| | |
30.11.2013 14:23 -
Re: Ovládání (funkce) klimatizace/topeni
|
2642081
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No píou otevřít směrem nahoru. To je fajn u kolečka uloeného skoro vodorovně, ale věřím, e otevřené je to co nejvíce od sebe a zavřené co nejvíce k sobě.
No píou otevřít směrem nahoru. To je fajn u kolečka uloeného skoro vodorovně, ale věřím, e otevřené je to co nejvíce od sebe a zavřené co nejvíce k sobě.
|
|
30.11.2013 14:39 -
|
2642083
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
vilous napsal(a): No píou otevřít směrem nahoru. To je fajn u kolečka uloeného skoro vodorovně, ale věřím, e otevřené je to co nejvíce od sebe a zavřené co nejvíce k sobě.
ani ja to nechapem, hlavne ked na inej strane manualu str. 9 sa to vola
Otočný ovládač nastavenia klimatizácie na nízky
výkon.
fakt
ani ja to nechapem, hlavne ked na inej strane manualu str. 9 sa to vola
Otočný ovládač nastavenia klimatizácie na nízky
výkon.
fakt
|
|
30.11.2013 20:34 -
|
2642208
|
|
jumep
|
|
|
odporucam pozret francuzsky navod a poprosit francuza o preklad
odporucam pozret francuzsky navod a poprosit francuza o preklad
|
|
14.01.2014 18:05 -
|
2657332
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Posledních asi 10dní při zastavení na křiovatce se patrně z pod palubní desky ozve tak 4x a 5x ve vteřinových intervalech zvuk připomínající zvuk přidřeného náhonu tachometru (starí vozidla, která jej jetě měla). Neozve se vak pokadé. Ale vliv na to nemá ani klima, ani topení, - ozývá se i při úplně vypnuté klima i topení. Má prosím někdo nápad co by to mohlo být?
Posledních asi 10dní při zastavení na křiovatce se patrně z pod palubní desky ozve tak 4x a 5x ve vteřinových intervalech zvuk připomínající zvuk přidřeného náhonu tachometru (starí vozidla, která jej jetě měla). Neozve se vak pokadé. Ale vliv na to nemá ani klima, ani topení, - ozývá se i při úplně vypnuté klima i topení. Má prosím někdo nápad co by to mohlo být?
|
|
14.01.2014 21:06 -
|
2657401
|
|
jumep
|
|
|
podla mna presuvajuca sa klapka klimatizacie, ta sa pohybovat bude aj ked to mas vypnute
vycisti si to cidlo a pripadne skus nechat nastavene na 28 ci sa to objavy znova (na 16 by som povedal ze je vhodne v lete )
podla mna presuvajuca sa klapka klimatizacie, ta sa pohybovat bude aj ked to mas vypnute
vycisti si to cidlo a pripadne skus nechat nastavene na 28 ci sa to objavy znova (na 16 by som povedal ze je vhodne v lete :) )
|
|
17.01.2014 22:01 -
|
2658846
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Tak jsem odpojil co se dalo, demontoval rádio a středový panel a testoval na stojícím voze. Vypadalo to e jsou to skutečně klapky. Tak zajásání, cigárko před opravou, zapnutí klíčku a prd. Opět ten samý zvuk. Ale podařilo se mi rozířit informace - zvuk se ozve 3 - 4x po sobě z prostoru přepáky motor/kabina pod oknem, při nastartovaném motoru a lehkém zhoupnutí přední části vozu. Pátrání pokračuje.
Tak jsem odpojil co se dalo, demontoval rádio a středový panel a testoval na stojícím voze. Vypadalo to e jsou to skutečně klapky. Tak zajásání, cigárko před opravou, zapnutí klíčku a prd. Opět ten samý zvuk. Ale podařilo se mi rozířit informace - zvuk se ozve 3 - 4x po sobě z prostoru přepáky motor/kabina pod oknem, při nastartovaném motoru a lehkém zhoupnutí přední části vozu. Pátrání pokračuje.
|
|
17.01.2014 22:17 -
|
2658852
|
|
jumep
|
|
|
neviem si predstavit co by tam mohlo taky zvuk robit
okrem klapiek ...
snad jedine nejaky uvolneny kabel ktory sa rozkyva (alebo nieco take)
neviem si predstavit co by tam mohlo taky zvuk robit
okrem klapiek ...
snad jedine nejaky uvolneny kabel ktory sa rozkyva (alebo nieco take)
|
|
17.01.2014 22:42 -
|
2658858
|
|
jumep
|
|
|
vidis, ale tie ventili su dobry typ
niekde bol na to inforapid aj ked hovoril o zvuku cvrcka
vidis, ale tie ventili su dobry typ :)
niekde bol na to inforapid aj ked hovoril o zvuku cvrcka :)
|
|
31.01.2014 15:42 -
|
2663463
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
Zdravim,
rád bych se zeptal, jak je rozdělován vzduch do průduchů při zapnuté klimatizaci resp. fouká vzduch středními průduchy?
Zdravim,
rád bych se zeptal, jak je rozdělován vzduch do průduchů při zapnuté klimatizaci resp. fouká vzduch středními průduchy?
|
|
31.01.2014 16:06 -
|
2663472
|
|
frape
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 27 |
|
|
jo, doplnění je správné
jo, doplnění je správné:-)
|
|
31.01.2014 18:24 -
|
2663507
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já to mám přez zimu nastaveno na 25 stupňů a putěnej automat stále,ani ho nevypínám,ráno po nastartování se ofuk soustředí na čelní sklo,po ujetí asi 2-3km začne ofuk i z prostředních průduchů,zdá se,e fouká ze vech průduchů,po změně teploty ručně,nebo při regulaci otáček ventilátoru ručně se automat vypne.
Já to mám přez zimu nastaveno na 25 stupňů a putěnej automat stále,ani ho nevypínám,ráno po nastartování se ofuk soustředí na čelní sklo,po ujetí asi 2-3km začne ofuk i z prostředních průduchů,zdá se,e fouká ze vech průduchů,po změně teploty ručně,nebo při regulaci otáček ventilátoru ručně se automat vypne.;-)
|
|
31.01.2014 19:47 -
|
2663516
|
|
vseved
|
|
|
Klima automat L22 P24. Po nastartování směruje na čelní sklo, po asi 5-8min vechny průduchy, po cca 15min. čelní sklo a nohy. Vyhovuje - neřeím.
Klima automat L22 P24. Po nastartování směruje na čelní sklo, po asi 5-8min vechny průduchy, po cca 15min. čelní sklo a nohy. Vyhovuje - neřeím.
|
|
31.01.2014 21:02 -
|
2663530
|
|
jumep
|
|
|
zo strednych vyduchov fuka len v lete v podstate ked chladi, v zime sa mi este nestalo zeby tam pustalo vzduch, resp. pusta ho tam ale minimalne
zo strednych vyduchov fuka len v lete v podstate ked chladi, v zime sa mi este nestalo zeby tam pustalo vzduch, resp. pusta ho tam ale minimalne
|
|
31.01.2014 21:14 -
|
2663542
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Přesně tak,jde tam hodně málo vzduchu,jakoby přivřené průduchy,ale je zajímavé,e né hned,a po pár km a pak celou dobu do vypnutí motoru,jde jak teplý při topení na automat,tak při dochlazování na nastavené stupně.
Přesně tak,jde tam hodně málo vzduchu,jakoby přivřené průduchy,ale je zajímavé,e né hned,a po pár km a pak celou dobu do vypnutí motoru,jde jak teplý při topení na automat,tak při dochlazování na nastavené stupně.
|
|
31.01.2014 21:32 -
|
2663549
|
|
63zdenda
|
|
|
Hned nepůjdu zkouet ne váně,zítra dopoledne odzkouim a dám vědět,pouze upozorňuji,e budu editovat,tudí si ohlídej,nebo polu SZ.
Odzkoueno,po nastartování ručně zapnuto do vech směrů,po chvilce přepnuto na AUTO,ofuk el pouze čelní sklo a do stran na skla dveří,po ujetí 2km začlo foukat i ze středních průduchů,po dosaení nastavené teploty 25 stupňů ve vnitř auta u el ofuk pouze čelní sklo a do stran na okna dveří,ze středových průduchů nic,ten automat si klapky pravděpodobně seřizuje dle potřeby a teploty,kterou si nastavim,po dosaení uzavře středové úplně,jiné vysvětlení nemam a snad to chodí správně,jinak jsem dnes také slyel zvuky co má vevěd,snad dá vědět,na co přiel.
Hned nepůjdu zkouet:-)))) ne váně,zítra dopoledne odzkouim a dám vědět,pouze upozorňuji,e budu editovat,tudí si ohlídej,nebo polu SZ.;-)
Odzkoueno,po nastartování ručně zapnuto do vech směrů,po chvilce přepnuto na AUTO,ofuk el pouze čelní sklo a do stran na skla dveří,po ujetí 2km začlo foukat i ze středních průduchů,po dosaení nastavené teploty 25 stupňů ve vnitř auta u el ofuk pouze čelní sklo a do stran na okna dveří,ze středových průduchů nic,ten automat si klapky pravděpodobně seřizuje dle potřeby a teploty,kterou si nastavim,po dosaení uzavře středové úplně,jiné vysvětlení nemam a snad to chodí správně,jinak jsem dnes také slyel zvuky co má vevěd,snad dá vědět,na co přiel.
|
|
31.01.2014 21:32 -
|
2663550
|
|
jumep
|
|
|
moze byt ze stare klapky zle tesnili a pretlacalo tade vzduch a navodzovalo pocit ze to tade kurilo
moze byt ze stare klapky zle tesnili a pretlacalo tade vzduch a navodzovalo pocit ze to tade kurilo
|
|
| |
|
|