| | |
06.03.2015 11:33 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2795091
|
|
CBHanz
|
|
|
To Buchta: To ví kdy mi bylo 18 , citroeny se tu blbě sháněly, pak nějakou dobu ve světě, potom jsem měl 10 let sluebák, no a teď astná náhoda, e Adéla je koupená od jruze, take co si přát víc - houpe to a jede to.
To Buchta: To ví kdy mi bylo 18 , citroeny se tu blbě sháněly, pak nějakou dobu ve světě, potom jsem měl 10 let sluebák, no a teď astná náhoda, e Adéla je koupená od jruze, take co si přát víc - houpe to a jede to.
|
|
01.05.2015 17:14 -
|
2816449
|
|
Lesopes
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím,
2x BX, Xantie a dneska jsem koupil C5,,,, houpačka je houpačka ,,,
Les
Zdravím,
2x BX, Xantie a dneska jsem koupil C5,,,, houpačka je houpačka ,,,:-))))
Les
|
|
01.12.2015 19:05 -
|
2893405
|
|
Atrigon
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
ja som si kupil C5 lebo som sa uz obaval sadnut si do passata a natartova. Aj ked som tam mal bobru vybavu, teraz mam este lepsiu,skoda len ze sa mi nepodarila exclusive, tie pamätove sadacky boli moj sen. Ked som sa ukazal na C5 tak sa kazdy cudoval ze som vymenil passata za francuza..... pisem to tak aj preto ze niektorí ani nevedeli ze aky model to je a to sa mi vtedy zapacilo este viac!!!!! uz som nechcel jazdit na aute ktore je okukane a stoji pred kazdym panelakom, pripadne je v kazdej dedine. No a konfort ten je na C5 uzasny,potrebujem este dotiahnut zopar detailov a bude to podla mojich predstav,az na tie memory kresla...
ja som si kupil C5 lebo som sa uz obaval sadnut si do passata a natartova. Aj ked som tam mal bobru vybavu, teraz mam este lepsiu,skoda len ze sa mi nepodarila exclusive, tie pamätove sadacky boli moj sen. Ked som sa ukazal na C5 tak sa kazdy cudoval ze som vymenil passata za francuza..... pisem to tak aj preto ze niektorí ani nevedeli ze aky model to je a to sa mi vtedy zapacilo este viac!!!!!:palec uz som nechcel jazdit na aute ktore je okukane a stoji pred kazdym panelakom, pripadne je v kazdej dedine. No a konfort ten je na C5 uzasny,potrebujem este dotiahnut zopar detailov a bude to podla mojich predstav,az na tie memory kresla...
|
|
01.12.2015 19:10 -
|
2893407
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Nechci mystifikovat, ale pokud má ele sedadla, tak by neměl být nějak extra problém tu pamě dodělat..
Nechci mystifikovat, ale pokud má ele sedadla, tak by neměl být nějak extra problém tu pamě dodělat.. ;)
|
|
01.12.2015 19:15 -
|
2893409
|
|
Atrigon
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
no napriek tomu ze mam vybavu business confort, tak nemam sedacky v elektrike len machanicke, predosla majitelka to nepotrebovala, lebo jazdila na tom len ona ale ja mam manzelku co ma 156 cm tak asi chapes preco by sa mi zisli memory sedacky
no napriek tomu ze mam vybavu business confort, tak nemam sedacky v elektrike len machanicke, predosla majitelka to nepotrebovala, lebo jazdila na tom len ona ale ja mam manzelku co ma 156 cm tak asi chapes preco by sa mi zisli memory sedacky
|
|
01.12.2015 19:28 -
|
2893411
|
|
virus.spam
|
Město: Česká Lípa, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 117 |
|
|
Měl jsem hodně autíček a to myslím váně.- měnil jsem auta častěji ne ponoky -samo,e to byly vechno ojetiny,ale BX jsem měl bohuel jen jednoho a dojem super. Nikdy mne nezradil..radost z jízdy atd. Ale od té doby co mi miláčka (BX) před dlouhým časem v zimě jeden "kolega řidič" v Jezvé u koly totálně zničil,jsem nepoznal lepí auto. A kdy jsem před rokem viděl C5 a svezl jsem se,tak jsem si vzpoměl na BX , prodal Volvo a el do toho.Nelituji...svezení super,pohodlíčko,neokoukaný(ani po letech) no paráda.
Měl jsem hodně autíček a to myslím váně.- měnil jsem auta častěji ne ponoky :-))))-samo,e to byly vechno ojetiny,ale BX jsem měl bohuel jen jednoho a dojem super. Nikdy mne nezradil..radost z jízdy atd. Ale od té doby co mi miláčka (BX) před dlouhým časem v zimě jeden "kolega řidič" v Jezvé u koly totálně zničil,jsem nepoznal lepí auto. A kdy jsem před rokem viděl C5 a svezl jsem se,tak jsem si vzpoměl na BX , prodal Volvo a el do toho.Nelituji...svezení super,pohodlíčko,neokoukaný(ani po letech) no paráda.
|
|
01.12.2015 21:16 -
|
2893443
|
|
ivanivan
|
|
|
Koncern je pro mě sprosté slovo, ale musím se přiznat, e první C5 jsem si koupil z důvodu nízké ceny v bazaru. Nadchla mě velikost (i kdy sedan), výbava, hydra a cena. A u mě to drí. Kdy jsem chtěl nedávno C5x7 a koukal po bazarech, stály tam Superby stejného roku, bez výbavy, ale o cca 80-100t draí. A rojili se kolem nich lidi jak mouchy kolem ho... . Já nakonec místo X7 koupil C5II sedan a nelituji (i kdy ho zabrala ena ). Teď jsem vzal jetě C5II break. Oboje max vybavené, v automatu a relativně za pár korun. Kdo nezná hydru a svezu ho, tak jen čumí.
Koncern je pro mě sprosté slovo, ale musím se přiznat, e první C5 jsem si koupil z důvodu nízké ceny v bazaru. Nadchla mě velikost (i kdy sedan), výbava, hydra a cena. A u mě to drí. Kdy jsem chtěl nedávno C5x7 a koukal po bazarech, stály tam Superby stejného roku, bez výbavy, ale o cca 80-100t draí. A rojili se kolem nich lidi jak mouchy kolem ho... :-)))) . Já nakonec místo X7 koupil C5II sedan a nelituji (i kdy ho zabrala ena :-d ). Teď jsem vzal jetě C5II break. Oboje max vybavené, v automatu a relativně za pár korun. Kdo nezná hydru a svezu ho, tak jen čumí.
|
|
01.12.2015 23:31 -
|
2893528
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
A ten break,to je bááááájo co
A ten break,to je bááááájo co :-))
|
|
01.12.2015 23:38 -
|
2893537
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Jo kombajn je kombajn. Naloím do C5 Break motor z C5 V6 i s převodovkou a muu ho zavést zákazníkovi. To mě připomíná jak si přijel pán o berlích pro motor a do Xantie kombi jsem ho soupnul destou do kufru a ani se neumazal. Jak pán tak i já
Jo kombajn je kombajn. Naloím do C5 Break motor z C5 V6 i s převodovkou a muu ho zavést zákazníkovi. To mě připomíná jak si přijel pán o berlích pro motor a do Xantie kombi jsem ho soupnul destou do kufru a ani se neumazal. Jak pán tak i já :-p
|
|
01.12.2015 23:57 -
|
2893552
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Bude místopředseda klubu Break
Bude místopředseda klubu Break :-)
|
|
02.12.2015 00:03 -
|
2893556
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Pořád hledám tlačítko To se mi líbí Nastesti jsem se uz pred pul rokem vykaslal na tu modrou bestiji FB
Pořád hledám tlačítko To se mi líbí :-) Nastesti jsem se uz pred pul rokem vykaslal na tu modrou bestiji FB :-))))
|
|
12.12.2015 16:06 -
|
2896697
|
|
mandibula
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
V roce 94 jsme začali s BX pak 9 let Xantia (s odskočením k Renault Espace... máme dodnes starouka z roku 2000 a milujeme ho taky) a teď u 5 let C5, volby jasná, jezdím teměř denně po dálnici a tenhle dálniční koráb,který umí vyehlit hrbatou silnici a má spotřebu 6,2/100 km nemá chybu!!! Občas zazlobí ( výměna klapky v topení a mám novou spojku), jinak super.
V roce 94 jsme začali s BX pak 9 let Xantia (s odskočením k Renault Espace... máme dodnes starouka z roku 2000 a milujeme ho taky) a teď u 5 let C5, volby jasná, jezdím teměř denně po dálnici a tenhle dálniční koráb,který umí vyehlit hrbatou silnici a má spotřebu 6,2/100 km nemá chybu!!! Občas zazlobí ( výměna klapky v topení a mám novou spojku), jinak super.
|
|
17.01.2016 21:35 -
|
2909534
|
|
Maty114
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Moje cesta byla dlouha........doufam, ze nebudu nudit....
Chtel jsem auto co ma tyto vlastnosti.......
Turbonafta, nebot taham karavan a proto je benzin bezcenny...pro mne...ano V8 by byl OK ale to je jina......
Proto cca 350 N/m s rozumnou prumernou spotrebou kolem .........8 / 100 km, hodne mista na zadnich sedadlech,
vydechy klimatizace i na zadni sedadla, tempomat, sestikvalt, puvod mimo cr, rozumn najezd do 300tis km, cenovka
100-130 tis. kc......a hlavne aby se s nim jezdilo dobre moji zene, nebot s P307 ji neslo radit, nebot nemohla doslapnout
spojku na podlahu....opravdu jde ztuha......
Ja preferoval Alfa 156, jeste vice se mi libila Croma 1,9 Jtd 110 kw..... ergonomicky pro moje pouziti o hodne lepsi nez C5
Zena chtela Octavii II, nebo Passata. Sjezili jsme hodne, ja nehodlal jezdit VW koncern, zena Itaky, tak jsem hledl v Francouzskych vodach, P407 se mi nelibilo, ze na zadnich sedadlech neni skoro zadne misto, tak jsem koukal po C5........
To, ze nema vydechy klimatizace na zadni sedacky a mene mista n zadnich sedadlech kompenzuje fantasticky podvozek,
presne razeni, idelni prubech motoru s navaznosti na dobre odstupnovanou prevodovku.............
I zena je spokojena, i dokonce se sama nabizi, ze bude ridit, takze prozatim spokojenost....
Maty
Moje cesta byla dlouha........doufam, ze nebudu nudit....
Chtel jsem auto co ma tyto vlastnosti.......
Turbonafta, nebot taham karavan a proto je benzin bezcenny...pro mne...ano V8 by byl OK ale to je jina......
Proto cca 350 N/m s rozumnou prumernou spotrebou kolem .........8 / 100 km, hodne mista na zadnich sedadlech,
vydechy klimatizace i na zadni sedadla, tempomat, sestikvalt, puvod mimo cr, rozumn najezd do 300tis km, cenovka
100-130 tis. kc......a hlavne aby se s nim jezdilo dobre moji zene, nebot s P307 ji neslo radit, nebot nemohla doslapnout
spojku na podlahu....opravdu jde ztuha......
Ja preferoval Alfa 156, jeste vice se mi libila Croma 1,9 Jtd 110 kw..... ergonomicky pro moje pouziti o hodne lepsi nez C5
Zena chtela Octavii II, nebo Passata. Sjezili jsme hodne, ja nehodlal jezdit VW koncern, zena Itaky, tak jsem hledl v Francouzskych vodach, P407 se mi nelibilo, ze na zadnich sedadlech neni skoro zadne misto, tak jsem koukal po C5........
To, ze nema vydechy klimatizace na zadni sedacky a mene mista n zadnich sedadlech kompenzuje fantasticky podvozek,
presne razeni, idelni prubech motoru s navaznosti na dobre odstupnovanou prevodovku.............
I zena je spokojena, i dokonce se sama nabizi, ze bude ridit, takze prozatim spokojenost....
Maty
|
|
17.01.2016 22:06 -
|
2909541
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Výdechy na zadní sedačky tam jsou pod předníma sedačkama..
Výdechy na zadní sedačky tam jsou pod předníma sedačkama.. ;)
|
|
08.04.2016 14:56 -
|
2937872
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Ahoj vichni, jsem tu nový cca měsíc a C5 s r.v. 2003 mi doporučil kamarád, kdy jsem hledal rodinný vůz. Hned od začátku říkal, e to bude záitek z jízdy a měl pravdu. Nemohu si to auto vynachválit. Na svůj věk to auto nemá snad ani kousíček rzi. Za ten cca měsíc co ho máme jsme s přítelkyní nalítali cca 1000km a kromě předních čepů ádný problém. Dalí auto a tohle doslouí bude zřejmě dalí C5 Přeji hodně najetých km
Ahoj vichni, jsem tu nový cca měsíc a C5 s r.v. 2003 mi doporučil kamarád, kdy jsem hledal rodinný vůz. Hned od začátku říkal, e to bude záitek z jízdy a měl pravdu. Nemohu si to auto vynachválit. Na svůj věk to auto nemá snad ani kousíček rzi. Za ten cca měsíc co ho máme jsme s přítelkyní nalítali cca 1000km a kromě předních čepů ádný problém. Dalí auto a tohle doslouí bude zřejmě dalí C5 :-) :-) Přeji hodně najetých km :palec
|
|
08.04.2016 15:16 -
|
2937875
|
|
jhonzatko
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 108 |
|
|
Momentálně jsem na C5 X7 Tourer a zatímco jedničkovou C5 Tourer jsem miloval, k té nové si zatím sloitě hledám cestu.
Snad si to jetě sedne. Kadopádně důvod pro první C5 byl jasný. Úasné pohodlí, prostor a nezaměnitelné charisma, tak vyčnívající mezi tou edou VW masou ...
Momentálně jsem na C5 X7 Tourer a zatímco jedničkovou C5 Tourer jsem miloval, k té nové si zatím sloitě hledám cestu.
Snad si to jetě sedne. Kadopádně důvod pro první C5 byl jasný. Úasné pohodlí, prostor a nezaměnitelné charisma, tak vyčnívající mezi tou edou VW masou ... :)
|
|
08.04.2016 15:25 -
|
2937877
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
jhonzatko napsal(a): Momentálně jsem na C5 X7 Tourer a zatímco jedničkovou C5 Tourer jsem miloval, k té nové si zatím sloitě hledám cestu.
Snad si to jetě sedne. Kadopádně důvod pro první C5 byl jasný. Úasné pohodlí, prostor a nezaměnitelné charisma, tak vyčnívající mezi tou edou VW masou ...
C5 jsem pořídil s přítelkyní jako první auto, protoe čekáme rodinu. Tak na co kupovat mení a pak větí, kdy není moc peněz, ale opravdu si tu káru nemohu vynachválit. Moje ho jetě neřídila, prý je moc velké, ale vím, e si zvykne bude muset
C5 jsem pořídil s přítelkyní jako první auto, protoe čekáme rodinu. Tak na co kupovat mení a pak větí, kdy není moc peněz, ale opravdu si tu káru nemohu vynachválit. Moje ho jetě neřídila, prý je moc velké, ale vím, e si zvykne :-d bude muset :-d
|
|
08.04.2016 16:07 -
|
2937880
|
|
Matijaz
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 76 |
|
|
A svezl jsi se s C5 II 2.0HDi 100kW? To se Ti bude líbit jetě víc!
A svezl jsi se s C5 II 2.0HDi 100kW? To se Ti bude líbit jetě víc!:palec
|
|
| |
|
|