| | |
09.08.2012 16:25 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2498275
|
|
tygr82
|
Město: Tábor, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 14 |
|
|
No, jeliko sme měli pegy 407SW, koukali jsme po C5 toureru u dlouho,ale stále byla drahá. No a kdy přiel čas na změnu, vybíralo se mezi BMW530D,AUDI A6, FORD MONDEO. No a po svezení bylo rozhodnuto. Prostě je to kára jak se sluí a patří. Zatím sme spokojeni. Poté přijde na řadu vytouená pegy 508SW.
No, jeliko sme měli pegy 407SW, koukali jsme po C5 toureru u dlouho,ale stále byla drahá. No a kdy přiel čas na změnu, vybíralo se mezi BMW530D,AUDI A6, FORD MONDEO. No a po svezení bylo rozhodnuto. Prostě je to kára jak se sluí a patří. Zatím sme spokojeni. Poté přijde na řadu vytouená pegy 508SW.
|
|
09.08.2012 16:34 -
|
2498277
|
|
sarkozy
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 2 |
|
|
tak to mate pravdu, ja taky deset let jen vw a skodovky, ale jak jsem jednou jen do vídně c5, tak jsem pak koupil citrona a uz neci nic jineho,
jo a taky je silne navykova ta houpava jizda a zvuky zadnich lozisek
tak to mate pravdu, ja taky deset let jen vw a skodovky, ale jak jsem jednou jen do vídně c5, tak jsem pak koupil citrona a uz neci nic jineho,
jo a taky je silne navykova ta houpava jizda a zvuky zadnich lozisek :):palec
|
|
09.08.2012 20:27 -
|
2498319
|
|
sarkozy
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi PACK | Počet příspěvků: 2 |
|
|
tak tak, ja mel taky predtim priplazenou B3combi ale citron obyvak je nej a taky vibrujici sesadlo pri zmene jizdnich pruhu, sarkozy
tak tak, ja mel taky predtim priplazenou B3combi ale citron obyvak je nej a taky vibrujici sesadlo pri zmene jizdnich pruhu, sarkozy
|
|
10.08.2012 13:04 -
|
2498408
|
|
jumep
|
|
|
....
....
|
|
10.08.2012 21:56 -
|
2498534
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Začalo to Fantomasem kdy jsem byl malý...I v ostatních filmech se mi Citroeny líbily . Pak jsem vyrostl a kdy jsem začal přemýlet e si koupím svoje první auto, tak jsem objevil e BX se dá sehnat docela levně...Tak jsem v roce 98 koupil svoje první auto BX14TGE .Docela jsem do něj sypal peníze protoe jsem asi nevybral zrovna dobře. Potom nasledovala BX 16 TGI -ta měla servo a super sedačky jinak jsem si do spolehlivosti moc nepomohl Nakonec jsem sehnal zase 14 ta byla v suprer stavu.Byla to ale "socka" tak jsem si nechal celý interier a centrál namontovat z té 16. Potom následovala samozřejmě XANTIA a teď před týdnem jsem konečně dospěl k vysněné C5. Sice jsem se nechal trochu vybláznit od mého automechanika e C5 je poruchová a začal přemýlet o jiné značce.Ale to mě celkem brzo přelo.Zjistil jsem e Citroen a hydraulika mi tak zalezla pod kůi e prostě jiné auto mít nemůu. Teď jsem hrozně nadený e jsem si splnil sen.To auto je naprostá BOMBA , sice je to poněkud tvrdí ale to u se tady probíralo hodně.Těím se na kadou jízdu a moc si to uívám. Jen se trochu děsím kam to spěje - čím dál víc to tvrdne a do některých nových C5 u hydru ani nedávají ... No snad to nebude za pár let u jen minulost...
Ps:Automechanika jsem vyměnil za Jardu, ten mě ničím neděsí a ve vyřeí, tak jsem spokojený 2x...
Začalo to Fantomasem kdy jsem byl malý...I v ostatních filmech se mi Citroeny líbily . Pak jsem vyrostl a kdy jsem začal přemýlet e si koupím svoje první auto, tak jsem objevil e BX se dá sehnat docela levně...Tak jsem v roce 98 koupil svoje první auto BX14TGE .Docela jsem do něj sypal peníze protoe jsem asi nevybral zrovna dobře. Potom nasledovala BX 16 TGI -ta měla servo a super sedačky jinak jsem si do spolehlivosti moc nepomohl:-( Nakonec jsem sehnal zase 14 ta byla v suprer stavu.Byla to ale "socka" tak jsem si nechal celý interier a centrál namontovat z té 16. Potom následovala samozřejmě XANTIA a teď před týdnem jsem konečně dospěl k vysněné C5. Sice jsem se nechal trochu vybláznit od mého automechanika e C5 je poruchová a začal přemýlet o jiné značce.Ale to mě celkem brzo přelo.Zjistil jsem e Citroen a hydraulika mi tak zalezla pod kůi e prostě jiné auto mít nemůu. Teď jsem hrozně nadený e jsem si splnil sen.To auto je naprostá BOMBA :palec, sice je to poněkud tvrdí ale to u se tady probíralo hodně.Těím se na kadou jízdu a moc si to uívám. Jen se trochu děsím kam to spěje:-( - čím dál víc to tvrdne a do některých nových C5 u hydru ani nedávají ... No snad to nebude za pár let u jen minulost...
Ps:Automechanika jsem vyměnil za Jardu, ten mě ničím neděsí a ve vyřeí, tak jsem spokojený 2x...
|
|
10.08.2012 22:04 -
|
2498537
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Nás tady děsí vechny. Striptér.
Nás tady děsí vechny. Striptér. :-))))
|
|
10.08.2012 22:06 -
|
2498538
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No takhle daleko s ním jetě nejsem...
No takhle daleko s ním jetě nejsem...:-)))):-)))):-))))
|
|
10.08.2012 22:06 -
|
2498539
|
|
frmax
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
Hellmut: A jak na to přiel, e jsou C5 poruchový? Asi jako kadý jiný auta.
Hellmut: A jak na to přiel, e jsou C5 poruchový? Asi jako kadý jiný auta.
|
|
10.08.2012 22:29 -
|
2498542
|
|
HELLMUT
|
|
|
No to nevím...vdy kdy jsem mu říkal e bych jí chtěl, tak mi říkal a si to jetě rozmyslím e jim zlobí elektrika atd. e bych prý měl přemýlet o změně značky. Doporučoval mi napřkílad Focuse nebo Sharana ty e prý k němu jezdí jen na výměnu oleje jinak nic . Já jetě přemýlel o Toyotě Corola Verso (je ale malá) nebo Nisanu Primera - ten mě zaujal tím e psali e oproti první verzi je o hodně měkčí.A e majitelé jsou houpavým podvozkem oproti předelé verzi zklamáni - to mě zaujalo i ten futuristický vzhled.Ale nakonec jsem zůstal věrný
No to nevím...vdy kdy jsem mu říkal e bych jí chtěl, tak mi říkal a si to jetě rozmyslím e jim zlobí elektrika atd. e bych prý měl přemýlet o změně značky. Doporučoval mi napřkílad Focuse nebo Sharana ty e prý k němu jezdí jen na výměnu oleje jinak nic:nevim . Já jetě přemýlel o Toyotě Corola Verso (je ale malá) nebo Nisanu Primera - ten mě zaujal tím e psali e oproti první verzi je o hodně měkčí.A e majitelé jsou houpavým podvozkem oproti předelé verzi zklamáni - to mě zaujalo i ten futuristický vzhled.Ale nakonec jsem zůstal věrný:-d
|
|
10.08.2012 22:30 -
|
2498543
|
|
jumep
|
|
|
ano, to je idealne zmeni potom mechanika
velakrat ty ludia neviedia jednoduche veci jednoducho odstranovat a potom je to vsetko zle ... ale to uz patri inam ...
ano, to je idealne zmeni potom mechanika :)
velakrat ty ludia neviedia jednoduche veci jednoducho odstranovat a potom je to vsetko zle ... ale to uz patri inam ...
|
|
10.08.2012 22:32 -
|
2498544
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ono je houpání a houpání. Neřízený - Nisan, Moskwich... a nebo řízený - Citroen, Lexus ...
Ono je houpání a houpání. Neřízený - Nisan, Moskwich... :-) a nebo řízený - Citroen, Lexus ...;-)
|
|
10.08.2012 23:28 -
|
2498568
|
|
frmax
|
Město: Příbram, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 28 |
|
|
No já mám svého dvorního mechanika, který se specializuje na vechny francouze, ale i ostatní. Dalo by se říci, e je schopen opravit hodně moc věcí a i poradit. Opravit - tak tím myslím ne jen vyměnit. Jediný co se mu nechce dělat tak jsou to Volva. Ten mi právě poradil C5. A tak jsem k němu kdy mi kamarád řekl - hele má doma Xantii, nechce C5. Já ji vykoupil protiúčtem a asi za moc a nikdo to nechce. Vzhledem k tomu, e jsem s Xantii spokojen tak jsem se el podívat. Hned jsem zvedl telefon a zavolal mu jestli s ní můu přijet. Podíval se a jediný co řekl ber a nepřemýlej. Tak je doma.
No já mám svého dvorního mechanika, který se specializuje na vechny francouze, ale i ostatní. Dalo by se říci, e je schopen opravit hodně moc věcí a i poradit. Opravit - tak tím myslím ne jen vyměnit. Jediný co se mu nechce dělat tak jsou to Volva. Ten mi právě poradil C5. A tak jsem k němu kdy mi kamarád řekl - hele má doma Xantii, nechce C5. Já ji vykoupil protiúčtem a asi za moc a nikdo to nechce. Vzhledem k tomu, e jsem s Xantii spokojen tak jsem se el podívat. Hned jsem zvedl telefon a zavolal mu jestli s ní můu přijet. Podíval se a jediný co řekl ber a nepřemýlej. Tak je doma.
|
|
11.08.2012 19:52 -
|
2498627
|
|
tezkac
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 189 |
|
|
koupil jsem C5 protoe to vypadalo hodně muziky za málo peněz, nicméně po 4 letech a 130 000 km u to tak není, muziky je tedy stále dost, ale je za dost peněz = furt se něco sere
přítí auto u francouz nebude
koupil jsem C5 protoe to vypadalo hodně muziky za málo peněz, nicméně po 4 letech a 130 000 km u to tak není, muziky je tedy stále dost, ale je za dost peněz = furt se něco sere
|
|
11.08.2012 20:36 -
|
2498631
|
|
Darja
|
|
|
tezkac napsal(a): koupil jsem C5 protoe to vypadalo hodně muziky za málo peněz, nicméně po 4 letech a 130 000 km u to tak není, muziky je tedy stále dost, ale je za dost peněz = furt se něco sere
má devět let starej pekáč a diví se... já se nedivím, auto mi odchází, protoe je staré... ale e jezdilo (třeba to moje) 11 let bez váný závady, to u vidím asi jen já, co?
Přítí auto nebude francouz, já to vím, protoe nenabízej pořádnou 4x4, ač změna světlé výky je super, v zimě je mi to k prdu
má devět let starej pekáč a diví se... já se nedivím, auto mi odchází, protoe je staré... ale e jezdilo (třeba to moje) 11 let bez váný závady, to u vidím asi jen já, co?
Přítí auto nebude francouz, já to vím, protoe nenabízej pořádnou 4x4, ač změna světlé výky je super, v zimě je mi to k prdu :(
|
|
11.08.2012 21:58 -
|
2498652
|
|
jumep
|
|
|
hmm .. jednoduchy priklad (a potom koncime s offtopic)
- od oleja rozleptane silentbloky
servisak vymeni len tie, ale zakladnu pricinu preco posli neodstrani - tj. nespravi ten priesak oleja ktory tam je, aj ked je zanedbatelny ...
keby hned pri prvom naznaku sa opravila ta hadica, silenty mohli odist na starobu a o kus neskor ...
- dvojhmotna remenica
odide normalne, lebo proste je to taky vyrobok, ale zivotnost jej predlzis napr. tym ze skontrolujes a preventivne vymenis aj kladku napinaciu, lebo z 90% ma vytahanu pruzinu
ak tu remenicu nevymenis, prdnu rozvody, lebo do nich spadne
ak tu kladku nevymenis, lebo sa javy OK, tak ta remenica pozdravi o kus skor .... a budes nadavat na fr. srot
proste vela veci ked robim, sahnem aj na ostatne a poviem toto sa pyta a spravme to skor ako to sposobi este vacsi pruser
jo a o pouzivani kvalitneho oleja alebo kvalitnych veciach nemusim hovorit ...
hmm .. jednoduchy priklad (a potom koncime s offtopic)
- od oleja rozleptane silentbloky
servisak vymeni len tie, ale zakladnu pricinu preco posli neodstrani - tj. nespravi ten priesak oleja ktory tam je, aj ked je zanedbatelny ...
keby hned pri prvom naznaku sa opravila ta hadica, silenty mohli odist na starobu a o kus neskor ...
- dvojhmotna remenica
odide normalne, lebo proste je to taky vyrobok, ale zivotnost jej predlzis napr. tym ze skontrolujes a preventivne vymenis aj kladku napinaciu, lebo z 90% ma vytahanu pruzinu
ak tu remenicu nevymenis, prdnu rozvody, lebo do nich spadne
ak tu kladku nevymenis, lebo sa javy OK, tak ta remenica pozdravi o kus skor .... a budes nadavat na fr. srot
proste vela veci ked robim, sahnem aj na ostatne a poviem toto sa pyta a spravme to skor ako to sposobi este vacsi pruser
jo a o pouzivani kvalitneho oleja alebo kvalitnych veciach nemusim hovorit ...
|
|
| |
|
|