| | |
26.08.2013 08:19 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2613254
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No pěkně děkuji za takovou bezpečnost
Já neusnu nebo mám hlasitost hudby dvě čárky od konce maxima
Ta moje "ílená hudba" mě udruje v bezva kondici. Kamarádka z té Galaxy nechápala, kdy mě viděla vystoupit rozzářeného a vysmátého po 800 km jízdy.Ptala se co jsem bral za drogy
No pěkně děkuji za takovou bezpečnost
Já neusnu nebo mám hlasitost hudby dvě čárky od konce maxima:-d
Ta moje "ílená hudba" mě udruje v bezva kondici. Kamarádka z té Galaxy nechápala, kdy mě viděla vystoupit rozzářeného a vysmátého po 800 km jízdy.Ptala se co jsem bral za drogy:-))))
|
|
28.09.2013 07:48 -
|
2622296
|
|
Raudík
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zdravím vechny citroeňáky, jsem tu nový, citronka C5 jsem si koupil před týdnem. Je to moc příjemnej gaučák. Má najeto skutečných 85 000km, po 70letém pánovi, tak by neměl být zrasovaný. Protoé mám jetě monde r.94 a jsem sním doposud spokojený. Jen jsem chtěl u ivějí, mladí a hlavně pohodlné auto. Rozhodoval jsem se mezi novým mondeem 2010 a citroenem. Obě auta jsou moc pěkná, ale kdy jsem si sedl poprvé do C5, tak mě hned chytla a to jsem neslyel jetě klapot nafáku. Poté jsem zkusil nová mondeo i z natočeným motorem, upřímě, to auto mi nesedlo a motor se mi zdal hlučný. Nechal jsem si jetě jednou ukázat C5 a to u i s natočeným motorem a dost mě překvapil, jak ten motor je tichý o proti mondeu. Tak a bylo ruzhodnuto a dnes u C5 v plný výbavě je má. Hlavně aby slouila, jako mé stařičké mondeo.
Zdravím vechny citroeňáky, jsem tu nový, citronka C5 jsem si koupil před týdnem. Je to moc příjemnej gaučák. Má najeto skutečných 85 000km, po 70letém pánovi, tak by neměl být zrasovaný. Protoé mám jetě monde r.94 a jsem sním doposud spokojený. Jen jsem chtěl u ivějí, mladí a hlavně pohodlné auto. Rozhodoval jsem se mezi novým mondeem 2010 a citroenem. Obě auta jsou moc pěkná, ale kdy jsem si sedl poprvé do C5, tak mě hned chytla a to jsem neslyel jetě klapot nafáku. Poté jsem zkusil nová mondeo i z natočeným motorem, upřímě, to auto mi nesedlo a motor se mi zdal hlučný. Nechal jsem si jetě jednou ukázat C5 a to u i s natočeným motorem a dost mě překvapil, jak ten motor je tichý o proti mondeu. Tak a bylo ruzhodnuto a dnes u C5 v plný výbavě je má. Hlavně aby slouila, jako mé stařičké mondeo.
|
|
29.09.2013 13:35 -
|
2622957
|
|
monkus
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 59 |
|
|
Ja som sa k citrónom dostal viac menej nasilu. Teta si v roku 2001 doviezla XMko 2.5 TDI, mala ho ako sluobné auto, no u malo nabehané 230000 km a potrebovalo údrbu. Ale ona je skôr typ, e kúpi nové auto, tak ho posunula otcovi, nakožko je automechanik a bude si ho vedie porobi. Tak ho otec mal 3 roky, ale moc ho nevyuíval a tak sa rozhodol, e ho predá. Ja som sa viezol na ňom iba striedmo, nevedel som ete oceni ten luxus. Bral som ho ako radové auto. No mám rád kombíky a tento bol fakt vežký a bolo mi ho žúto, aby sme prili o také priestranné auto a ete za tú cenu, čo som ho kúpil, by bol hriech to nezobra. Tak som sa dostal k XMku, mal som ho 2,5 roka a celkom sme si spolu uili, vďačnejie auto som ete nezail a u ani asi nezaijem. Najväčí ok pre mňa bol, keď som si sadol do auta s tlmičmi, nakožko človek pri hydractive nepotrebuje riei cestu. Tento rok mi končí STK a nechcelo sa mi u do starého auta investova, tak som začal pozera po C5 nakožko som mal poiadavky hydractive, 6st manuál a tempomat. Mal som v pláne kúpi auto a XMko doije, no srnky sa rozhodli inak a jedného letného večera som jednu nabral a tak XMko odilo predčasne do dôchodku. Nadiiel čas na výber C5, rozhodoval som sa medzi II a III, dvojka je pekná z vonku, no interiér má straidelný oproti XMku a nakožko som takej povahy, e si nekúpim nič, čo sa mi nepáči, tak jediný výber bol X7. Tak som si vybral a spokojne sme najazdili za mesiac 4000km
Ja som sa k citrónom dostal viac menej nasilu. Teta si v roku 2001 doviezla XMko 2.5 TDI, mala ho ako sluobné auto, no u malo nabehané 230000 km a potrebovalo údrbu. Ale ona je skôr typ, e kúpi nové auto, tak ho posunula otcovi, nakožko je automechanik a bude si ho vedie porobi. Tak ho otec mal 3 roky, ale moc ho nevyuíval a tak sa rozhodol, e ho predá. Ja som sa viezol na ňom iba striedmo, nevedel som ete oceni ten luxus. Bral som ho ako radové auto. No mám rád kombíky a tento bol fakt vežký a bolo mi ho žúto, aby sme prili o také priestranné auto a ete za tú cenu, čo som ho kúpil, by bol hriech to nezobra. Tak som sa dostal k XMku, mal som ho 2,5 roka a celkom sme si spolu uili, vďačnejie auto som ete nezail a u ani asi nezaijem. Najväčí ok pre mňa bol, keď som si sadol do auta s tlmičmi, nakožko človek pri hydractive nepotrebuje riei cestu. Tento rok mi končí STK a nechcelo sa mi u do starého auta investova, tak som začal pozera po C5 nakožko som mal poiadavky hydractive, 6st manuál a tempomat. Mal som v pláne kúpi auto a XMko doije, no srnky sa rozhodli inak a jedného letného večera som jednu nabral a tak XMko odilo predčasne do dôchodku. Nadiiel čas na výber C5, rozhodoval som sa medzi II a III, dvojka je pekná z vonku, no interiér má straidelný oproti XMku a nakožko som takej povahy, e si nekúpim nič, čo sa mi nepáči, tak jediný výber bol X7. Tak som si vybral a spokojne sme najazdili za mesiac 4000km :-)
|
|
06.11.2013 14:40 -
|
2634053
|
|
Fire
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Tak já jsem Citroena nikdy nechtěl. Jednak se mě vůbec nelíbí a jednak jsem si myslel, e je to auto co se kazí. Dalí věc je, e mě příli nevyhovuje jeho měkkost, houpavost a ve mě přijde takové gumové (hlavně řazení, moná i trochu brzdy) Nicméně se musí nechat, e srovnatelná auta(výbava, sluný motor, bezpečnost a velikost) jiných značek stojí o 30-40% víc. Take v mém případě je to spí takové logické řeení ne nadení z Citroenu.
Tak já jsem Citroena nikdy nechtěl. Jednak se mě vůbec nelíbí a jednak jsem si myslel, e je to auto co se kazí. Dalí věc je, e mě příli nevyhovuje jeho měkkost, houpavost a ve mě přijde takové gumové (hlavně řazení, moná i trochu brzdy) Nicméně se musí nechat, e srovnatelná auta(výbava, sluný motor, bezpečnost a velikost) jiných značek stojí o 30-40% víc. Take v mém případě je to spí takové logické řeení ne nadení z Citroenu.
|
|
06.11.2013 15:35 -
|
2634058
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No tedy fuj! )
To je jak kdyby si napsal do Sparta klubu e ji nemá rád e by si raději chodil na Slavii ale sparta má levnějí lístky...
To mě nadzvedlo jako dnes reportá v Radiournálu o etření v nějakém státu (myslím Chorvatsko?) e prý bude limit na nákup vládních aut.e si berou příklad z Francie kde president jezdí jen v obyčejném Citroenu...!
Ale v pohodě tady jsme vichni v klidu,maximálně tě vyloučíme...
Já třeba kdybych vyhrál ve Sportce nějakou ílenou výhru,tak by mě ani ve snu nenapadlo koupit nějaké Ferrari Porsche atd.Proč se krčit v nějakém íleném ,rychlém autě co se v něm nedá stejně jezdit.
Koupil bych si vechny typy Citroen s hydraulikou a pěkně v gaučíku bych si uíval úasnou plavbu.Kadý den v jiném a krásném ! autě...
No tedy fuj! :-)))
To je jak kdyby si napsal do Sparta klubu e ji nemá rád e by si raději chodil na Slavii ale sparta má levnějí lístky...
To mě nadzvedlo jako dnes reportá v Radiournálu o etření v nějakém státu (myslím Chorvatsko?) e prý bude limit na nákup vládních aut.e si berou příklad z Francie kde president jezdí jen v obyčejném Citroenu...!
Ale v pohodě tady jsme vichni v klidu,maximálně tě vyloučíme...:-))))
Já třeba kdybych vyhrál ve Sportce nějakou ílenou výhru,tak by mě ani ve snu nenapadlo koupit nějaké Ferrari Porsche atd.Proč se krčit v nějakém íleném ,rychlém autě co se v něm nedá stejně jezdit.
Koupil bych si vechny typy Citroen s hydraulikou a pěkně v gaučíku bych si uíval úasnou plavbu.Kadý den v jiném a krásném ! autě...
|
|
06.11.2013 16:19 -
|
2634060
|
|
Fire
|
|
|
Někdo koupí Citroen protoe se třeba líbí a uívá si pohodlí jak v gaučíku. Já jsem zhodnotil, e za tyhle peníze není moné vybrat nic lepího ne C5. A jak jsem se o to začal zajímat tak zjiuji, e C5 je opravdu celkem povedené auto, které je natěstí velmi podceněné, ale pokud bych si mohl vybrat bez ohledu na cenu asi bych zvolil něco troku tvrdího a ostřejího (ale zase ne moc, třeba Octávka mě přijde docela dost tvrdá). Asi nějakou novějí V70, jene srovnatelné V70 začínají na 70 a C5 na 35
Někdo koupí Citroen protoe se třeba líbí a uívá si pohodlí jak v gaučíku. Já jsem zhodnotil, e za tyhle peníze není moné vybrat nic lepího ne C5. A jak jsem se o to začal zajímat tak zjiuji, e C5 je opravdu celkem povedené auto, které je natěstí velmi podceněné, ale pokud bych si mohl vybrat bez ohledu na cenu asi bych zvolil něco troku tvrdího a ostřejího (ale zase ne moc, třeba Octávka mě přijde docela dost tvrdá). Asi nějakou novějí V70, jene srovnatelné V70 začínají na 70 a C5 na 35
|
|
06.11.2013 16:38 -
|
2634066
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Take se ti vlastně auto nelíbí,neoslovilo tě,nemá k němu vztah a kupuje vlastně z donucení e potřebuje jezdit s něčim velkým a je jedno s čím? Tomu nerozumím,do toho bych nikdy neel,abych el k autu s nechutí,to bych nikdy nepřekousnul.Ale moná jsem to jenom patně pochopil.Mně se líbí hodně moc,hlavně ta mořská nemoc při jízdě.
Take se ti vlastně auto nelíbí,neoslovilo tě,nemá k němu vztah a kupuje vlastně z donucení e potřebuje jezdit s něčim velkým a je jedno s čím? Tomu nerozumím,do toho bych nikdy neel,abych el k autu s nechutí,to bych nikdy nepřekousnul.Ale moná jsem to jenom patně pochopil.Mně se líbí hodně moc,hlavně ta mořská nemoc při jízdě.;-)
|
|
06.11.2013 17:11 -
|
2634068
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
..Ono je rozdiel kupit zakladnu c5 alebo c5 v horom stave / bez vybavy / s podozrivou historiou alebo nezaujimavu ..a kupit nablyskaneho postaraneho tátoa v plnke.. ja som tú moju hladal 5 týdnov, a stála 3300 v prepočte asi 85 200kč.. ale viem e je ako z linky a bude dlho slúi..
Adekvatne vozidla su pre mna len mercedes a jaguar..
Tvrdí podvozok.. s hydrou jazdím u 10 rokov.. od BX cez XM a Xantiu a po C5.. a portové výkony im teda nerobia problém, problém s tým majú len vodiči ktorých vystraí akýkolvek náklon , tam kde audiny brzdia na 30km/h tak tam ja môem 100, lebo viem e mi ten podvozok nevyskoči/nestratí kontakt s vozovkou..
Velmi vela som sa s hydrou naučil za mlada (a za blba ) ked som testoval BX 1.9 16V na 230 km/h ..1000kg na 160 koní ,z 0-100 za 7,5s..a to bol rocnik 1988.. a bez turba, najdi mi vykonnejsi motor v tomto obsahu a v tej dobe..je mi trochu luto ze citron prestal robi ostrejie verzie GTi..u ich robí len peugeot
..Ono je rozdiel kupit zakladnu c5 alebo c5 v horom stave / bez vybavy / s podozrivou historiou alebo nezaujimavu ..a kupit nablyskaneho postaraneho tátoa v plnke.. ja som tú moju hladal 5 týdnov, a stála 3300 v prepočte asi 85 200kč.. ale viem e je ako z linky a bude dlho slúi..
Adekvatne vozidla su pre mna len mercedes a jaguar..
Tvrdí podvozok.. s hydrou jazdím u 10 rokov.. od BX cez XM a Xantiu a po C5.. a portové výkony im teda nerobia problém, problém s tým majú len vodiči ktorých vystraí akýkolvek náklon , tam kde audiny brzdia na 30km/h tak tam ja môem 100, lebo viem e mi ten podvozok nevyskoči/nestratí kontakt s vozovkou..
Velmi vela som sa s hydrou naučil za mlada (a za blba :D) ked som testoval BX 1.9 16V na 230 km/h ..1000kg na 160 koní ,z 0-100 za 7,5s..a to bol rocnik 1988.. a bez turba, najdi mi vykonnejsi motor v tomto obsahu a v tej dobe..je mi trochu luto ze citron prestal robi ostrejie verzie GTi..u ich robí len peugeot
|
|
06.11.2013 17:39 -
|
2634069
|
|
Fire
|
|
|
63zdenda napsal(a): Take se ti vlastně auto nelíbí,neoslovilo tě,nemá k němu vztah a kupuje vlastně z donucení e potřebuje jezdit s něčim velkým a je jedno s čím? Tomu nerozumím,do toho bych nikdy neel,abych el k autu s nechutí,to bych nikdy nepřekousnul.Ale moná jsem to jenom patně pochopil.Mně se líbí hodně moc,hlavně ta mořská nemoc při jízdě.
Má pravdu tak na půl. Měl jsem nějaké poadavky (výbava, bezpečnost, velikost, spolehlivost a cena) a ty prostě splnila jen C5. Jsou na ní některé věci, ze kterých nejsem příli nadený, právě ta zmíněná mořská nemoc (jízdní vlastnosti) a nebo vzhled, nad tyto (pro mě) nedostatky se ale dokáu povznést a budu si uívat to dobré co C5 nabízí ...
Má pravdu tak na půl. Měl jsem nějaké poadavky (výbava, bezpečnost, velikost, spolehlivost a cena) a ty prostě splnila jen C5. Jsou na ní některé věci, ze kterých nejsem příli nadený, právě ta zmíněná mořská nemoc (jízdní vlastnosti) a nebo vzhled, nad tyto (pro mě) nedostatky se ale dokáu povznést a budu si uívat to dobré co C5 nabízí ...
|
|
06.11.2013 19:23 -
|
2634114
|
|
Ladman
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer Exclusive | Počet příspěvků: 489 |
|
|
Tak já se v podstatě vdy rozhodoval jen mezi koncernovými (PSA) auty. Začínal jsem se kodovkou stovkou, tehdy to byla ekonomická nutnost (od té doby mám averzi ke vem kodovkám a do současnosti). Před nějakými 17-ti lety jsem stál před volbou, XM nebo Peugeot 405? Jeliko mne hodně lidí od XM odrazovalo, vyhrál Peugeot. Pak jsem měl pár let Tempru, co byla taková znouzectnost (druhé a jsem pevně přesvědčen, e poslední auto, které nepocházelo z PSA). Pak jsem volil mezi Xantií a 406-kou (facelift), vyhrál Peugeot, přece jen se mi líbil trochu víc. Máme ho dodnes, absolvovali jsme s ním 3x Bulharsko, teď s ním jezdí manelka. A X7? Od chvíle, kdy jsem ho prvně uviděl, jsem ho chtěl. To auto je srdeční záleitost, prostě pecka. Jsem maximálně spokojenej, snad jen kdyby moje motorizace měla i estý převodový stupeň (hlavně na dálnici to pak zbytečně ere). Jinak auto splňuje ve co od něj očekávám, tedy komfort, bezpečnost a jízdní vlastnosti.
Tak já se v podstatě vdy rozhodoval jen mezi koncernovými (PSA) auty. Začínal jsem se kodovkou stovkou, tehdy to byla ekonomická nutnost (od té doby mám averzi ke vem kodovkám a do současnosti). Před nějakými 17-ti lety jsem stál před volbou, XM nebo Peugeot 405? Jeliko mne hodně lidí od XM odrazovalo, vyhrál Peugeot. Pak jsem měl pár let Tempru, co byla taková znouzectnost (druhé a jsem pevně přesvědčen, e poslední auto, které nepocházelo z PSA). Pak jsem volil mezi Xantií a 406-kou (facelift), vyhrál Peugeot, přece jen se mi líbil trochu víc. Máme ho dodnes, absolvovali jsme s ním 3x Bulharsko, teď s ním jezdí manelka. A X7? Od chvíle, kdy jsem ho prvně uviděl, jsem ho chtěl. To auto je srdeční záleitost, prostě pecka. Jsem maximálně spokojenej, snad jen kdyby moje motorizace měla i estý převodový stupeň (hlavně na dálnici to pak zbytečně ere). Jinak auto splňuje ve co od něj očekávám, tedy komfort, bezpečnost a jízdní vlastnosti.
|
|
06.11.2013 20:09 -
|
2634130
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
po nechutnych skusenostiach s uplne novym fiatom Grande Punto som kupil C4 lider, co bola kozmicka lod vo vybave a spolahlivosti v porovnami s fiatom. Kedze som ho dral uz 5 rok a zacal dochadzat daleko do prace, rozmyslal som co s tym. benzinova c4 1.6 s 5 rychlostnou prevodovkou zrala privela a tocila jak motorka 4000otacok. Ale vsetko si odmakala, 2 kojencov, 2 kociky, a kedze sa na nej takmer po 85tisic nic nepokazilo, a doma pribudla aj nakupna taska C3, zacal som poskulovat po c5. Kedysi to bolo auto financne nedostupne pre mna. lenze kriza dorazila aj na PSA a zacali akcie a odkupne bonusy a bolo rozhodnute. Potreboval som proste auto ktore malo zere, je velke a tazke ako tank [ked rano chodia na dialnici polske kamiony medzi ciarami, neni mi vsetko jedno] a komfortne na dlhe trasy. A zere malo. toto vsetko som premietol do c5. A jedneho dna s takmer slzami som nechal c4 u predajcu a domov odchadzal na vysnivanom diesle.
Po 10tisic km mozem povedat ze takmer vsetko vymenovane vyslo. a dufam ze ju budem mat veelmi dlho.
takychto aut novych sa preda tak 15 za mesiac tak sme tak trocha exoti. Kazdy kto to auto videl bol prekvapeni co je to za citroen Jasne kritika pribudne inokedy
po nechutnych skusenostiach s uplne novym fiatom Grande Punto som kupil C4 lider, co bola kozmicka lod vo vybave a spolahlivosti v porovnami s fiatom. Kedze som ho dral uz 5 rok a zacal dochadzat daleko do prace, rozmyslal som co s tym. benzinova c4 1.6 s 5 rychlostnou prevodovkou zrala privela a tocila jak motorka 4000otacok. Ale vsetko si odmakala, 2 kojencov, 2 kociky, a kedze sa na nej takmer po 85tisic nic nepokazilo, a doma pribudla aj nakupna taska C3, zacal som poskulovat po c5. Kedysi to bolo auto financne nedostupne pre mna. lenze kriza dorazila aj na PSA a zacali akcie a odkupne bonusy a bolo rozhodnute. Potreboval som proste auto ktore malo zere, je velke a tazke ako tank [ked rano chodia na dialnici polske kamiony medzi ciarami, neni mi vsetko jedno] a komfortne na dlhe trasy. A zere malo. toto vsetko som premietol do c5. A jedneho dna s takmer slzami som nechal c4 u predajcu a domov odchadzal na vysnivanom diesle.
Po 10tisic km mozem povedat ze takmer vsetko vymenovane vyslo. a dufam ze ju budem mat veelmi dlho.
takychto aut novych sa preda tak 15 za mesiac tak sme tak trocha exoti. Kazdy kto to auto videl bol prekvapeni co je to za citroen:-)))) Jasne kritika pribudne inokedy
|
|
06.11.2013 22:37 -
|
2634233
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Fire,dej vědět za pár měsíců,mě se C5 líbí ji dlouho celá,ze začátku jsem akorát moc nemohl přijít na chu zadnim lampám,dnes to je nádhera,nejde o zvyk,auto krásně houpe přes nerovnosti terénu,kdy ho nezanedbá a dá mu co potřebuje,tak tě ve tychu nenechá,myslím,e bude spokojenej a po najetí pár tisíc km tomuto krásnému vozu příjde na chu,
Fire,dej vědět za pár měsíců,mě se C5 líbí ji dlouho celá,ze začátku jsem akorát moc nemohl přijít na chu zadnim lampám,dnes to je nádhera,nejde o zvyk,auto krásně houpe přes nerovnosti terénu,kdy ho nezanedbá a dá mu co potřebuje,tak tě ve tychu nenechá,myslím,e bude spokojenej a po najetí pár tisíc km tomuto krásnému vozu příjde na chu,;-)
|
|
06.11.2013 23:03 -
|
2634264
|
|
HELLMUT
|
|
|
A nebo si kup Peugeot 407 ,jsou to příbuzné auta,motory stejné a bude se drncat jako ostatních 99% populace na obyčejných pérech...
V těch cenách aut zas snad takový rozdíl není.
A nebo si kup Peugeot 407 ,jsou to příbuzné auta,motory stejné a bude se drncat jako ostatních 99% populace na obyčejných pérech...
V těch cenách aut zas snad takový rozdíl není.:nevim
|
|
07.11.2013 11:24 -
|
2634490
|
|
Fire
|
|
|
HELLMUT napsal(a): A nebo si kup Peugeot 407 ,jsou to příbuzné auta,motory stejné a bude se drncat jako ostatních 99% populace na obyčejných pérech...
V těch cenách aut zas snad takový rozdíl není.
bohuel je a hodně výrazný ...
bohuel je a hodně výrazný ...
|
|
07.11.2013 11:25 -
|
2634491
|
|
Fire
|
|
|
63zdenda napsal(a): Fire,dej vědět za pár měsíců,mě se C5 líbí ji dlouho celá,ze začátku jsem akorát moc nemohl přijít na chu zadnim lampám,dnes to je nádhera,nejde o zvyk,auto krásně houpe přes nerovnosti terénu,kdy ho nezanedbá a dá mu co potřebuje,tak tě ve tychu nenechá,myslím,e bude spokojenej a po najetí pár tisíc km tomuto krásnému vozu příjde na chu,
Pokud se tam nebude nic srát, tak s ním budu spokojený. Myslím, e jízdníma vlastnostma mě asi nikdy nenadchne, ale konec konců na blbnutí mám motorku.
Pokud se tam nebude nic srát, tak s ním budu spokojený. Myslím, e jízdníma vlastnostma mě asi nikdy nenadchne, ale konec konců na blbnutí mám motorku.
|
|
07.11.2013 12:31 -
|
2634586
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
Jazdné vlastnosti môe zmeni výmenou gúl.. čisto teoreticky gule z hydractivu by mali by tvrdie, a jazdil by si ako v reime sport, ten je o kus tuhí
Jazdné vlastnosti môe zmeni výmenou gúl.. čisto teoreticky gule z hydractivu by mali by tvrdie, a jazdil by si ako v reime sport, ten je o kus tuhí
|
|
07.11.2013 12:58 -
|
2634640
|
|
vseved
|
Město: Mratín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 636 |
|
|
Tvrdí koule změkčí pérování.
Tvrdí koule změkčí pérování.
|
|
07.11.2013 17:50 -
|
2634833
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
chcel si napísa gule s vyím tlakom..ale tvrdie gule len ztuhnu perovanie..
chcel si napísa gule s vyím tlakom..ale tvrdie gule len ztuhnu perovanie..
|
|
07.11.2013 18:01 -
|
2634834
|
|
LiborB12
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Fire - ahoj, tak koukám, e jsi nakonec pořídil. Doufám, e bude spokojenej a trefil jsi dobrej kousek, do kterýho nevysype majlant.
PS: radil z motorkářů
Fire - ahoj, tak koukám, e jsi nakonec pořídil. Doufám, e bude spokojenej a trefil jsi dobrej kousek, do kterýho nevysype majlant.
PS: radil z motorkářů ;)
|
|
07.11.2013 18:20 -
|
2634841
|
|
LiborB12
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Abych přidal svoji troku do mlýna, tak se také svěřím, jak jsem přiel ke svému parníku.
Staré auto dosluhovalo a seli se na něm takové investice, e jsem rozhodl, e potřebuji sehnat nějaký nový vůz. Rozhlásil jsem to po vech známých, kterých mám díky bývalé práci dost v oblasti autoopravárenství. Bylo mi vlastně jedno, co to bude za vůz. Měl jsem ale poadavky na elektrická okna, klimatizaci a velký kufr, kam se jako rodina se dvěma malými dětmi sbalíme včetně kočárku na několik dní (hory apod.) Dal jsem určitý cenový limit a čekal kdo se ozve. Po pár dnech se ozval kamarád mechanik z jednoho servisu, e by pro mě měl C5 I 2.0Hdi, která je dovezena před 4 lety ze zahraničí a tyto 4 roky má u nás jediného majitele, který jezdí na servis celou dobu k nim. Chvíli jsem měl z auta strach hlavně kvůli hydro a celkově kvůli kategorii auta. Přecijen auto s původní cenou kolem milionu bude asi servisně nákladnějí ne například Octavie. Po zhodnocení minulosti auta, kterou jsem se dověděl, jsem měl představu, co je hotovo a co mě čeká. Jaké bylo překvapení, e servisní náklady nijak náročné nejsou. Nebylo nakonec co řeit. Navíc benefit pro mě, e kamarád mechanik, který mi ho doporučil má sám C5, take zná specifika modelu, co se oprav týče. Auto se objevilo u mě v garái. Začal jsem se s autem postupně seznamovat a začínalo se mi líbit čím dál víc. Výsledek je takový, e se těím na kadou delí cestu. Doufám, e auto bude slouit co nejdéle bez nějakých závaných potíí a u teď vím, e a bude třeba vůz vyměnit, tak C5 III bude horký kandidát a první auto, na které budu v inzerci koukat.
Abych přidal svoji troku do mlýna, tak se také svěřím, jak jsem přiel ke svému parníku.
Staré auto dosluhovalo a seli se na něm takové investice, e jsem rozhodl, e potřebuji sehnat nějaký nový vůz. Rozhlásil jsem to po vech známých, kterých mám díky bývalé práci dost v oblasti autoopravárenství. Bylo mi vlastně jedno, co to bude za vůz. Měl jsem ale poadavky na elektrická okna, klimatizaci a velký kufr, kam se jako rodina se dvěma malými dětmi sbalíme včetně kočárku na několik dní (hory apod.) Dal jsem určitý cenový limit a čekal kdo se ozve. Po pár dnech se ozval kamarád mechanik z jednoho servisu, e by pro mě měl C5 I 2.0Hdi, která je dovezena před 4 lety ze zahraničí a tyto 4 roky má u nás jediného majitele, který jezdí na servis celou dobu k nim. Chvíli jsem měl z auta strach hlavně kvůli hydro a celkově kvůli kategorii auta. Přecijen auto s původní cenou kolem milionu bude asi servisně nákladnějí ne například Octavie. Po zhodnocení minulosti auta, kterou jsem se dověděl, jsem měl představu, co je hotovo a co mě čeká. Jaké bylo překvapení, e servisní náklady nijak náročné nejsou. Nebylo nakonec co řeit. Navíc benefit pro mě, e kamarád mechanik, který mi ho doporučil má sám C5, take zná specifika modelu, co se oprav týče. Auto se objevilo u mě v garái. Začal jsem se s autem postupně seznamovat a začínalo se mi líbit čím dál víc. Výsledek je takový, e se těím na kadou delí cestu. Doufám, e auto bude slouit co nejdéle bez nějakých závaných potíí a u teď vím, e a bude třeba vůz vyměnit, tak C5 III bude horký kandidát a první auto, na které budu v inzerci koukat.
|
|
| |
|
|