| | |
08.02.2011 17:55 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2372558
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
To Zaborák: Moc to nechápu - ve sníené poloze přece nejde s autem jet (tedy aspoň s mým první generace). Ostatní jasný souhlas, je to moc prima svezení.
To Zaborák: Moc to nechápu - ve sníené poloze přece nejde s autem jet (tedy aspoň s mým první generace). Ostatní jasný souhlas, je to moc prima svezení.
|
|
08.02.2011 20:08 -
|
2372570
|
|
JirkaR
|
Město: Praha 9-Vinoř, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 65 |
|
|
Co se sedaček týká tak se někdy svezte v BMW a poznáte co jsou tvrdé sedačky. Potom je i dřevěná lavice měkoučká.
Co se sedaček týká tak se někdy svezte v BMW a poznáte co jsou tvrdé sedačky. Potom je i dřevěná lavice měkoučká. :-)
|
|
16.02.2011 23:48 -
|
2373979
|
|
Bambulák
|
|
|
Ja mel leta Xantii, liftback, 1.6 benzin, r.v. 1997, po nemeckem dedeckovi, takze jako novou - jenze najednou byla mala! Kocarek, lyze, kufry... a spotreba mi vzhledem k malemu vykonu taky vadila. Logickou volbou byla bud C5 Break II, po faceliftu, protoze novy model je uz zase maly, nizky a drahy - to bych si mohl koupit oktavii. Dal jsem uvazoval o C4 Grand Picasso, ale tam jsou auta s malo kilometry porad draha a maji tu pilotovanou prevodovku, coz me nevabi, a nejvic o Mitsubishi Grandis, kde vadi jen rycivy diesel od VW.
Nakonec jsem zvolil krasny zanovni a zcela duveryhodny (proto taky relativne drahy!) C5 Break z Belgie a prelomu let 2007 a 2008 - i kdyz bohuzel jen s motorem 1.6 HDi, ktery je opravdu slaby. Utesuju se tim, ze to proste staci a vede me to k pokore...
Ja mel leta Xantii, liftback, 1.6 benzin, r.v. 1997, po nemeckem dedeckovi, takze jako novou - jenze najednou byla mala! Kocarek, lyze, kufry... a spotreba mi vzhledem k malemu vykonu taky vadila. Logickou volbou byla bud C5 Break II, po faceliftu, protoze novy model je uz zase maly, nizky a drahy - to bych si mohl koupit oktavii. Dal jsem uvazoval o C4 Grand Picasso, ale tam jsou auta s malo kilometry porad draha a maji tu pilotovanou prevodovku, coz me nevabi, a nejvic o Mitsubishi Grandis, kde vadi jen rycivy diesel od VW.
Nakonec jsem zvolil krasny zanovni a zcela duveryhodny (proto taky relativne drahy!) C5 Break z Belgie a prelomu let 2007 a 2008 - i kdyz bohuzel jen s motorem 1.6 HDi, ktery je opravdu slaby. Utesuju se tim, ze to proste staci a vede me to k pokore... :-))))
|
|
21.03.2011 19:44 -
|
2379688
|
|
navisl
|
|
|
Vdy jsem chtěl velký osobák, nejraději kombíka. Kdy mě ukradli Felícii kombi, pořídil jsem z Německa jedničkovou Xantii 1,9TD Break, to bylo ono velké a pohodlné vozítko, auto úplně o něčem jiném a tak jsem přiel koulím na chu. No a vloni, po asi dvouletém okukování cépětek, jsem pořídil C 5 II., čtyřletou se 115000 km na tachometru, původem z Belgie. Byla to pecka oproti Xantii, v plné palbě, a to pohodlí. Nedám na ní dopustit, jen bych potřeboval víc času na hýčkání a letění téhle kárky.
Vdy jsem chtěl velký osobák, nejraději kombíka. Kdy mě ukradli Felícii kombi, pořídil jsem z Německa jedničkovou Xantii 1,9TD Break, to bylo ono velké a pohodlné vozítko, auto úplně o něčem jiném a tak jsem přiel koulím na chu. No a vloni, po asi dvouletém okukování cépětek, jsem pořídil C 5 II., čtyřletou se 115000 km na tachometru, původem z Belgie. Byla to pecka oproti Xantii, v plné palbě, a to pohodlí. Nedám na ní dopustit, jen bych potřeboval víc času na hýčkání a letění téhle kárky.
|
|
21.03.2011 19:46 -
|
2379690
|
|
navisl
|
|
|
|
|
22.03.2011 00:45 -
|
2379703
|
|
mironew
|
Město: PÍSEK, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Já mám u tvrtého frantíka prvý bol Peugeto 405 Td Break ale mi ho čorkli. Potom som skúsil X1 total socka 1,9 D ale bola krátka čo mi nevyhovovalo ale za to vlastné jazdnosti a konfort cestovania tak Koktavka sa moe schova (podža mňa je to luxusný Zetor), a potom to u ilo Xa II 1,9 TD Break a po nej asi čo iné len C5 to je kua parník
Já mám u tvrtého frantíka prvý bol Peugeto 405 Td Break ale mi ho čorkli:-(. Potom som skúsil X1 total socka 1,9 D ale bola krátka čo mi nevyhovovalo ale za to vlastné jazdnosti a konfort cestovania tak Koktavka sa moe schova (podža mňa je to luxusný Zetor), a potom to u ilo Xa II 1,9 TD Break a po nej asi čo iné len C5 to je kua parník:-d
|
|
28.03.2011 23:56 -
|
2381028
|
|
magvonzlin
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
Já najezdím docela hodne km a uz jsem toho dost vystridal - prvni opel Astra, pak nekolik Vecter, nasledne Mazda 6, pak Passat 95r, Passat 98r, potom úlet ve formě Mazda 5 a rychlý návrat k Passatu. Jenze Passat se ojezdil a co dal? Jasna volba je kombik, diesel a neco, v cem muzu ujet 1000km a ve svych letech to v e zdravi prezit .
Koukam po Passatech na netu - no duvera prazadna... a pak kde se vzal tu se vzal, znamy a duveryhodny clovek se zakoukal do Chrysleru 3000 a ze prej prodava svoji C5. Lestenku, rv 2005, najeto poctivych 104tis km, za cenu o 50 tisic min, nez nejlevnejsi Passat.. No kdo by odolal, ze
2 tydny neduveriveho rochneni na internetu a hledani, proc e vlastne tu hydrauliku nee...
Tady mi moc pomohl C5 klub - stravil jsem u procitani vsech moznych diskusi hodiny.. a ted jsem rad, ze jsem auto vzal.. za 9 měsíců najeto 40 tisic km a nemuzu si stezovat vubec na nic - jsem spokojeny uzivatel
Teda - abych vypíchnul - v klikaticích za Valaskými Klobouky se mi v kufru, z toho houpání, poblil pes .. ale to se holt musí pochopit
Já najezdím docela hodne km a uz jsem toho dost vystridal - prvni opel Astra, pak nekolik Vecter, nasledne Mazda 6, pak Passat 95r, Passat 98r, potom úlet ve formě Mazda 5 a rychlý návrat k Passatu. Jenze Passat se ojezdil a co dal? Jasna volba je kombik, diesel a neco, v cem muzu ujet 1000km a ve svych letech to v e zdravi prezit :-).
Koukam po Passatech na netu - no duvera prazadna... a pak kde se vzal tu se vzal, znamy a duveryhodny clovek se zakoukal do Chrysleru 3000 a ze prej prodava svoji C5. Lestenku, rv 2005, najeto poctivych 104tis km, za cenu o 50 tisic min, nez nejlevnejsi Passat.. No kdo by odolal, ze :-)
2 tydny neduveriveho rochneni na internetu a hledani, proc e vlastne tu hydrauliku nee...
Tady mi moc pomohl C5 klub - stravil jsem u procitani vsech moznych diskusi hodiny.. a ted jsem rad, ze jsem auto vzal.. za 9 měsíců najeto 40 tisic km a nemuzu si stezovat vubec na nic - jsem spokojeny uzivatel :-d
Teda - abych vypíchnul ;-) - v klikaticích za Valaskými Klobouky se mi v kufru, z toho houpání, poblil pes .. ale to se holt musí pochopit :-p
|
|
29.03.2011 00:08 -
|
2381029
|
|
9000petr
|
|
|
No ja na c5 nemoem poveda zle slovo, trafil som asi jednu z miliona od 78 ročneho dedka z TN, auto garaovane cuckané... a poctivo jazdené ked som ho bral malo poctivých 97 tisic km a dedo ma zabil ked my ukázal fakturu ked auto kupoval ako predvazdačku a tam bola plná cena a cena po zlave to som teda gulal ale s c5 som maximalne spokojný
No ja na c5 nemoem poveda zle slovo, trafil som asi jednu z miliona od 78 ročneho dedka z TN, auto garaovane cuckané... a poctivo jazdené ked som ho bral malo poctivých 97 tisic km a dedo ma zabil ked my ukázal fakturu ked auto kupoval ako predvazdačku a tam bola plná cena a cena po zlave to som teda gulal:-o ale s c5 som maximalne spokojný :palec
|
|
29.03.2011 00:53 -
|
2381031
|
|
fantomas
|
Město: H.Brod, Auto: Citroën C5 I 2.0HPi Exclusive | Počet příspěvků: 27 |
|
|
< Koktavka sa moe schova (podža mňa je to luxusný Zetor), a potom to u ilo Xa II 1,9 TD Break a po nej asi čo iné len C5 to je kua parník
....občas pročítám diskuze a tak trochu bych se chtěl zastat těch "koktávek". Myslím, e není potřeba se o nich vyjadřovat nějak posměně - dle mého názoru je to povedené auto.......chmmmm - ale mám 3 děti a jsem starí pán, take ...C5.
< Koktavka sa moe schova (podža mňa je to luxusný Zetor), a potom to u ilo Xa II 1,9 TD Break a po nej asi čo iné len C5 to je kua parník:-d
....občas pročítám diskuze a tak trochu bych se chtěl zastat těch "koktávek". Myslím, e není potřeba se o nich vyjadřovat nějak posměně - dle mého názoru je to povedené auto.......chmmmm - ale mám 3 děti a jsem starí pán, take ...C5.:-)
|
|
29.03.2011 13:44 -
|
2381081
|
|
tief
|
|
|
Nemozete porovnavat octaviu a c5, su to auta inej triedy a teda aj inej cielovej skupiny zakaznikov. Ja som trocha s koktou jazdil - nebolo to az take zle, zive, tiche, bez pazvukov , akurat bolo v interieri malo miesta, bola hodne tvrda a neosobna ... To uz mi viac sedelo das auto Polo, tusim 1.6 16v ... to bola taka mala ziva svine
Nemozete porovnavat octaviu a c5, su to auta inej triedy a teda aj inej cielovej skupiny zakaznikov. Ja som trocha s koktou jazdil - nebolo to az take zle, zive, tiche, bez pazvukov , akurat bolo v interieri malo miesta, bola hodne tvrda a neosobna ... To uz mi viac sedelo das auto Polo, tusim 1.6 16v ... to bola taka mala ziva svine :)
|
|
29.03.2011 15:05 -
|
2381093
|
|
Darja
|
|
|
Jela jsem novou toyotou avensis v plný palbě. Dobrý auto, ale tvrdí. Pěkně ohdlučněný, ivý, ale tvrdý, na D1 peklo
Jela jsem novou toyotou landcruiser.... upřímně, mít dvě mega, koupím si to. Prostorné, vymakané auto, na těch balónech bylo i měkké, monost nastavení podvozku comfort nebo sport (znatelný rozdíl).
Ale pořád za ty prachy je pětka hodně muziky za málo peněz
Jela jsem novou toyotou avensis v plný palbě. Dobrý auto, ale tvrdí. Pěkně ohdlučněný, ivý, ale tvrdý, na D1 peklo :(
Jela jsem novou toyotou landcruiser.... upřímně, mít dvě mega, koupím si to. Prostorné, vymakané auto, na těch balónech bylo i měkké, monost nastavení podvozku comfort nebo sport (znatelný rozdíl).
Ale pořád za ty prachy je pětka hodně muziky za málo peněz :-)
|
|
29.03.2011 15:39 -
|
2381100
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Půjčil jsem si v zimě na jednu 60km cestu od vagra Seat Alhambru (jelo nás 6 lidí) a musím říct, Oktávka je proti ní na místě řidiče pohodlné auto (občas s ní jezdím v práci) - v Alhambře mě zadek bolel u po půlhodině jízdy.
Půjčil jsem si v zimě na jednu 60km cestu od vagra Seat Alhambru (jelo nás 6 lidí) a musím říct, Oktávka je proti ní na místě řidiče pohodlné auto (občas s ní jezdím v práci) - v Alhambře mě zadek bolel u po půlhodině jízdy.
|
|
29.03.2011 23:04 -
|
2381224
|
|
magvonzlin
|
Město: Otrokovice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 43 |
|
|
TomasT napsal(a): Půjčil jsem si v zimě na jednu 60km cestu od vagra Seat Alhambru (jelo nás 6 lidí) a musím říct, Oktávka je proti ní na místě řidiče pohodlné auto (občas s ní jezdím v práci) - v Alhambře mě zadek bolel u po půlhodině jízdy.
Taky jsem byl velice překvapený.. měl jsem tyto auta za luxus a houby houby ... za volantem nevím, ale vzadu jsou sedáky straně nízko, kolenem jsem si málem vyrazil zuby ... nepohodlné po 10ti minutách
Taky jsem byl velice překvapený.. měl jsem tyto auta za luxus a houby houby ... za volantem nevím, ale vzadu jsou sedáky straně nízko, kolenem jsem si málem vyrazil zuby ... nepohodlné po 10ti minutách
|
|
| |
|
|