| | |
16.11.2011 20:30 -
Re: Jak a proc jste zvolili C5? :-)
|
2425520
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
ja po espasku nepokukoval ja ho měl ale byl fakt moc velky a tchan má Vito a tchyně galaxinu tae pokud potřebujeme něco převézt není problém
ja po espasku nepokukoval ja ho měl :-)))) ale byl fakt moc velky a tchan má Vito a tchyně galaxinu tae pokud potřebujeme něco převézt není problém
|
|
09.01.2012 10:43 -
|
2438255
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
C5 byla jasná volba, je to můj čtvrtý citroen (předtím xantia, ZX, xsara picasso). občas je to u nás jak na srazu citroenů, vichni kámoi jsou stejně postiení.
po čtyřech letech denního dojídění 150km denně u jsem tu hydrauliku pod zadkem postrádal
C5 byla jasná volba, je to můj čtvrtý citroen (předtím xantia, ZX, xsara picasso). občas je to u nás jak na srazu citroenů, vichni kámoi jsou stejně postiení.
po čtyřech letech denního dojídění 150km denně u jsem tu hydrauliku pod zadkem postrádal
|
|
09.01.2012 11:15 -
|
2438268
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
U mě se vystřídalo několik BX, nějáké to Xm a několik Xantii. A důvod proč jsem se rozhodl jít do C5?
V loni mne během půl roku dvakrát nabourali. Obě Xantie na odpis, zlomená karoserie. Tak jsem si říkal e bude snad C5 o něco bezpečnějí auto.
U mě se vystřídalo několik BX, nějáké to Xm a několik Xantii. A důvod proč jsem se rozhodl jít do C5?
V loni mne během půl roku dvakrát nabourali. Obě Xantie na odpis, zlomená karoserie. Tak jsem si říkal e bude snad C5 o něco bezpečnějí auto. :-)
|
|
09.01.2012 21:15 -
|
2438530
|
|
Darja
|
|
|
u tebe, bobe, to byla jen otázka času bo se známe u od 2004? Jsem to věděla, e se k nám přidá
u tebe, bobe, to byla jen otázka času :D bo se známe u od 2004? :-)))) Jsem to věděla, e se k nám přidá :palec
|
|
09.01.2012 21:29 -
|
2438555
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Vdy ví e jdu tam kde jse i ty Jo jo u to bude tak nějak 2004 e to utíká viď?
No ale C5 v kombíku a jetě v automatu, kdo by odolal a za ty peníze
Vdy ví e jdu tam kde jse i ty :-):-) Jo jo u to bude tak nějak 2004 :-) e to utíká viď? :-)
No ale C5 v kombíku a jetě v automatu, kdo by odolal :-) a za ty peníze :palec:-d;-)
|
|
09.01.2012 21:40 -
|
2438567
|
|
bobe
|
|
|
jruze: Takhle skončila Xantuka kdy to do mne narvala Audi A6. Stál jsem do kopce na brzdách a odhodilo mne to skoro o 2 metry.
jruze: Takhle skončila Xantuka kdy to do mne narvala Audi A6. Stál jsem do kopce na brzdách a odhodilo mne to skoro o 2 metry.
Přílohy: WP_000056.jpg ( 969217b ) - WP_000060.jpg ( 1127290b ) - |
|
11.01.2012 21:41 -
|
2439742
|
|
abart
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Tak přátelé, stal jsem se také hrdým vlastníkem C5. Můj "rodokmen" je následující:
koda 100 - asi mé nejlepí auto
BX 1.9 TRI
Xantia 2.0i
Xantia 1.8i 16V
BX 1.9i 16V - to bylo jen na chvíli, ale poitek úúúúúasnej
Xantia Break 2.0i 16V
Xantia Break 1.9 TD - můj první ropák a velký omyl, najeto měla asi 2x a 3x víc ne na tacho (tacho 250 tis.)
Xsara 1.4i - jako druhé auto do rodiny
Renault Thalia - to byl druhý omyl (půl roku)
C5 - hurrráááá
NO prostě hydraulika je hydraulika. Jen se teď s manelkou dohadujem, kdo s tím bude jezdit. No.... samozřejmě vyhraje ona.
Jen mě docela překvapilo, jak je obtíné sehnat slunou C5 v benzínu. Vude samé HDI, najeto mraky km a otázka kolik k tomu stočeno.....
Tak přátelé, stal jsem se také hrdým vlastníkem C5. Můj "rodokmen" je následující:
koda 100 - asi mé nejlepí auto :-))))
BX 1.9 TRI
Xantia 2.0i
Xantia 1.8i 16V
BX 1.9i 16V - to bylo jen na chvíli, ale poitek úúúúúasnej
Xantia Break 2.0i 16V
Xantia Break 1.9 TD - můj první ropák a velký omyl, najeto měla asi 2x a 3x víc ne na tacho (tacho 250 tis.)
Xsara 1.4i - jako druhé auto do rodiny
Renault Thalia - to byl druhý omyl (půl roku)
C5 - hurrráááá :-d
NO prostě hydraulika je hydraulika. Jen se teď s manelkou dohadujem, kdo s tím bude jezdit. No.... samozřejmě vyhraje ona.
Jen mě docela překvapilo, jak je obtíné sehnat slunou C5 v benzínu. Vude samé HDI, najeto mraky km a otázka kolik k tomu stočeno..... :-((((
|
|
26.01.2012 10:00 -
|
2444285
|
|
Zaborák
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Vzhledem k mému věku jsem těch autíček včetně Velorexu 250 vystřídal hodně, ale na hydraliku nedám dopustit! Jsem vozíčkář po úrazu na páteři a tak s výhodou pouívám u C5 nastavení výky k snaímu nasednutí za volant a průchodnosti auta terénem. A je to pohodlná, prostorná, čiperná strojovna a spotřeba na tak velké auto je také přijatelná. A nesmrdí naftou.
:-)Vzhledem k mému věku jsem těch autíček včetně Velorexu 250 vystřídal hodně, ale na hydraliku nedám dopustit! Jsem vozíčkář po úrazu na páteři a tak s výhodou pouívám u C5 nastavení výky k snaímu nasednutí za volant a průchodnosti auta terénem. A je to pohodlná, prostorná, čiperná strojovna a spotřeba na tak velké auto je také přijatelná. A nesmrdí naftou.:-d
|
|
26.01.2012 20:36 -
|
2444552
|
|
tomix
|
Město: Ceska lipa, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 232 |
|
|
Pekna velka kara a ty kouleeeeeeeeeee pred tim Xantia
Ale nerikam ze jina auta nejsou OK
Pekna velka kara a ty kouleeeeeeeeeee:palec pred tim Xantia:palec
Ale nerikam ze jina auta nejsou OK
|
|
27.01.2012 08:53 -
|
2444737
|
|
Roozena
|
Město: Pragl, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 375 |
|
|
Tak je to celkem dospělé, reprezentativní sebevědomé auto. JEzdím velmi často dlouhé trasy a v dané cenové kategorii není nic konkurenceschopného. Čék se navíc musí i příjemně pousmát nad osvěujícím pohledem C5ky zaparkované v nekonečné řadě Audin německých klientů. Nemusí se bát svézt nikoho vevnitř (vyjma polodementního kolegy, pro něj jest jeho Superb "The car for big dick mans" a C5 je uplně nejvíc nejhorí auto) Velmi sluná spotřeba a bohuel také sluně drahé ND, co ale počítám vychází z filisofie Citroenu - "nekoupil sis lowend - zapla" Není to závoďák, ale svinějí jízdu zvládne a kd na to přijde - s pomocí H3+ a pánaboha se dovede vymotat z lecjaké lamastiky na klikatých okreskách. Nehodí se pranic do města (na to mám otloukánka P206 v úpravě VAN),ale příkladně na cesty do NL je k nezaplacení. Kvalita zpracování se mi zdá na sluné úrovni - srovnatelná s fauwé konkurencí (co je nevím proč jakýsi etalon vytvořený patrně čaským patriotismem směrem k áde auto a z toho vycházející národní podvědomí, co je dobré a co pátné áááno?) Co vak určitě dobré není je servis, za co nemůe auto, ale lidé, které si s autam pravda nekupuju, ale čas od času je potřebovat budu k tomu, abych auto mohl pouívat. Nechápu, jak je moné, e ve třech autorizovaných sevisech nejsou schopni z diagnostiky vyčíst informace, které se mi podařilo zjistit po půlhodinové laboraci s lexií na dvorku... budi...
Z mého pohledu budi dobrou vizitkou pro C5 i skutečnost, e následné auto se lií od předchozího nemalou měrou i pro to, e uivatel nebyl příli spokojen. Měl sem Superba a nemám pocit, e bych jej mít jetě musel. Pohodlí a pocit z jízdy se s ním opravdu srovnat nedá. Někdo tu napsal, e to auto má koule a shrnuto - je to tak...
Tak je to celkem dospělé, reprezentativní sebevědomé auto. JEzdím velmi často dlouhé trasy a v dané cenové kategorii není nic konkurenceschopného. Čék se navíc musí i příjemně pousmát nad osvěujícím pohledem C5ky zaparkované v nekonečné řadě Audin německých klientů. Nemusí se bát svézt nikoho vevnitř (vyjma polodementního kolegy, pro něj jest jeho Superb "The car for big dick mans" a C5 je uplně nejvíc nejhorí auto) Velmi sluná spotřeba a bohuel také sluně drahé ND, co ale počítám vychází z filisofie Citroenu - "nekoupil sis lowend - zapla" Není to závoďák, ale svinějí jízdu zvládne a kd na to přijde - s pomocí H3+ a pánaboha se dovede vymotat z lecjaké lamastiky na klikatých okreskách. Nehodí se pranic do města (na to mám otloukánka P206 v úpravě VAN),ale příkladně na cesty do NL je k nezaplacení. Kvalita zpracování se mi zdá na sluné úrovni - srovnatelná s fauwé konkurencí (co je nevím proč jakýsi etalon vytvořený patrně čaským patriotismem směrem k áde auto a z toho vycházející národní podvědomí, co je dobré a co pátné áááno?) Co vak určitě dobré není je servis, za co nemůe auto, ale lidé, které si s autam pravda nekupuju, ale čas od času je potřebovat budu k tomu, abych auto mohl pouívat. Nechápu, jak je moné, e ve třech autorizovaných sevisech nejsou schopni z diagnostiky vyčíst informace, které se mi podařilo zjistit po půlhodinové laboraci s lexií na dvorku... budi...
Z mého pohledu budi dobrou vizitkou pro C5 i skutečnost, e následné auto se lií od předchozího nemalou měrou i pro to, e uivatel nebyl příli spokojen. Měl sem Superba a nemám pocit, e bych jej mít jetě musel. Pohodlí a pocit z jízdy se s ním opravdu srovnat nedá. Někdo tu napsal, e to auto má koule a shrnuto - je to tak... :-)
|
|
27.01.2012 09:43 -
|
2444753
|
|
C5stepan
|
|
|
Auto samec. Které jiné má "tyry gule"?
Auto samec. Které jiné má "tyry gule"?
|
|
28.01.2012 09:31 -
|
2444988
|
|
Darja
|
|
|
to byl ftip
to byl ftip :nevim
|
|
28.01.2012 14:42 -
|
2445046
|
|
BERY
|
|
|
jojo, C5 se dělá ve verzi Nadsamec a Ultrasamec
jojo, C5 se dělá ve verzi Nadsamec a Ultrasamec :-)
|
|
28.01.2012 15:19 -
|
2445049
|
|
Henry
|
|
|
Zapomínáte na "C5 female" ta je BEZ kulí.
Zapomínáte na "C5 female" ta je BEZ kulí.
|
|
26.02.2012 08:19 -
|
2453906
|
|
Shakal007
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 60 |
|
|
Tak jestli se můu přidat do diskuse C5 je moje třetí auto, první byla koda Rapid 136, pak jsme přeli na Xantii a nakonec jsem si dotáhl loni C5 z Německa, samozřejmě co jsme měli Xa, tak u jsem ádnýho pruináče nechtěl a jen hydro
Tak jestli se můu přidat do diskuse C5 je moje třetí auto, první byla koda Rapid 136, pak jsme přeli na Xantii a nakonec jsem si dotáhl loni C5 z Německa, samozřejmě co jsme měli Xa, tak u jsem ádnýho pruináče nechtěl a jen hydro
|
|
| |
|
|