03.11.2008 21:14 -
uplík do CD changeru a autorizovaný servis ....
|
167670
|
|
fousek
|
|
|
Kde jinde bych si měl ulevit, ne tady!
Navtívil jsem autorizovaný servis Citroen a (mimo jiné) poadadoval cenu na uplík do CD changeru na C5/2003. Odpověď byla 24 tisíc. Nějak jsem to nemohl rozdýchat a tak jsem celkem vypěnil: "Tohle přeci stojí celý měnič - a to jetě tuím, e do faceliftovaného modelu...". Nakonec zjistili, e asi je to tak a dali mi novou kalkulaci - bez par haleřů 1 900,- Kč. Ani to nedokáu rozdýchat, za takový plastový výlisek ... Neporadíte mi někdo, kde to sehnat za rozumnou cenu?
Kde jinde bych si měl ulevit, ne tady!
Navtívil jsem autorizovaný servis Citroen a (mimo jiné) poadadoval cenu na uplík do CD changeru na C5/2003. Odpověď byla 24 tisíc. Nějak jsem to nemohl rozdýchat a tak jsem celkem vypěnil: "Tohle přeci stojí celý měnič - a to jetě tuím, e do faceliftovaného modelu...". Nakonec zjistili, e asi je to tak a dali mi novou kalkulaci - bez par haleřů 1 900,- Kč. Ani to nedokáu rozdýchat, za takový plastový výlisek ... Neporadíte mi někdo, kde to sehnat za rozumnou cenu?
|
|
04.11.2008 22:10 -
Re: uplík do CD changeru a autorizovaný servis ....
|
167671
|
|
xpetrs
|
Město: Louny, Auto: Renault Scénic | Počet příspěvků: 1 |
|
|
za tu cenu, to u má lepí koupit adaptér k originálnímu autorádiu, který ti bude přehrávat MP3 i WAV z USB či SD karty. Je to zapojený přes port pro CD changer, take kvalita i funkce stejný jako s CD changerem. Vyrábí to buď Connects2 nebo Xcarlink(je levnějí). Najde to přes google.
za tu cenu, to u má lepí koupit adaptér k originálnímu autorádiu, který ti bude přehrávat MP3 i WAV z USB či SD karty. Je to zapojený přes port pro CD changer, take kvalita i funkce stejný jako s CD changerem. Vyrábí to buď Connects2 nebo Xcarlink(je levnějí). Najde to přes google.
|
|
05.11.2008 07:08 -
|
167672
|
|
tief
|
|
|
No urcite by som to pred kupou overil pripadne vyskusal. Changer na C5 je
hodne nestandardny a na strankch Xcarlink je v tom oznaceni troska bordel -
RT3 je oznacene ako RD4, verze RT3 s VAN tam je uplne vynechana a na fotkach
nie je C5 radio.
No urcite by som to pred kupou overil pripadne vyskusal. Changer na C5 je
hodne nestandardny a na strankch Xcarlink je v tom oznaceni troska bordel -
RT3 je oznacene ako RD4, verze RT3 s VAN tam je uplne vynechana a na fotkach
nie je C5 radio.
|
|
05.11.2008 08:58 -
|
167673
|
|
Růa
|
Město: Horaďovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 281 |
|
|
Koukal jsem také na ten adaptér na Xcarlinku. Podle toho co autor píe, je to asi kompatibilní jenom s prvními verzemi orig. autorádií a jenom v C5 I a jetě bez navigace.
Jinak to vypadá pěkně, i kdy laciné to není. Na druhou stranu, podle obchodních podmínek, pokud nebude fungovat, nechá se nepokozený vrátit a člověk prodělá jenom na nějakém tom potovném. Ale........
Koukal jsem také na ten adaptér na Xcarlinku. Podle toho co autor píe, je to asi kompatibilní jenom s prvními verzemi orig. autorádií a jenom v C5 I a jetě bez navigace.
Jinak to vypadá pěkně, i kdy laciné to není. Na druhou stranu, podle obchodních podmínek, pokud nebude fungovat, nechá se nepokozený vrátit a člověk prodělá jenom na nějakém tom potovném. Ale........
|
|
05.11.2008 23:39 -
|
167674
|
|
fousek
|
|
|
Dík za radu, kouknu na to ...mam VAN bus, ale taky navigaci, take asi nic ....
Dík za radu, kouknu na to ...mam VAN bus, ale taky navigaci, take asi nic ....
|
|
06.11.2008 12:17 -
|
167675
|
|
tief
|
|
|
fousek: a neni lepsi si dat hudbu na CD ako mp3 a neresit changer ?
fousek: a neni lepsi si dat hudbu na CD ako mp3 a neresit changer ?
|
|
11.12.2008 05:03 -
|
167676
|
|
fousek
|
|
|
tief: kdy dám hudbu na CD mp3 do palubky, kam dám potom mapové cd ... ... ale vak taky muu poslouchat rádio, e... jinač vyřeeno, koupen nový v zastoueoní clarionu
tief: kdy dám hudbu na CD mp3 do palubky, kam dám potom mapové cd ... :-) ... ale vak taky muu poslouchat rádio, e... jinač vyřeeno, koupen nový v zastoueoní clarionu
|
|
| |