| | |
12.08.2012 22:53 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2498819
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
Darja napsal(a): má devět let starej pekáč a diví se... já se nedivím, auto mi odchází, protoe je staré... ale e jezdilo (třeba to moje) 11 let bez váný závady, to u vidím asi jen já, co? Přítí auto nebude francouz, já to vím, protoe nenabízej pořádnou 4x4, ač změna světlé výky je super, v zimě je mi to k prdu
u jsem měl víc 9 let starých pekáčů, ale ádnej nebyl tak drahý na servis jako tento....moná mám jenom já patný kus
má devět let starej pekáč a diví se... já se nedivím, auto mi odchází, protoe je staré... ale e jezdilo (třeba to moje) 11 let bez váný závady, to u vidím asi jen já, co? Přítí auto nebude francouz, já to vím, protoe nenabízej pořádnou 4x4, ač změna světlé výky je super, v zimě je mi to k prdu :(
u jsem měl víc 9 let starých pekáčů, ale ádnej nebyl tak drahý na servis jako tento....moná mám jenom já patný kus :-)
|
|
13.08.2012 17:56 -
|
2498958
|
|
Darja
|
|
|
tezkac napsal(a): u jsem měl víc 9 let starých pekáčů, ale ádnej nebyl tak drahý na servis jako tento....moná mám jenom já patný kus
Se*e se vechno, VW, koda, Mercedes, Ford, Opel, Volvo. Vím to, páč je děláme, a kdyby se to nesralo, nemám co do huby
Estli chce auto s levnejma dílama a socka výbavou, kup si fáčko. Na to seene svíčku za 20Kč , simering za 15Kč a podobně.
Koupil sis auto z vyí střední třídy a tomu odpovídá cena ND. A nikoho nezjímá, e to auto je u 10 let starý. My máme pro auta slevový programy podle věku vozu, a i tak zákazníci pindaj, e je to drahý. Nedá se porovnávat cena ND s cenou ojetýho pekáče, cenotvorba dílů je toti zaloená na jiným principu.
A je moný, e má prostě jen zanedbanej kus. Já kdy něco na autě vědomě opomenu, rvu si vlasy, e jsem to nenechala opravit, kdy jsem to poprvý zjistila
Se*e se vechno, VW, koda, Mercedes, Ford, Opel, Volvo. Vím to, páč je děláme, a kdyby se to nesralo, nemám co do huby :D
Estli chce auto s levnejma dílama a socka výbavou, kup si fáčko. Na to seene svíčku za 20Kč , simering za 15Kč a podobně.
Koupil sis auto z vyí střední třídy a tomu odpovídá cena ND. A nikoho nezjímá, e to auto je u 10 let starý. My máme pro auta slevový programy podle věku vozu, a i tak zákazníci pindaj, e je to drahý. Nedá se porovnávat cena ND s cenou ojetýho pekáče, cenotvorba dílů je toti zaloená na jiným principu.
A je moný, e má prostě jen zanedbanej kus. Já kdy něco na autě vědomě opomenu, rvu si vlasy, e jsem to nenechala opravit, kdy jsem to poprvý zjistila :-))
|
|
13.08.2012 19:30 -
|
2498967
|
|
tomikm
|
Město: Tabor, Auto: Toyota Auris TS hybrid | Počet příspěvků: 443 |
|
|
tezkac napsal(a): Darja napsal(a): má devět let starej pekáč a diví se... já se nedivím, auto mi odchází, protoe je staré... ale e jezdilo (třeba to moje) 11 let bez váný závady, to u vidím asi jen já, co? Přítí auto nebude francouz, já to vím, protoe nenabízej pořádnou 4x4, ač změna světlé výky je super, v zimě je mi to k prdu
u jsem měl víc 9 let starých pekáčů, ale ádnej nebyl tak drahý na servis jako tento....moná mám jenom já patný kus
jo, ale i ty 9let starý pekáče jsou čím dál modernějí. Kdysi to byl 9let stará 120tka, pak 9let starej favou, pak jedničkovej golf.............a k 9let staré C5. Za pár let to bude třeba 9let starej Lexus hybrid a věř tomu, e to pak bude pálka za servis
jo, ale i ty 9let starý pekáče jsou čím dál modernějí. Kdysi to byl 9let stará 120tka, pak 9let starej favou, pak jedničkovej golf.............a k 9let staré C5. Za pár let to bude třeba 9let starej Lexus hybrid a věř tomu, e to pak bude pálka za servis:palec
|
|
13.08.2012 20:25 -
|
2498974
|
|
Darja
|
|
|
Hybridi a podobný věci budou ojetý neudritelný, co se servisu týká.
To vidím na té naí ampéře (elektro, né hybrid), vechno stojí bambilion. Vechna ta kur*ítka jsou a budou drahá.
Kdy člověk chce levné auto, má si koupit červoleta spárka, tři a půl součástky má malou pravděpodobnost, e se to porouchá
Hybridi a podobný věci budou ojetý neudritelný, co se servisu týká.
To vidím na té naí ampéře (elektro, né hybrid), vechno stojí bambilion. Vechna ta kur*ítka jsou a budou drahá.
Kdy člověk chce levné auto, má si koupit červoleta spárka, tři a půl součástky má malou pravděpodobnost, e se to porouchá
|
|
15.09.2012 14:51 -
|
2505613
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
Největí kurvítko v Ampeře jsou baterky
Proč ale vichni tvrdí, e Ampera a Volt jsou elektro a né hybridy?
Největí kurvítko v Ampeře jsou baterky :-)
Proč ale vichni tvrdí, e Ampera a Volt jsou elektro a né hybridy?
|
|
20.09.2012 12:30 -
|
2506464
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Protoe po pár spokojených letech s Xsarou je to asi přirizenej postup.
A to jsem jetě netuil co vechno do C5 dostanu a jak ji budu i mimo jiné vyuívat .
Protoe po pár spokojených letech s Xsarou je to asi přirizenej postup.
A to jsem jetě netuil co vechno do C5 dostanu a jak ji budu i mimo jiné vyuívat .
Přílohy: IMG_1897.JPG ( 69511b ) - IMG_1898.JPG ( 63949b ) - IMG_1899.JPG ( 89153b ) - |
|
18.10.2012 19:09 -
|
2513582
|
|
gull
|
|
|
Ptz budeme brzy s enukou rodiče a ena by byla ráda samostatná mobilní jednotka. Já sice "vlastním" nejlepí značku auta : SLUEBNÍ, ale to má taky své omezení v rámci víkendů a dovolených a km....prostě jsem asi od června studoval nabídku vozů, dle poadavků : kombík, nafák v ceně do 60.000,-.
Tam jsem přemýlel nad Omegou ... jeden známý (vlastník omegy) mi to rozmluvil, následovala Alfa Romeo 156 JTD - na kombajna hrozně malá ... pak mě zaujala Lancia Lybra .... u té jsem se dočetl e se patně vyměňují rozvody, ale i tak bych do ní el, ale po zhlédnutí inzerátů a po osobním zhlédnutí v blízkém bazaru zavreno,
pak jsme s enou zvýili laku na r.2001 a výe a limit do 100000,- ... nejdřív audiny, bmw přestárlé herky za hodně peněz .... a u jsem objevoval C5 I, projel jsem recenze, načel jsem C5klub a bylo rozhodnuto, jen se mi pořád nezdál ten interiér a přední maska. Take jsem opět pořeil financování a teď u se koukám po C5 II 2.0 HDI tak snad najdu nějakou pěknou a nenáročnou
Ptz budeme brzy s enukou rodiče a ena by byla ráda samostatná mobilní jednotka. Já sice "vlastním" nejlepí značku auta : SLUEBNÍ, ale to má taky své omezení v rámci víkendů a dovolených a km....prostě jsem asi od června studoval nabídku vozů, dle poadavků : kombík, nafák v ceně do 60.000,-.
Tam jsem přemýlel nad Omegou ... jeden známý (vlastník omegy) mi to rozmluvil, následovala Alfa Romeo 156 JTD - na kombajna hrozně malá ... pak mě zaujala Lancia Lybra .... u té jsem se dočetl e se patně vyměňují rozvody, ale i tak bych do ní el, ale po zhlédnutí inzerátů a po osobním zhlédnutí v blízkém bazaru zavreno,
pak jsme s enou zvýili laku na r.2001 a výe a limit do 100000,- ... nejdřív audiny, bmw přestárlé herky za hodně peněz .... a u jsem objevoval C5 I, projel jsem recenze, načel jsem C5klub :palec a bylo rozhodnuto, jen se mi pořád nezdál ten interiér a přední maska. Take jsem opět pořeil financování a teď u se koukám po C5 II 2.0 HDI tak snad najdu nějakou pěknou a nenáročnou :-d
|
|
18.10.2012 22:20 -
|
2513677
|
|
paralen
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 24 |
|
|
M.P.: Co to jeee v tom kufru? Vypadá to jak potuněná Babeta na nějaké závody? Nebo se pletu?
M.P.: Co to jeee v tom kufru? Vypadá to jak potuněná Babeta na nějaké závody? Nebo se pletu? :nevim
|
|
18.10.2012 22:47 -
|
2513681
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
parelen :
toto:
.link.
.link.
A abych nebyl zcela OT , tak C5 jsem zvolil také proto , e kdysi před nějakými deseti lety mě na D1 předjela kombíková C5 , tak jsem byl z těch zadních světel zcela uneen a od té doby se stala mým snem
parelen :
toto:
http://mp-iglau.galerie.cz/5496084-mokik-stella-pidin
http://www.motorkari.cz/moto-uzivatel/?muid=73368
A abych nebyl zcela OT , tak C5 jsem zvolil také proto , e kdysi před nějakými deseti lety mě na D1 předjela kombíková C5 , tak jsem byl z těch zadních světel zcela uneen a od té doby se stala mým snem :-)
|
|
19.10.2012 00:01 -
|
2513710
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Notak já trochu trapně podědil -_- ... Na druhou stranu jsem do pětky u dávno před tím byl zamilovanej a splnil se mi chlapecký sen. Na druhou stranu zrovna neplatí pravidlo "lehce nabyl, lehce pozbyl" take i přes dosavadní studia se jí snaím dávat ve co potřebuje a ladit co bylo dříve opomenuto, mám ji prostě místo děcka
Jinak poprvé kdy pan otec dojel s C5I a já se ve svých snad 15 letech chytal za hlavu, co to je za obludnost, tak mě okamitě vyléčila první jizda po kočičích hlavách a pochopil jsem o čem to je a moná i proto si troufnu říct, e jsem jako relativně mladý řidič vyléčen (díky kolíbání c5) ze závodních ambicí, krutýho tůůningu a dělaní dojmu na bitčis ostatně mi kolega v práci řekl, e jedim pomalu jak důchodce, e předpisy se přece nedodrujou
Notak já trochu trapně podědil -_- ... Na druhou stranu jsem do pětky u dávno před tím byl zamilovanej a splnil se mi chlapecký sen. Na druhou stranu zrovna neplatí pravidlo "lehce nabyl, lehce pozbyl" take i přes dosavadní studia se jí snaím dávat ve co potřebuje a ladit co bylo dříve opomenuto, mám ji prostě místo děcka :-))))
Jinak poprvé kdy pan otec dojel s C5I a já se ve svých snad 15 letech chytal za hlavu, co to je za obludnost, tak mě okamitě vyléčila první jizda po kočičích hlavách a pochopil jsem o čem to je:palec a moná i proto si troufnu říct, e jsem jako relativně mladý řidič vyléčen (díky kolíbání c5) ze závodních ambicí, krutýho tůůningu a dělaní dojmu na bitčis :-)))) ostatně mi kolega v práci řekl, e jedim pomalu jak důchodce, e předpisy se přece nedodrujou :-))))
|
|
19.10.2012 16:31 -
|
2513802
|
|
Řezník
|
Město: Rodalovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 161 |
|
|
M.P napsal(a): parelen :
toto:
.link.
.link.
A abych nebyl zcela OT , tak C5 jsem zvolil také proto , e kdysi před nějakými deseti lety mě na D1 předjela kombíková C5 , tak jsem byl z těch zadních světel zcela uneen a od té doby se stala mým snem
sorry za OT ale ten burgman je můj sen ..nádherný přibliovadlo ..
sorry za OT ale ten burgman je můj sen ..nádherný přibliovadlo ..
|
|
04.11.2012 18:22 -
|
2517711
|
|
kleki
|
Město: Zvolen, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 72 |
|
|
Ja ako dlhoročný fanda PSA automobilov keď som začal s P405 , postupne preiel na Citroen Xsara Break 1,9TD, potom upgrade na C Xsara Break 2,0HDI som sa pre C5 rozhodol preto e jednak som chcel osta verný značke. Zaďalie zo Xsary som bol zvyknutý na celkom dobrý komfort a do horieho sa mi ís u nechcelo. Pretoe kombíky vežmi obžubujem tak pri značke CITROEN ani nebolo čo vybera a vožba bola jasná. Tak trochu ma inpiroval aj bývalý kolega z Xsara-fóra M.P. ktorý svoju Xsaru taktie vymenil za C5 v breaku.
Ja ako dlhoročný fanda PSA automobilov keď som začal s P405 , postupne preiel na Citroen Xsara Break 1,9TD, potom upgrade na C Xsara Break 2,0HDI som sa pre C5 rozhodol preto e jednak som chcel osta verný značke. Zaďalie zo Xsary som bol zvyknutý na celkom dobrý komfort a do horieho sa mi ís u nechcelo. Pretoe kombíky vežmi obžubujem tak pri značke CITROEN ani nebolo čo vybera a vožba bola jasná. Tak trochu ma inpiroval aj bývalý kolega z Xsara-fóra M.P. ktorý svoju Xsaru taktie vymenil za C5 v breaku.
|
|
04.11.2012 20:13 -
|
2517777
|
|
kosta
|
Město: Mnichov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 22 |
|
|
u mna to bolo jednoduche, ujo Google mi po otazke "auto pre vysokych" vyhodil stranku s C5. Odvtedy som sedel v mnohych autach ale este nikde som nemal tolko priestoru na nohy ako v C5.... mozno v C6 bolo o trosku viac.
u mna to bolo jednoduche, ujo Google mi po otazke "auto pre vysokych" vyhodil stranku s C5. Odvtedy som sedel v mnohych autach ale este nikde som nemal tolko priestoru na nohy ako v C5.... mozno v C6 bolo o trosku viac.
|
|
05.11.2012 03:48 -
|
2517969
|
|
jruze
|
|
|
1) nerad se nudím, 2)mám v háji záda a to je jedno z mála aut ve kterých mám od tohoto pokoj.
:-)))) 1) nerad se nudím, 2)mám v háji záda a to je jedno z mála aut ve kterých mám od tohoto pokoj.:palec
|
|
05.11.2012 06:35 -
|
2517980
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
to nezbývá ne souhlasit. jak s bodem jedna, tak hlavně s bodem dva
to nezbývá ne souhlasit. jak s bodem jedna, tak hlavně s bodem dva
|
|
05.11.2012 07:38 -
|
2518002
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
tatík podle bodu 2, kupoval XMo , má C5 u byla jen prostě následná reakce
tatík podle bodu 2, kupoval XMo :-)), má C5 u byla jen prostě následná reakce;-)
|
|
20.11.2012 23:56 -
|
2523873
|
|
mican
|
|
|
Volá kámo -ty vole zapadl sem s dejsíbem v baině, poraď co teď - má těstí e jedu okolo, mám na cépětce opravený ramena tak to hnedka zkusím na ten offroad reim jak to bere pónu - traktorista: citrón e vytáhne z bainy traktór ? to asi ne ...
..........čekej .......... ale jo vytáhne ale musí se tomu dát fakt kotel a vaří voda v chladiču
PS: anebo spravit tu nefungující saharu
Volá kámo -ty vole zapadl sem s dejsíbem v baině, poraď co teď - má těstí e jedu okolo, mám na cépětce opravený ramena tak to hnedka zkusím na ten offroad reim jak to bere pónu - traktorista: citrón e vytáhne z bainy traktór ? to asi ne ...
..........čekej .......... ale jo vytáhne ale musí se tomu dát fakt kotel a vaří voda v chladiču :-)
PS: anebo spravit tu nefungující saharu :-))))
Přílohy: citroen_zachranuje_zapadeny_traktorbagr_jcb.jpg ( 294110b ) - |
|
| |
|
|