|
Nechala jsem si ho udelat, stalo to 300Kc + 50Kc posta Pokud by byl zajem, muzeme neco hromadne spachat
Nechala jsem si ho udelat, stalo to 300Kc + 50Kc posta :-) Pokud by byl zajem, muzeme neco hromadne spachat :-)
|
|
19.12.2008 15:23 -
|
168268
|
|
máca
|
|
|
Tak to já chci určitě.
Tak to já chci určitě.
|
|
08.01.2009 15:42 -
|
386441
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
Ahoj Darjo: jsem u sice starý, ale v klubu ranný, neznám vechny poznávací znaky člena klubu/myslím tím na autě, na sobě nechci mít nic vylepené/, ale rád bych poznal a byl poznán členy. Prozatím jsem na auto namračený, protoe je jetě pořád pokaené, ale moná později budeme zase kamarádi. Napi mi co vechno má a rozesílá pro členy klubu. Co se mne týče hledím spíe na pilota ne na SPZ protijedoucích, jestli zmizet z cesty hned, nebo a později. Pokud má něco pro umístění v úrovní očí tak to chci stopro. Díky krocan-Jarda
Ahoj Darjo: jsem u sice starý, ale v klubu ranný, neznám vechny poznávací znaky člena klubu/myslím tím na autě, na sobě nechci mít nic vylepené/, ale rád bych poznal a byl poznán členy. Prozatím jsem na auto namračený, protoe je jetě pořád pokaené, ale moná později budeme zase kamarádi. Napi mi co vechno má a rozesílá pro členy klubu. Co se mne týče hledím spíe na pilota ne na SPZ protijedoucích, jestli zmizet z cesty hned, nebo a později. Pokud má něco pro umístění v úrovní očí tak to chci stopro. Díky krocan-Jarda
|
|
08.01.2009 15:56 -
|
386442
|
|
Darja
|
|
|
No, moznost je nechat si udelat nalepku na zadni sklo
No, moznost je nechat si udelat nalepku na zadni sklo :-):palec
|
|
08.01.2009 16:29 -
|
386443
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
Darja: fajn, to je rada a teď ty dárečky. O podlokách jsem četl, objednám, ale rád bych vechno najednou. krocan-Jarda
Darja: fajn, to je rada a teď ty dárečky. O podlokách jsem četl, objednám, ale rád bych vechno najednou. krocan-Jarda
|
|
08.01.2009 16:39 -
|
386446
|
|
Darja
|
|
|
no jedine klubove predmety jsou podlozky a nalepky viz temata o nich
no jedine klubove predmety jsou podlozky a nalepky :-) viz temata o nich :-)
|
|
08.01.2009 17:15 -
|
386448
|
|
krocan
|
|
|
Take mi prosím poli dvě podloky/pod číslo/, dvě nálepky. Asi dobírkou? Děkuji předem Pinkava Jaromír 739 45 Fryčovice 570 Čauky
Take mi prosím poli dvě podloky/pod číslo/, dvě nálepky. Asi dobírkou? Děkuji předem :-) Pinkava Jaromír 739 45 Fryčovice 570 Čauky
|
|
08.01.2009 18:03 -
|
386452
|
|
Darja
|
|
|
No, precti si .link. at vis, jake jsou podminky a jak zasilam zbozi
No, precti si http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-167374/cur-1.html at vis, jake jsou podminky a jak zasilam zbozi ;-)
|
|
08.01.2009 18:38 -
|
386454
|
|
krocan
|
|
|
Darjo, já u kvůli závadě na citroi sedím týden na tom pokakaném počítači od rána do večera,vyhledávam, čtu, prosím o pomoc, zkouí pouit rady a nic. Sere u mě celý svět. Na to abych vyhledal jetě cenu dvou samolepek nemám vůli. Prosí napi mi celkovou cenu lepek a podloek, já Ti to polu a vyberu si je na srazu, jestli se dřív nesrazím s někým jiným. Nehrozí zbavení se auta, to musím vlastnit 5let. Tak to doufám stihnu. Prozatím dík ahoj. Za to karedé slove se omlouvám, ale mazat u ho nebudu
Darjo, já u kvůli závadě na citroi sedím týden na tom pokakaném počítači od rána do večera,vyhledávam, čtu, prosím o pomoc, zkouí pouit rady a nic. Sere u mě celý svět. Na to abych vyhledal jetě cenu dvou samolepek nemám vůli. Prosí napi mi celkovou cenu lepek a podloek, já Ti to polu a vyberu si je na srazu, jestli se dřív nesrazím s někým jiným. Nehrozí zbavení se auta, to musím vlastnit 5let. Tak to doufám stihnu. Prozatím dík ahoj. Za to karedé slove se omlouvám, ale mazat u ho nebudu
|
|
08.01.2009 18:40 -
|
386455
|
|
stano1
|
|
|
Já jsem svému miláčkovi daroval pod stromeček nové vstrikovače,a mue i nadále bati.
A teraz váne.Ja by som tie privítal niečo iné ako podloky.S tých nálepiek čo sa lepili na zraze ete nezostalo? Rád by som bol hrdým nositelom klubového označenia
Sorry za gramatiku,nemám českú klávesnicu
Já jsem svému miláčkovi daroval pod stromeček nové vstrikovače,a mue i nadále bati.:-d
A teraz váne.Ja by som tie privítal niečo iné ako podloky.S tých nálepiek čo sa lepili na zraze ete nezostalo? Rád by som bol hrdým nositelom klubového označenia:-)
Sorry za gramatiku,nemám českú klávesnicu
|
|
08.01.2009 18:42 -
|
386456
|
|
Darja
|
|
|
krocan napsal(a): Darjo, já u kvůli závadě na citroi sedím týden na tom pokakaném počítači od rána do večera,vyhledávam, čtu, prosím o pomoc, zkouí pouit rady a nic. Sere u mě celý svět. Na to abych vyhledal jetě cenu dvou samolepek nemám vůli. Prosí napi mi celkovou cenu lepek a podloek, já Ti to polu a vyberu si je na srazu, jestli se dřív nesrazím s někým jiným. Nehrozí zbavení se auta, to musím vlastnit 5let. Tak to doufám stihnu. Prozatím dík ahoj. Za to karedé slove se omlouvám, ale mazat u ho nebudu
No, snad se tvoje situace zlepsi Nalepky stoji ruzne podle barvy, mam cerne 25Kc/ks a reflexni 40 Kc/ks, podlozka je 35Kc/ks.
Posilam to CP, platba predem na ucet A nebo na srazech se klubove predmety hromadne rozdavaji
No, snad se tvoje situace zlepsi :-) Nalepky stoji ruzne podle barvy, mam cerne 25Kc/ks a reflexni 40 Kc/ks, podlozka je 35Kc/ks.
Posilam to CP, platba predem na ucet ;-) A nebo na srazech se klubove predmety hromadne rozdavaji :-)
|
|
08.01.2009 19:11 -
|
386460
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
Diskuze o samolepkach: .link.
Diskuze o podlozkach: .link.
POUZIVEJTE PROSIM OCI A NEPISTE PRISPEVKY DO NESPRAVNYCH DISKUZNICH TEMAT, DEKUJI !!!
Diskuze o samolepkach: http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-167044.html
Diskuze o podlozkach: http://www.c5club.cz/page/kod-1300/dis-167374.html
POUZIVEJTE PROSIM OCI A NEPISTE PRISPEVKY DO NESPRAVNYCH DISKUZNICH TEMAT, DEKUJI !!! :palec
|
|
08.01.2009 19:20 -
|
386461
|
|
Darja
|
|
|
No vlastne podlozky a nalepky se daji brat jako darecky pro milacky.. a odkaz na klubove podlozky uz tu jednou byl a byl prehlednut
No vlastne podlozky a nalepky se daji brat jako darecky pro milacky.. a odkaz na klubove podlozky uz tu jednou byl a byl prehlednut :-)
|
|
08.01.2009 19:44 -
|
386467
|
|
Darja
|
|
|
stano1: v tom linku na nalepky je napsano, ze jsou reflexni (zdaji se byt bile), stribrne a cerne
stano1: v tom linku na nalepky je napsano, ze jsou reflexni (zdaji se byt bile), stribrne a cerne ;-)
|
|
| |
|
|