| | |
08.12.2009 18:36 -
Byl by někdo ochotný a C5 znalý z Plzně ?
|
1428994
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Ahoj, mám v plánu během přítího půl roku koupit C5I 2.0 HDi 8V, byl by někdo -C5 problémů znalý- kdo by byl ochoten za úplatu se mnou třeba zajet v rámci Plzně do bazaru a hledat chyby na autě ne bych ho koupil ?
Díky
Ahoj, mám v plánu během přítího půl roku koupit C5I 2.0 HDi 8V, byl by někdo -C5 problémů znalý- kdo by byl ochoten za úplatu se mnou třeba zajet v rámci Plzně do bazaru a hledat chyby na autě ne bych ho koupil ?
Díky
|
|
08.12.2009 19:22 -
Re: Byl by někdo ochotný a C5 znalý z Plzně ?
|
1428998
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Osobně bych volil variantu ne kupovat ve zdejích bazarech, nechat auto přivést z venku. Koukni např. na www.rakar.cz
Osobně bych volil variantu ne kupovat ve zdejích bazarech, nechat auto přivést z venku. Koukni např. na www.rakar.cz
|
|
08.12.2009 21:33 -
|
1429009
|
|
Dutch
|
|
|
Ono to u podle mne /mohu se mýlit/ s tim dovozem zvenku taky neni tak slavný. Třeba v německu /na autoscoutu/ to vychází min. na 95-100.000Kč po přepočtu a kde je poplatek za přihláení, nevim co vechno se musí jetě absolvovat, navíc se pro to musí dojet, koupit značky s pojistkou. Za dalí přecijenom se asi tady líp domluvim v Citroen servisu na nějaký lustraci auta.
Prostě u to asi neni co to bejvalo....podle mne....třeba ve F by to mohlo bejt jinak, ale do toho nevidim.
Ono to u podle mne /mohu se mýlit/ s tim dovozem zvenku taky neni tak slavný. Třeba v německu /na autoscoutu/ to vychází min. na 95-100.000Kč po přepočtu a kde je poplatek za přihláení, nevim co vechno se musí jetě absolvovat, navíc se pro to musí dojet, koupit značky s pojistkou. Za dalí přecijenom se asi tady líp domluvim v Citroen servisu na nějaký lustraci auta.
Prostě u to asi neni co to bejvalo....podle mne....třeba ve F by to mohlo bejt jinak, ale do toho nevidim.
|
|
08.12.2009 22:11 -
|
1429012
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Ja som si naiel druhé auto tie C5 na mobile.de pred troma mesiacmi a muchy má kadé auto . Bol som si poň sám a bola to lotéria buď pojde alebo nie ale trafil som a prihlasovanie čoho som sa bál ilo len taky fukot
Ja som si naiel druhé auto tie C5 na mobile.de pred troma mesiacmi a muchy má kadé auto . Bol som si poň sám a bola to lotéria buď pojde alebo nie ale trafil som :-)a prihlasovanie čoho som sa bál ilo len taky fukot:-d
|
|
10.12.2009 22:46 -
|
1429141
|
|
zdenek1214
|
|
|
Ahoj, kupoval jsem C5 v Rakaru v RAkovníku. Bylo trochu draí ale super. Opravili drobnosti a je auto O.K. Lustrace VINu u značkového servisu je důleitá - řeknou kdy napsled bylo v servisu a kde, ale neřeknouco s ním dělali.Pozná ale jestli někdo ubral kilometry apod.
Ahoj, kupoval jsem C5 v Rakaru v RAkovníku. Bylo trochu draí ale super. Opravili drobnosti a je auto O.K. Lustrace VINu u značkového servisu je důleitá - řeknou kdy napsled bylo v servisu a kde, ale neřeknouco s ním dělali.Pozná ale jestli někdo ubral kilometry apod.
|
|
11.12.2009 07:05 -
|
1429147
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Asi bych se po zkuenostech které mám taky raději spolehl na zastoupení značky (Citroen).... Září, říjen jsem objíděl podle nabídky na intenetu bazary a pídil se vyloeně jen po C5 a projel jsem jich a prohlédl asi 8 kusů... a výsledky mě dost nepříjemně překvapily. Pokud náhodou jsem nael dobrý kus (např. sedan 1,6 HDi Květen 2006, tak byl za 180 000, ale před výměnou rozvodů ... 300 km před servisem ). Nakonec jsem náhodou natrefil v Meteorcaru v Orlové (Citroen) na C5 break 2,2 HDi - Srpen 2004 (do prvozu Prosinec 2004 - půl roku bylo na autosalóně jako předváděcí) za 150 000 kč, ten nakonec mám, ukázali mi ( a dali) vekeré faktury k vozidlu a ve smlouvě mám přímo napsané co ve se dělalo. ( Např. i ty rozvody...)
Take přítě asi zase nebudu určitě spěchat a hledat podobně jako te. Aut je straně moc... jen vybrat to pravé
Asi bych se po zkuenostech které mám taky raději spolehl na zastoupení značky (Citroen).... Září, říjen jsem objíděl podle nabídky na intenetu bazary a pídil se vyloeně jen po C5 a projel jsem jich a prohlédl asi 8 kusů... a výsledky mě dost nepříjemně překvapily. Pokud náhodou jsem nael dobrý kus (např. sedan 1,6 HDi Květen 2006, tak byl za 180 000, ale před výměnou rozvodů ... 300 km před servisem ). Nakonec jsem náhodou natrefil v Meteorcaru v Orlové (Citroen) na C5 break 2,2 HDi - Srpen 2004 (do prvozu Prosinec 2004 - půl roku bylo na autosalóně jako předváděcí) za 150 000 kč, ten nakonec mám, ukázali mi ( a dali) vekeré faktury k vozidlu a ve smlouvě mám přímo napsané co ve se dělalo. ( Např. i ty rozvody...)
Take přítě asi zase nebudu určitě spěchat a hledat podobně jako te. Aut je straně moc... jen vybrat to pravé :palec
|
|
11.12.2009 21:22 -
|
1429167
|
|
Dutch
|
|
|
Ano, je to tak, aut je dostatek. lidi etří....
Díky za vae postřehy.
Ano, je to tak, aut je dostatek. lidi etří....
Díky za vae postřehy.
|
|
12.12.2009 11:49 -
|
1429189
|
|
Pafka
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 47 |
|
|
Ahoj, byl jsem v tvé situaci před rokem a půl (taky Plzeňák). Nejsem mechanik, take i kdy byl bych ochotný pomoc, byla by ti má přítomnost asi na nic. Nicméně pár rad. Kadopádně se vyhni autobazaru Autocentral na Jateční ulici. Lou tam snad úplně o vem. Kadopádně kdy si vyhlídne auto, napi si VIN a zjisti historii auta (lze přes zastoupení Citroen, loni to vyřizoval ochotně pan Hrabák miroslav.hrabak(a)mpsa.com . Z výpisu lze odhadnout přetočený tachometr apod. Pozor - ne vechny auta musí mít zjistitelnou historii, závisí kde byl dělán servis. Kdy se dohrabe k nějakýmu konkrétnímu autu, trvej na provedení diagnostiky před koupí.
Asi tak.
Jetě můe zkusit servisáka Citroenů v Liticích (ul. V úhlu), jestli ho ukecá něčím dobrým, aby se jel s tebou podívat na vybraný auto. Ale má věčně dost práce, take nevím.
Jinak klidně se ozvi do poty, můem se sejít a pokecat o c5, něco jsem za rok a půl jedění pochytal... Akurát mam benzína,o motoru ti toho moc nepovim.
Ahoj, byl jsem v tvé situaci před rokem a půl (taky Plzeňák). Nejsem mechanik, take i kdy byl bych ochotný pomoc, byla by ti má přítomnost asi na nic. Nicméně pár rad. Kadopádně se vyhni autobazaru Autocentral na Jateční ulici. Lou tam snad úplně o vem. Kadopádně kdy si vyhlídne auto, napi si VIN a zjisti historii auta (lze přes zastoupení Citroen, loni to vyřizoval ochotně pan Hrabák miroslav.hrabak(a)mpsa.com . Z výpisu lze odhadnout přetočený tachometr apod. Pozor - ne vechny auta musí mít zjistitelnou historii, závisí kde byl dělán servis. Kdy se dohrabe k nějakýmu konkrétnímu autu, trvej na provedení diagnostiky před koupí.
Asi tak.
Jetě můe zkusit servisáka Citroenů v Liticích (ul. V úhlu), jestli ho ukecá něčím dobrým, aby se jel s tebou podívat na vybraný auto. :-)) Ale má věčně dost práce, take nevím.
Jinak klidně se ozvi do poty, můem se sejít a pokecat o c5, něco jsem za rok a půl jedění pochytal... Akurát mam benzína,o motoru ti toho moc nepovim.
|
|
16.12.2009 17:55 -
|
1429366
|
|
Dutch
|
|
|
Ahoj, díky moc za info, člověk musí bejt dneska opatrnej, zpětně se nedovolá ničeho. Díky za kontakt, mail vyuiji. trochu znám jetě člověka H+B auto /sí Auto France/, ale taky je mi jasný, e ho nikam nevytahnu. největí vítr mám z elektriky...kdy člověk čte ty závady, tak se modlí a se to vyhne zrovna jeho autu.
nyní mám Xsaru break, relativně bezproblémové auto, ale na C5 se chystám přejít, protoe bych rád něco věího a v naftě.
Díky za nabídku o pokecu, jakmile to bude aktuální, tak dám vědět.
Dutch
Ahoj, díky moc za info, člověk musí bejt dneska opatrnej, zpětně se nedovolá ničeho. Díky za kontakt, mail vyuiji. trochu znám jetě člověka H+B auto /sí Auto France/, ale taky je mi jasný, e ho nikam nevytahnu. největí vítr mám z elektriky...kdy člověk čte ty závady, tak se modlí a se to vyhne zrovna jeho autu.
nyní mám Xsaru break, relativně bezproblémové auto, ale na C5 se chystám přejít, protoe bych rád něco věího a v naftě.
Díky za nabídku o pokecu, jakmile to bude aktuální, tak dám vědět.
Dutch
|
|
21.12.2009 12:49 -
|
1429634
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Pafko, tys ukecal někoho z Litic z ul. V úhlu ohledně C5? Já mám známého, ten tam jezdil s XM, a kdy prohodil slovo o C5, tak se jim to moc nezamlouvalo teda nevím jak teď, tohle bylo tak před rokem...
jinak v Liticích je diagnostik v Myslivecké ulici, kdy potřebuju, jedu k němu na jistotu. A pak se mi taky zdá, e vídám hodně C5 v bazarech, moná i dovoz, ale stojí tam tak 3/4 roku, např. jedna stříbrná u Pneu Drnec na Nepomucké...tak e by o C5 I u nebyl zájem?
kluci, a budete pořádat nějaký ten pokec, nerozíříme ho třeba na malé západočeské setkání? Nebo to necháme a na jaro?
Pafko, tys ukecal někoho z Litic z ul. V úhlu ohledně C5? Já mám známého, ten tam jezdil s XM, a kdy prohodil slovo o C5, tak se jim to moc nezamlouvalo :-)) teda nevím jak teď, tohle bylo tak před rokem...
jinak v Liticích je diagnostik v Myslivecké ulici, kdy potřebuju, jedu k němu na jistotu. A pak se mi taky zdá, e vídám hodně C5 v bazarech, moná i dovoz, ale stojí tam tak 3/4 roku, např. jedna stříbrná u Pneu Drnec na Nepomucké...tak e by o C5 I u nebyl zájem?:nevim
kluci, a budete pořádat nějaký ten pokec, nerozíříme ho třeba na malé západočeské setkání? Nebo to necháme a na jaro? ;-)
|
|
22.12.2009 23:38 -
|
1429715
|
|
Pafka
|
|
|
Herulinko, jasně, Lubo je XMák, ale jde s dobou a umí i C5. Já tam občasně servisuju od počátku (05/2008) a spokojenost. O diagnostikovi taky vím, ale jetě jsem tam nebyl. S těma stojákama v bazarech je to pravda, ale spí ne nezájem (po Plzni se za poslední rok vyrojilo tolik C5!) bych to viděl na stav konkrétního auta.
Pro setkání bych byl vemi deseti, vdy kromě onoho naeho riginálního jarního setkání jsem neměl čas absolvovat ádnou jinou C5 akci Moná by to někdy koncem ledna lo.
Herulinko, jasně, Lubo je XMák, ale jde s dobou a umí i C5. Já tam občasně servisuju od počátku (05/2008) a spokojenost. O diagnostikovi taky vím, ale jetě jsem tam nebyl. S těma stojákama v bazarech je to pravda, ale spí ne nezájem (po Plzni se za poslední rok vyrojilo tolik C5!) bych to viděl na stav konkrétního auta.
Pro setkání bych byl vemi deseti, vdy kromě onoho naeho riginálního jarního setkání jsem neměl čas absolvovat ádnou jinou C5 akci:-( Moná by to někdy koncem ledna lo.
|
|
25.12.2009 12:01 -
|
1429791
|
|
Dutch
|
|
|
A já bych na to setkání přiel rád taky - jetě s Xsarou.... Abych si to mrk...
A já bych na to setkání přiel rád taky - jetě s Xsarou.... Abych si to mrk...
|
|
25.12.2009 12:06 -
|
1429792
|
|
Darja
|
|
|
Jsem za Plzeň vema deseti.. jen teda doufám, e se mi podaří nalepit známku a nepojedu ikovně po dálnici bez ní jako loni
Jsem za Plzeň vema deseti.. jen teda doufám, e se mi podaří nalepit známku a nepojedu ikovně po dálnici bez ní jako loni :-D
|
|
29.12.2009 13:02 -
|
1430054
|
|
Herulinka
|
Město: Nezvěstice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 197 |
|
|
Darja napsal(a): Jsem za Plzeň vema deseti.. jen teda doufám, e se mi podaří nalepit známku a nepojedu ikovně po dálnici bez ní jako loni
Jo známku, tak přijeď jetě letos a vyměníme ji
O víkendu jela kolem nás nějaká vánoční jízda historických vozidel, e jsem si skoro říkala, e bychom mohli opravdu taky něco spáchat.
Pafko, my se taky domlouvali, a jsme se nedomluvili, co
Tak něco vymyslíme! Mohli bychom třeba na exkurzi do pivovaru, a si to postupně vechno obejdeme
Jsem za Plzeň vema deseti.. jen teda doufám, e se mi podaří nalepit známku a nepojedu ikovně po dálnici bez ní jako loni :-D
Jo známku, tak přijeď jetě letos a vyměníme ji :-))))
O víkendu jela kolem nás nějaká vánoční jízda historických vozidel, e jsem si skoro říkala, e bychom mohli opravdu taky něco spáchat.
Pafko, my se taky domlouvali, a jsme se nedomluvili, co ;-)
Tak něco vymyslíme! Mohli bychom třeba na exkurzi do pivovaru, a si to postupně vechno obejdeme :-)
|
|
12.01.2010 19:06 -
|
1430684
|
|
Dutch
|
|
|
Co nějaký ten lokální plzeňský sraz ? U mám taky klubový vůz, tak bych se rád podíval i na ty vae.
Co nějaký ten lokální plzeňský sraz ? U mám taky klubový vůz, tak bych se rád podíval i na ty vae.
|
|
12.01.2010 20:46 -
|
1430714
|
|
Darja
|
|
|
Něco se vyloupne, předem zkusím nahodit co třeba přelom únor/březen?
Pafko, Herulinko, co vy na to? Těím se za vámi
Něco se vyloupne, předem zkusím nahodit co třeba přelom únor/březen? :-)
Pafko, Herulinko, co vy na to? :-) Těím se za vámi :palec
|
|
13.01.2010 08:06 -
|
1430743
|
|
edivák
|
|
|
taky se rád přidám
taky se rád přidám:-)
|
|
13.01.2010 17:41 -
|
1802026
|
|
Pafka
|
|
|
Nejak porad nestiham, tak se omlouvam za dlouhe vede... reakce
Jsem pro prelom unor/brezen, jsem rad ze jsi to Darjo navrhla, ja bych se snad nerozhoupal
Jen doufam, ze nebude tolik snehu, pac jsem letos asi vzdal nakup zimaku (skoro nikam ted nejezdim)...
Nejak porad nestiham, tak se omlouvam za dlouhe vede... reakce :-))
Jsem pro prelom unor/brezen, jsem rad ze jsi to Darjo navrhla, ja bych se snad nerozhoupal :)
Jen doufam, ze nebude tolik snehu, pac jsem letos asi vzdal nakup zimaku (skoro nikam ted nejezdim)...
:-d
|
|
13.01.2010 17:44 -
|
1802028
|
|
Darja
|
|
|
Pafko, houpej se ke srazu klíďo píďo Já vás ráda uvidím, Plzeň mám ráda, a s nadením se znova do ní podívám
Pafko, houpej se ke srazu klíďo píďo :-) Já vás ráda uvidím, Plzeň mám ráda, a s nadením se znova do ní podívám :-)
|
|
| |
|
|