| | |
05.08.2012 16:21 -
Re: Odpojena hadicka
|
2497145
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Odvodnění filtru nemá nic společnýho s čidlem vody. Ta hadička, kterou zmiňuje je právě na odpoutění vody a kalu z filtru bez ohledu na to, jestli čidlo vody má a nebo ne. K vyputění nafty se pochopitelně dá taky pouít.
A ano, ta na obrázku by to mohla být. Já mám sice průsvitnou, ale můe být i tato černá.
Odvodnění filtru nemá nic společnýho s čidlem vody. Ta hadička, kterou zmiňuje je právě na odpoutění vody a kalu z filtru bez ohledu na to, jestli čidlo vody má a nebo ne. K vyputění nafty se pochopitelně dá taky pouít.
A ano, ta na obrázku by to mohla být. Já mám sice průsvitnou, ale můe být i tato černá.
|
|
05.08.2012 16:51 -
Re: Odpojena hadicka
|
2497155
|
|
Mamlas
|
|
|
Ona taky průhledná asi bývávala. Je to vidět pod tím nánosem píny. Mám jí taky přesně v tomhle stavu.
Pochybuju, e někdo odpoutí bordel z filtru jen tak. Buď se mu ozve to čidlo s vodou v naftě nebo vypustí obsah a při výměně filtru.
Ona taky průhledná asi bývávala. Je to vidět pod tím nánosem píny. Mám jí taky přesně v tomhle stavu.
Pochybuju, e někdo odpoutí bordel z filtru jen tak. Buď se mu ozve to čidlo s vodou v naftě nebo vypustí obsah a při výměně filtru.
|
|
05.08.2012 21:18 -
Re: Co to je?
|
2497297
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Mamlas napsal(a): Ona taky průhledná asi bývávala. Je to vidět pod tím nánosem píny. Mám jí taky přesně v tomhle stavu.
nepochybuj, ja to dělám preventivně tak 2x ročně do skleněné láhve, to hned uvidí jak vypadá nafta, resp. kaly, zatím jsem jetě nikdy něměl ve sklence bordel, vdy čisto
nepochybuj, ja to dělám preventivně tak 2x ročně do skleněné láhve, to hned uvidí jak vypadá nafta, resp. kaly, zatím jsem jetě nikdy něměl ve sklence bordel, vdy čisto ;-)
|
|
12.11.2012 01:10 -
Re: Zpetne zrcatko-couvani
|
2520872
|
|
DrMarvin
|
|
|
Ahoj....nevim jestli to patri zrovna sem,ale nechtel jsem zakladat nove tema:=)
pod zrcatkem je takova cerna kapka..nevim jak to popsat..takova kapka a miri dolu na zem..nevite co to je?:=)
na pravem je a na levem je asi vypadnuta...je tam dirka po ni...
dikes
Ahoj....nevim jestli to patri zrovna sem,ale nechtel jsem zakladat nove tema:=)
pod zrcatkem je takova cerna kapka..nevim jak to popsat..takova kapka a miri dolu na zem..nevite co to je?:=)
dikes
|
|
12.11.2012 01:22 -
|
2520873
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Je to teploměr . Je jen na pravým.
Je to teploměr :-). Je jen na pravým.
|
|
12.11.2012 06:54 -
|
2520875
|
|
miraltm
|
Město: Opočno u Loun, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive | Počet příspěvků: 61 |
|
|
čidlo venkovní teploty
čidlo venkovní teploty
|
|
12.11.2012 14:56 -
|
2521120
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
DrMarvin napsal(a): Ahoj....nevim jestli to patri zrovna sem,ale nechtel jsem zakladat nove tema:=)
dikes
nemusí zakládat stačí hledat, nejsi tady první den, jse jenom líný, líný, líný a vychcaný k tomu, místo hledání dotaz a nějaký dobrák ti odpoví ...... ach jo
jinak vedle vlákna je vlákno, které se jmenuje .link.
nemusí zakládat stačí hledat, nejsi tady první den, jse jenom líný, líný, líný a vychcaný k tomu, místo hledání dotaz a nějaký dobrák ti odpoví ...... ach jo :-((((
jinak vedle vlákna je vlákno, které se jmenuje http://www.c5club.cz/diskuze/elektrika-elektronika-multimedia/386704-venkovni-cidlo-teploty/
|
|
12.11.2012 15:15 -
|
2521134
|
|
DrMarvin
|
|
|
najk napsal(a): nemusí zakládat stačí hledat, nejsi tady první den, jse jenom líný, líný, líný a vychcaný k tomu, místo hledání dotaz a nějaký dobrák ti odpoví ...... ach jo
jinak vedle vlákna je vlákno, které se jmenuje .link.
no ono ja nevedel ze to je cidlo venkovni teploty vis...proto jsem to tak nemohl hledat.=)vis..neni to o lenosti ani vychcanosti bejku.=)
no ono ja nevedel ze to je cidlo venkovni teploty vis...proto jsem to tak nemohl hledat.=)vis..neni to o lenosti ani vychcanosti bejku.=)
|
|
13.11.2012 10:45 -
Od čeho je tenhle kabel?
|
2521425
|
|
djspepe
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
Od čeho je tenhle kabel? ten jak je u něho otazník Děkuji
Od čeho je tenhle kabel? ten jak je u něho otazník Děkuji :)
Přílohy: 2012-11-13-741.JPG ( 325902b ) - |
|
13.11.2012 10:53 -
Re: Od čeho je tenhle kabel?
|
2521431
|
|
C5stepan
|
|
|
pepe zkus "co to je"? Třeba Ti to někdo prozradí.
pepe zkus "co to je"? Třeba Ti to někdo prozradí;-).
|
|
13.11.2012 12:32 -
Re: Od čeho je tenhle kabel?
|
2521476
|
|
djspepe
|
Město: , Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 15 |
|
|
přesne to jsem si myslel ale nikde jsem to tady na foru nenasel nejake schema. děkuji
přesne to jsem si myslel :) ale nikde jsem to tady na foru nenasel nejake schema. děkuji :)
|
|
14.11.2012 00:56 -
|
2521744
|
|
jruze
|
|
|
Pokud dá světlo do dveří tak má svítit zadní část červeně a přední bíle
Pokud dá světlo do dveří tak má svítit zadní část červeně a přední bíle;-)
|
|
24.04.2013 21:01 -
|
2571671
|
|
Nesebr
|
|
|
1) Kdyz sedim v aute, mam vyply klicek, po chvíli se z prostoru palubni desky v urovni pojistek nepravidelne ozyva zabzuceni, neco jako maly elektromotorek a soucasne problikne podsviceni tlacitek otevirani oken. Co to muze byt?
2) Zpod volantu mi vypadavaji ulomky zluteho plastu.
Co to muze byt?
1) Kdyz sedim v aute, mam vyply klicek, po chvíli se z prostoru palubni desky v urovni pojistek nepravidelne ozyva zabzuceni, neco jako maly elektromotorek a soucasne problikne podsviceni tlacitek otevirani oken. Co to muze byt?
2) Zpod volantu mi vypadavaji ulomky zluteho plastu.
Co to muze byt?
|
|
25.04.2013 07:10 -
|
2571773
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
Mne zase nepreblikne nič ale vkuse svietia ovládače okien kým "nezaspí auto" ale to bzučanie mám takisto keď sa odpája vetko čo ete dovtedy ilo
Mne zase nepreblikne nič ale vkuse svietia ovládače okien kým "nezaspí auto" ale to bzučanie mám takisto keď sa odpája vetko čo ete dovtedy ilo :-d
|
|
01.06.2013 12:12 -
|
2585338
|
|
citrónek
|
Město: Litoměřice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Zdravím, nevíte na co je tenhle vysílač, koupil jsem auto plesklý na přední levý blatník a tohle tam vyselo na konektoru mezi karoserii a blatníkem v místě kde je konektor na boční blinkr. A vůbec nevím jak tam je nebo v čem přichycený. Podle čísel jsem nic nenael ani v citroen service. Díky
Zdravím, nevíte na co je tenhle vysílač, koupil jsem auto plesklý na přední levý blatník a tohle tam vyselo na konektoru mezi karoserii a blatníkem v místě kde je konektor na boční blinkr. A vůbec nevím jak tam je nebo v čem přichycený. Podle čísel jsem nic nenael ani v citroen service:nevim. Díky
Přílohy: WP_000175.jpg ( 594294b ) - |
|
01.06.2013 14:28 -
|
2585426
|
|
Mikra
|
|
|
Anténa přijímače hlídání tlaku pneumatik.
Anténa přijímače hlídání tlaku pneumatik.
Přílohy: antena.jpg ( 119307b ) - cena.jpg ( 17286b ) - |
|
| |
|
|