| | |
07.11.2013 18:24 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2634843
|
|
Fire
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 17 |
|
|
LiborB12 napsal(a): Fire - ahoj, tak koukám, e jsi nakonec pořídil. Doufám, e bude spokojenej a trefil jsi dobrej kousek, do kterýho nevysype majlant.
PS: radil z motorkářů
Díky, Díky no ve skutečnosti nepořídil, to co mám v profilu je přítelkyně a profil jsem si tu zaloil, kdy jsem zjioval jak vyměnit prachovku na řadící páce Brousím si zuby na nějakou pěknou CI s benzínovým dvoulitrem, předpokládaný datum nákupu je a někdy v lednu/únoru. Nechám si to dovézt z DE, ale potřebuju dát tomu kdo mě to bude dováet co nejpřesnějí informace aby vybral dobrý kousek.
Díky, Díky no ve skutečnosti nepořídil, to co mám v profilu je přítelkyně a profil jsem si tu zaloil, kdy jsem zjioval jak vyměnit prachovku na řadící páce :-D Brousím si zuby na nějakou pěknou CI s benzínovým dvoulitrem, předpokládaný datum nákupu je a někdy v lednu/únoru. Nechám si to dovézt z DE, ale potřebuju dát tomu kdo mě to bude dováet co nejpřesnějí informace aby vybral dobrý kousek.
|
|
31.12.2013 18:59 -
|
2652577
|
|
vos.pe
|
|
|
Zdravím vechny cé pětkáře a přeji ve neleí v Novém roce...jsa od přírody věrnej,vyměnil jsem svou C5 často zde potupně nazývanou jako socku, za c5 II V6 automat,luxus púr,tak snad nebudu litovat moc...
Zdravím vechny cé pětkáře a přeji ve neleí v Novém roce...jsa od přírody věrnej,vyměnil jsem svou C5 často zde potupně nazývanou jako socku, za c5 II V6 automat,luxus púr,tak snad nebudu litovat moc...;-)
|
|
31.12.2013 19:21 -
|
2652580
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Proč by si litoval,na luxus a hlavně automat se zvyká hned dobře. Maximálně tě to auto vysaje jako ferat...
Proč by si litoval,na luxus a hlavně automat se zvyká hned dobře. Maximálně tě to auto vysaje jako ferat...:-))))
|
|
31.12.2013 19:28 -
|
2652581
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Litovat určitě,ale toho,es to neudělal ji dřív,a ti to jetě dlouhá léta houpe.
Litovat určitě,ale toho,es to neudělal ji dřív,a ti to jetě dlouhá léta houpe.;-)
|
|
01.01.2014 17:15 -
|
2652770
|
|
ivanivan
|
|
|
První C5 jsem koupil spí náhodou (málo výbavy, ale přijatelná cena ), dalí dvě u cíleně a kombi s lepí a lepí výbavou. Mnoho luxusu a pohodlí za příznivou cenu .
P.S. Proč se majitelé francouzských aut nezdraví na silnici? Protoe se u ráno potkali v servisu .
První C5 jsem koupil spí náhodou (málo výbavy, ale přijatelná cena :-)))) ), dalí dvě u cíleně a kombi s lepí a lepí výbavou. Mnoho luxusu a pohodlí za příznivou cenu :palec .
P.S. Proč se majitelé francouzských aut nezdraví na silnici? Protoe se u ráno potkali v servisu :-)))) .
|
|
01.01.2014 17:25 -
|
2652772
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
To se určitě netýká C5,my jezdíme do klubáckých servisů jenom na kávu a pokec,no a při té příleitosti se občas nějaká drobnost najde. Jinak jsem také vlastnil pár citrouů a s výbavou exlusive velká spokojenost,samozřejmě kdy se něco nepodělá.
To se určitě netýká C5,my jezdíme do klubáckých servisů jenom na kávu a pokec,no a při té příleitosti se občas nějaká drobnost najde.:-)))) Jinak jsem také vlastnil pár citrouů a s výbavou exlusive velká spokojenost,samozřejmě kdy se něco nepodělá.;-)
|
|
09.04.2014 18:09 -
|
2685932
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Kvůli tomuhle si to kupujeme
.link.
Kvůli tomuhle si to kupujeme
https://www.youtube.com/watch?v=Vju3MK_IhhY
|
|
29.05.2014 02:27 -
|
2700292
|
|
ezopos
|
Město: Záměl, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v Leader Break | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Proc i ja?
Rozhodnuti padlo po ceste na dovolenou v 35st. po dalnici v aute bez klimatizace( nemohl s nami jet ani pes ikdyz jsme kvuli tomu dobu vybirali hotel). Zajeli jsme do AAA vybirat typ auta( ja mel jasno C5,V70,Passat B6). Rekli jsme si ze kazdej mame pravo veta na jedno auto. B6 byly ty nejvetsi slupky za ty penize tak jsme ho vyradili. Manzelka mi vetovala V70 ja ji Tourana ( mimochodem pro me snad uplne nejnudnejsi a nejprumernejsi auto vsech dob). Ve vyberu zbyl jen "gaučík". Musim podotknout ze jsem skoro vybodovany ridic a od C5 jsem ocekaval ze dojde ke sklidneni a musim rict ze to funguje. Vlastnit hydralycky Citroen byl muj sen vzdycky stejne jako BMW 635 csi a Saab 93 turbo cabrio na ty snad jeste dojde. Jedina vec ceho lituji je ze to neni benzin a automat, pak by to bylo dokonale.
Po par mesicich pouzivani mi stale nejde do hlavy, kdyz vystupuju z kolegova C-maxe a vemu za kliku, jak to muze jit tak snadno, tohle dojebali
Proc i ja?
Rozhodnuti padlo po ceste na dovolenou v 35st. po dalnici v aute bez klimatizace( nemohl s nami jet ani pes ikdyz jsme kvuli tomu dobu vybirali hotel). Zajeli jsme do AAA vybirat typ auta( ja mel jasno C5,V70,Passat B6). Rekli jsme si ze kazdej mame pravo veta na jedno auto. B6 byly ty nejvetsi slupky za ty penize tak jsme ho vyradili. Manzelka mi vetovala V70 ja ji Tourana ( mimochodem pro me snad uplne nejnudnejsi a nejprumernejsi auto vsech dob). Ve vyberu zbyl jen "gaučík". Musim podotknout ze jsem skoro vybodovany ridic a od C5 jsem ocekaval ze dojde ke sklidneni a musim rict ze to funguje. Vlastnit hydralycky Citroen byl muj sen vzdycky stejne jako BMW 635 csi a Saab 93 turbo cabrio na ty snad jeste dojde. Jedina vec ceho lituji je ze to neni benzin a automat, pak by to bylo dokonale.:-))))
Po par mesicich pouzivani mi stale nejde do hlavy, kdyz vystupuju z kolegova C-maxe a vemu za kliku, jak to muze jit tak snadno, tohle dojebali
|
|
29.05.2014 22:28 -
|
2700534
|
|
igok
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 517 |
|
|
Nepatri to sice do tohoto vlakna ale to otvaranie dveri z vnutra sa da doladit. Staci dat dole tapec z dveri a skratit trochu drotene tiahlo od klucky ku zamku. Tie draty niesu rovne ale maju na sebe ohyb v tvare Z, to Z trochu zvacsi a bude to OK. Odporucam ti to spravit skor ako si ulomis vnutornu klucku.
Nepatri to sice do tohoto vlakna ale to otvaranie dveri z vnutra sa da doladit. Staci dat dole tapec z dveri a skratit trochu drotene tiahlo od klucky ku zamku. Tie draty niesu rovne ale maju na sebe ohyb v tvare Z, to Z trochu zvacsi a bude to OK. Odporucam ti to spravit skor ako si ulomis vnutornu klucku.;-)
|
|
30.05.2014 12:57 -
|
2700649
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
igok napsal(a): Po par mesicich pouzivani mi stale nejde do hlavy, kdyz vystupuju z kolegova C-maxe a vemu za kliku, jak to muze jit tak snadno, tohle dojebali
Nepatri to sice do tohoto vlakna ale to otvaranie dveri z vnutra sa da doladit. Staci dat dole tapec z dveri a skratit trochu drotene tiahlo od klucky ku zamku. Tie draty niesu rovne ale maju na sebe ohyb v tvare Z, to Z trochu zvacsi a bude to OK. Odporucam ti to spravit skor ako si ulomis vnutornu klucku.
ked som mal novucicke Grande Punto, tak po 3mesiacoch sa nedali otvorit oboje zadne dvere, prisiel som naspat do predajne a vravim, ze ja som nechcel 3dveraka, predajca cumel jak puk ze co tym myslim , vyrobna vada celej serie Fiatu, skracovanie tiahel , dnes sa z toho uz len smejem
No a po spuste takychto zazitkov som kupil C4 a to bol etalon kvality v porovnani s GP
Nepatri to sice do tohoto vlakna ale to otvaranie dveri z vnutra sa da doladit. Staci dat dole tapec z dveri a skratit trochu drotene tiahlo od klucky ku zamku. Tie draty niesu rovne ale maju na sebe ohyb v tvare Z, to Z trochu zvacsi a bude to OK. Odporucam ti to spravit skor ako si ulomis vnutornu klucku.;-)
ked som mal novucicke Grande Punto, tak po 3mesiacoch sa nedali otvorit oboje zadne dvere, prisiel som naspat do predajne a vravim, ze ja som nechcel 3dveraka, predajca cumel jak puk ze co tym myslim , vyrobna vada celej serie Fiatu, skracovanie tiahel :-)))):-)))):-)))), dnes sa z toho uz len smejem
No a po spuste takychto zazitkov som kupil C4 a to bol etalon kvality v porovnani s GP
|
|
30.05.2014 21:39 -
|
2700858
|
|
Hanz 397
|
|
|
robo napsal(a): Nepatri to sice do tohoto vlakna ale to otvaranie dveri z vnutra sa da doladit. Staci dat dole tapec z dveri a skratit trochu drotene tiahlo od klucky ku zamku. Tie draty niesu rovne ale maju na sebe ohyb v tvare Z, to Z trochu zvacsi a bude to OK. Odporucam ti to spravit skor ako si ulomis vnutornu klucku.
ked som mal novucicke Grande Punto, tak po 3mesiacoch sa nedali otvorit oboje zadne dvere, prisiel som naspat do predajne a vravim, ze ja som nechcel 3dveraka, predajca cumel jak puk ze co tym myslim , vyrobna vada celej serie Fiatu, skracovanie tiahel , dnes sa z toho uz len smejem
V porovnání s fehler in alle teile (fiat) jsou skoro vechna auta etalonem kvality...
Jinak Já jsem před měsícem konečně vyměnil auto a volba byla (skoro) jasná. Sice jsem chtěl C6,ale nakonec jsem zvolil opět C5,akorát o pár let mladí. Nejsem si jistej,čím jiným bych mohl jezdit-můj zadek nechce zaívat středověk (různé kostitřasy napříč automobilovým spektrem)
V porovnání s fehler in alle teile (fiat) jsou skoro vechna auta etalonem kvality... :-d
Jinak Já jsem před měsícem konečně vyměnil auto a volba byla (skoro) jasná. Sice jsem chtěl C6,ale nakonec jsem zvolil opět C5,akorát o pár let mladí. Nejsem si jistej,čím jiným bych mohl jezdit-můj zadek nechce zaívat středověk (různé kostitřasy napříč automobilovým spektrem) :-d
|
|
03.06.2014 06:58 -
|
2701691
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Moje přítelkyně má bechtěrejeva (degenerativní postiení páteře) a víc ne 100 km v jakémkoli autě je pro ni boj. A se mnou je v úasu, navíc si dá maximální bederní opěrku a v Berlíně se cítí lepí ne před nastoupením do auta. U má přímo fóbii kdy má jet dále se svojí fabií.
Moje přítelkyně má bechtěrejeva (degenerativní postiení páteře) a víc ne 100 km v jakémkoli autě je pro ni boj. A se mnou je v úasu, navíc si dá maximální bederní opěrku a v Berlíně se cítí lepí ne před nastoupením do auta. U má přímo fóbii kdy má jet dále se svojí fabií.
|
|
03.06.2014 20:54 -
|
2701813
|
|
Hanz 397
|
|
|
vilous napsal(a): Moje přítelkyně má bechtěrejeva (degenerativní postiení páteře) a víc ne 100 km v jakémkoli autě je pro ni boj. A se mnou je v úasu, navíc si dá maximální bederní opěrku a v Berlíně se cítí lepí ne před nastoupením do auta. U má přímo fóbii kdy má jet dále se svojí fabií.
To jsi mi troku připomněl-kolega v práci,zapřísáhlej koncerňák mi tak dva týdny z5 přivezl sluebák a já ho vezl domů.Asi moc lidí to tu nebude znát,ale kdy se přijede do Dc-Březin do sídlitě,tak je tam na tý cestě taková roleta. Kdy jí jedeme čímkoliv,musíme pevně stisknout zuby,aby nám necvakaly. No a v C5 byla jen lehce slyet,cítit nebylo fakt nic. Kdy jsem zastavil,tak na mě koukal,jako bulík a já mu řikám:to čumí na Citroena,viď ?
Tak to je dalí důvod,proč jsem(a myslím,e nejen já) zvolil C5
To jsi mi troku připomněl-kolega v práci,zapřísáhlej koncerňák mi tak dva týdny z5 přivezl sluebák a já ho vezl domů.Asi moc lidí to tu nebude znát,ale kdy se přijede do Dc-Březin do sídlitě,tak je tam na tý cestě taková roleta. Kdy jí jedeme čímkoliv,musíme pevně stisknout zuby,aby nám necvakaly. No a v C5 byla jen lehce slyet,cítit nebylo fakt nic. Kdy jsem zastavil,tak na mě koukal,jako bulík a já mu řikám:to čumí na Citroena,viď :-d?
Tak to je dalí důvod,proč jsem(a myslím,e nejen já) zvolil C5 :-d
|
|
03.06.2014 21:57 -
|
2701848
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No a tohle vechno jednou skončí... Tak skvělá věc a Citroen jí chce opustit
No a tohle vechno jednou skončí...:-( Tak skvělá věc a Citroen jí chce opustit:-(
|
|
04.06.2014 01:58 -
|
2701901
|
|
boulic
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Zdravím...nenael by se v Mostě a okolí človíček s C5 II?...ta moje nic neehlí, tak e bych vyzkouel jiný kus jestli nemám nějaký problém....pocitově cítím pohodu v rychlostech okolo70-90....ve městě při pomalé jízdě kostitřas jako cokoliv a nad 100 bych se bál vyhýbacího manévru.....díky
Zdravím...nenael by se v Mostě a okolí človíček s C5 II?...ta moje nic neehlí, tak e bych vyzkouel jiný kus jestli nemám nějaký problém....pocitově cítím pohodu v rychlostech okolo70-90....ve městě při pomalé jízdě kostitřas jako cokoliv a nad 100 bych se bál vyhýbacího manévru.....díky
|
|
21.11.2014 15:02 -
|
2755364
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Protoe ex-zicova C5 vypadá dobře . Protoe se mi vdycky líbila a po pročtení fóra jsem C5 neshledal nějak závaně poruchovým vozem . No a houpání je
Protoe ex-zicova C5 vypadá dobře :-). Protoe se mi vdycky líbila a po pročtení fóra jsem C5 neshledal nějak závaně poruchovým vozem :-). No a houpání je :-)):palec
|
|
16.01.2015 21:51 -
|
2775849
|
|
kubass
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 51 |
|
|
Já se přiznám e náhodou , před 10ti lety jsem začal s Fiatem 600 (toho mám do teď), pak byly 3 Mercedesy starího data, nejnovějí, ten sem prodal před 2 roky byl z roku 94, protoe Fiaty, a ve co souvisý s jeho koncernem mimo Chrysleru jsou moje srdeční záleitost, společně s Mercedesama (zvátní kombinace co?), (podmínka byla něco mladího, aspoň rok 2000+) tak jsem logicky lovil ve vodách oblíbených. U Fiatu jsem koukal po Bravu nebo Cromě 2.0 nebo 2.4JTd, ale nic, z Mercedesů to mohlo být buď W171 SLK 230 Kompressor, W203 Cčko stím samým motorem nebo CLK takté (do MB patří benzín, se ví ne), ale nic, ty byly vechny buď značně jety nebo skorodovany doslova na srač.., smutné, ale je to tak . Mím tehdejím éfem mi byl nabídnut jeho, můj nynějí, C5 II, auto koupeno v čr, serviska, prostě ve, váhal sem, asi 14 dní, popravdě se mi C5 moc nelíbila, nakonec sem ji vzal stím e to skusím, kdy to nepude prodat se to dá vdycky ( určitě líp jak benzínovej Mercedes )...
No a výsledek je ten e mám C5 u 2 roky a jsem spokojenej, a nemůu říct křivého slova, výbava víc ne solidní, náhradní díly za pusu, ere málo, a je a překvapivě pohodlná, jo, a defakto nerezaví...
Jediné věci co mi po přechodu z MB krapet chybí je automat, zadní náhon, dřevo v interieru a noní ruční brzda
Já se přiznám e náhodou :nevim, před 10ti lety jsem začal s Fiatem 600 (toho mám do teď), pak byly 3 Mercedesy starího data, nejnovějí, ten sem prodal před 2 roky byl z roku 94, protoe Fiaty, a ve co souvisý s jeho koncernem mimo Chrysleru jsou moje srdeční záleitost, společně s Mercedesama (zvátní kombinace co?), (podmínka byla něco mladího, aspoň rok 2000+) tak jsem logicky lovil ve vodách oblíbených. U Fiatu jsem koukal po Bravu nebo Cromě 2.0 nebo 2.4JTd, ale nic, z Mercedesů to mohlo být buď W171 SLK 230 Kompressor, W203 Cčko stím samým motorem nebo CLK takté (do MB patří benzín, se ví ne), ale nic, ty byly vechny buď značně jety nebo skorodovany doslova na srač.., smutné, ale je to tak :-(. Mím tehdejím éfem mi byl nabídnut jeho, můj nynějí, C5 II, auto koupeno v čr, serviska, prostě ve, váhal sem, asi 14 dní, popravdě se mi C5 moc nelíbila, nakonec sem ji vzal stím e to skusím, kdy to nepude prodat se to dá vdycky ( určitě líp jak benzínovej Mercedes :-D)...
No a výsledek je ten e mám C5 u 2 roky a jsem spokojenej, a nemůu říct křivého slova, výbava víc ne solidní, náhradní díly za pusu, ere málo, a je a překvapivě pohodlná, jo, a defakto nerezaví...
Jediné věci co mi po přechodu z MB krapet chybí je automat, zadní náhon, dřevo v interieru a noní ruční brzda :-p
|
|
05.03.2015 15:17 -
|
2794766
|
|
CBHanz
|
|
|
Také bych s dovolením přispěl proč C5. Představte si dobu normalizace, rok 1971. Za mými prarodiči přijel jejich známý ze výcarska. \ vté době mí rodiče vlastnili vozidlo Z4, vyráběné ve 30. letech v brněnské zbrojovce, mí prarodiče jezdili s Oktávií combi - nezaměňovat s dnením ochcávkami!. A přítel ze výcar přijel úplně novým Citroenem DS 19 a mě bylo 7 let a samozřejmě mě svezl. Trvalo to přes 40 let, ale u mám také hydraulický podvozek
Také bych s dovolením přispěl proč C5. Představte si dobu normalizace, rok 1971. Za mými prarodiči přijel jejich známý ze výcarska. \ vté době mí rodiče vlastnili vozidlo Z4, vyráběné ve 30. letech v brněnské zbrojovce, mí prarodiče jezdili s Oktávií combi - nezaměňovat s dnením ochcávkami!. A přítel ze výcar přijel úplně novým Citroenem DS 19 a mě bylo 7 let a samozřejmě mě svezl. Trvalo to přes 40 let, ale u mám také hydraulický podvozek:-d
|
|
| |
|
|