| | |
01.10.2011 11:37 -
Re: C5 a sráka se zvěří
|
2416597
|
|
jruze
|
|
|
No správně by jsi měl kadou divočinu nechat otestovat a pokutu? no kdy tě chytí s divokou v kufru dají ti pytláctví (ve co je na ulici je státní) a hlavně ji musí hned vyvrhnout,jinak ji můe zakopat - takle jsem se jednou dostal k srně a za hodinu známej řezník prohlásil e kdy jsem ji nevykuchal hned ji můu jen zakopat.
No správně by jsi měl kadou divočinu nechat otestovat a pokutu? no kdy tě chytí s divokou v kufru dají ti pytláctví (ve co je na ulici je státní) a hlavně ji musí hned vyvrhnout,jinak ji můe zakopat - takle jsem se jednou dostal k srně a za hodinu známej řezník prohlásil e kdy jsem ji nevykuchal hned ji můu jen zakopat.
|
|
01.10.2011 16:25 -
|
2416611
|
|
Lovec
|
Město: Frýdek-Místek, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 64 |
|
|
Sraená zvěř patří tomu, kdo v oblasti hospodaří se zvěří.Volá se zpravidla někomu z místního mysliveckého sdruení (policie větinou má číslo na hospdáře).Kdo si neporávněně přivlastní sraenou zvěř ten se dopoutí pytláctví a to je dnes trestný čin.S tím vyvrením to není tak divoké. Pokud není venku 30̊° C tak se nic neděje.Kdy zvěř ulovím a dohledám ji druhý den ráno tak tomu větinou nic není ani v létě.
Sraená zvěř patří tomu, kdo v oblasti hospodaří se zvěří.Volá se zpravidla někomu z místního mysliveckého sdruení (policie větinou má číslo na hospdáře).Kdo si neporávněně přivlastní sraenou zvěř ten se dopoutí pytláctví a to je dnes trestný čin.S tím vyvrením to není tak divoké. Pokud není venku 30̊° C tak se nic neděje.Kdy zvěř ulovím a dohledám ji druhý den ráno tak tomu větinou nic není ani v létě.
|
|
01.10.2011 20:25 -
|
2416640
|
|
jruze
|
|
|
To moná,ale kdy je po ráně?
To moná,ale kdy je po ráně?
|
|
03.10.2011 18:48 -
|
2416919
|
|
Pali
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Tak mi bylo v generali řečeno ,e následky na autě neodpovídaj sráku s divočákem no husty
Tak mi bylo v generali řečeno ,e následky na autě neodpovídaj sráku s divočákem no husty :D
|
|
03.10.2011 19:04 -
|
2416925
|
|
Pali
|
|
|
Divočák tam nebyl utekl hledal jsem ho nenael i policajtí a ty to semnou sepsaly a vyfotily vzorek chlupu si vzaly tak proč kecaj e to neodpovídá......
Divočák tam nebyl utekl hledal jsem ho nenael i policajtí a ty to semnou sepsaly a vyfotily vzorek chlupu si vzaly tak proč kecaj e to neodpovídá......
|
|
03.10.2011 19:09 -
|
2416928
|
|
Darja
|
|
|
protoe je to generali -> česká pojiovna = svině větí, jak ten divočák
Buď neúprosnej a mávej jim před čumákem protokolem od policistů...
protoe je to generali -> česká pojiovna = svině větí, jak ten divočák :)
Buď neúprosnej a mávej jim před čumákem protokolem od policistů...
|
|
04.10.2011 16:51 -
|
2417059
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Pali napsal(a): Divočák tam nebyl utekl hledal jsem ho nenael i policajtí a ty to semnou sepsaly a vyfotily vzorek chlupu si vzaly tak proč kecaj e to neodpovídá......
Nenech se odbýt. Mám stejnou pojiovnu i pojistku a v případě sráky se zvěří je povinnost účast PČR, co si splnil. Pokud byla přítomna PČR a udělala to na tzv. "malou dopr. nehodu", tak pojiovně můe být umák jestli si trefil kance, srnu nebo rysa ostrovida. A co se jim vlastně nezdá, vdy si můou vyádat kopii protokolu od PČR. Ty si svoje povinnosti splnil, teď je řada na nich...
Já mám s Generali zatím jen pozitivní zkuenost. Loni mi soused odřel auto před barákem, na druhý den přijel likvidátor a do týdne byly prachy na účtě. Samozřejmě rozpočtem...
Nenech se odbýt. Mám stejnou pojiovnu i pojistku a v případě sráky se zvěří je povinnost účast PČR, co si splnil. Pokud byla přítomna PČR a udělala to na tzv. "malou dopr. nehodu", tak pojiovně můe být umák jestli si trefil kance, srnu nebo rysa ostrovida. A co se jim vlastně nezdá, vdy si můou vyádat kopii protokolu od PČR. Ty si svoje povinnosti splnil, teď je řada na nich...
Já mám s Generali zatím jen pozitivní zkuenost. Loni mi soused odřel auto před barákem, na druhý den přijel likvidátor a do týdne byly prachy na účtě. Samozřejmě rozpočtem...;-)
|
|
04.12.2011 13:57 -
|
2430319
|
|
Pali
|
|
|
Zdrávím přátelé tak u mám verdikt od pojitovny generali nedostatek důkazů a tím pádem mi to nezaplatí na pojitovně mi řekly měl ste si to prase chytit Tak jsem okamitě zruil pojistku a el jsem jinam
Zdrávím přátelé tak u mám verdikt od pojitovny generali nedostatek důkazů a tím pádem mi to nezaplatí na pojitovně mi řekly měl ste si to prase chytit :nevimTak jsem okamitě zruil pojistku a el jsem jinam :-)
|
|
04.12.2011 15:18 -
|
2430322
|
|
Darja
|
|
|
tak to těm vochmelkům dám asi vale taky
tak to těm vochmelkům dám asi vale taky :D
|
|
04.12.2011 16:36 -
|
2430342
|
|
.45acp
|
|
|
Ale u jiných pojioven to asi nebude o moc lepí. Pojiovny jsou dobrý jen pokud platí, kdy po nich chce nějaké plnění, hrajou mrtvýho brouka.
Ale u jiných pojioven to asi nebude o moc lepí. Pojiovny jsou dobrý jen pokud platí, kdy po nich chce nějaké plnění, hrajou mrtvýho brouka.
|
|
04.12.2011 16:54 -
|
2430344
|
|
Darja
|
|
|
to není nic novýho... ale dostalo mě to, e kdy srazit zvíře, tak tak, aby po svejch neodelo
to není nic novýho...:-)))) ale dostalo mě to, e kdy srazit zvíře, tak tak, aby po svejch neodelo :D
|
|
04.12.2011 17:52 -
|
2430370
|
|
Dutch
|
Město: Plzeň, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 480 |
|
|
Doufak - no nechtel bych byt tim koho poskodis - Triglav je rozhodne jedna z nejhorsich pojistoven na plneni.
Doufak - no nechtel bych byt tim koho poskodis - Triglav je rozhodne jedna z nejhorsich pojistoven na plneni.
|
|
04.12.2011 18:00 -
|
2430381
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Ono je jedna věc výka placení povinného ručení a druhá věc je, kdy chce po pojiovně aby plnila...Kdy si zadá parametry auta na www.epojisteni.cz, tak ti vyjedou pojistky ke srovnání. Nejlevnějí je zpravidla Slavia a Triglav, ale to ti nic neřekne o prunosti a ochotě plnit pojistné události. Take není nad vlastní zkuenost.
Ono je jedna věc výka placení povinného ručení a druhá věc je, kdy chce po pojiovně aby plnila...Kdy si zadá parametry auta na www.epojisteni.cz, tak ti vyjedou pojistky ke srovnání. Nejlevnějí je zpravidla Slavia a Triglav, ale to ti nic neřekne o prunosti a ochotě plnit pojistné události. Take není nad vlastní zkuenost.
|
|
06.10.2012 22:16 -
|
2510294
|
|
jruze
|
|
|
Takhle to dopadá kdy se C5 pere se psem.
Takhle to dopadá kdy se C5 pere se psem.
Přílohy: DSCN8954.JPG ( 750522b ) - Mikra2.jpg ( 251421b ) - DSCN8965.JPG ( 936641b ) - DSCN9001.JPG ( 822195b ) - DSCN8997.JPG ( 1415545b ) - |
|
| |
|
|