28.10.2009 21:48 -
Re: C5 z jiné stránky.
|
1108523
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
tezkac napsal(a): nezaručuje, ale pravděpodobnost e km odpovídají je v německu výrazně větí ne u nás
Bejvávalo...bohuel pro hooodně napálených lidí.
nezaručuje, ale pravděpodobnost e km odpovídají je v německu výrazně větí ne u nás
Bejvávalo...bohuel pro hooodně napálených lidí.
|
|
18.11.2009 11:32 -
Re: C5 z jiné stránky.
|
1428174
|
|
VasekR
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Já jsem s ní spokojen. Jen mě mrzí e jsem během necelého roku do auta dal přes 60 tisíc. Ale vechno náhody, vyhořelá elektroinstalace a s ní i celá sahara, za jizdy se vysklilo zadní okno, odela řemenice atd.. Jetě jsem přiel na to e mám nejspíe těsnění pod hlavou v háji nebo děravou hlavu. samé super věci. Ale na svezení je to paráda. A to nemluvím o bezpečnosti.
Já jsem s ní spokojen. Jen mě mrzí e jsem během necelého roku do auta dal přes 60 tisíc. Ale vechno náhody, vyhořelá elektroinstalace a s ní i celá sahara, za jizdy se vysklilo zadní okno, odela řemenice atd.. Jetě jsem přiel na to e mám nejspíe těsnění pod hlavou v háji nebo děravou hlavu. samé super věci. Ale na svezení je to paráda. A to nemluvím o bezpečnosti.
|
|
| |