| | |
27.11.2009 21:56 -
C5 a sráka se zvěří
|
1428637
|
|
Petr72
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 850 |
|
|
Tak se mi dnes povedl zase parádní kousek: inu si to takle mezi Běchovicemi a Horními Počernicemi a v tom mi přes cestu přeběhne divočák tak 30 metrů před autem. tak jsem se kochal pohledem na divoké zvíře ,e jsem si neviml e za ním běí z mením odstupem dalí metrákový prase. Brzdil jsem brzdil ,ale neubrzdil. Anděl stránej u mně ,ale stejně stál . kody nejsou a takový ,jak se na první pohled zdálo. Odnesl to "pouze " nárazník, podběh a dalí plast a nádrka na ostřikovač. Zapla bůh se nam nic nestalo a kňour peláil pryč. koda docela rád bych si "omastil hubu".
Tak se mi dnes povedl zase parádní kousek: inu si to takle mezi Běchovicemi a Horními Počernicemi a v tom mi přes cestu přeběhne divočák tak 30 metrů před autem. tak jsem se kochal pohledem na divoké zvíře ,e jsem si neviml e za ním běí z mením odstupem dalí metrákový prase. Brzdil jsem brzdil ,ale neubrzdil. Anděl stránej u mně ,ale stejně stál . kody nejsou a takový ,jak se na první pohled zdálo. Odnesl to "pouze " nárazník, podběh a dalí plast a nádrka na ostřikovač.:-((((:-((((:-(((( Zapla bůh se nam nic nestalo a kňour peláil pryč. koda docela rád bych si "omastil hubu".
|
|
27.11.2009 21:58 -
Re: C5 a sráka se zvěří
|
1428638
|
|
jumep
|
|
|
naraznik (ta narazova zona) neni pohnuty / ohnuty?
naraznik (ta narazova zona) neni pohnuty / ohnuty?
|
|
27.11.2009 22:11 -
|
1428641
|
|
Petr72
|
|
|
Mrkni na foto v mém profilu. Já ho jen tak" zlehka trejchnul". Vechny ostatní díly vypadají v pořadku. Nárazník z vrakáče se u lakuje a dalí díly mám u doma taky. 10000,- kč ta sranda stát bude.
Mrkni na foto v mém profilu. Já ho jen tak" zlehka trejchnul". Vechny ostatní díly vypadají v pořadku. Nárazník z vrakáče se u lakuje a dalí díly mám u doma taky. 10000,- kč ta sranda stát bude.:nevim
|
|
27.11.2009 22:14 -
|
1428642
|
|
jumep
|
|
|
co parkovacie senzory?
jo sleha to bola asi pekna, tie plasty vydzia dost ...
skontroluj si este uchyt svetla ... aj ked na pohla to fakt vypada len na plasty
co parkovacie senzory?
jo sleha to bola asi pekna, tie plasty vydzia dost ...
skontroluj si este uchyt svetla ... aj ked na pohla to fakt vypada len na plasty
|
|
27.11.2009 22:22 -
|
1428643
|
|
Petr72
|
|
|
Zapla bůh krom plastů nic . Blatník bez rámu, světla v pořádku, senzory v pořádku, mlhovky bez pokození. upička to byla , ale pěkná. Ono to prase vypadalo spí jako mení kráva
Zapla bůh krom plastů nic . Blatník bez rámu, světla v pořádku, senzory v pořádku, mlhovky bez pokození. upička to byla , ale pěkná. Ono to prase vypadalo spí jako mení kráva :-o
|
|
27.11.2009 22:39 -
|
1428644
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Ono ja niesom polovník,ale viem keď divočák tak prvý idú puberáci potom ticho potom stará a potom pyamovnícy take mladé takto sa ta tlupa chová vdy. Hlavne e sa vám nič nestalo.
Ono ja niesom polovník,ale viem keď divočák tak prvý idú puberáci potom ticho potom stará a potom pyamovnícy take mladé takto sa ta tlupa chová vdy. Hlavne e sa vám nič nestalo.
|
|
28.11.2009 17:38 -
|
1428656
|
|
Darja
|
|
|
Já teda mám z divočáků taky hrůzu. Co jsem viděla, srnka se o auto spí rozprskne, pár věcí zmačká, ale divočák je stokilové hovado. Myslím, e to dopadlo jetě dobře a bez újmy posádky.
Vy jste se zase kochal, pane doktore, e jo?"
Kdy jsme u zvěře, někdo se jednou zmiňoval na sraze, e existuje nějaká pojistka na toto? Neví někdo něco bliího?
Já teda mám z divočáků taky hrůzu. Co jsem viděla, srnka se o auto spí rozprskne, pár věcí zmačká, ale divočák je stokilové hovado. Myslím, e to dopadlo jetě dobře a bez újmy posádky.
Vy jste se zase kochal, pane doktore, e jo?":-))))
Kdy jsme u zvěře, někdo se jednou zmiňoval na sraze, e existuje nějaká pojistka na toto? Neví někdo něco bliího?
|
|
28.11.2009 18:21 -
|
1428659
|
|
Toman
|
Město: Hradec králové, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 20 |
|
|
já mám od Generali PR s balíčkem minikasko, co je právě střet ze zvěří, ivelná pohroma, vandalismus, poár) Je tam nějaká spoluúčast asi 5procent.
koneckonců tady je odkaz .link.
já mám od Generali PR s balíčkem minikasko, co je právě střet ze zvěří, ivelná pohroma, vandalismus, poár) Je tam nějaká spoluúčast asi 5procent.
koneckonců tady je odkaz http://www.generali.cz/clanky/havarijni-pojisteni-minikasko
|
|
28.11.2009 18:44 -
|
1428665
|
|
Froggy
|
Město: Radnice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
To Toman: a jak to funguje nyní? Dříve muselo sraené zvíře zůstat leet na místě, aby doo k plnění, to dneska u neplatí? Ale to se moná týkalo krytí ze základního povinného ručení...
To Toman: a jak to funguje nyní? Dříve muselo sraené zvíře zůstat leet na místě, aby doo k plnění, to dneska u neplatí? Ale to se moná týkalo krytí ze základního povinného ručení...
|
|
28.11.2009 20:45 -
|
1428667
|
|
Martin
|
Město: Vlaim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 297 |
|
|
Kdy nepočítám několik rozstřelených baantů, tak asi nejděsivějí bylo "políbení" s jelenem jetě s Xantií. Stihnul jsem jenom sundat nohu z plynu a u se mi paroí sklánělo nad kapotou. Natěstí se ani jednomu nic nestalo a jelen odběhnul zpátky do lesa. Druhý den jsem na nárazníku nael pár chlupů.
Kdy nepočítám několik rozstřelených baantů, tak asi nejděsivějí bylo "políbení" s jelenem jetě s Xantií. Stihnul jsem jenom sundat nohu z plynu a u se mi paroí sklánělo nad kapotou. Natěstí se ani jednomu nic nestalo a jelen odběhnul zpátky do lesa. Druhý den jsem na nárazníku nael pár chlupů.
|
|
29.11.2009 00:16 -
|
1428671
|
|
jruze
|
|
|
Nejhorí je sráka s blbcem. A kdy jetě prohlásí ,,já neumět česky",zamkne se v autě nechá kvírku v okně a čeká co se bude dít dál (Vietnam).Kdy se odváil ven,tak z něj vypadla dalí hezká věta ,,to dobrý to málo". No ale Č.pojiovna se docela vytáhla (28000,-).Na výmněnu jen z.lampa a lita nárazníku + přelakovat nárazník . Foto v profilu.
A jetě jedna příhoda: Probudí se a jede ráno ve dvě do práce,najednou před sebou uvidí stádo 5. bizonů-co tě napadne? buď e spí a nebo e si .... - tak jsem se chtěl přesvědčit jak to je a zatroubil jsem na ně.No ten největí to pochopil jako výzvu k boji - v ivotě jsem rychleji necoubal.Byl jsem ve výhodě guma kloue po asfaltu míň ne kopita a tak to asi po sto metrech vzdal,ale dobře mi nebylo.Je to u déle,ale bylo to i ve zprávách - potom to odnesli mětáci dostali za úkol je znekodnit.
Nejhorí je sráka s blbcem. A kdy jetě prohlásí ,,já neumět česky",zamkne se v autě nechá kvírku v okně a čeká co se bude dít dál (Vietnam).Kdy se odváil ven,tak z něj vypadla dalí hezká věta ,,to dobrý to málo". No ale Č.pojiovna se docela vytáhla (28000,-).Na výmněnu jen z.lampa a lita nárazníku + přelakovat nárazník :-). Foto v profilu.
A jetě jedna příhoda: Probudí se a jede ráno ve dvě do práce,najednou před sebou uvidí stádo 5. bizonů-co tě napadne? buď e spí a nebo e si .... - tak jsem se chtěl přesvědčit jak to je a zatroubil jsem na ně.No ten největí to pochopil jako výzvu k boji - v ivotě jsem rychleji necoubal.Byl jsem ve výhodě guma kloue po asfaltu míň ne kopita a tak to asi po sto metrech vzdal,ale dobře mi nebylo.Je to u déle,ale bylo to i ve zprávách - potom to odnesli mětáci dostali za úkol je znekodnit.
|
|
30.11.2009 18:58 -
|
1428701
|
|
Petr72
|
|
|
Tak jsem se dozvěděl e mezi Běchovicemi a Horními Počernicemi je poměrně dost karambolů s divočáky. Mají tam vylapané cesty přes silnici. A tam tudy pojedete ,tak dávejte majzla a naezkončíte jako já. Jezdí se tam poměrně rychle a nikoho by určitě nenapadlo e v Praze korzují bachyně s kňourama po silnici.
Já u mám nárazník nalakovaný a ve středu ho budeme montovat. Doufám e je to na dlouhou dobu poslední příhoda tohoto druhu.
Tak jsem se dozvěděl e mezi Běchovicemi a Horními Počernicemi je poměrně dost karambolů s divočáky. Mají tam vylapané cesty přes silnici. A tam tudy pojedete ,tak dávejte majzla a naezkončíte jako já. Jezdí se tam poměrně rychle a nikoho by určitě nenapadlo e v Praze korzují bachyně s kňourama po silnici.
Já u mám nárazník nalakovaný a ve středu ho budeme montovat. Doufám e je to na dlouhou dobu poslední příhoda tohoto druhu.:-)
|
|
30.11.2009 20:52 -
|
1428710
|
|
DOUFAK
|
|
|
GENERALI- havarijní pojitění typ KASKO - jeden z bodů - SRÁKA SE ZVĚŘÍ- mimo dalích,jako je havárie,vandalismus,ivelná pohroma atd.atd. v roční ceně 5000 kč.Platí se to se zákonnou pojistkou dohromady. Také je tam bod a důleitej,jakým je - OKUS ZVĚŘÍ - ........
GENERALI- havarijní pojitění typ KASKO - jeden z bodů - SRÁKA SE ZVĚŘÍ- mimo dalích,jako je havárie,vandalismus,ivelná pohroma atd.atd. v roční ceně 5000 kč.Platí se to se zákonnou pojistkou dohromady. Také je tam bod a důleitej,jakým je - OKUS ZVĚŘÍ - ........:palec:-)))):-(
|
|
01.12.2009 11:14 -
|
1428744
|
|
Breaka
|
Město: Kutna Hora, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Tak se mi zdá, e ty divočáci jsou u vude. I tam, kde bych je nikdy nečekal Minulou neděli (22.11.), večer kolem půl desáté, jsem jel po D11 směrem na Prahu. Prelo, ale jinak pohodička. Rychlost kolem 110 km, v rádiu hezky hráli a v tom se asi 10 m předemnou ze tmy vynořil kanec a rozhodl se, e přeběhne. Brzdit nemělo cenu, tak jsem stačil udělat "myku", ale stejně jsem ho trefil. Kdy jsem si el prohlédnout kodu a zjistil, e to odnesly hlavně plasty, musel jsem uznat, jak ikovní jsou konstruktéři v Citroenu. Nikomu se nic nestalo, kance ani přední číslo auta jsem nenael (asi s ním někam odběhl). Gumou jsem svázal, co se svázat dalo a do Prahy v pohodě dojel. Auto je teď v servisu a jsem zvědav, na kolik to pánové spočítají. Co se ulomit dalo, to se ulomilo
Tak se mi zdá, e ty divočáci jsou u vude. I tam, kde bych je nikdy nečekal :-( Minulou neděli (22.11.), večer kolem půl desáté, jsem jel po D11 směrem na Prahu. Prelo, ale jinak pohodička. Rychlost kolem 110 km, v rádiu hezky hráli a v tom se asi 10 m předemnou ze tmy vynořil kanec a rozhodl se, e přeběhne. Brzdit nemělo cenu, tak jsem stačil udělat "myku", ale stejně jsem ho trefil. Kdy jsem si el prohlédnout kodu a zjistil, e to odnesly hlavně plasty, musel jsem uznat, jak ikovní jsou konstruktéři v Citroenu. Nikomu se nic nestalo, kance ani přední číslo auta jsem nenael (asi s ním někam odběhl). Gumou jsem svázal, co se svázat dalo a do Prahy v pohodě dojel. Auto je teď v servisu a jsem zvědav, na kolik to pánové spočítají. Co se ulomit dalo, to se ulomilo :-(
|
|
01.12.2009 14:01 -
|
1428749
|
|
jumep
|
|
|
Breaska: toto by som mozno nahlasil na spravu dialnic, predstav si ze pojdes 130 a sundas ho celne, oni su povinny tieto veci riesit (oplotenim alebo inac) a mozno z nich vytrieskas aj nejake lowe, skus sa na to spytat, ina vec je 1tka cesta a ina dialnica
Breaska: toto by som mozno nahlasil na spravu dialnic, predstav si ze pojdes 130 a sundas ho celne, oni su povinny tieto veci riesit (oplotenim alebo inac) a mozno z nich vytrieskas aj nejake lowe, skus sa na to spytat, ina vec je 1tka cesta a ina dialnica
|
|
01.12.2009 15:37 -
|
1428761
|
|
tief
|
|
|
Nedavno som kdesi zachytil ze pri zrazke zo zvieratom sa da uplatnovat narok na skodu, akurat si teraz neviem spomenut ze u koho.
Nedavno som kdesi zachytil ze pri zrazke zo zvieratom sa da uplatnovat narok na skodu, akurat si teraz neviem spomenut ze u koho.
|
|
01.12.2009 16:00 -
|
1428762
|
|
Darja
|
|
|
No nevím u koho, divoce ijící zvířata nikomu nepatří a do "ulovení". Ač je zvíř věc a já zodpovídám za kodu, kterou třeba způsobí ná pes nebo kočka, za divokou nikdo nezodpovídá a kdy to srazí, ani psům na zřádlo to vzít nesmí.
No nevím u koho, divoce ijící zvířata nikomu nepatří a do "ulovení". Ač je zvíř věc a já zodpovídám za kodu, kterou třeba způsobí ná pes nebo kočka, za divokou nikdo nezodpovídá a kdy to srazí, ani psům na zřádlo to vzít nesmí.
|
|
30.09.2011 23:52 -
|
2416514
|
|
Pali
|
Město: Vejprnice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 29 |
|
|
Tak u taky u mám taky za sebou parádního čuníka,natěstí to odnesly jen dveře a práh vlítnou mi hlavou přímo do dvěří rána pěkná a čuník pěkně velkej,vystoupil jsem a čuník nikde natěstí mám od generali sráku se zvěří tak pohoda
Tak u taky u mám taky za sebou parádního čuníka,natěstí to odnesly jen dveře a práh vlítnou mi hlavou přímo do dvěří rána pěkná a čuník pěkně velkej,vystoupil jsem a čuník nikde natěstí mám od generali sráku se zvěří tak pohoda:palec
|
|
01.10.2011 10:18 -
|
2416572
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Darja napsal(a): No nevím u koho, divoce ijící zvířata nikomu nepatří a do "ulovení". Ač je zvíř věc a já zodpovídám za kodu, kterou třeba způsobí ná pes nebo kočka, za divokou nikdo nezodpovídá a kdy to srazí, ani psům na zřádlo to vzít nesmí.
jojo to je největí zlo, kdy ho sraí tak si ani nemůe sebrat na tu večeři za kodu co ti způsobil, a kdy Tě jetě chytí tak pokuta... kde to sme??
jojo to je největí zlo, kdy ho sraí tak si ani nemůe sebrat na tu večeři za kodu co ti způsobil, a kdy Tě jetě chytí tak pokuta... kde to sme?? :nevim:nevim
|
|
01.10.2011 10:21 -
|
2416575
|
|
jumep
|
|
|
aku pokutu chces platit?
mal som podobnu udalost, sundal som srnu ...
policajt prisiel, spisal, vinnik nehody bol lesna zver a tym sa to vyriesilo
ps. povedal ze vola polovnikov, ty za ten cas co sme to riesili neprisli ... ked som tade siel za 10min, nikde nikoho .... dufam ze mu chutilo
aku pokutu chces platit?
mal som podobnu udalost, sundal som srnu ...
policajt prisiel, spisal, vinnik nehody bol lesna zver a tym sa to vyriesilo
ps. povedal ze vola polovnikov, ty za ten cas co sme to riesili neprisli ... ked som tade siel za 10min, nikde nikoho .... :) dufam ze mu chutilo :)
|
|
| |
|
|