| | |
12.05.2016 10:21 -
Re: Ovládání (funkce) klimatizace/topeni
|
2950611
|
|
suomi
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 41 |
|
|
Juras555 napsal(a): Ne tím chci říct, e tlačítkem auto se ovládání zapne do automatického reimu a podle teploty nastavené kolečkem a teploty venku a uvnitř vozu to buď klimuje nebo topí, aby to uvnitř dosáhlo co nejdřív nastavené teploty. Vyjímkou jsou krajní nejnií a nejvyí nastavitelné hodnoty. Na tu nejnií to zapne klimu vdy a na tu nejvyí to začne topit taky vdy.
jasně,díky za vysvětlení....take pokud nesvítí tlačítko Auto tak je klima vypnutá a proudí pouze vzduch z venku?
jasně,díky za vysvětlení....take pokud nesvítí tlačítko Auto tak je klima vypnutá a proudí pouze vzduch z venku?
|
|
12.05.2016 10:37 -
|
2950615
|
|
suomi
|
|
|
Juras555 napsal(a): Jo to tak je, já odpovídal na ten poslední dotaz od suomi, mám dojem, e zatím neví, jak to má vůbec fungovat.
Ano přesně tak,opravdu nevím jak to má fungovat ...mně jen udivuje,e i kdy nemám zapnuté auto,tak na 16st. fouká opravdu studený vzduch...
Ano přesně tak,opravdu nevím jak to má fungovat :-d ...mně jen udivuje,e i kdy nemám zapnuté auto,tak na 16st. fouká opravdu studený vzduch...
|
|
12.05.2016 11:16 -
|
2950637
|
|
Juras555
|
Město: Bučovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0 V6 HDi Tourer | Počet příspěvků: 166 |
|
|
suomi napsal(a): Ano přesně tak,opravdu nevím jak to má fungovat ...mně jen udivuje,e i kdy nemám zapnuté auto,tak na 16st. fouká opravdu studený vzduch...
No ona ta moje předelá odpověď není uplně přesná, kdy toti je zanutý auto a začne se vrtat do nastavení klapek, nebo otáček ventilátoru, tak kontrolka tlačítka auto zhasne, ale stále to klimuje, zvlá při nastavených 16 st. Klima nebude určitě fungovat, kdy bude svítit kontrolka u tlačítka eco.
No ona ta moje předelá odpověď není uplně přesná, kdy toti je zanutý auto a začne se vrtat do nastavení klapek, nebo otáček ventilátoru, tak kontrolka tlačítka auto zhasne, ale stále to klimuje, zvlá při nastavených 16 st. Klima nebude určitě fungovat, kdy bude svítit kontrolka u tlačítka eco.
|
|
12.05.2016 12:02 -
|
2950642
|
|
suomi
|
|
|
OK...hlavně u vím,e na tu minimální teplotu ta klima jede i při vynutém tlačítku auto
OK...hlavně u vím,e na tu minimální teplotu ta klima jede i při vynutém tlačítku auto :-):-)
|
|
12.05.2016 12:03 -
|
2950643
|
|
suomi
|
|
|
Juras555 - díky moc
Juras555 - díky moc :-)
|
|
12.05.2016 16:03 -
|
2950667
|
|
jumep
|
|
|
kym nesvieti ECO a nie je vonku pod 5 stupnov tak kompresor bezi vzdy
vypnes ho prave tym ECO
tlacitko AUTO len na zaklade informacii zo svetelneho senzru a teplot nastavuje intenzitu ventilatora a smer fukania, akonahle niektoru z tychto veci urcis rucne tak zhasne auto, ale kompresor bezi dalej az do stlacenia ECO
kym nesvieti ECO a nie je vonku pod 5 stupnov tak kompresor bezi vzdy
vypnes ho prave tym ECO
tlacitko AUTO len na zaklade informacii zo svetelneho senzru a teplot nastavuje intenzitu ventilatora a smer fukania, akonahle niektoru z tychto veci urcis rucne tak zhasne auto, ale kompresor bezi dalej az do stlacenia ECO
|
|
12.05.2016 17:30 -
|
2950693
|
|
jumep
|
|
|
bolo myslene ze je spinany stale / pouzivany - to rozpajanie pri zatazeni motora atd momentalne je bezpredmetne k otazke
bolo myslene ze je spinany stale / pouzivany - to rozpajanie pri zatazeni motora atd momentalne je bezpredmetne k otazke
|
|
12.05.2016 17:51 -
|
2950696
|
|
jumep
|
|
|
aj C5 1 pri prudkom zosliapnuti plynu rozopne kompresor a potom ho zopne
aj C5 1 pri prudkom zosliapnuti plynu rozopne kompresor a potom ho zopne
|
|
12.05.2016 22:23 -
|
2950801
|
|
jumep
|
|
|
nepotrebujem sem davat ziadne zdroje, v garazi nastartujem, zopne spojka na kompresore, stupim na plyn, vyletia otacky, pustim plyn - klesnu otacky a znova sa zopne spojka takze sa pri stupeni na plyn rozopla ...
nepotrebujem sem davat ziadne zdroje, v garazi nastartujem, zopne spojka na kompresore, stupim na plyn, vyletia otacky, pustim plyn - klesnu otacky a znova sa zopne spojka takze sa pri stupeni na plyn rozopla ...
|
|
13.05.2016 07:59 -
|
2950866
|
|
gull
|
|
|
pánové, nestačilo pouze odpovědět, e klima běí v podstatě stále, pokud ji "manuálně" nevypne a tlačítko auto je jen na "automatické nastavení"? Myslím e o technologickou přednáku mu nelo
pánové, nestačilo pouze odpovědět, e klima běí v podstatě stále, pokud ji "manuálně" nevypne a tlačítko auto je jen na "automatické nastavení"? Myslím e o technologickou přednáku mu nelo:nevim
|
|
13.05.2016 08:55 -
|
2950870
|
|
jruze
|
|
|
gull napsal(a): pánové, nestačilo pouze odpovědět, e klima běí v podstatě stále, pokud ji "manuálně" nevypne a tlačítko auto je jen na "automatické nastavení"? Myslím e o technologickou přednáku mu nelo
Má pravdu,ale účel byl ten aby kadý věděl jak funguje a nepsal později ,,mě to dělá toto je to OK nebo je to chyba?" - a ano stačilo napsat ,,kompresor se bude za určitých podmínek odpojovat" (a pokračovalo by to proč?) - tak jsem se to snail vysvětlit= no bývá to problém.
Má pravdu,ale účel byl ten aby kadý věděl jak funguje a nepsal později ,,mě to dělá toto je to OK nebo je to chyba?" - a ano stačilo napsat ,,kompresor se bude za určitých podmínek odpojovat" (a pokračovalo by to proč?) - tak jsem se to snail vysvětlit= no bývá to problém.
|
|
| |
|
|